Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Figel

6. 5. 2008 11:55
Copa to tu blábolíte?

Jaká snůška lží a spekulací? Stačí proběhnout internet a zjistíte, že tahle parta (ne základnám) je na svoje přátelství s teroristy a komanči velmi hrdá. To není nic, co by se muselo překrucovat a špinit. Tak to prostě je. A opravdu to není o tom, že kdo je proti radaru, je stejná špína jako oni. Jenom si prostě na tyhle blbečky musíme dávat větší pozor a pokud chceme bojovat proti radaru, tak určitě ne s nimi (pokud na to ovšem nemáme kýbl).

0 0
možnosti

none

6. 5. 2008 21:12
Re: Copa to tu blábolíte?

Vaše demagogická slova jsou zavrženíhodná.

0 0
možnosti

moebius

6. 5. 2008 11:15
...

Ondřej Neff byl pro mě člověk, ke kterému jsem měl úctu. To všechno se změnilo jeho agitováním za radar a jeho napadáním iniciativy NE základnám. Evidentně se z něho stal starý senilní dědek, který si žije ve svém vlastním sci-fi světě (mimochodem sci-fi je můj nejoblíbenější žánr) a neuvědomuje si, že tohle všechno je realita a USA u nás chce radar především k tomu, aby se mohla pořádně přichystat na válku, která už začala a která se bude dál šířit do celého světa.

0 0
možnosti

F.Čech

6. 5. 2008 11:45
Re: ...

Vy jste hochu zralý na psychiatra. Hitler také tvrdil, že je naše pohraniční opevnění připraveno na útok proti Německu. Byl to ovšem nebezpečný psychopat - stejně jako vy. Nečtěte tolik scifi nesvědčí vám to.(Mimochodem víte aspoň, že si např. Rusko přivlastnilo po 2. světové válce cizího území? Bylo to 1 200 000 km čtverečních cizího území a nic z tojho dosud nevrátilo! A kolik si myslíte že si tehdy přivlastnily mnohem silnější USA s monopolem na jadernou zbraň? Nic!!!! A kdo nás a půl Evropy okupoval a zotročoval? Byly to snad USA vy hňupe?

0 0
možnosti

Berija shot dead

6. 5. 2008 11:14
článek = sionistická militaristická propaganda

0 0
možnosti

Honza

6. 5. 2008 11:08
???????????????

Kolik válečných základem mají Američané v Evropě a kolik jich zde mají Rusové?

0 0
možnosti

F.Čech

6. 5. 2008 11:49
Re: ???????????????

Rusové mají v Evropě ukradený Královec (Kaliningrad) a než se zhroutil jejich totalitní režim, tak jich tu bylo všude plno. A nikoho se neptali! Nedivte se, že je v Evropě (snad kromě vás bolševiků) nikdo dneska nechce. ta to do NATO se všichni hrnou? A proč asi? Mají s Rusy své zkušenosti a nechtějí aby se opakovaly!  

0 0
možnosti

jag

6. 5. 2008 11:01
oni skutecne dostavaji penize z Ruska a mozna odjinud

kdo myslite, ze plati ty big boardy, NIkdo, ona totiz firma big media, ktera je vlastni patri jiste "ruske" firme (podle vseho byvala KGB) a ta je poskytla zadarmo. Tj proti zakladnam je opravdu je hlupak a nebo jeste neco horsiho....

0 0
možnosti

Bobyzboby

6. 5. 2008 10:43
Kdo není s námi, je proti nám!

Podpora čemukoliv, co mě se nelíbí, je nemravná!

Vidím, že fialoví bolševici si přisvojili další taktiku bolševiků rudých - hru se slovy.

Tentokrát úžasně posouvají někam úplně jinam význam slova 'nemravný'.

Pro autora článku nejspíš mravný je synonymem pro poslušný a nemravný pro svobodný.

>-

0 0
možnosti

Michal

6. 5. 2008 10:38
Tak to je silné kafe Maxi, což takhle vybombardovat Londýn

Tak to je silné kafe Maxi. Což takhle vybombardovat Londýn, když se tam scházejí stejní nebo horší týpci než v Bagdádu nebo Teheránu. Takové ohavné šíření nesprávných myšlenek přeci nelze dopustit !!!

0 0
možnosti

Kralupák

6. 5. 2008 10:11
Bojovat proti radaru je jedna věc,ale

nikdo z těch protestujících neříká, co místo toho. A nebezpečí ve světě jsou, to se ví. To máme zůstat bezbraní?

0 0
možnosti

Honza

6. 5. 2008 10:22
Re: Bojovat proti radaru je jedna věc,ale

Dost lidí chodí po světě beze zbraně a ten kdo jí u sebe nosí je v mnohem větším nebezpečí než, ten kdo má holé ruce. Proč? Protože je sám nebezpečnej pro druhý!

0 0
možnosti

Brano

6. 5. 2008 9:08
Hamba autorovi tohto clanku

Nechapem ako moze nejaki clovek vyvodit zaveri len na zaklade vlastnych domienok. Autor tohto clanku zrejme trpi nejakou chorobou ktora bi sa mala liecit na psychiatrii. Kahirska konferencia ma ciele s ktorimi sa rozhodne stotoznuje vecsina civilizovanich ludi ale proizraelske media ktorych je bohuzial vecsina z tejto konferencie robia obludarium. To ze priestor na konferencii dostavaju aj extremisti je ina vec. A mimochodom, nieje dolezite ci niekto na konferencii bol ale co tam povedal. Toto je pokus o tvrdenie ze kazdy clen komunistickej strany sovietskeho zvezu je vynni za Stalinove zlociny. Ale gdeze, pisete tu kraviny vazeny.

Ale vratme sa tomu ocom je tento clanok. Tento clanok sa pokusa odvratit pozornost a zasiat semienko pochybnosti v ludoch ktory su jednoznacne PROTI zakladni v Brdech. Sak kto by chcel potporit nejakich teroristov alebo komancov? Tak ich treba ociernit. Otom to je. Medialne znicit protivnika ked uz nemame padne argumenty. Pokial postavite radar v Brdech tak ste zo seba urobili terc. Ako keby nestacilo mat vojakov v Afganistane a drazdit al-kajdov ale este si chodte nas*at aj Rusov. Fakt strategicke dumanie. A to vam Cechom ani tie zas*ane viza do USA nezrusia. Naozaj ste sikovny obchodnici.;-P

0 0
možnosti

F.Čech

6. 5. 2008 11:58
Re: Hanba autorovi tohto příspěvku

Neumíte hochu česky ani slovensky. Jste zřejmě totální primitiv. Vraťte se do výkopu a neflákejte se na internetu!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz