7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KLVAŇA 5.5.2008 17:04

Re: Re: Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

něco hrozně nesympatického. Nechtějí u nás stavět útočný radar a nedali mi za propagandu ani 10 mega,  jsou trapný !:-/;-O

jirka.s. 5.5.2008 17:03

Re: Re: Re: "Holokaust je vlastní jenom Židům ..."

Nevím, jestli je "holocaust" vlastní jenom Židům, domnívám se, že je nakonec úplně jedno, jak se tomu říká. Byl by mi nakonec úplně lhostejný i název podobné akce, která by proběhla vůči takovým blbům jako jsi ty, ježíši nekřtěný! Hlavně aby proběhla co nejrychleji a co nejdříve!  ;-P

ups 5.5.2008 17:03

Re: Re: Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

vy, kteří se vtíráte rusům, jste nejen podvraťáci, ale i bez hlavy. Nebo co za to máte slíbeno?

kopretina 5.5.2008 17:03

Re: Re: Re: Holocaust je blízký muslimům, muslimové sympatizovali s nacisty, coříká Korán?

Mohamed vyhladil židovský kmen v Medině již v 7. století. Židé žádný holocaust nespáchali. Na Židech byl spáchán holocaust!

A za WW2 muslimové kolaborovali s nacisty. Palestinský Arab Mufti Husseini navázal přátelství s SS-Reichsfuehrem Himmlerem, správcem vyhlazovacích táborů. Husseini žádal vyhlazení všech Židů v Evropě a na Blízkém východě. Pomáhal vytvořit muslimské legie SS, jenž vraždil Židy  a Srby v Chorvatsku a Maďarsku. Pronacističtí byli Egypťané, Syřané, Libanonci, Libyjci, Tunisané. Nacisté na Blízkém východě dostávali instrukce:"Každý, kdo bojuje proti Židům, může počítat se solidaritou arabského lidu".

Zatímco Židé (sionisté) bojovali na straně spojenců. Z Židů ve Svaté zemi byla vytvořena Židovská brigáda (Moše Dajan, Toivi Blatt, Moše Tavor, Hana Szezemová...), kteří bojovali v rámci britské armády. Moše Dajan přišel o oko v boji proti pro-nacistickým Syřanům. Židé (sionisté) bojovali v americké, ruské, britské armádě. U Svobodovců bojovalo na 70% Židů. Vysoké zastoupení Židů bylo v jugoslávském a francouzském odboji.

Co říká Korán? "Zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete,zajímejte je, obléhejte je, chystejte proti nim všemožné nástrahy!"(súra 9:5). "Když se setkáte s nevěřícími, stínejte jim hlavy, dokud mezi nimi nezpůsobíte dostatečné krveprolití. Pak je spoutejte pevnými okovy. Pak bude čas na omilostnění a výkupné" (súra 47:4). "Vy, kteří věříte! Neberte si židy a křesťany jako přátele, neboť oni jsou přátelé jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten se stane jedním a z nich a Bůh nepovede lid nespravedlivý" (súra 5:56). "Bojujte proti těm, kteří nevěří v Alláha, ani v Soudný den,ani nezakazuji to, co zakázal Alláh a jeho posel a proti těm, kteří neuznávají náboženství pravdy mezi Lidmi knihy, dokud nezaplatí džizju s ochotnou poddaností a nebudou se cítit poddáni" (súra 9:29).

ups 5.5.2008 17:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tihle májíčkové a podobní propagandisté

největší slabinou demokracie je rovné volební právo, pak i slaboduchý má 1 plný hlas, ať je třeba celý život nezaměstnaný či jinak společnosti "užitečný".

AndyO 5.5.2008 17:01

Re: Mýlíte se cnemo

myslíš extremistickou levicově-antisemitskou holandskou organizaci Vrba?

Schumacher 5.5.2008 17:01

Buďme velkorysí a nabídněme místo pro radar Izraeli.

Proč obcházet kolem horké kaše. Je to v podstatě kvůli němu a v US mají jeho lidé rozhodující slovo. Výměnou bychom mohli dostat třeba technologii jak přes protesty postavit zeď v Matiční.

KLVAŇA 5.5.2008 17:01

Re: Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

ano, jsme podvraťáci, tak musíme štěkat zpoza zadku většího.  A nebudeme udržovat dobré vztahy se všemi, ohýbali jsme hřbet dlouho ! Takhle budeme vytírat zadnici  jen Usákům:-)

Vy mi rozumíte, můj milý vlastizrádče a to jste ani nedostal 15 mega !  Neděláte do cigaretového businessu? ;-)VV

redbiter 5.5.2008 16:59

Re: Re: Re: Re: Re: enemy of the enemy is a friend

posilei tou tvoji primitivni anglictinou sms  zpravy tve girlfriend in africa,a neobtezuj tady inteligente   hahahah  LOL

ketap 5.5.2008 16:59

Re: Re: Re: Re: enemy of the enemy is a friend

predevsim neurazim lidi, ty emericane. Neco k tematu bys nemel?

ups 5.5.2008 16:58

Re: Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

a něco sympatického o rusku bys tam neměl ?

KLVAŇA 5.5.2008 16:58

Re: Propaganda

říkal jsem národu za svých 15 mega z kapes daňových poplatníků pouze čistou pravdu. Nechápu, že mi nikdo nevěří. ?;-(;-( 

Vodník 5.5.2008 16:58

Mýlíte se cnemo

tohle bylo to, co zastánci radaru potřebovali jako sůl! Dokud nadávali Neoralovi do kommunistů, tak jen ztrapňovali sami sebe. Pokud ale mohou insinuovat jakékoli spojení antiradaristů s antisemitismem a teroristy, rovná se to společenské popravě (úsměvný byproduct, že radar je tím pádem v israelském zájmu, zůstane nepovšimnut ;-D).

Ono na tom ale moc nezáleží. O radaru je rozhodnuto, Hoop Scheffer nás (najednou!) ujišťuje, že bude sloužit k obraně všech zemí Aliance a tak jakožto členové Aliance z toho nevycouváme. Tahle společensko-politická likvidace proudů, označovaných za "extremistickou levici", se ale bude do budoucnosti hodit vždy! Např. až budou protestovat proti přijetí Israele do NATO nebo do EU...

ups 5.5.2008 16:57

Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

tak se orientujte na podporování vztahů s Ruskem, když se vám po nich stýská. Mně ne, a nechci jim dělat ani pohraničí, za které nás neustále považují. Jedině US základna, ať už radar, nebo jakákoli jiná nás z toho může vytrhnout!

KLVAŇA 5.5.2008 16:56

Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

to jsou jen pomluvy. Za oceánem existuje ideální svět, vždyť to pořád vidíme v TV, vysílal se Dallas atd...  Radar je proti islámským batůžkářům, dokáže je identifikovat na hranicích.  A ochrání NÁS. Sice nám neřekli jak, ale soudruhům ve WASHINGTONU VĚŘÍME ! R^ 

a JSOU ODPORNÉ POMLUVY, ŽE USA PODPORUJÍ MUSLIMY POKUD ROPA TEČE, TREBA V NIGÉRII ATD.. nEBO V SA .Když se Bush líbal s Ládíny, kteří vlastní akcie jeho těžební firmy, zavřel jsem oči a nic jsem neviděl !!! !:-D

ketap 5.5.2008 16:56

Re: Re: Re: Re: enemy of the enemy is a friend

wtf r u balbbering about? u made mistake so u r simpleton. piss off

jirka.s. 5.5.2008 16:55

Re: Re: "...většině těch raket končí životnost ..."

Správně Tamáši Fucku! Jenže i v Lidlu prodávají prošlé sejry! Máš snad dojem, že rusáci jsou korektnější než managoři z Lidlu a ty prošlé prskavky ihned sešrotují? Božíčku, i prostodušší jedinci jsou hodni tvé lásky! ;-P

redbiter 5.5.2008 16:55

Re: Re: Re: enemy of the enemy is a friend

ty jsi nikdy neudelal preklep ???????????? ja vim vy  czecistanu jste ti nejchytrejsi lidi na  zemekouli,proto tam 70% lidi voli levici.

kurbet 5.5.2008 16:54

to jsme to dopadli

To jsme to dopadli,když se nás a to dokonce i venku snaží "reprezentovat" takoví hlupácí jako nějaký Neoral či jak se ten wůl jmenuje.Inu i to je rub demokracie.Za komunistů držel hubu a krok(i když tady bylo ruských základen habaděj) a teď si tu hubu zase může roztrhnout,jak je "zásaditej".Jeden ale nechápe jak můžou média dávat prostor těmto hlupcům.

Schumacher 5.5.2008 16:54

Re: enemy of the enemy is a friend

Tak tak. Když se smířím s tím, že mi občas unese nějaká letadla a zbourá pár baráků s lidmi, tak je to docela príma kámoš....;-)

KLVAŇA 5.5.2008 16:53

Re: milí spolusoudruzi

Než se vrátím ke svému druhému výbornému businessu se smrtí, s cigaretami, přeji Vám ve vaší propagandě úspěch tam, kde já neuspěl.  Jinak by se milí spolusoudruzi mohlo snadno stát, protože většina národa je stále proti, že zůstaneme sami jako ten kůl v plotě!!;-(

PS: lže, kdo říká, že USA nás v 38mém předhodily Německu a že dělaly nátlak na Francii a Británii, aby se nás zřekly.  Lže, pořad v TV, který tvrdí, že incident v Tonkinském zálivu byl účelově vymyšlen, lže, kdo říká, že Usáci na Balkáně podporovali islámské teroristy včetně Usámy a Al Kaidy, lže, kdo říká, že v Iráku v době invaze nebyly ZHN atd... Nebo kdo říká, že USa sledují své zájmy. Naopak, chtějí Vás jen ochraňovat, jako malá děťátečka :-) a konat jen pro vaše dobro na úkor svých občanů a voličů.  TAK PRAVÍM JÁ, KLVAŇA ;-);-)

KLVAŇA 5.5.2008 16:52

milí spolusoudruzi

Teče nám do bot, většina národa nevěří našim lžím, dokonce nám vyhrožují, nebo si z nás dělají šoufky. Proto každá lež dobrá.  

Bohužel, dostal jsem jen 15 mega z kapes daňových poplatníků, kdybych dostal tak 40mega, mohli jsme být dále. Bohužel, Tupol s Parkanovou a Dalíkem jsou šetřílkové, přitom od US zbrojovek dostanou kapříků téměř tolik, jako je skutečných kaprů v rybníce. 

Bylo napsáno hodně - prý překračujeme hygienické normy, Obering a Šedivý se prořekli, že to s naší obranou nemá co společného, že budeme jen jako živé štíty. Nejvíc mne ale neúspěch mrzí z důvodů estetických a profesních.  Atomový hřib vydá více kouře než Češi vykouří za 1000 let !  Představte si tu parádu ! :-)  Nebojte, já a ostatní soudruzi ho budeme sledovat v telce z Baham, nebo Austrálie, kapříků za vlastizradu budeme mít dost.  My nejinteligentnější, nejprivilegovanější, nejbohatší, díky zbrojním zakázkám na našem území,  se odstěhují dříve.  Všichni nevymřeme ! :o))) Tímto děkuji užitečným idiotům, u kterých udržujeme negativní reminiscence k SSSr a kteří díky naší šikovné propagandě nepostřehli, že SSSR už není, že dnes útočí na jiné země pouze US Neocons,  vyznávající něco na způsob fašismu a kteří z ideových důvodů zahynou, až to USA spustí i s těmi, kteří byli proti.  Dobrý pocit oběování národa za milovanou velmoc budiž jim odměnou. R^

;-);-D

redbiter 5.5.2008 16:49

Re: Re: Re: enemy of the enemy is a friend

 sticks & stones can brake my bones ,but words can never hurt me !!!!!!!!!!!  now eat shit you czech simpleton  LOL

Skybird 5.5.2008 16:49

Vrchol propagandistické ubohosti.

To si fakticky myslíte, že převážná většina Čechů má IQ menší než 80, že není schopna uvažovat ? Nedělejte z nás trouby.

Radar je americkou záležitostí, radar je prostředkem k oslabení EU, ke komplikaci vztahů EU a Ruska, radar je součástí jinak již překonaných ambicí Bushovo administrativy ( ergo kladívko Neokonzervatvců) na unilaterární uspořádání světa. To zkrachovalo. Tragickým příkladem kolapsu této politiky je Irák a Afghanistan. V tom má jasno i asi 80% Američanů. Bush je považován za nejméně důvěryhodného prezidenta v americké historii.

Čili velmi trapná a ponižující snaha naší vlády o podpory této politiky za každou cenu je ve skutečnosti nejen v rozporu s většinovým názorem Čechů, ale i protiamerickým aktem. Blízká budoucnost nám toto ukáže v celé svoji nahotě.

A motání antisemitismu, islamismu a komunismu do tohoto je jen velmi trapným kontraproduktivním úletem.

kopretina 5.5.2008 16:48

Re: Nikoliv, muslimové chtějí světovou válku

Aby mohli nastolit Dar ar Islám (svět islámu). Sionisté chtějí pouze zachovat stát Izrael, aby muslimové, nacisté a komunisté Židy nevyhladili. Ježíš byl Žid, dal jste si nick, který neodpovídá Vašemu smýšlení.

ups 5.5.2008 16:46

Re: Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

a která vojska vás chtějí obsadit, proboha ? co to melete ? US základny jsou skoro v celé Evropě, a nikde se nenašel nikdo tak slaboduchý, aby to považoval za obsazení. Hlavu před použitím protřepat!

jirka.s. 5.5.2008 16:44

Re: Proč se tak nestalo, kylchcape-honysi-kokrheli?

Protože se naštěstí včas dozvěděla kolik tady vegetuje rudých vší jako jsi ty, o kterých je všeobecně známo, že nasadit si je do kožichu není až tak úplně ořechové a o kterých je známo, že by prodali na náhradní součástky i vlastní babičku! :-(

ups 5.5.2008 16:44

Re: Re: Re: Ano, souhlasim se zakladnou

jakpak bys to chtěl od sebe oddělit, prozraď prosím. To myslíš, že Amerika by existovala bez armády, nebo jakou naivitu se dozvíme ?

ups 5.5.2008 16:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do ulic!! Dnes v 17:00 na Vaclavaku DEMONSTRACE PROTI RADARU!!!

soudruzi imperialisti plynoví magnáti z Ruska, ti nás mají za svoje pohraničí. A těm nás chceš nechat napospas, oslíku !!

ups 5.5.2008 16:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tihle májíčkové a podobní propagandisté

vlastizrádci jste vy, antiradaristi. Chcete zase vystavit rusy pokušení, aby nám internacionálně pomohli, co ? Nebo vůbec nevnímáte, jak nás považují za vlastní pohraničí ? Ale tentokrát vám to nevyjde.