Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tomy

7. 5. 2008 14:33
I kdyby byl...

tento článek napsán v mnohem mírnějším stylu, nic  to nemění na faktu, že povedená iniciativa nezakladnam.cz skutečněhájí zájmy Ruska a Iránu a lže o nulovém nebezpečí raketového útoku.. Oni mají totiž jeden základní problém, který zde nikdo nevysvětluje: nic neřeší, pouze negují a hrají na spodní city nepřemýšlících lidí, kteří samozřejmě přijímají libivější tvrzení.  Dokud tu nemáme radar, všichni včetně Iránu jsou naši kamarádi a nikdo žádné zbraně nemá. Ale běda, kdyby tu byl radar, hned bychom byli terčem č.1....Takže zbraně (rakety) tedy existují. Ať nejdříve hloupí antiradaristé a bolševici vysvětlí tuto svou demagogickou protimluvu...

 Když je tedy tento "většinový lid" chytřejší a kvalifikovanější, než celá vláda, generální tajemník NATO nebo Bílý dům, co tedy prosím předkládá kromě hysterických negací???  Nepotřebuji emtitivní ladění tohoto článku k tomu, abych přišel na to, že sympatizovat s někým, kdo hájí zájmy Ruska a Iránu je hanebné..

0 0
možnosti

slon75

8. 5. 2008 0:31
Re: I kdyby byl...

Další pěkný protimluv antiradaristů je, že Írán (ani nikdo jiný) žádné rakety nemá, ale přesto se instalací radaru staneme terčem raketových útoků - viz ten slavný terč Greenpeace na kótě, u níž má radar stát.

0 0
možnosti

Horác McKoziáš

7. 5. 2008 14:02
Zaprodanci

Každému poctivému občanu musí být odporní tito prokomunističtí oportunisté, zaprodanci a zkrachovalci,  rozvraceči, agenti Moskvy nebo arabského  islamofašismu.   Chtějí rozleptat naše reformní úsilí, posílají k nám najaté vrahy, špiony a diversanty.

0 0
možnosti

nedement

7. 5. 2008 12:46
už jsme se naučili číst mezi řádky

celý článek mi připomíná komunistickou propagandu o štvavých vysílačkách atp.

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

7. 5. 2008 12:12
Ty budeš asi Žid, ne?

;-D

0 0
možnosti

balthasar

7. 5. 2008 15:42
Re: Ty budeš asi Žid, ne?

Jo, Eretz Blauštajn na to vypadá. ;-) Vo jakym to teda vlastně mluví národě?

0 0
možnosti

Banjo

7. 5. 2008 8:21
Jsem sice pro základnu

Jsem pro základnu. Proti bych byl, kdyby byla čistě americká a my neměli možnost kontroly. Pokud je součástí obrany NATO, je to dle mého v pořádku.

Ale tenhle článek je fakt udavačský hnus. Zveřejňovat částky z cizích kont a dovozovat z toho cosi o majiteli konta, to je snad protizákonné... Leda snad že by tak autor činil se souhlasem majitele účtu (což pochybuju).

0 0
možnosti

tomy

7. 5. 2008 11:28
Re: Jsem sice pro základnu

Poukazování na již zveřejněné informace je totéž, co zveřejňování cizích kont ?? Tento článek ukazuje pravdu zveřejňováním ukázek informací, které jsou již veřejné!!! Nebo snad internetové stránky nejsou veřejné?? Ukazuje jen a jen pravdu, s kým sympatizuje tato povedená iniciativa a s kým si také podává ruce ten, kdo je považuje za seriózní oponenty..

Banjo: I kdyby ten článek nebyl napsán tak, jak je napsán, je zřejmé, že tato iniciativa hájí zájmy Ruska a Iránu a proto sympatizovat s nimi je hanebné!! Na pováženou je i fakt, že mnohým lidem tato inicitiva tak zahraje na spodní city, že již dále nepřemýšlí a jen řvou se stádem!!

0 0
možnosti

Michal

7. 5. 2008 0:44
Maxi, to je ale hnus. Už radši nic nepiš a jdi se léčit.

Maxi, to je ale hnus. Už radši nic nepiš. V 21. století bych nevěřil, že je někdo schopen něco podobného napsat. Zdá se, že jsi nemocný člověk, který potřebuje pomoci. Neváhej dokud je čas.

0 0
možnosti

Necros

6. 5. 2008 16:36
Novinari

... jsou poplatni omezenci. Zeman mel pravdu, tenhle clanek to jen dokazuje.

0 0
možnosti

karel

6. 5. 2008 21:46
Re: Novinari

jo

0 0
možnosti

Honza

6. 5. 2008 16:05
Look at this:) s českejma titulkama

Něco lehčího: http://www.youtube.com/watch?v=z0owiLPNv6Y&NR=1" target="_blank" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=z0owiLPNv6Y&NR=1

0 0
možnosti

Historik

6. 5. 2008 21:10
Re: Look at this:) s českejma titulkama

To nemá chybu ;-D, díky za odkaz. Řval jsem u toho smíchy. Dlouho jsem se tak nezasmál.

0 0
možnosti

Jirka

6. 5. 2008 15:55
Hlavně

že se Jyrka Křováků kamarádí se saúdskou královskou rodinou, která nám sem s jeho požehnání importuje wahabistický islám, obávám se že se tady hledá viník tam kde není

0 0
možnosti

Pet

6. 5. 2008 15:42
Nemravné je také radar podporovat

Podle logiky článku je ale také nemravné radar podporovat. Vždyť ho prosazuje stát schvalující mučení zajatců, nedodržující mezinárodní právo, okupující jiné státy - a ještě se diví, že proti okupačním silám existuje ozbrojený odpor.

Měli bychom ne jen slepě přijímat diktát od vlády, která dostala žádost o radar i s konceptem odpovědi 1 den po svém vzniku !- to snad hovoří za vše - ale diskutovat např. o tom, zda se chceme ocitnout v roli spoluviníka třeba další invaze USA v zájmu "ochrany amerických zájmů" kdekoli po světě.

A z minulosti víme, že USA tak činí i bez ohledů na názory svých partnerů v NATO nebo OSN.

0 0
možnosti

bbb

7. 5. 2008 7:19
Re: Nemravné je také radar podporovat

R^ přesněR^ Jak říká Zeman, zvlášť natvrdlý novinář.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz