9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Čech 6.5.2008 11:49

Re: ???????????????

Rusové mají v Evropě ukradený Královec (Kaliningrad) a než se zhroutil jejich totalitní režim, tak jich tu bylo všude plno. A nikoho se neptali! Nedivte se, že je v Evropě (snad kromě vás bolševiků) nikdo dneska nechce. ta to do NATO se všichni hrnou? A proč asi? Mají s Rusy své zkušenosti a nechtějí aby se opakovaly!  

jag 6.5.2008 11:01

oni skutecne dostavaji penize z Ruska a mozna odjinud

kdo myslite, ze plati ty big boardy, NIkdo, ona totiz firma big media, ktera je vlastni patri jiste "ruske" firme (podle vseho byvala KGB) a ta je poskytla zadarmo. Tj proti zakladnam je opravdu je hlupak a nebo jeste neco horsiho....

Bobyzboby 6.5.2008 10:43

Kdo není s námi, je proti nám!

Podpora čemukoliv, co mě se nelíbí, je nemravná!

Vidím, že fialoví bolševici si přisvojili další taktiku bolševiků rudých - hru se slovy.

Tentokrát úžasně posouvají někam úplně jinam význam slova 'nemravný'.

Pro autora článku nejspíš mravný je synonymem pro poslušný a nemravný pro svobodný.

>-

Michal 6.5.2008 10:38

Tak to je silné kafe Maxi, což takhle vybombardovat Londýn

Tak to je silné kafe Maxi. Což takhle vybombardovat Londýn, když se tam scházejí stejní nebo horší týpci než v Bagdádu nebo Teheránu. Takové ohavné šíření nesprávných myšlenek přeci nelze dopustit !!!

Kralupák 6.5.2008 10:11

Bojovat proti radaru je jedna věc,ale

nikdo z těch protestujících neříká, co místo toho. A nebezpečí ve světě jsou, to se ví. To máme zůstat bezbraní?

Honza 6.5.2008 10:22

Re: Bojovat proti radaru je jedna věc,ale

Dost lidí chodí po světě beze zbraně a ten kdo jí u sebe nosí je v mnohem větším nebezpečí než, ten kdo má holé ruce. Proč? Protože je sám nebezpečnej pro druhý!

slon75 8.5.2008 0:34

Re: Re: Bojovat proti radaru je jedna věc,ale

Tak tenhle výrok je na Nobelovku za logiku :-D

ondra 6.5.2008 10:40

Co místo toho?

Tady nejde o to "zůstat bezbraný". Ten protiraketový systém je čistě záležitost USA. Nikdo nejedná s EU (resp. Evropou), jestli ho tu chce nebo ne, ale všichni tvrdí, že je určen pro JEJÍ (tj. Evropy) ochranu. Od počátku se systém VUBEC neřeší v NATO - tam byl pouze sdělen fakt, že se ČR a USA (předběžně) dohodly a žádáno nějaké stanovisko. Ostatně i oficiální představitelé z USA popírají, že by systém kdy mohlo řídit NATO (http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=604317). Mluví se o integraci, ale ve skutečnosti má jít pouze o SDÍLENÍ DAT, jak řekl i gen. Obering (http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=2&kap=2, poslední ze 4 bodů). Mluví se o nutnosti euroatlantické spolupráce (EU - USA) resp. o nutnosti spolupráce s Ruskem, nic takového se ale neděje. Nebo snad bilaterální smlouva USA s ČR představuje dohodu s celou EU?

Pokud chcete mermomocí něco "místo toho", tak třeba systém, na jehož potřebě se shodnou všechny zúčastněné státy (tj. ty, které bude "chránit"), který bude "namířen" proti aktuálnímu nebo reálnému nebezpečí - ne představám, které prosazuje jen jedna strana. Systém, který bude spravován i řízen prostřednictvím všech zúčastněných zemí (mezinárodní posádka, rozhodovací pravomoci), ne systém, který jen rozšíří počet vojenských základen jedné země ve světě. Systém, který bude představovat společnou zahraniční politiku, nejen zahraniční politiku jednoho státu (byť vojenského hegemona) bez možnosti, aby ostatní tuto politiku byť jen dílem ovlivnili.

Není to o tom být první za každou cenu. Postup v rámci EU má svá pro i proti, každopádně chceme-li opravdu něčeho dosáhnout pro kolektivní obranu, měli bychom postupovat prostřednictvím tohoto společenství. Jakékoliv separátní bilaterální dohody (byť s mocnostmi) z nás opět dělají pouhé loutky v globální velmocenské politice. A to - podle mě - nechtějí ani zastánci radaru.

Historik pro Kralupák 6.5.2008 10:44

Bojovat proti radaru je správná věc

Naše armáda by se měla přestat flákat po světě ve zbytečných a prohraných USA válkách a starat se o branu svého státu. Zrovna tak by se měla obstarat výzbroj, která bude schopna tento stát ubránit. Zbytečný USA radar k takové výzbroji rozhodně nepatří.

jag 6.5.2008 11:03

Re: Bojovat proti radaru je správná věc

na podobne rozumy chodite kam? dokud se s islamisty bojuje v Asie, tak nejsou v Evrope, coz bych rekl je pro nas dobre...., znäte nejakou jinou bojeschopnou armadu, nez US ARMY? Ja ne.....

Historik pro jag 6.5.2008 11:50

Re: Re: Bojovat proti radaru je správná věc

Kdyby armáda USA seděla doma na  p r d e l i   a nebyla rozlezlá po celém světě, tak by byl klid. Nebo je armáda USA tak neschopná, že nedokáže bránit své území doma? a vymlouvá se, že musí každého držet pod krkem na jeho vlastním území? Pak se nemůžou Američani divit, že je všude mají rádi jak osinu v  p r d e l i   a že se občas někdo najde, kdo to chce Američanům spočítat i u nich doma v USA, aby si zkusili jak to chutná, když se zabíjejí taky Američani, nejen když Američani zabíjejí v cizích zemích.

A vy na svoje rozumy chodíte kam? O armádě USA nemám moc vysoké mínění. V Iráku to už prohrála. Kam půjde prohrávat příště? Bush už ukazuje prstem do Íránu, inu tý nafty je tam zkrátka moc.

F.Čech 6.5.2008 11:55

Re: Re: Re: Bojovat proti radaru je správná věc

Kde jste přišel k názoru, že je v Iráku něco prohraného. Situace se tam uklidňuje a vaši kamarádi s pásy dynamitu kolem těla, kteří zabíjejí své irácké souvěrgě už melou z posledního.

Historik pr F.Čech 6.5.2008 12:04

Re: Bojovat proti radaru je správná věc

To uklidnění je, že tam včera Američani rozstříleli nemocnici se sanitkama?

Jinak nejsou to mí kamarádi. Tenhle paranoidní blábol si vymysleli v poslední době zastánci USA radaru podobní lidem jako je F.Čech, protože melou z posledního. Prostě kde není rozumný argument, nastupuje donekonečna omílaný blábol zastánců USA radaru, až tomu všichni zastánci USA radaru sami uvěří. Ostatním rozumným lidem nezbývá, než na ně nevěřícně zírat a kroutit hlavou. :-)

Brano 6.5.2008 9:08

Hamba autorovi tohto clanku

Nechapem ako moze nejaki clovek vyvodit zaveri len na zaklade vlastnych domienok. Autor tohto clanku zrejme trpi nejakou chorobou ktora bi sa mala liecit na psychiatrii. Kahirska konferencia ma ciele s ktorimi sa rozhodne stotoznuje vecsina civilizovanich ludi ale proizraelske media ktorych je bohuzial vecsina z tejto konferencie robia obludarium. To ze priestor na konferencii dostavaju aj extremisti je ina vec. A mimochodom, nieje dolezite ci niekto na konferencii bol ale co tam povedal. Toto je pokus o tvrdenie ze kazdy clen komunistickej strany sovietskeho zvezu je vynni za Stalinove zlociny. Ale gdeze, pisete tu kraviny vazeny.

Ale vratme sa tomu ocom je tento clanok. Tento clanok sa pokusa odvratit pozornost a zasiat semienko pochybnosti v ludoch ktory su jednoznacne PROTI zakladni v Brdech. Sak kto by chcel potporit nejakich teroristov alebo komancov? Tak ich treba ociernit. Otom to je. Medialne znicit protivnika ked uz nemame padne argumenty. Pokial postavite radar v Brdech tak ste zo seba urobili terc. Ako keby nestacilo mat vojakov v Afganistane a drazdit al-kajdov ale este si chodte nas*at aj Rusov. Fakt strategicke dumanie. A to vam Cechom ani tie zas*ane viza do USA nezrusia. Naozaj ste sikovny obchodnici.;-P

F.Čech 6.5.2008 11:58

Re: Hanba autorovi tohto příspěvku

Neumíte hochu česky ani slovensky. Jste zřejmě totální primitiv. Vraťte se do výkopu a neflákejte se na internetu!

Pepe 7.5.2008 0:13

Re: Re: Hanba autorovi tohto příspěvku

Nechte bejt, na kluka arabskyho umi docela slusne. Voni jsou talentovany na jazyky

cml 7.5.2008 15:00

Re: Re: Re: Hanba autorovi tohto příspěvku

to je nuda... zkuste neco mene pruhledneho... moc casu uz nemate

nwo01 6.5.2008 7:32

NWO

http://ringjallja.com/Singfiel/blog/images/DioGardiFlag.jpg

;-D

Kodl 6.5.2008 1:11

Fuj

Četl jsem už leccos, ale takovou hromadu výkalů a špíny, tolik lží a nesmyslů v jednom jediném nevelkém článečku ještě nikdy. Tím, že Neff dovolil, aby takový škvár vyšel na jeho webu, poplival památku psa Barta, o kterém kdysi tak krásně psal. Otevřeně se přiznal ke kolaboraci a zradě národa. Nevěřil bych, že dospělý člověk může TAK KLESNOUT.

Ben Hur 6.5.2008 3:17

Re: Fuj Zvedavci

Stworo, neopakuj . Stejne jako tady zuris na svem hnojisti.

petr 6.5.2008 8:53

Re: Fuj

Khodle, co takhle místo hloupého nadávání přidat nějaký věcný argument? Jenže to pro lidi tvého typu je spíš jen zbytečný luxus, co?

Jindřich 6.5.2008 10:33

Re: Fuj

Jak je mi toho Neffa líto ve věci jeho dcery, tak se mi stále více jeví jako nezodpovědné hovado, že se to až zdráhám pochopit u člověka, který u mne míval jakýsi kredit. Obávám se, že se ve své nenávisti k čemukoliv čestnému už nezmění. Je s ním konec.

vivare 6.5.2008 10:42

Re: Re: Fuj

Nenavist k cestnemu Sov.svazu? Tak se tam odstehuj.

Honza 6.5.2008 1:02

No comment

"Iniciativa Ne základnám nepracuje v zájmu České republiky, ale v zájmu svých islámských a komunistických přátel. Vedená nenávistí k USA je připravena zjevně přijímat pomoc od kohokoliv."

Maxi ty si fakt de*il, to se jinak říct nedá! Co to je za agitku???

nwo01 6.5.2008 7:33

Re: No comment

http://i229.photobucket.com/albums/ee206/MDatTheG/kosovo/albaniaUSA.jpg

;-D

kocman 6.5.2008 0:21

radar do kopru

Jakýkoli radar k vojenským účelům  je špatnost a to je to hlavní.No tak , chlapi, ukažte,že máte čest,gule i mozek a neplazte se před bezectnou vládou USA , naším bývalým mizerným impotentním  prezidentem či prázdnolebým lžipremiérem !!!

tom 6.5.2008 1:01

Re: radar do kopru

ty přihlouplý bolševiku,táhni do řiti,dnes jsem byl na Vaclaváku a když jsem viděl tu  bolševickou sebranku bylo mi na zvracení

Jseč zamindrákovaný kretén

Honza 6.5.2008 1:08

Re: Re: radar do kopru

To č je tam místo m, že?;-D

tom 6.5.2008 1:09

Re: Re: Re: radar do kopru

ty hlupáku táhni kam patříš

Honza 6.5.2008 1:26

Re: Re: Re: Re: radar do kopru

No comment;-)