Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pete Brich

5. 5. 2008 22:47
70% je pokrok. Za bolševika bylo proti americkému imperializmusu nejméně 99,8%. Že by blbost vymírala?

Nebo to mají agitpropčíci těžší?;-(

PB

0 0
možnosti

Kvetla

5. 5. 2008 23:05
Re: 70% je pokrok. Za bolševika bylo proti americkému imperializmusu nejméně 99,8%. Že by blbost vymírala?

Spíš bych řekla,že "agentury"již ví,koho a jak se "zeptat",aby výsledek vyzněl tak,jak živitelé ( p o z o r nejsou vždy totožní s zadavateli průzkumu !!!) žádají.Rv

0 0
možnosti

Jiří Valenta

5. 5. 2008 22:30
komentář

Tento článek není nic jiného než nesourodý blábol, snažící se ideologicky zdiskreditovat hnutí proti radaru jako celek..Už samotné konstatování, že spolupracuje s "komunistickými extrémisty" vyjadřuje neznalost současné politické problematiky a situace v ČR..Extrémistickou stranou nazývá většina obyvatel dnes spíše než komunisty ODS..

0 0
možnosti

taymedemay

5. 5. 2008 22:40
Re: komentář

pravdu díš a nejen to, všechny články tohoto typu jsou psány podle hesla kdo nejde s námi, jde proti nám - takže zase to začíná vypadat, že nemůžeme mít jiný než oficiální názor, tohle už jsme ale sakriš zažili

0 0
možnosti

willy

5. 5. 2008 22:22
Ne základnám

Blausteine,

nejdřív musí tvoji soukmenovci vrátit obyvatelům Palestiny jejich stát, který jste jste jim vy židé ukradli. V dubnu  uplynulo 60 let, co jste zmasakrovali Dajr Jásin a zahájili tak genocidu Palestinců. Nebudete klidně spát, dokud tyto věci nedáte do pořádku. Nemáte právo mluvit o tom, co je nemravné. Nemáte svědomí a oblbujete náš národ.

0 0
možnosti

K

5. 5. 2008 23:36
Mluvit o palestinskem statu je ponekud nadnesene.......

....beduini zadny stat nemeli - uzemi spravovala otomanska rise, pozdeji pak britove. Ani Turci ani brotove zidum zadnou pudu nedarovali. Vetsinu zemedelske pudy v israeli kopupily koncem 19 stoleti od arabskych a tureckych statkaru nadace barona Rotschilda.

Reci o kradezich nejsou na miste - v pripade koupe za trzni ceny.  Neco jineho je majetek statisicu zidu vystehopvanych z arabskych statu. V iraku byl majetek zidu "znarodnen" za 5% trznich cen.  Na palestince ale vily po zidech nejak nezbyly - nejak to tak trochu rozkradla mistni arabsko-muslimska smetanka.........

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

5. 5. 2008 21:42
Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

;-D

0 0
možnosti

Jakub S.

5. 5. 2008 22:27
Re: Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

H(n)usáček najednou vycítil zase svou odvěkou parketu... dneska sakra pozdě, stárne nám, blbec. Noále on musel nedávat a odhalovat ŽŽidy jinde, je toho na něm tolik. A skoro nikdo mu nepomůže. Těžký je život samozvaného mesiáše Jediné myšlenky...

0 0
možnosti

ondra

5. 5. 2008 21:31
Oficiální stanovisko EU k raketové obraně - odpověď J.Starému

Odpověď u příslušného příspěvku (název "Oficiální stanovisko EU k raketové obraně"), jen upozorňuju... :-)

0 0
možnosti

Bobyzboby

5. 5. 2008 21:29
Hnědý Josef Goebbels by měl ze svých fialových žáků radost!

Především:

Americká základna u nás bude průserem našich občanů.

A nic na tom nemění fakt, že se to nelíbí taky některým extremistickým fanatikům.

0 0
možnosti

borovicka

5. 5. 2008 21:24
Pisálku hnusný

Žurnalisté jsou v podstatě za každého režimu prodejné děvky. A užívají by podstatě identické metody - teď jako před padesáti lety. No a pisatel tohoto článku je prodejný až běda, takhle servilně by to nenapsali ani za stalina styd se spisovatelská kreaturo

0 0
možnosti

Jakub S.

5. 5. 2008 22:20
Co ty víš, jak se psali za báťušky...

ANEBO to naopak víš moc dobře? Asi jó - a účastnil ses toho, že?

0 0
možnosti

AndyO

5. 5. 2008 21:10
70%

na stránkách Tribun jsem se dokonce dočetla, že je to 7 milionů občanů ČR. Vážně by mne zajímalo, kdo doopravdy prostudoval výsledky průzkumů, podíval se na data, složení a množství respondentů atd. Kdo si zaplatil přístup na stránky STEM, aby se řádně seznámil s problematikou a výsledky.

Těmi 70% se manipuluje už druhý rok, jiné agentury došly k jiným závěrům, ovšem vzorky byly velmi malé. Takže co? Referendum a pokud dopadne zamítavě, pak jasná koncepce obrany státu pro případný konflikt. Třeba dojde i na tu povinnou prezenční vojenskou službu, která by mimochodem Čechům pomohla, jsou líní jak vandráci a kdyby vypukl jakýkoliv problém jen by seděli a čekali, kdo jim pomůže. A takových obětavců moc nebude, když my sami nejsme ochotní k ničemu. No, možná ti hastrmanovi rusáci, ti by jistě přijechali velmi rádi.

0 0
možnosti

Vodník

5. 5. 2008 21:17
Hloupá osobo!

Opakem poklonkování USA a lízání americko-israelských řití není lízání řití ruských (to je jen varianta téhož postoje) nýbrž nelízání ničích řití. Ale to ti a ostatním místním "pravičákům" dojde, až pochopíte, že opakem rudé totality není totalita modrá nebo žlutá, nýbrž pluralita.

0 0
možnosti

Pierino

5. 5. 2008 20:44
Co k tomu doddat.....

Ex levicova hnuti se spoji s kymkoliv. Ten vred uz nekolikrat zkolaboval, ale pase se dal na neznalosti a hlouposti "svobodymyslnych" mladiku. Pouzivanim vyspelych komunikacnich technologii jsou tyto cesty snadnejsi. Globalizace jako nastroj, k obchodu, vymene technologii, pomoci, ci cestovani, nemuze ohrozit zadne narody. Svobodne a demokraticke staty se mohou volne sdruzovat v uskupeni s jinymi staty, treba i mocnostmi, dle uvazeni jejich vlady. Princip demokracie, svobodne volby zarucuji obcanum, ze jsou na te strane, kterou si vybrali. Pokud rozum a uroven spolecnosti nerozpozna vyhody, ci zapory levostrannych, ci pravostrannych uskupeni, vznika situace jaka je dnes v ceskym Absurdistanu a "narod" zmasirovany medialni stvanici, zada referenda. Rozhodnuti nesvepravnych a problemu neznalych lidi prinasi s sebou rizika. Bud podruci, nebo nemohoucnost. A v Cesku je to zatim nemohoucnost. Na skutecne ciny Cesi nikdy nebudou mit krome nekolika jedincu odvahu. Takze klidek...

0 0
možnosti

novaz

5. 5. 2008 20:28
Májíček a Neoral

Dva praví nefalšovaní bolševici, placení vlivovými agenturami operujícími na našem území. Majíček před časem velice upřímně a od srdce pogratuloval Hizballáhu k zabití izraelských žen a dětí íranskými raketami. Ovšem proti radaru u nás a deseti interceptorům v Polsku založil "občanskou iniciativu" Ne základnám, prostřednictvím níž ovlivňuje názory na radar hlavně u lidí neznalých, neinformovaných, nevzdělaných, prvoplánově myslících. Udělal si pan Májíček dobrou soukromou živnost ze strašáka radarem, ale obyčejně takovýto grázlíci velice špatně končí.

0 0
možnosti

Pierino

5. 5. 2008 21:01
Re: Májíček a Neoral

Pokud se pocitaji hlasy je luza ve vyhode, protoze se lehce manipuluje. Vzdyt na to sazel Gottwald v r. 1948 v souvislosti se strasakem Mnichova. Tahle bolsevicka luza ceka jen na dalsi "window of opportunity" a to je dnes ropna krize, kterou sami vyvolavaji ve spolupraci s Arabama, kteri na te rope sedi. Oni na druhe strane vedi, ze kdyby neprodali ropu, tak jejich veskrze lina spolecnost upadne zpet do nevolnictvi a namisto modernizace se vrati zpet k oslum a velbloudum.  Zatim se jedna jen o vydirani, ale snazi se prostrednictvim, techto "svobodnych iniciativ" ziskat verejne mineni na jejich stranu. Vynucuji se referenda, protoze to vidi jako realny projev svobody v tomto pripade hloupych a neznalych lidi. Referendum by dopadlo jako nase volby v r. 1948..... a to snad stacilo. Majicek je mozna lump a Neoral pako, ale za zadnym nestoji SSSR jako tehdy za Gottwaldem... a to je dobre.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz