25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pierino 5.5.2008 21:01

Re: Májíček a Neoral

Pokud se pocitaji hlasy je luza ve vyhode, protoze se lehce manipuluje. Vzdyt na to sazel Gottwald v r. 1948 v souvislosti se strasakem Mnichova. Tahle bolsevicka luza ceka jen na dalsi "window of opportunity" a to je dnes ropna krize, kterou sami vyvolavaji ve spolupraci s Arabama, kteri na te rope sedi. Oni na druhe strane vedi, ze kdyby neprodali ropu, tak jejich veskrze lina spolecnost upadne zpet do nevolnictvi a namisto modernizace se vrati zpet k oslum a velbloudum.  Zatim se jedna jen o vydirani, ale snazi se prostrednictvim, techto "svobodnych iniciativ" ziskat verejne mineni na jejich stranu. Vynucuji se referenda, protoze to vidi jako realny projev svobody v tomto pripade hloupych a neznalych lidi. Referendum by dopadlo jako nase volby v r. 1948..... a to snad stacilo. Majicek je mozna lump a Neoral pako, ale za zadnym nestoji SSSR jako tehdy za Gottwaldem... a to je dobre.

cnemo 5.5.2008 20:55

Re: Mýlíte se cnemo

Jsem spíše opačného názoru, je to propagandistická chyba. Stejnou udělali i komunisté, když svou propagandu mylně založili na"lásce" k CCCP, která neexistovala. Neexistuje většinová láska k USA ani k Izraeli, na tom nelze založit žádný propagandistický trik. Efekt to bude mít na větší polarizaci obou táborů, moc nových duší to nepřivede. A pokud jde o nálepkování má protistrana značnou výhodu, stačí šikovná práce se slovem kolaborant. Co si myslíte, že je působivější spojení: Hácha, Husák, Bilak, Topolánek, Vondra nebo Ladin, Zarkáví, Májíček?

Všichni kolaboranti mají utkvělou představu, že přívrženci protistrany musí kolaborovat s někým jiným. Komunisti, levičáci, islámští teroristé, chybí už jenom Paroubkovic Marťani, modrozelenočerní soudruzi ani extrémní mluvčí vyvoleného národa v tom moc jasno nemají, na koho to hodit. 70% asi nebude jednolitá ideologická skupina, mají to chlapci těžké:)

zdeněk 5.5.2008 20:52

Já nejsem Evropan, já jsem Čech. A ti Holokaust neprováděli.

Obdobně by se dalo mluvit kolektivně o asiatech kde byste směšoval Vietnamce a číňany což jsou dva naprosto dolišné národy které se nemají v lásce. Viníte Vietnamce za obsazení Tibetu?

Pierino 5.5.2008 20:44

Co k tomu doddat.....

Ex levicova hnuti se spoji s kymkoliv. Ten vred uz nekolikrat zkolaboval, ale pase se dal na neznalosti a hlouposti "svobodymyslnych" mladiku. Pouzivanim vyspelych komunikacnich technologii jsou tyto cesty snadnejsi. Globalizace jako nastroj, k obchodu, vymene technologii, pomoci, ci cestovani, nemuze ohrozit zadne narody. Svobodne a demokraticke staty se mohou volne sdruzovat v uskupeni s jinymi staty, treba i mocnostmi, dle uvazeni jejich vlady. Princip demokracie, svobodne volby zarucuji obcanum, ze jsou na te strane, kterou si vybrali. Pokud rozum a uroven spolecnosti nerozpozna vyhody, ci zapory levostrannych, ci pravostrannych uskupeni, vznika situace jaka je dnes v ceskym Absurdistanu a "narod" zmasirovany medialni stvanici, zada referenda. Rozhodnuti nesvepravnych a problemu neznalych lidi prinasi s sebou rizika. Bud podruci, nebo nemohoucnost. A v Cesku je to zatim nemohoucnost. Na skutecne ciny Cesi nikdy nebudou mit krome nekolika jedincu odvahu. Takze klidek...

kopec 5.5.2008 20:28

Re: Re: Re: Re: co nam vyjde ze srovnani

dnes jsem se v televiznich zpravach dozvedel ze nejaky policista  J.D. byl obvinen! za zverejneni kauzy Savoy.Pokud vim , jednalo se o o zajistovani hlasu pro taticka prezidenta se strany CSSD,kdy prezidentuv tajemnik vyjednaval se soudruhem Sloufem. Jestli toto neni priprava na politicky proces, tak co po tom to je? Komunisti sve obeti take kriminalizovali a v podstate soudili zlocince. Kdyz uvazuju proc ODS jeste nezavira sve protivniky , tak jedine proto , ze to zatim jeste nepotrebovala. Ale,  es komt der Tag.Jak hrozil Mirek Topolanek.

novaz 5.5.2008 20:28

Májíček a Neoral

Dva praví nefalšovaní bolševici, placení vlivovými agenturami operujícími na našem území. Majíček před časem velice upřímně a od srdce pogratuloval Hizballáhu k zabití izraelských žen a dětí íranskými raketami. Ovšem proti radaru u nás a deseti interceptorům v Polsku založil "občanskou iniciativu" Ne základnám, prostřednictvím níž ovlivňuje názory na radar hlavně u lidí neznalých, neinformovaných, nevzdělaných, prvoplánově myslících. Udělal si pan Májíček dobrou soukromou živnost ze strašáka radarem, ale obyčejně takovýto grázlíci velice špatně končí.

Nomen 5.5.2008 19:58

A nejvíc sexy je Parkanová se svým hitem Welcome radar - nejprodávanější píseň---

Pavel 5.5.2008 19:50

Rudé svazáky vystřídali svazáci modří

Žurnalisté jsou v podstatě za každého režimu prodejné děvky. A užívají by podstatě identické metody - teď jako před padesáti lety.

Dr. Mordechai Ochs 5.5.2008 19:44

Mym jedinym zajmem je nakopat do

perdele bolsevicke rozesirace z Rude synagogy, kteri rozdmychali obe svetove valky a nyni jeci, ze jdou pomalu pod kytky i s jejich Schwindelpapierem.Pokud tomu radar napomuze, bude jenom dobre!

Patr 5.5.2008 19:39

článek jak z 50 let 20 století.

 Tenhle článek musel psát nějakej bývalej pisálek Rudého práva.Jinak za Radarem stojí neokonzervativci z USA co ovládají vládu USA a taky se na ní podílejí. Ty samí lidé co jsou odpovědní za 11. září 2001.

oráj 5.5.2008 19:36

kde chybí argumenty

kde chybí argumenty, tak se něco musí najít na nositele; stejně jako za bolševika.....

brána 5.5.2008 19:32

dobrou noc a nashle zítra

bude kurs broušení dlouhých nožů

... 5.5.2008 19:30

Ottova encyklopedie

Ač se zúčastnili Rothschildové s Morganem v r. 1924 záchrany kursové hodnoty francouzského franku, přece jen význam Rothschildů v politice i ve finančních kruzích po světové válce nerozvíjel se již tak jako druhdy za Nathana Mayera, spekulujícího za válek napoleonských. Vliv jejich byl vytlačen jinými bankami a moc Rothschildů se dnes udržuje vlastně již jen tím, že jsou zúčastněni na četných bankovních, průmyslových a dopravních podnicích.

http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/431848-rothschild

brána 5.5.2008 19:28

OK, jen poslední věta trochu nesouhlasí pane Zdeněk - jsme evropané

"dá se však, že toto břímě leží úplně stejně na generacích Evropanů, je jejich špatným svědomím – svědomím celé Evropy, která se na šoa podílela, a proč to nepřiznat, ze šoa profitovala

Jak dlouho ještě nemáme právo na kritiku? deset dvacet let? My jsme holokaust neprováděli  a nezahájily.

ps 5.5.2008 19:27

Re: Re: Vláda ČR spolupracuje se semitskými skupinami Vlády USA a antikomunistickým hnutím

možná z anállytičeskovo bjura KGB.

Starý J. 5.5.2008 19:27

Re: Re: Demagogie, demagogie, demagogie

Jak můžete tak nehezky mluvit o ostřílených soudruzích komunistech, kteří ve vojenském suknu tak dlouho a usilovně hájili naši zem před imperialistickými choutkami a CIA!

Vodník 5.5.2008 19:25

Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Nemusíte se namáhat: Evropská komise a jiné organisace ve službách tzv. "mezinárodního společenství" jich chrlí přehršli. O jejich platnosti to ale nevypovídá nic, zůstávají to propagační cancy s účelem umlčet kritiky Israele a sionistů.

Starý J. 5.5.2008 19:24

Re: Všichni velice dobře víme kam nás může zatáhnout americká politika

Kde se protestuje u masa? Já myslel, že je ho už dostatek!

Dr. Mordechai Ochs 5.5.2008 19:21

Co vyvadite rudy Jakobe Soudruhu?

Jsem pro radar vsemi deseti.Vzdyt nas prece bude chranit pred zidobolseviky, ne, vy hnupe?Radaru zdar!

Jakub S. 5.5.2008 19:14

Re: Poslouchaji Blaustein, co kdyby se radeji

Ajvajvaj, ty jsi ale veleusilovný, "vtipný" VŮL... Fakt, tak dobře zvolený nick se hned nevidí. Ten reálný pohled na sebe...

Harpyje 5.5.2008 19:12

Re: Poslouchaji Blaustein, co kdyby se radeji

Verpiß Dich, Ochs!

Harpyje 5.5.2008 19:08

Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Vodníku, mám Vám najít odkazy o tom, že antisionismus a antisemitismus je totéž? ;-D;-D;-D

Dr. Mordechai Ochs 5.5.2008 19:07

Poslouchaji Blaustein, co kdyby se radeji

starali o ten jejich dolar, kterej jde do sratschek a nechali tak ceske gojimy na pokoji?Nemce a Rusy jste dostali proti sobe dvakrat a napotreti se vam to Zidum natuty nepovede, na to uz ten vas schwindelpapier nestaci.Jedine, ceho tim radarovym kramem dosahnete, bude skutecnost, ze germani vytahnou Odina a nalepnou vam na hrudni kose vase zlute flecky.Radaru zdar vychcankove!:-)

kopretina 5.5.2008 19:06

Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Každý národ je kritizovatelný, je-li to spravedlivá kritika. Každý národ má právo na sebeurčení, odpírám-li nějakému národu právo na sebeurčení, tak jsem rasista/rasistka.

kopretina 5.5.2008 19:04

Re: Stejně tak Češi nemají přirozené právo na stát,

nebo Němci, Peršané, Arabové ti taky nemají přirozené právo na stát.

Vodník 5.5.2008 19:02

Re: Otázky okolo termínu sionismus

Tento odkaz je stejně hloupý ne-li hloupější než ten první. Autorka zcela nepokrytě klade rovnítko mezi antisionismus a antisemitismus a výsledkem jejích snah je de facto nekritisovatelnost Židů a Israele. Ostatně to, že je zakladatelkou LPA, jež formuje ohrožení již tak pofidérní svobody slova v této zemi, mluví samo za sebe.

kopretina 5.5.2008 19:01

Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Opravdu duchaplný komentář.

Schumacher 5.5.2008 18:58

Židé nemají a ani nemohou mít právo na stát.

Právo na stát je nesmysl. Neexistuje přirozené právo na stát. Stát buď založíte a udržíte, pak existuje, nebo na to nemáte sílu a pak neexistuje. Jinak to nefunguje. Židé svůj stát mají, protože měli sílu ho založit a udržet. Tak tomu bude pokud takovou sílu budou mít i v budoucnu. Bez ohlednu na někým prohlašované právo, třebaže by bylo na prst tlustém pergamenu opatřeném zlatými pečetěmi.

kopretina 5.5.2008 18:56

Re: není tohle hanění národa?

Bylo zabito 3 miliony Poláků a 3 miliony polských Židů.