Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rejpal

9. 5. 2008 12:14
Lidovky zřejmě otisknou jakýkoliv hnůj

... který je kydaný tím správným směrem. Pokud si chtějí udržet alespoň zbytky nějakého kreditu, měli by přehodnotit své zdroje. Z informačního kanálu se pomalu stávají jen tím kanálem. >-

0 0
možnosti

bambamore

9. 5. 2008 21:01
Re: Lidovky zřejmě otisknou jakýkoliv hnůj

Je treba informovat o hnoji, kterym je Socialisticka Solidarita a s nimi spojena islamisticka, komunisticka, fasisticka a anarchisticka sebranka.

0 0
možnosti

Sulejman

9. 5. 2008 7:52
A co třeba k věci?

Když se tu ta početná skupina odpůrců radaru rozkřikuje, jaké to jsou v článku lži a demagogie, co takhle napsat konkrétně: Ten a ten bod není pravda, důkaz je zde (odkaz).

Ono by to ovšem bylo dost těžké, protože sami nezakladnam se ke svým východním a blízkovýchodním přátelům hrdě hlásí. Tady nejde o žádnou lživou propagandu, vážení. Tenhle článek prostě jen poukázal na fakta. Ono stačí si na stránkách téhle podařené iniciativy přečíst, kdo do ní patří a je jasno.

0 0
možnosti

Sly

9. 5. 2008 16:44
To prece nemuzou dopustit, proboha

Aby se diskutovalo o faktech, kdyz se nehodi. Oni musi kejhat, ze jim to pripomina Kojzara a Urvalka... Jakykoli Kojzaruv clanek bylo mozne rozebrat a najit tam vsechny lzi a polopravdy, jen to bylo zbytecne a obrana marna. Dnes se muzou vyjadrit, kde clanek nema pravdu, jak se jim zlibi, mohou se branit pravni cestou, nikdo je za to nezavre ani nevyhodi z prace, tak kde je problem?

0 0
možnosti

tomy

9. 5. 2008 1:15
antiradaristé jsou už trapní...

Nevím o čem chtějí odpůrci radaru neustále diskutovat... Obávám se, že už skoro nebudou mít o čem,  zejména po včerejším ujištění gen. taj. NATo Sheffera.

Výsledky Summitu NATO: Pro Čechy hlavně podpora radaru. Zdroj zde:

http://www.natoaktual.cz/vysledky-summitu-nato-pro-cechy-hlavne-podpora-radaru-p1p-/na_zpravy.asp?c=A080404_233239_na_zpravy_m02" target="_blank" rel="nofollow">http://www.natoaktual.cz/vysledky-summitu-nato-pro-cechy-hlavne-podpora-radaru-p1p-/na_zpravy.asp?c=A080404_233239_na_zpravy_m02

Myslím, že všichni antiradaristé, bolševici a levičáci jsou už nekonečně trapní... Kdyby popírali naše členství v NATO, mohli by rovnou tvrdit, že čtvereček je kulatý..  Radar zde tedy BUDE s podporou NATO, nidko se už nemůže trapně vymlouvat a lhát, že jde o solo projekt USA... Mám-li se rozmyslet, jestli mám věřit panu Shefferovi nebo komunistickým vidlákům z Brd, ke  komu se asi přikloním, co myslíte???

0 0
možnosti

Historik pro tomy

9. 5. 2008 10:24
Přestaň tady blábolit nesmysly a vpamatuj se

Sami Američani řekli 5.5.2008, že pro americkou stranu je jen těžko představitelné, aby brdský radar spadal pod velení NATO.

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=604317" target="_blank" rel="nofollow">http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=604317

Teď mi řekni, kdo je tady trapnej, ty velbloude. Je mnohem lépe držet pusu zavřenou a nechat ostatní aby si mysleli, že jsi hlupák, než ji otevřít, a nenechat nikoho na pochybách.

0 0
možnosti

kverulant

8. 5. 2008 22:22
Dej si to na střechu, vole

Poněkud zcestný článek... Holt my těm hamburgrožroutům polezeme do řiti, i kdyby fotra věšeli. Rusáka už nemáme, číňan je (zatím) daleko, a tak je ten židonegrošpaněl tím nejbližším spojencem, hehehe :o)

0 0
možnosti

tO_mass

9. 5. 2008 13:16
Re: Dej si to na střechu, vole

tak nevim - ten clanek se az na vyjimky moc nevenoval komentarum, ale spise "udalostem" - tedy citace z webu onech potrefenych. Co je tedy zcestne?

0 0
možnosti

tomy

8. 5. 2008 22:00
aktivity hnutí nezakladnam...

jsou založeny v podstatě jen na negaci, odmítání, popírání všeho bez překládání vlastních oponentních či konkurenčních návrhů..Jim samotným se pak oponuje velmi těžko, protože de facto vše odmítají a napadají, včetně a zejména zavedeného řádu, neměnných hodnot, našeho členství v NATO, historických faktů, autority mezinárodních institucí, atd. Jejich aktivity připomínají vzpouru pubertálních výrostků proti autoritám a velmi se podobají prostestům jiných hnutí proti globalizaci a při zasedání různých světových institucí (G8, NATO, MMF, apod.). ..Je velmi smutné kolik lidí se chytá myšlenky "nejlépe je nedělat nic, nás se žádné nebezpečí přece netýká.." Ale týká. Ochrana USA nikoho nic stát nebude, radar bude obsluhovat jedna neozbrojená posádka.. Nyní pro profesionalizaci ačr je navíc v čr mnohem méně útvarů a posádek, než tomu bylo v dobách povinné voj. služby a bude tomu tak i s posádkou radaru.. Ttím spíše je odmítání radaru ukázkou české malosti a zbabělosti....

0 0
možnosti

Yarda

8. 5. 2008 22:24
Re: aktivity hnutí nezakladnam...

Pokud je skutečně nebezpečí takové jak se nám snažíte nabulíkovat vy co částečně z blbosti a částečně za cizí peníze agitujete pro americkou vojenskou základnu v Česku (ať už tam je radar nebo třeba vojenský nevěstinec), tak je potřeba proti tomu něco dělat, abychom nemuseli spoléhat že USA za nás budou takat horké kaštany z ohně - třeba obnovit základní vojenskou službu.

0 0
možnosti

tomy

8. 5. 2008 21:36
greenpeace,

jsou nejen aktivisté, ale především mistři v překrucování faktů a ve výrobě doslova vědecky podložených lží... Všichni víme, že například z Temelínu, elektrárny uznané a schválené mezinárodními komisemi pro jadernou bezpečnost, který používá moderní technologie a byl nezávislými oficiálními institucemi uznán jako zcela bezpečný, dokázáli udělat atomovou bombu č.1, horší elektrárnu, než Černobyl... Přesto však rozhýbali emoce různým lidem, třeba JČ matkám tak, že kdybyste jim předložili třeba milión certifikátů o bezpečnosti  Temelína, stále budou jako kolovrátek opakovat: "my tady Temelín prostě nechceme." Podobnou továrnou lží hnutí greenpeaceje nyní třeba jejich asurdní web http://www.vrtetiradarem.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.vrtetiradarem.cz

Aktivity hnutí nezakladnam a greenpeace proti radaru mi silně připomínají aktivity greenpeace proti Temelínu - schopnost manipulace s názory lidí tak, že dokáží jen křičet, ale neví pořádně proč a  proti čemu....Je bohužel pravou, že dav se snadno chytá líbivých argumentů, aniž by jakkoli přemýšlel... Je velmi smutné, že nikomu z tohoto davu nevadí, že iniciativa nezakladnam zde otevřeně hájí zájmy Ruska a Iránu...

0 0
možnosti

www.grovik.net

9. 5. 2008 14:30
Re: greenpeace,

Prosim muzete ukazat kde presne Ne zakladnam manipuluje?

0 0
možnosti

Sab

8. 5. 2008 18:43
Dobrý článek

Já jsem pro radar.

http://www.animalrights.webz.cz/" target="_blank" rel="nofollow">Sab

0 0
možnosti

isek

8. 5. 2008 18:48
Re: Dobrý článek

US RADAR umistit na miste byvaleho Stalinova pomniku !!!!!

0 0
možnosti

David

8. 5. 2008 13:31
Nebespeci Sionismu !!!

;-€

Americane a Sionismus vrazdi !!!  Vid : http://www.prop.sk" target="_blank" rel="nofollow">http://www.prop.sk

;-€

0 0
možnosti

slon75

8. 5. 2008 18:57
Re: Nebespeci Sionismu !!!

Zrovna včera večer zapíchl Sionismus v Nuslích jednoho chlapíka, okradl ho o peněženku a ještě mu umazal sako :-P

Je to nebezpečný recidivista, Davide, kdybys ho někde potkal, ihned ho přiveď na policii!

0 0
možnosti

123

8. 5. 2008 12:02
HRW potvrdila tvrzení del Ponteové o prodeji orgánů v Kosovu

HRW potvrdila tvrzení del Ponteové o prodeji orgánů v Kosovu.

http://azpravy.atlas.cz/svet/157628-hrw-potvrdila-tvrzeni-del-ponteove-o-prodeji-organu-v-kosovu.aspx

0 0
možnosti

Yarda

8. 5. 2008 8:06
I kdyby za tou kampaní proti radaru (přesněji proti americké vojenské základně v Česku)

stál Bin Ládín, v tomhle bych s ním souhlasil.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz