28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
FMP 12.5.2008 13:55

Re: Re: Radar

máš pravdu, měli jsme to udělat takhle: vrstva komunistů, vrstva hlíny>-

FMP vládne

skvario 12.5.2008 9:14

Re: Radar

V lednu byl Palacháč, v srpnu demonstrace proti vstupu, potom tu byl Den lidských práv, Lennonova zeď, Běh třídou politických vězňů. Tam všude jsem byl. Teď jsem proti americké radarové základně... Váš uvědomělý slovník mě od toho neodratí. Adios, soudruhu z nového milénia.

Jan 12.5.2008 11:42

Re: Radar

Zřejmě zapomínáte, co jsme chtěli v listopadu 89.   Svobodné vyjadřování svých názorů.

Pokud občané nějaké cizí základny na našem území nechtějí, je jejich právem říci, že je nechtějí.

Vy si snad myslíte, že své názory smějí říkat jenom ti, jejichž názory odpovídají těm oficiálním, tedy názorům vlády?   Tak to mně připomíná léta normalizace...

FMP 12.5.2008 13:57

Re: Re: Radar

já nevím ale všichni proti radaru jsou buď bývalí bolševici, nebo Pepa s Jardou co kopou příkopy. a i přesto že nejsou ovčané jdou jako stádo za rudou hvězdou-třešničkami

mmf 10.5.2008 15:51

zastánci radaru na čele s kl-váňou . zupolánkem , dalíkem a havlem

je sebranka ověnčená pár chudými na mozek i na této diskuzi .

Neskutečných protimluvů , které byly vyzvraceny od doby , kdy za 17 milionů tiše zmizel kre/tén kl-váňa , bylo vysloveno a zveřejněno již tolik , že kdo si dá se zacpaným nosem práci prohrabat se tím smradlavým hnusem dezinformačních fekálií , nemusí o tomto velmi nebezpečném experimentu proi česku už nic dalšího zjišťovat . Pro radar jsou jen ti debi/lové , kteří již dostali úplatky do kapsiček , nebo se celí nedočkaví třesou na svých židáckých 30 stříbrňáků......Nejsilnějším argumentem PROTI RADARU JE SKUTEČNOST , ŽE ANI USA UŽ TÉTO STUPIDNĚ NEBEZPEČNÉ PROVOKACI VŮČI RUSKU NEVĚNUJÍ TÉMĚŘ ŽÁDNOU POZORNOST , O ČEMŽ  SVĚDČÍ ZRUŠENÍ NÁVŠTĚVY KOND.RÝŽOVÉ , KTERÁ BEZ UDÁNÍ RELEVNTNÍCH DŮVODŮ NEPŘiJELA K PODPISU JIŽ ZCELA HOTOVÉ SMLOUVY ( dle krákání četaře topolánka )  do PRAHY . NÁHRADNÍ TERMÍN - NEZVEŘEJNĚN  .

Vzhledem k prohraným okupačním válkám v Iráku a Afghánistánu má USA tolik starostí se sestavením věrohodného scénáře ODCHÁZENÍ , že ani Havlova hra , natož bez veškrnové je nemůže vytrhnout . RADAR - NERADAR . Místní slimáci , kteří se těšili na tu pitomost v Brdech budou muset vzít na vědomí , že jejich VELKÝ BARTR MÁ TEĎ PLNÉ DUPAČKY MAZLAVÉHO MATRIJÁLU A NA BLBOSTI NEMÁ ČAS . Modráci , soustřeďte se teď na podporu zikrta s julínkem , ať na tu chvilku ,než půjdete od válu ,aspoň ještě něco nahrabete .

Karel Gott již jezdí do Kuvajtu na školení do funkce nejvyššího muezína , aby byl včas připraven na příchod muslimských bratrů v triku . On je vždy připraven zpívat , jak doba žádá ....

Všem modrým vlastizrádcům 6 práci , souzi .Rv

tomy 10.5.2008 16:07

Re: zastánci radaru na čele s kl-váňou . zupolánkem , dalíkem a havlem

Styl a slovník svědčí o tvé úrovni, chudáku... Dej si radějí pohot nebo si běž za soudruhem Filipem, jistě si s ním budeš lépe rozumět..

Sab 11.5.2008 17:03

Re: zastánci radaru na čele s kl-váňou . zupolánkem , dalíkem a havlem

Máš grafiku jak Ivo Aštar Benda

Mard 12.5.2008 2:15

Re: zastánci radaru na čele s kl-váňou . zupolánkem , dalíkem a havlem

mmf ?!? Ty jsi zastánce Mezinárodního Měnového Fondu? To mě u odpadu s takovými názory malinko překvapuje.

Yarda 9.5.2008 22:18

Pokud je nebezpečí tak akutní jak nám říkají přátelé amerického radaru

tak je potřeba se připravit - třeba tím že znovu zavedeme základní vojenskou službu. Aby většina populace měla alespoň mlhavé tušení kterým koncem se střílí ze samopalu kdyby ta potřeba nastala..

tomy 10.5.2008 0:41

Re: Pokud je nebezpečí tak akutní jak nám říkají přátelé amerického radaru

Hm. Jenže v tom případě bude třeba znovu obnovit zrušené posádky v desítkách měst, kde dříve byla armáda, znovu povolat do zbraně ticíse mužů, atd... Vrátit zpátky ponurné zchátralé prostory, atd. Zajímavé, že vojenské posádky v desítkách měst by nevadily, ale jeden radar s malou moderní posádkou ano?? I po instalaci radaru bude v čr nesrovnatelně méně vojenských prostorů a objektů, než tomu bylo v dobách povinné vojenské služby - z řady měst posádky zcela zmizely!!

Mimochodem - nejsme a ani z principu nemůžeme být neutrální stát... Něco jako vlastní obrana je nesmysl, jak z hlediska politického, neboť jsme členem mezinárodních struktur, tak  i z hlediska technického, protože radar není autonomní zařízení, ale pouze jeden prvek rozsáhlé sítě...

Vyjadřovat národní hrdost voláním po samostatnosti a održením od mezinárodních společenství je absurdní... Prosím, nehraj si na domobranu, ničeho podobného nejsme schopni a navrhovat to jako alternativu k radaru je už úplný nesmysl...

adam 11.5.2008 10:51

Re: Re: Pokud je nebezpečí tak akutní jak nám říkají přátelé amerického radaru

To by mě zajímalo, proč nemůžeme být neutrální? Když třeba Rakousko, Švýcarsko - menší státy v sousedství, neutrální jsou....

Slávek 11.5.2008 21:00

Re: Re: Re: Pokud je nebezpečí tak akutní jak nám říkají přátelé amerického radaru

K neutralitě musí být slněno několik podmínek. Hlavní je aby ji akceptovaly ostatní země.Ruku na srdce silně pochbuji, že by Rakousko svou neutralitu ve válce obhájilo. Jinak myšlenka neutrality je jen utíkání od zodpovědnosti.

V naší kotlině by geopoliticky určitě nefungovala (viz České dějiny). Krásný den.

Jinak fandím radaru.

slon75 12.5.2008 11:12

Re: Re: Re: Re: Pokud je nebezpečí tak akutní jak nám říkají přátelé amerického radaru

Rakouskou neutralitu zaručovala po 2.světové právě americká armáda. Zejména před ambicemi Stalina, který si na Rakousko dělal zálusk.

FMP 12.5.2008 14:02

Re: Pokud je nebezpečí tak akutní jak nám říkají přátelé amerického radaru

a proč ne? muslimové jsou opravdu nebezpeční a nebojovat proti nim je stejné jako chamberlainova politika nedráždit Hitlera. pokud tohle prohlásíš za antisemitismus tak podle tebe to, že muslimové zabíjejí ostatní je v pohodě? není to náhodou anti-evropismus?

FMP vládne

karlik 9.5.2008 18:48

Copak udělá pan Kocáb nyní ???

Uspořádá koncert pro prvního zase cizího vojáka na našem území ???

tomy 9.5.2008 21:26

Re: Copak udělá pan Kocáb nyní ???

USA jsou naši spojenci, ne cizí vojska. USA jsou členem NATO stejně jako my... Nazývat jednu posádku obranného radaru cizími vojsky svědčí o české malosti...

karel-smíchov 10.5.2008 18:05

Re: Re: Copak udělá pan Kocáb nyní ???

tomy  : Souhlasím s Vámi  100% !>-

povídám 11.5.2008 12:30

Re: Re: Copak udělá pan Kocáb nyní ???

NO,až na tu dosti značnou zeměpisnou vzdálenost vlastně tak cizí nejsou.Vždyť už jsou roztažení málem po celé zeměkouli.>->->-

mira 9.5.2008 22:11

Re: Copak udělá pan Kocáb nyní ???

Jsem pro,jen ne Alexandrovce.

mmf 10.5.2008 21:44

Natálka to zmákne

Tatínek vyprovázel okupnaty ( ?????) , cérečka je bude zase vítat , z obou ceremonií bude podařená rodinka kocábkových  profitovat . Prostě gdo umí , ten umí ,

i když nic neumí - lhát a krást umějí všichni naši osvoboditelé .

kmet 9.5.2008 17:06

Přece soudnému člověku musí být dávno jasné,

komu slouží hnutí podporované Společností Julia Fučíka, Štěpánováými komunisty a Spolky palestinských studentů v Česku. Komunisté vždy mistrně dokázali zneužít národoveckých a mírových naivků a pacifistů. Kdyby měli užitek ze zneužití náboženství, po kolenou by lezli až do Vatikánu/! 

Puskas 9.5.2008 19:19

Re: Přece soudnému člověku musí být dávno jasné,

Komunisté jsou bestie horší než hyeny a šakalové. Jenom magor nebo stejná bestie jako oni jim může fandit a podporovat je!;-€(Y)

Sly 9.5.2008 16:27

Soudruzi argumentuji Kojzarem?

To by jeden blil. Takze trocha faktu: husakovska propaganda stala predevsim na informacni blokade, nemoznosti branit se, lzich a prekrucovani faktu.

Tady jsou dukazy, odkazy na overitelne zdroje, soudruzi maji sve weby, shromazdeni, pristup do medii, masivni reklamni kampane, mohou vse vysvetlit. Zatim se nepodarilo vyratit ani jeden v clanku zmineny fakt.

Takze cekam na nejake ty argumenty, ne hystericke dojmy mimo misu "pripomina mi to antichartu" nebo ve stylu "a vy zase bijete cernochy". Byli nasi mirovi stvaci mezi komunisty a trockisty v Londyne nebo ne? Byli v Kahire s islamskymi fundamentalisty nebo ne? Dokud to nebude vyvraceno, je to pro me bolsevicka pakaz, co se paktuje s teroristy.

slon75 9.5.2008 20:54

Re: Soudruzi argumentuji Kojzarem?

Argumentace fakty není silnou stránkou rudých soudruhů a pravidelně v ní selhávají. Ale co na tom, když argumentace silou a zastrašováním je o tolik účinnější a šetrnější k jejich nešťastným přetíženým mozkům.

mONGOL 9.5.2008 16:04

Všem..!!!

JÁ SI MYSLÍM, ŽE RADAR V PRAZE BÝT NEMŮŽE, PROTOŽE BY BÖHMOVI KLESLY CENY NEMOVITOSTÍ A CLOWSOVI POKAZIL VÝHLED..

pavlik 9.5.2008 15:23

obraz nepřítele

nemám rád vytváření obrazu nepřítele, ať už to dělají militantní Muslimové anebo o něco méně militantní Židé (s plným žaludkem se člověk do boje tak nežene). Situace není tak černobílá, jak nám ji líčí jedna nebo druhá strana. To platí i v případě radarové základny USA.

Ne základnám bych nepodepsal, jejich argumentace zvl. co se týče zdravotních rizik je poměrně demagogická. Naštěstí je zde taky petice Greenpeace, což není žádná protiamerická a už vůbec ne protižidovská organizace ...

S greenpeace 9.5.2008 18:43

Re: obraz nepřítele

máme zkušenosti ohledně Temelínu, jak dokázali z bezpečné elektrárny vyrobit atomovou zbraň srovnáním s černobylem, že??

Roman 9.5.2008 14:15

Ta argumentace

Jsem proti radaru. Jako spousta příznivců komunistů, sociálních demokratů, občanských demokratů, antisemitů, islamofobů, chytráků, hlupáků... No a co?

Když bude proti domácímu násilí neofašista, znamená to, že se musím od něj a od všech věcí, které podporuje, distancovat? Mám snad být PRO domácí násilí?

Zase ta argumentace ad hominem. Jděte s tím do háje!

slon75 9.5.2008 15:05

Re: Ta argumentace

Problém je, že neexistuje (rozhodně jsem o ní neslyšel) organizace nebo platforma racionálních a střízlivých odpůrců radaru.

Vlajek se chopila levicová zásadně antiamerická sebranka, podporovaná muslimy z jedné strany a nácky z druhé, vyzbrojená hesly místo argumentů.

Nezlobte se, ale tohle opravdu nejsou partneři pro diskusi o strategických otázkách obrany státu.

pavlik 9.5.2008 15:33

Re: Re: Ta argumentace

A co takhle Greenpeace? Nebo spíše označujeme všechno co se nám nehodí do krámu nálepkami jako "iracionální", nebo "přehnané". Iracionální je nezvážit argumenty druhé strany. Je to až únavné, neustále sledovat, jak se lidé zuřivě staví "pro radar" nebo "proti radaru", aniž by se namáhali aspoň trochu myslet vlastní hlavou.Co se týče mne, převážily argumenty proti radaru, připadá mi to jako velmi neefektivně vynaložené prostředky. Zbrojní průmysl v USA se zřejmě rozhodl, že vyvolá válku. Nejprve dotlačili prezidenta aby vedl válku "proti terorismu" současně na dvou frontách. Měřeno počtem zabitých teroristů je to jistě úspěšné, zvláště proto že jich přibývá mnohem rychleji. V důsledku nadměrného zbrojení a válčení následuje hluboký ekonomický propad, což je jistě příznivé klima pro vznik vlády tvrdé ruky a "důslednou obranu amerických zájmů".

USA na to má jistě plné právo, ale ať po mně nikdo nechce, abych z toho byl nadšený.