19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Yarda 5.5.2008 16:10

Citát klasika

Zásada náboženská: Kdo není se mnou je proti mně.

Zásada politická: Kdo není se mnou je lump.

balthasar 5.5.2008 16:11

Re: Citát klasika

Bojkotujte vydětače, zvlášt ty s americkym pasem.

zdeněk 5.5.2008 16:27

všichni občané jsou si rovni

někteří jsou si rovnější.

Ježíš Nekřtěný 5.5.2008 15:35

Sionisté se snaží rozpoutat další světovou válku a zase z ČechoMoravy

Agresor má další plány ,60let Míru ve Střední Evropě je pryč.

AndyO 5.5.2008 15:39

Re: Sionisté se snaží rozpoutat další světovou válku a zase z ČechoMoravy

nikoliv blbečku, sionisté se snaží zachovat Izrael, aby Židé znova nemuseli podstoupit holocaust. Na zbytek světa pečou.

Schumacher 5.5.2008 15:57

Nějak se jim to nedaří.

Multikulti se rozlézá i u nich doma a spousta těch nejchytřejších a nejschopnějších z nich odchází do ciziny. Kde leckde bědují nad tyím či oním, ale zpátky se jim nechce. Tak i tady. Sice jsme tu xenofofobní a prolezlí antisemitismem, ale pořád je tu lépe než tam.

Ježíš Nekřtěný 5.5.2008 16:06

Re: Re: Sionisté se snaží rozpoutat další světovou válku a zase z ČechoMoravy

Vůbec nepřemýšlíš ,jinak by si necintal takový šlehy . Holokaust je vlastní jenom Židům ,např Mojžíš když přišel rozkázal ,aby jedni povraždili druhé. Též ten židovský král co nechal povraždit několik generací nevinátek ,tuším za Ježíšova narození.

Harpyje 5.5.2008 16:15

Re: Re: Re: Sionisté se snaží rozpoutat další světovou válku a zase z ČechoMoravy

Ty jsi zato opravdu velký myslitel (už tvůj nick je toho důkazem). Podle tvé logiky se jednalo u obětí shoa asi o hromadnou sebevraždu. (Y)

Schumacher 5.5.2008 16:26

Herodes

A je to pomluva, kterou si někteří křesťané vymysleli o hodně později, aby byli zajímavější a pak se to všeobecně ujalo. Myšlenka holocaustu byla do naší "křesťanské" civilizace  propašována skrz Pátou knihu Mojžíšovu a  knihu Ezechiel. Němečtí "národní socialisté" ji organizačně a technologicky dopracovali a uskutečnili ve velkém. Masová genocida není v historii lidstva výjimečná. Pro nacistickou je příznačná "vědeckost" se kterou vyřadili pojistku lidskosti. Protože veřejně a spontánně by vyhlazování nefungovalo. Jen si představte jak by působily pravdivé reportáže ve tehdejších filmových týdenících...

kopretina 5.5.2008 17:03

Re: Re: Re: Holocaust je blízký muslimům, muslimové sympatizovali s nacisty, coříká Korán?

Mohamed vyhladil židovský kmen v Medině již v 7. století. Židé žádný holocaust nespáchali. Na Židech byl spáchán holocaust!

A za WW2 muslimové kolaborovali s nacisty. Palestinský Arab Mufti Husseini navázal přátelství s SS-Reichsfuehrem Himmlerem, správcem vyhlazovacích táborů. Husseini žádal vyhlazení všech Židů v Evropě a na Blízkém východě. Pomáhal vytvořit muslimské legie SS, jenž vraždil Židy  a Srby v Chorvatsku a Maďarsku. Pronacističtí byli Egypťané, Syřané, Libanonci, Libyjci, Tunisané. Nacisté na Blízkém východě dostávali instrukce:"Každý, kdo bojuje proti Židům, může počítat se solidaritou arabského lidu".

Zatímco Židé (sionisté) bojovali na straně spojenců. Z Židů ve Svaté zemi byla vytvořena Židovská brigáda (Moše Dajan, Toivi Blatt, Moše Tavor, Hana Szezemová...), kteří bojovali v rámci britské armády. Moše Dajan přišel o oko v boji proti pro-nacistickým Syřanům. Židé (sionisté) bojovali v americké, ruské, britské armádě. U Svobodovců bojovalo na 70% Židů. Vysoké zastoupení Židů bylo v jugoslávském a francouzském odboji.

Co říká Korán? "Zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete,zajímejte je, obléhejte je, chystejte proti nim všemožné nástrahy!"(súra 9:5). "Když se setkáte s nevěřícími, stínejte jim hlavy, dokud mezi nimi nezpůsobíte dostatečné krveprolití. Pak je spoutejte pevnými okovy. Pak bude čas na omilostnění a výkupné" (súra 47:4). "Vy, kteří věříte! Neberte si židy a křesťany jako přátele, neboť oni jsou přátelé jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten se stane jedním a z nich a Bůh nepovede lid nespravedlivý" (súra 5:56). "Bojujte proti těm, kteří nevěří v Alláha, ani v Soudný den,ani nezakazuji to, co zakázal Alláh a jeho posel a proti těm, kteří neuznávají náboženství pravdy mezi Lidmi knihy, dokud nezaplatí džizju s ochotnou poddaností a nebudou se cítit poddáni" (súra 9:29).

kopretina 5.5.2008 17:14

Re: Re: Re: Re: Holocaust je blízký muslimům, muslimové sympatizovali s nacisty, coříká Korán?

"A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte" (súra 47:4-5). "Zloději a zlodějce utněte ruce jejich v odplatu za to, co spáchali"(súra 5:38). "Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami" (súra 24:2).

Co říkají Arabové o Židech a Izraeli?

Azzam Paša, generální tajemník Arabské ligy řekl 15.5.1948:"Tohle bude válka, která Židy zničí, něco jako křižácké výpravy a mongolské krvavé lázně dohromady".Amin al-Husseini, jeruzalémský muftí vyzval 17.5.1948 ke Svaté válce proti Židům:"Pobijte všechny Židy, všechny je vyhubte". Gamal Nasser, egyptský prezident objasnil devět dní před šestidenní válkou 27.5.1967:"Naším cílem je totální zničení Izraele". Hafez Assad, syrský prezident prohlašoval při útoku na Izrael v jomkipurské válce 16.10.1973:"Nedáme si pokoje, dokud nezničíme posledního sionistu". Jasser Arafat, palestinsko-arabský vůdce řekl 22.12.1995:"Krví a mečem dosáhneme svého cíle. Včera Gaza a Jericho, dnes Betlém, zítra Jeruzalém a celá Palestina".

KLVAŇA 5.5.2008 17:18

Re: Re: Re: Re: Re: Holocaust je blízký muslimům, muslimové sympatizovali s nacisty, coříká Korán?

Jasně, Kytko, a teď mi řekni, proč Bush podporuje agresivní islám všude na světě. A ještě mi řekni, když většina kazatelů a teroristů je ze SA, proč líbá Saudy A Ládíny?

kopretina 5.5.2008 17:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Holocaust je blízký muslimům, muslimové sympatizovali s nacisty, coříká Korán?

To je Bushova chyba. Já také nesouhlasím se spojenectvím USA a Saudské Arábie, či uznání Kosova americkou vládou. Bushova podpora muslimů je chybná.

Schumacher 5.5.2008 17:59

V SA jsou ukáznění fundamentalisté, mají tam pořádek a hlavně a jedině - ropu.

Totéž platí ve vztahu EU- Kaddáfí. Zapíšeme si : Podstatné nebývá viditelné na první pohled. Za každým  čistě ideově se jevícím záměrem se skrývají konkrétní ekonomické zájmy konkrétních ekonomických subjektů.

zdeněk 5.5.2008 17:25

židé žádný holokaust nespáchali?

No ono se tomu dříve holokaust neříkalo, ale myslím že vyhladili původní obyvatele Izraele(Bůh jim k tomu dal svolení) konkrétně i několik měst. Například Jericho, a pak ty co se k nim chtěli přidat ale židi moc s tím nesouhlasili tak jim poradili aby se obřezali a pak je zmasakrovali.

kopretina 5.5.2008 17:34

Re: Takový byl starověk

Vyhlazovali Římané,Řekové, Peršané, Arabové i Židé.... Noc neobvyklého. Však by Vás humanismus přešel, kdyby jste žil ve starověku.

zdeněk 5.5.2008 17:40

naštěstí tam žít nemusím

;-)

Schumacher 5.5.2008 18:08

Římané nevyhlazovali.

Pokud je k tomu nevedly velmi závažné důvody.  Neměli tezi země zaslíbené a národů klatých, určených k vyhubení. Nevedli války aby vyhlazovali, ale aby podmaňovali. Kdo se jim podrobil, toho nechali žít. Později i udělovali občanství. Naproti tomu Emorejci, Kenaánci a další neměli šanci. Žili na zemi "zaslíbené" jinému, vyvolenému, kerý neměl v úmyslu je podmanit, ale měl prvotní úmysl je vyhubit do posledního.  Nešlo o kruté nakládání s poraženým nepřítelem, ale o války vedenou s takovým dopředným úmyslem.

jirka.s. 5.5.2008 17:03

Re: Re: Re: "Holokaust je vlastní jenom Židům ..."

Nevím, jestli je "holocaust" vlastní jenom Židům, domnívám se, že je nakonec úplně jedno, jak se tomu říká. Byl by mi nakonec úplně lhostejný i název podobné akce, která by proběhla vůči takovým blbům jako jsi ty, ježíši nekřtěný! Hlavně aby proběhla co nejrychleji a co nejdříve!  ;-P

kopretina 5.5.2008 16:48

Re: Nikoliv, muslimové chtějí světovou válku

Aby mohli nastolit Dar ar Islám (svět islámu). Sionisté chtějí pouze zachovat stát Izrael, aby muslimové, nacisté a komunisté Židy nevyhladili. Ježíš byl Žid, dal jste si nick, který neodpovídá Vašemu smýšlení.

Schumacher 5.5.2008 17:07

Ježíš byl Žid.

Ano. Právě tohle mu mnozí Židé nemůžou zapomenout ;-D

kopretina 5.5.2008 17:17

Re: Ježíš byl Žid.

Ježíš řekl:"Vy uctíváte, které neznáte, my uctíváme, které známe, neboť spása je ze Židů" (Jan 4:22). Přibývá stále více Židů, kteří již začínají v Ježíše věřit, označují se mesiánští Židé, uznávají Starý a Nový zákon jako rovnocenné autority, dávají své syny obřezat, děti křtí hlubinným ponořením. V samotném Izraeli žije 15 000 mesiánských Židů.

KLVAŇA 5.5.2008 17:20

Re: Re: Ježíš byl Žid.

díky za přednášku a te´d zapni mozek a pověz nám, proč Bush podporuje Saudy a Ládíny ;-)

kopretina 5.5.2008 17:36

Re: Re: Re: Ježíš byl Žid.

To nevím. Považuji Bushovu podporu Saudů za chybnou.

novaz 5.5.2008 15:14

bolševická chátra

Oranžovo-rudé komunistické bestii a jejím placeným agentům v čele s mluvčím iniciativy Ne základnám Májíčkem nevadí po zuby ozbrojené Rusko, s tisíci raketami, jadernými hlavicemi a radary. Žere je jeden obranný radar v Brdech a deset obranných prskavek v Polsku. Jó, kdyby je chtěl u nás instalovat báťuška Putin, to by byla podpora z jejich strany jistá. Tož tak. Oranžovo-rudý hnus.

honzak 5.5.2008 15:17

Re: bolševická chátra

dovolím si do spektra přidat ještě zelenou. Jinak souhlas.

Schumacher 5.5.2008 15:21

Ani pacienta s rakovinou

špendlík v zadnici nepotěší.

Tomáš Fuk 5.5.2008 15:24

Re: po zuby ozbrojené Rusko, s tisíci raketami

Bejvávalo - dnes ale většině těch raket končí životnost a nové se vyrábějí v řádu desítek ročně... Takže zase vaše obvyklé kecy o h....

novaz 5.5.2008 15:39

Re: Re: po zuby ozbrojené Rusko, s tisíci raketami

Nebuďte směšný pane. Rusové sami oficiálně přiznávají 1.200 balistických raket a 4.500 hlavic schopných nést jadernou či jinou munici. Když jste neznalý  věci o níž píšete, raději svou hloupost nevytrubujte do světa.

Schumacher 5.5.2008 16:28

Upřímně řečeno, nevidím v tom rozdíl.

Jestli být moc mrtev nebo jen mrtev.