4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stand-art 6.5.2008 12:48

Re: Re: to je ale blbost

Ne článek to netvrdí, ale pokud si člověk dá dokupy souvislosti, tak to tak může vyznívat.Nevidím nic pozitivního na tom, že tu budou američtí vojáci, stejně, jako jsem neviděl nic na tom, když tu byli rusáci.Všechno je to jedna verbež.A ještě aby se ně nevztahovaly naše zákony.Tfujtajksl, takovýhle šmejdi někoho zastřelí, nebo znásilní a projde jim to, HANBA.

slon75 6.5.2008 12:44

Re: to je ale blbost

Evidentně špatně chápete (a nebo máte blízko k primitivnímu zjednodušování) a proto jste ji asi podepsal. Nic takového článek netvrdí.

miláno 6.5.2008 12:21

Re: prebudte sa uz

 My už jsme dávno zbuzení, ale Vám zástal slovník komunistických agitátorů . S tímto příspěvkem by jste býl hvězda u našich soudruhů před 30.lety, ale dnes už jste jen pro smích, také máte vynikajíci československou gramatiku podobnou jak Váš drahý generální tajemník soudruh Husák - gratuluji.

Stand-art 6.5.2008 12:17

to je ale blbost

Takže kdo podepsal petici, že nesouhlasí s výstavbou radaru  je terorista?? To už můžete tvrdit cokoliv, Je mi zle(Y)

mico 6.5.2008 12:06

prebudte sa uz

kazdy kto je proti usa je terorista komunista satan... ste fakt taky sprosty. ved toto tu uz raz bolo. prave vase zmyslanie je komunizmom tak zdeformovane! ze slepo verite inemu velkemu bratovi na vzdy a nikdy inak.... (Y)

Historik pr F.Čech 6.5.2008 12:04

Re: Bojovat proti radaru je správná věc

To uklidnění je, že tam včera Američani rozstříleli nemocnici se sanitkama?

Jinak nejsou to mí kamarádi. Tenhle paranoidní blábol si vymysleli v poslední době zastánci USA radaru podobní lidem jako je F.Čech, protože melou z posledního. Prostě kde není rozumný argument, nastupuje donekonečna omílaný blábol zastánců USA radaru, až tomu všichni zastánci USA radaru sami uvěří. Ostatním rozumným lidem nezbývá, než na ně nevěřícně zírat a kroutit hlavou. :-)

F.Čech 6.5.2008 11:58

Re: Hanba autorovi tohto příspěvku

Neumíte hochu česky ani slovensky. Jste zřejmě totální primitiv. Vraťte se do výkopu a neflákejte se na internetu!

Historik pro moebius 6.5.2008 11:58

Re: Nenchte se zastrašovat obhájci USA radaru

Svoje názory si ponechejte, protože na nich není nic špatného.

Jestli máte rád sci-fi, tak na Neviditelném psu je toho dost z tohoto žánru. Pan Neff zde např. stále opakuje svoje sci-fi, že nás USA radar ochrání. Je to ale nudné čtení, protože to omílá stále dokola a přitom tomu nevěří 70% obyvatel ČR, nejsou argumenty pro rozumné vysvětlení USA radru v ČR.

Berija shot dead 6.5.2008 11:57

Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Přidej ještě nějaké obdobné lidumilné výroky z Talmudu a podobné rasistické výroky z úst současných izraelských politiků a rabínů, jen tak pro objektivitu(Y)

F.Čech 6.5.2008 11:55

Re: Re: Re: Bojovat proti radaru je správná věc

Kde jste přišel k názoru, že je v Iráku něco prohraného. Situace se tam uklidňuje a vaši kamarádi s pásy dynamitu kolem těla, kteří zabíjejí své irácké souvěrgě už melou z posledního.

Figel 6.5.2008 11:55

Copa to tu blábolíte?

Jaká snůška lží a spekulací? Stačí proběhnout internet a zjistíte, že tahle parta (ne základnám) je na svoje přátelství s teroristy a komanči velmi hrdá. To není nic, co by se muselo překrucovat a špinit. Tak to prostě je. A opravdu to není o tom, že kdo je proti radaru, je stejná špína jako oni. Jenom si prostě na tyhle blbečky musíme dávat větší pozor a pokud chceme bojovat proti radaru, tak určitě ne s nimi (pokud na to ovšem nemáme kýbl).

F.Čech 6.5.2008 11:52

Re: pátá kolona

Rezignovat na obranu vlastního území a účinně proti této obraně (která je navíc zadarmo ) bojovat je jasná vlastizrada!!! Ferda má naprostou pravdu.

Historik pro jag 6.5.2008 11:50

Re: Re: Bojovat proti radaru je správná věc

Kdyby armáda USA seděla doma na  p r d e l i   a nebyla rozlezlá po celém světě, tak by byl klid. Nebo je armáda USA tak neschopná, že nedokáže bránit své území doma? a vymlouvá se, že musí každého držet pod krkem na jeho vlastním území? Pak se nemůžou Američani divit, že je všude mají rádi jak osinu v  p r d e l i   a že se občas někdo najde, kdo to chce Američanům spočítat i u nich doma v USA, aby si zkusili jak to chutná, když se zabíjejí taky Američani, nejen když Američani zabíjejí v cizích zemích.

A vy na svoje rozumy chodíte kam? O armádě USA nemám moc vysoké mínění. V Iráku to už prohrála. Kam půjde prohrávat příště? Bush už ukazuje prstem do Íránu, inu tý nafty je tam zkrátka moc.

F.Čech 6.5.2008 11:49

Re: ???????????????

Rusové mají v Evropě ukradený Královec (Kaliningrad) a než se zhroutil jejich totalitní režim, tak jich tu bylo všude plno. A nikoho se neptali! Nedivte se, že je v Evropě (snad kromě vás bolševiků) nikdo dneska nechce. ta to do NATO se všichni hrnou? A proč asi? Mají s Rusy své zkušenosti a nechtějí aby se opakovaly!  

miláno 6.5.2008 11:46

Re: ...

 Vážený pane Vy nejste zcelá zdráv, odpočněte si vyhledejte psychologa. Vaše utkvělá představa, že válka už začala a bude se šířit do celého světa by Vás mohla zničit.

F.Čech 6.5.2008 11:45

Re: ...

Vy jste hochu zralý na psychiatra. Hitler také tvrdil, že je naše pohraniční opevnění připraveno na útok proti Německu. Byl to ovšem nebezpečný psychopat - stejně jako vy. Nečtěte tolik scifi nesvědčí vám to.(Mimochodem víte aspoň, že si např. Rusko přivlastnilo po 2. světové válce cizího území? Bylo to 1 200 000 km čtverečních cizího území a nic z tojho dosud nevrátilo! A kolik si myslíte že si tehdy přivlastnily mnohem silnější USA s monopolem na jadernou zbraň? Nic!!!! A kdo nás a půl Evropy okupoval a zotročoval? Byly to snad USA vy hňupe?

pehe 6.5.2008 11:27

Re: uspěchanost?

zaver dokumentu je zcela jednoznacny viz. kapitola  7. Conclusion "Neexisutje logicky, vojensky ani moralni duvod proc by EU mela pripustit zranitelnost proti utoku balistickych raket ..." a dale "Pokud nam protiraketova ochrana nabizi nakladove efektivni zpusob ochrany pred utokem balistickych raket ( umyslnym ci nahodnym) pred tim nez zabiji tisice lidi, mely by o teto  moznosti evropsti politici vazne uvazovat." a uplny zaver (uz jen velmi ve zkratce) "Zakladnim ukolem pro EU, US a Rusko je nastoleni mezinarodni stability zalozene na nove transparentni strategie, ktera poskytuje vzajemne zaruky (resp. omezeni)".

ve svem prvnim prispevku se ptas, cituji: "Radar NEMÁ byt namířen proti Rusku (oficiální tvrzení USA, kvůli tomu přece pořád tak lítají do Moskvy, aby Rusko přesvědčily)". myslim, ze odpoved je zrejma proc "stale" litaji do ruska

mozna si to jen spatne vysvetluji, ale tvoje tvrzeni ""nicméně čeští obhájci radaru stále sní o tom, že teprve po instalaci základny USA v nastane v ČR ta pravá demokracie" chapu jako obavu o nasi demokracii po instalaci radaru. bezpecnost zapadni evropy byla po desetileti garantovana trvalou pritomnosti vojenskych posadek a jadernym arzenalem spojenych statu (i presto, ze se proti jejich rozmisteni manifestovalo). k ohrozeni evropske demokracie ci jeji "amerikanizaci" nedoslo

dokument dle meho realisticky popisuje rizika plynouci z vedomeho ci nahodneho pouziti balistickych strel a definuje casovy horizont techto rizik. povazuji za logicke, ze politicke a technicke aspekty protiraketove obrany musi byt reseny soubezne.

poznamkam typu, ze system je prosazovan "zbrkle" a "silou" nerozumim. vyjednavani mezi cr a us probiha jiz nekolik let bez ohledu zda je vladou koalice vedena ods ci cssd. projekt protiraketove obrany je tez projednavan jiz nekolik let na platforme nato a navazuje/doplnuje na jiz existujici projekt Active Layered Theatre Ballistic Missile Defence (system urceny pro ochranu jednotek NATO)

moebius 6.5.2008 11:15

...

Ondřej Neff byl pro mě člověk, ke kterému jsem měl úctu. To všechno se změnilo jeho agitováním za radar a jeho napadáním iniciativy NE základnám. Evidentně se z něho stal starý senilní dědek, který si žije ve svém vlastním sci-fi světě (mimochodem sci-fi je můj nejoblíbenější žánr) a neuvědomuje si, že tohle všechno je realita a USA u nás chce radar především k tomu, aby se mohla pořádně přichystat na válku, která už začala a která se bude dál šířit do celého světa.

Berija shot dead 6.5.2008 11:14

článek = sionistická militaristická propaganda

ups 6.5.2008 11:09

Re: Re: Re: Demagogie, demagogie, demagogie

bingo :-D

Honza 6.5.2008 11:08

???????????????

Kolik válečných základem mají Američané v Evropě a kolik jich zde mají Rusové?

ups 6.5.2008 11:06

Re: Re: Re: Re: Re: Demagogie, demagogie, demagogie

o vaší objektivitě vnímání reality lze s úspěchem pochybovat.

jag 6.5.2008 11:03

Re: Bojovat proti radaru je správná věc

na podobne rozumy chodite kam? dokud se s islamisty bojuje v Asie, tak nejsou v Evrope, coz bych rekl je pro nas dobre...., znäte nejakou jinou bojeschopnou armadu, nez US ARMY? Ja ne.....

jag 6.5.2008 11:01

oni skutecne dostavaji penize z Ruska a mozna odjinud

kdo myslite, ze plati ty big boardy, NIkdo, ona totiz firma big media, ktera je vlastni patri jiste "ruske" firme (podle vseho byvala KGB) a ta je poskytla zadarmo. Tj proti zakladnam je opravdu je hlupak a nebo jeste neco horsiho....

Historik pro Kralupák 6.5.2008 10:44

Bojovat proti radaru je správná věc

Naše armáda by se měla přestat flákat po světě ve zbytečných a prohraných USA válkách a starat se o branu svého státu. Zrovna tak by se měla obstarat výzbroj, která bude schopna tento stát ubránit. Zbytečný USA radar k takové výzbroji rozhodně nepatří.

Bobyzboby 6.5.2008 10:43

Kdo není s námi, je proti nám!

Podpora čemukoliv, co mě se nelíbí, je nemravná!

Vidím, že fialoví bolševici si přisvojili další taktiku bolševiků rudých - hru se slovy.

Tentokrát úžasně posouvají někam úplně jinam význam slova 'nemravný'.

Pro autora článku nejspíš mravný je synonymem pro poslušný a nemravný pro svobodný.

>-

vivare 6.5.2008 10:42

Re: Re: Fuj

Nenavist k cestnemu Sov.svazu? Tak se tam odstehuj.

ondra 6.5.2008 10:40

Co místo toho?

Tady nejde o to "zůstat bezbraný". Ten protiraketový systém je čistě záležitost USA. Nikdo nejedná s EU (resp. Evropou), jestli ho tu chce nebo ne, ale všichni tvrdí, že je určen pro JEJÍ (tj. Evropy) ochranu. Od počátku se systém VUBEC neřeší v NATO - tam byl pouze sdělen fakt, že se ČR a USA (předběžně) dohodly a žádáno nějaké stanovisko. Ostatně i oficiální představitelé z USA popírají, že by systém kdy mohlo řídit NATO (http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=604317). Mluví se o integraci, ale ve skutečnosti má jít pouze o SDÍLENÍ DAT, jak řekl i gen. Obering (http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=2&kap=2, poslední ze 4 bodů). Mluví se o nutnosti euroatlantické spolupráce (EU - USA) resp. o nutnosti spolupráce s Ruskem, nic takového se ale neděje. Nebo snad bilaterální smlouva USA s ČR představuje dohodu s celou EU?

Pokud chcete mermomocí něco "místo toho", tak třeba systém, na jehož potřebě se shodnou všechny zúčastněné státy (tj. ty, které bude "chránit"), který bude "namířen" proti aktuálnímu nebo reálnému nebezpečí - ne představám, které prosazuje jen jedna strana. Systém, který bude spravován i řízen prostřednictvím všech zúčastněných zemí (mezinárodní posádka, rozhodovací pravomoci), ne systém, který jen rozšíří počet vojenských základen jedné země ve světě. Systém, který bude představovat společnou zahraniční politiku, nejen zahraniční politiku jednoho státu (byť vojenského hegemona) bez možnosti, aby ostatní tuto politiku byť jen dílem ovlivnili.

Není to o tom být první za každou cenu. Postup v rámci EU má svá pro i proti, každopádně chceme-li opravdu něčeho dosáhnout pro kolektivní obranu, měli bychom postupovat prostřednictvím tohoto společenství. Jakékoliv separátní bilaterální dohody (byť s mocnostmi) z nás opět dělají pouhé loutky v globální velmocenské politice. A to - podle mě - nechtějí ani zastánci radaru.

Michal 6.5.2008 10:38

Tak to je silné kafe Maxi, což takhle vybombardovat Londýn

Tak to je silné kafe Maxi. Což takhle vybombardovat Londýn, když se tam scházejí stejní nebo horší týpci než v Bagdádu nebo Teheránu. Takové ohavné šíření nesprávných myšlenek přeci nelze dopustit !!!

vivare 6.5.2008 10:36

Re: Žádných 70% proti nikdy nebylo

Stale pritomna ruda demagogie. Stale pocitaji po Stalinsku.