Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Schumacher

5. 5. 2008 17:01
Buďme velkorysí a nabídněme místo pro radar Izraeli.

Proč obcházet kolem horké kaše. Je to v podstatě kvůli němu a v US mají jeho lidé rozhodující slovo. Výměnou bychom mohli dostat třeba technologii jak přes protesty postavit zeď v Matiční.

0 0
možnosti

AndyO

5. 5. 2008 17:06
Re: Buďme velkorysí a nabídněme místo pro radar Izraeli.

no vidíte, Áda řve nadšením, jaké žáky má i když je dávno po smrti. Jen tak dál.

0 0
možnosti

Vodník

5. 5. 2008 16:58
Mýlíte se cnemo

tohle bylo to, co zastánci radaru potřebovali jako sůl! Dokud nadávali Neoralovi do kommunistů, tak jen ztrapňovali sami sebe. Pokud ale mohou insinuovat jakékoli spojení antiradaristů s antisemitismem a teroristy, rovná se to společenské popravě (úsměvný byproduct, že radar je tím pádem v israelském zájmu, zůstane nepovšimnut ;-D).

Ono na tom ale moc nezáleží. O radaru je rozhodnuto, Hoop Scheffer nás (najednou!) ujišťuje, že bude sloužit k obraně všech zemí Aliance a tak jakožto členové Aliance z toho nevycouváme. Tahle společensko-politická likvidace proudů, označovaných za "extremistickou levici", se ale bude do budoucnosti hodit vždy! Např. až budou protestovat proti přijetí Israele do NATO nebo do EU...

0 0
možnosti

AndyO

5. 5. 2008 17:01
Re: Mýlíte se cnemo

myslíš extremistickou levicově-antisemitskou holandskou organizaci Vrba?

0 0
možnosti

kurbet

5. 5. 2008 16:54
to jsme to dopadli

To jsme to dopadli,když se nás a to dokonce i venku snaží "reprezentovat" takoví hlupácí jako nějaký Neoral či jak se ten wůl jmenuje.Inu i to je rub demokracie.Za komunistů držel hubu a krok(i když tady bylo ruských základen habaděj) a teď si tu hubu zase může roztrhnout,jak je "zásaditej".Jeden ale nechápe jak můžou média dávat prostor těmto hlupcům.

0 0
možnosti

KLVAŇA

5. 5. 2008 16:52
milí spolusoudruzi

Teče nám do bot, většina národa nevěří našim lžím, dokonce nám vyhrožují, nebo si z nás dělají šoufky. Proto každá lež dobrá.  

Bohužel, dostal jsem jen 15 mega z kapes daňových poplatníků, kdybych dostal tak 40mega, mohli jsme být dále. Bohužel, Tupol s Parkanovou a Dalíkem jsou šetřílkové, přitom od US zbrojovek dostanou kapříků téměř tolik, jako je skutečných kaprů v rybníce. 

Bylo napsáno hodně - prý překračujeme hygienické normy, Obering a Šedivý se prořekli, že to s naší obranou nemá co společného, že budeme jen jako živé štíty. Nejvíc mne ale neúspěch mrzí z důvodů estetických a profesních.  Atomový hřib vydá více kouře než Češi vykouří za 1000 let !  Představte si tu parádu ! :-)  Nebojte, já a ostatní soudruzi ho budeme sledovat v telce z Baham, nebo Austrálie, kapříků za vlastizradu budeme mít dost.  My nejinteligentnější, nejprivilegovanější, nejbohatší, díky zbrojním zakázkám na našem území,  se odstěhují dříve.  Všichni nevymřeme ! :o))) Tímto děkuji užitečným idiotům, u kterých udržujeme negativní reminiscence k SSSr a kteří díky naší šikovné propagandě nepostřehli, že SSSR už není, že dnes útočí na jiné země pouze US Neocons,  vyznávající něco na způsob fašismu a kteří z ideových důvodů zahynou, až to USA spustí i s těmi, kteří byli proti.  Dobrý pocit oběování národa za milovanou velmoc budiž jim odměnou. R^

;-);-D

0 0
možnosti

KLVAŇA

5. 5. 2008 16:53
Re: milí spolusoudruzi

Než se vrátím ke svému druhému výbornému businessu se smrtí, s cigaretami, přeji Vám ve vaší propagandě úspěch tam, kde já neuspěl.  Jinak by se milí spolusoudruzi mohlo snadno stát, protože většina národa je stále proti, že zůstaneme sami jako ten kůl v plotě!!;-(

PS: lže, kdo říká, že USA nás v 38mém předhodily Německu a že dělaly nátlak na Francii a Británii, aby se nás zřekly.  Lže, pořad v TV, který tvrdí, že incident v Tonkinském zálivu byl účelově vymyšlen, lže, kdo říká, že Usáci na Balkáně podporovali islámské teroristy včetně Usámy a Al Kaidy, lže, kdo říká, že v Iráku v době invaze nebyly ZHN atd... Nebo kdo říká, že USa sledují své zájmy. Naopak, chtějí Vás jen ochraňovat, jako malá děťátečka :-) a konat jen pro vaše dobro na úkor svých občanů a voličů.  TAK PRAVÍM JÁ, KLVAŇA ;-);-)

0 0
možnosti

Skybird

5. 5. 2008 16:49
Vrchol propagandistické ubohosti.

To si fakticky myslíte, že převážná většina Čechů má IQ menší než 80, že není schopna uvažovat ? Nedělejte z nás trouby.

Radar je americkou záležitostí, radar je prostředkem k oslabení EU, ke komplikaci vztahů EU a Ruska, radar je součástí jinak již překonaných ambicí Bushovo administrativy ( ergo kladívko Neokonzervatvců) na unilaterární uspořádání světa. To zkrachovalo. Tragickým příkladem kolapsu této politiky je Irák a Afghanistan. V tom má jasno i asi 80% Američanů. Bush je považován za nejméně důvěryhodného prezidenta v americké historii.

Čili velmi trapná a ponižující snaha naší vlády o podpory této politiky za každou cenu je ve skutečnosti nejen v rozporu s většinovým názorem Čechů, ale i protiamerickým aktem. Blízká budoucnost nám toto ukáže v celé svoji nahotě.

A motání antisemitismu, islamismu a komunismu do tohoto je jen velmi trapným kontraproduktivním úletem.

0 0
možnosti

KLVAŇA

5. 5. 2008 16:56
Re: Vrchol propagandistické ubohosti.

to jsou jen pomluvy. Za oceánem existuje ideální svět, vždyť to pořád vidíme v TV, vysílal se Dallas atd...  Radar je proti islámským batůžkářům, dokáže je identifikovat na hranicích.  A ochrání NÁS. Sice nám neřekli jak, ale soudruhům ve WASHINGTONU VĚŘÍME ! R^ 

a JSOU ODPORNÉ POMLUVY, ŽE USA PODPORUJÍ MUSLIMY POKUD ROPA TEČE, TREBA V NIGÉRII ATD.. nEBO V SA .Když se Bush líbal s Ládíny, kteří vlastní akcie jeho těžební firmy, zavřel jsem oči a nic jsem neviděl !!! !:-D

0 0
možnosti

strejda

5. 5. 2008 16:30
Propaganda

Propaganda se nemění. Myslíval jsem si, že jen bolševičtí aktivisté bojující proti světu jsou primitivové a svým stylem jen škodí. V posledních letech vidím, že všichni aktivisté jsou stejní primitivové a používají stejné primitivní argumenty. Takovými bláboly přesvědčí jen přesvědčené a ostaní utvrdí v tom, že všechno je jen velká lež a manipulace. Klvaňa se snažil o mnoho lépe a výsledek byl nula. Blaustein tou nulou je od počátku.

0 0
možnosti

hudry

5. 5. 2008 16:37
nulou ?

... jsou i záporná čísla. Pro Modrošutráka je nula lichotkou ...

0 0
možnosti

Jara London

5. 5. 2008 16:24
Hele, Astone

zkuste tady někdy otisknout také něco z Katolických novin. Ať může národ srovnávat.

0 0
možnosti

Pete Brich

5. 5. 2008 16:17
Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

tu pořádně velkou základnu armády USA potřebujeme jako sůl!!

PB

0 0
možnosti

Petr hmm

5. 5. 2008 16:23
Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

koukám že vám málo stačilo obsazení cizími vojsky za komančů !

Musíte to holt zažít znova

0 0
možnosti

Yarda

5. 5. 2008 16:10
Citát klasika

Zásada náboženská: Kdo není se mnou je proti mně.

Zásada politická: Kdo není se mnou je lump.

0 0
možnosti

balthasar

5. 5. 2008 16:11
Re: Citát klasika

Bojkotujte http://www.radio.cz/cz/clanek/100827" target="_blank" rel="nofollow">vydětače, zvlášt ty s http://www.radio.cz/cz/clanek/100737" target="_blank" rel="nofollow">americkym pasem.

0 0
možnosti

Ježíš Nekřtěný

5. 5. 2008 15:35
Sionisté se snaží rozpoutat další světovou válku a zase z ČechoMoravy

Agresor má další plány ,60let Míru ve Střední Evropě je pryč.

0 0
možnosti

AndyO

5. 5. 2008 15:39
Re: Sionisté se snaží rozpoutat další světovou válku a zase z ČechoMoravy

nikoliv blbečku, sionisté se snaží zachovat Izrael, aby Židé znova nemuseli podstoupit holocaust. Na zbytek světa pečou.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz