26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AndyO 5.5.2008 15:03

Re: Re: Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

skvělé potvrzení pravdivosti článku:)

billis 5.5.2008 14:58

Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

Ano, strucne a jasne receno - vy a vam podobni spolu s organizatory 'NeZakladnam' naplnujete skutkovou podstatu trestneho cinu Vlastizrady   !! 

Petr hmm 5.5.2008 15:03

Re: Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

vlastizrada je pozvání cizích vojsk ! (Y)

billis 5.5.2008 15:34

Re: Re: Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

taky schvalovani terorizmu   (Y)

Petr hmm 5.5.2008 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

to je stejné .. SSA jsou teroristi číslo 1 !

Schumacher 5.5.2008 15:03

To je relativní.

Záleží o čí vlast jde.

Petr hmm 5.5.2008 15:02

Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

asi tak nějak R^

AndyO 5.5.2008 14:46

Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

;-D to je ale blábol, cnemo. Ale koho by to překvapilo, cnemo. Vaše znalosti lidu obecného-antisemitského, nemyslícího, hlavně ne modrého, ty obdivuji.

Co kdybyste hovořil za občany výhradně totožné vůle jako máte vy? A ujišťuji vás, že rozhodně to nejsou všichni.

honzak 5.5.2008 14:51

Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

ty jsi taky hrdý budžes, co? Mohl bys definovat ty "občany", kteří mají vůli?

F. Čech 5.5.2008 14:56

Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

Víte kolik procent lidí bylo ve Velké Británii proti umístění stanovišť protiletecké obrany před válkou s Německem? 70 procent!!!!!  Úplně stejně jako je u nás lidí proti protiraketové obraně! A to není náhoda. Tento počet totiž v každém národě odpovídá počtu alibistických zbabělců, kteří se obávají, aby se přípravou  obrany proti potenciálnímu agresorovi nějak nezapletli a nějak se mu neznelíbili a pak to nějak neodnesli. A koho si myslíte, že německá letadla první vybombardovala? Právě ty sraby, kteří protileteckou obranu odmítli - a vyřídili si to i pomocí svých poslanců a jiných populistů třeba až v britském parlamentě. A pak se divili co jim to padá na hlavu! A proč právě jim kteří přece nikoho přípravou nějaké obrany neprovokovali? Jste milý chlapče buďto srab a nebo bolševický kolaborant, který tuší, že i minimální angažovanost USA v Česku může zabránit recidivě další "bratrské pomoci" z Východu!  Vyberte si co jste - víc možností neexistuje.

Jakub S. 5.5.2008 15:06

Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

Ale je, je ještě jedna eventualita: prostý upřímný blb. Což ovšem lze kombinovat s prvními...

cnemo 5.5.2008 21:34

Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

To opravdu nevím, ale srovnáváte nesrovnatelné. Předpokládám, že šlo o rozmístění vlastní armády nikoli o armádu cizího státu. Také tehdejší protiletecká obrana měla vyzbrojeného nepřítele a prokazatelnou účinnost. Irán nemá ani rakety ani hlavice a i kdyby je měl, tenhle nesmyl nikoho neochrání a kdyby náhodou někoho tak to z fyzikálních důvodů nebude ČR. Vždyť přece nejde o žádný radar, jde o vojenskou přítomnost v naší zemi, jde o základny pokud možno všude. Zajímavě to chápou tzv. "demokraté", který je podle nich zárukou toho "správného" politického vývoje. 

Určitě jsem srab a bolševický kolaborant dohromady:), ale dopusud nemám mozek vyrajbovaný stupidní představou "demokratů", že jedinou možností je vybrat si ze dvou okupantů.

Schumacher 5.5.2008 15:08

Nejde o lásku. Mezi státy jsou jen zájmy.

Izraeli jsou zájmy České republiky naprosto lhostejné. Nemohu si vybavit případ prokazující, že by tomu bylo jinak. Jistá praktická odlišnost ve vztazích pramení z toho, že zatím co Izrael zde má vlivnou menšinu, obráceně tomu tak není.

Hmm 5.5.2008 14:33

hoď bláto, ono vždy něco ulpí

Vždy jsem si myslel, že na takovou práci si  Rudé právo snad muselo redaktory naklonovat. Je vidět, že zase tak nedostatkovým zbožím ale nejsou ani dnes.

Tomáš Fuk 5.5.2008 14:35

Re: hoď bláto, ono vždy něco ulpí

Prostě PR srajda ;-)

Synkretik 5.5.2008 16:14

Re: hoď bláto, ono vždy něco ulpí

Ono taky tohle napsala románová postava, asi se nikomu nechtělo se pod to podepsat :)

Kylchap 5.5.2008 14:26

Dnes měla

Cundolíza Rajcovná podepsat smlouvu, ve které se ČR zavazuje, že bude bránit USA do posledníhoi českého občana. Proč se tak nestalo? Vždyť na podpis půl dne stačí.

F. Čech 5.5.2008 14:37

Re: Dnes měla

Váš hloupý a vulgární rasistický článek o paní Riceové, které nesaháte lidsky ani inteligenčně ani po kotníky mluví sám za sebe. A jestli tady někdo nasazuje životy v boji proti teroristům, kteří ohrožují celou naši civilizaci jsou především američtí vojáci, kteří nás ostatně nezachraňují poprvé a je ctí české armády, že jim v tom tentokrát aspoň trošku pomáhá. Teroristy jsme ohroženi všichni. Mohou zaútočit na kohokoli v Evropě tedy i na  nás (na vás určitě ne, protože vás se jakákoli civilizovanost vůbec nedotkla, vy jste jejich člověk, ale říkejte to někomu, kdo se s ruksakem plným dynamitu vmísí do davu - můžete to slíznout s námi ostatními pokud se včas nevystěhujete do Iránu nebo do pomezí Afganistánu s Pákistánem). Také bych vám doporučoval Kubu. Průměrný měsíční plat tam mají 10 dolarů za měsíc, takže by vás tam možná prešly i vaše roupy prameníci z dobrého bydla v Česku!

krakonoš 5.5.2008 14:42

Re: Re: Dnes měla

Jediný, koho zatím teroristé u nás ohrožují, jsi ty a tobě podobní. Je nejvyšší čas, aby tito ušlechtilí lidé přešli od slov k činům. Hladina zdegenerovanosti české populace nebezpečně stoupá.

Jakub Roth 5.5.2008 14:45

Re: Re: Re: Dnes měla

Což jste slovy dokázal :-P

rasta 5.5.2008 15:04

Re: Re: Re: Re: Dnes měla

ahoj kubicku celemu svetu uz je dnes jasne ze bushova valka c.2 form;c.1 byla jeho tatinkem nedokoncena]je jenom o nerostnych zdrojich a o nicem jinem.americane od roku 45 ani jednu valku nedotahli do uspesneho konce. hele chlape zkus cist i neco jineho nez eretz treba neco v anglictine a nebud vulgarni  nebo si o tobe ja hloupi gojim budu fakt myslet ze jsi jen dalsi vylizanej zidak kterej si mysli ze  bombardovat araby je o.k ale pokud leti raketa opacne je to terorismus preji nice day

Jakub S. 5.5.2008 15:10

Ježíši - no takovej primitiv, a k tomu takhle rozhorlený,

tady už dlouho nebyl! Písmenka už umí, ještě neví, že jsou taky tečky, čárky, členění textu, ucelené věty, no asi vyšel ze sedmé třídy - ale já bych mu nedovolil ani to. Začne, jak jede tak jede a nakonec konec. Bum. To to bouchlo, co... IQ 60?

gerontusinza 5.5.2008 14:46

musím souhlasi, blbost u lidí tohoto myšlení je až nebetyčná.....Re: Re: Re: Dnes měla

od tá doby co Bém vylez na Čomolugmu bych řekl, že se to zhoršilo.....;-D

F. Čech 5.5.2008 14:58

krakonošovi

Komu tykáte vy předpotopní příšero z hor?

Schumacher 5.5.2008 14:57

To jsou perličky....

Prý teroristy jsme ohroženi všichni. Od kdy pak, a kvůli čemu ? To někde jezdí prstem po mapě jako když si vybíráme místo pro rekreaci a říkají si " Tady je to pěkné, sem se pojedeme vybouchnout " ? Proč takové ohrožení někde cítí více, jinde méně a jinde vůbec ? A  Kubánci  ?jJak rádi by pracovali a jak jim v tom hnusný Castrův režim brání, že ? Jako by ti, kteří se na chatrných plavidlech snaží uprchnout  ze "země svobody" do "země svobody",  nebyli zaháněni od hvězdnopruhatých břehů. Přestože místní kubánská komunita v Miami se těší výborné pověsti slušných, poctivých a pracovitých lidí....

Václav 5.5.2008 15:47

Re: To jsou perličky....

Třeba pro náš styl života, proto že že nehalíme své holky do hábitů od hlavy až k patě a nemlátíme pětkrát denně hlavou o zem směrem k mekce, atd. Najdete tisíc a jednu věc, které radikálním muslimům na naši euroatlantické civilizaci vadí a od nichž by ji rádi vyčistili k obrazu svému. Ale člověku, který je ochoten připustit existenci nebezpečí až když jej má mezi dveřmi kvartýru je těžké něco vysvětlovat.

Jackilla 5.5.2008 15:14

Re: Re: Dnes měla

... pokud ovsem verite tomu, co vam bulikujou v televizi.

 USA uz v minulosti LHALI a to ne jednou. Jeden priklad za vsechny - zinscenovali utok na vlastnilod, aby ospravedlnili vpad do Vietnamu .... porad nestaci? Chcete verit lharum ? Pokud ano, pak zcela jiste nejste alibisticky pacifista :)))

Václav 5.5.2008 15:53

Re: Re: Re: Dnes měla

No, jestli někdo někam vpadl, tak to byl komunistickým řežimem ovládaný severní Vietnam do Jižního, který se možná pokoušel začít hrabat směrem k lepšímu životu. To ostatní byl už jen následek prvotní příčiny. Podobně x let před tím Korea. Taky komunisté v roli agresora. Stačí?

Kylchap 5.5.2008 18:06

Vašnosto,

ráčejí mi sdělit co našli rasistického? Jaký je rozdíl mezi názvem "Paroprase" a "Cundolíza Rajcovná"?

tony 5.5.2008 15:21

Re: Dnes měla

Něco pubertálnějšího by nebylo Kylchcape?