26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 6.5.2008 15:50

Re: Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Super, docela jsem se pobavil a už mi je líp;-)

ondra 6.5.2008 15:47

Nesouhlas

Vážený pane Ferda, to, že národ radar nechce netvrděj "socanský idioti", ale průzkumy veřejného mínění CVVM (agentury Akademie věd ČR, viz http://www.cvvm.cas.cz/upl/zpravy/100761s_pm80306.pdf). Nečtu všechno ze zdejší diskuse, ale nikde jsem neviděl, že by někdo srovnával 150 amerických techniků a wermacht či 150000 rusáků. Jinak argumenty "druhého tábora" jsou k Vašemu posouzení přístupné na adrese http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=2&kap=7.

Pet 6.5.2008 15:42

Nemravné je také radar podporovat

Podle logiky článku je ale také nemravné radar podporovat. Vždyť ho prosazuje stát schvalující mučení zajatců, nedodržující mezinárodní právo, okupující jiné státy - a ještě se diví, že proti okupačním silám existuje ozbrojený odpor.

Měli bychom ne jen slepě přijímat diktát od vlády, která dostala žádost o radar i s konceptem odpovědi 1 den po svém vzniku !- to snad hovoří za vše - ale diskutovat např. o tom, zda se chceme ocitnout v roli spoluviníka třeba další invaze USA v zájmu "ochrany amerických zájmů" kdekoli po světě.

A z minulosti víme, že USA tak činí i bez ohledů na názory svých partnerů v NATO nebo OSN.

moebius 6.5.2008 15:32

Re: Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Co dodat? Váš příspěvek je zatím jediný objektivní:-)

moebius 6.5.2008 15:30

Re: Re: ...

Pro vás a toho před vámi bych chtěl jenom napsat, že už jsem si zvyknul na stádo tupců, kteří nevidí dál než do svého komína a do své hospody. Válka už začala a začali s ní USA. Zatáhli do ní sebe, VB, ČR, Afghánistán, Irák, Polsko, Slovensko, Austrálii, Německo, Francii, Španělsko, Itálii, atd. Myslím, že už se dá nazývat válkou světovou, protože se v ní angažuje půlka světa. Vám bych nedoporučil psychologa, ale rovnou psychiatra.

petr 6.5.2008 15:14

tenhle článek

je stejně tak sionistickej, jako je celej tento web a jeho tvůrce

slon75 6.5.2008 15:14

Re: NE RADARU

Jediný následek bude, že pár komunistům praskne žilka. To mi zas tak strašlivé nepřijde ;-P

ondra 6.5.2008 14:53

Svobodny?

No, já nevím, ohánět se vděčností někomu je z historického pohledu ošidné (viz 40ti letá "vděčnost SSSR"), z aktuálního pohledu demagogické. Nikdo nezpochybňuje lví podíl USA na výsledku obou světových válek. Nicméně za vznik Československa vděčíme hlavně pánům Masarykovi, Benešovi a Štefánikovi, a dále československým legiím. Nebýt jich a jejich "lobingu", nikdy by vítězné mocnosti neuznaly Československo jako samostatný národ. Nikdo nezpochybňuje přetrvávající snahu USA být především demokratickou velmocí, problémem je ale současná zahraniční politika USA. Tu nemáme možnost ovlivnit a ani tuto možnost postavením americké základny v ČR nezískáme.

Tvrzení že "jednou po nás něco chtějí a dostává se jim takovéto odpovědi" je silně demagogické. Cožpak naše protichemické jednotky nikde nebojovaly, cožpak naši vojáci nejsou ve světových konfliktech s NATO (nebo dokonce bez něj pouze v rámci "užších" paktů USA a další státy)? Má-li protiraketový deštník chránit celou Evropu, proč se jednání vedou pouze na bilaterální úrovni USA - ČR? Proč házíme připomínky EU k systému USA za hlavu (viz http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=1&kap=2)?

Jinak s Vaším názorem na pana Paroubka souhlasím.

wwwwwww 6.5.2008 14:48

NE RADARU

Kolaboranti vylézají z děr jako krysy. Cítí, že budou mít za chvíli za zády mocnou US army, která násilím potlačí veškerý odpor proti novodové okupaci ČR.  1938 - 1968 - 2008.  Následky budou v každém případě strašlivé.

balthasar 6.5.2008 14:41

Tak to nevim

Ale docela by mě zajímalo, s kym spolupracujou tihle .. že by Vulkan Hrádek ?8-o

slon75 6.5.2008 14:34

Re: Re: Re: Ne základnám je zcestný

Já myslím, že bolševický antiami tábor je v duchu internacionály velice solidární a bere do party každého, takže že by tu nebyla vždy otevřená náruč připravená přijmout kohokoliv, kdo je proti USA, se nebojím ;-P

slon75 6.5.2008 14:30

Re: Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

Tak už se antiami konečně shodli na údajném počtu obětí! Je sice vymyšlený, ale už to, že po roce začali všichni uvádět zhruba stejné číslo, je organizační úspěch, ke kterému se zatím dokázaly dopracovat jen vyšší formy života (např. mravenci) ;-P

jarryd 6.5.2008 14:14

Re: Tak sjem se dozvedel ze jsem nemoralni...

Svobodny, protoze si skocil na lep komunistickym a muslimskym extremistum ? Svobodny proto , ze Ti svobodu vysvetluje velkohuby Jyrka Paroubek, ktery si z radaru udelal politikum ?

USA vdecime ve sve historii za mnohe (vznik Ceskoslovenska, osvobozeni , podpora protikomunisticke opozice...). Jednou po nas neco chteji a dostava se jim takoveto odpovedi.... Je mi trochu smutno.

Grovik 6.5.2008 14:09

Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

Staci mi zkusenost s ruskou. Na zkusenosti s Americkou se muzeme podivat treba do iraku (650 000 civilnich obeti za 3 roky). Muceni veznu, koncentraky. Proste labuzo. Na necem takovem se nechi podilet.

Grovik 6.5.2008 14:07

Re: Re: Ne základnám je zcestný

Někteří lidé si holt myslí, že nejlepší cestou, jak se vypořádat s

nebezpečím je se k někomu přimknout, je jedno ke komu hlavně že je velky a silny.

Nevím, jestli si na své názory o potřebě někam patřit  vzpomenou, až zjisti že ten ke komu se přimkly byl ten špatny, oni budou křičet o

pomoc, ale lidé okolo budou přistup a nechaji je tam kde jsou čekajici na pomoc druhych!

Grovik 6.5.2008 14:04

Re: Re: k tomu uz lze jen dodat

tak jako tak ma smysl pro humor .. ty jen nadavas.

Grovik 6.5.2008 14:03

Tak sjem se dozvedel ze jsem nemoralni...

.. a kdovi jaky jeste. Hlavne proto ze panovi, ktery jinak pise pro Sionisticky Eretz (co je to Sionismus - http://cs.wikipedia.org/wiki/Sionismus podle OSN jedna z forem Rasismu (fasizmu??)).

Popravde od takoveho cloveka me nemuze nadavani urazit. Protoze jakakoliv argumenatce schazi. Jen urazky. Takze dekuji klidne budu nemravny, ale svobodny!

www.grovik.net

mára 6.5.2008 13:57

autor/kolaborant

Nejhorší ze všeho je být prodejná děvka jako autor tohoto článku,lobovat za cizí zájmy tímto spůsobem,to musí mít "člověk"silný žaludek aby se sám nad sebou nepozvracel,kdo tedy nesouhlasí s radarem je nejsíše komunista,islamofil,antisemita a terorista dohromady,autor je ale kretén.

Historik 6.5.2008 13:33

Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší vehikl, co kdy lidstvo mělo. Prý ty radarové paprsky jsou léčivé a ne škodlivé, jak se říká. Když člověk nastaví zadek, tak všechny furunkly jsou fuč. Prý po léčivém radarovém záření začnou růst vlasy, ale musí se k zapnutému radaru hodně blízko a zářit na plný výkon. Radaristé co se byli dívat na ten USA radar v Grónsku s tím mají dobrou zkušenost, prý jim to teď i lépe myslí a tak hodně píší do Neviditelného psa a propagují radar.

Jen tento USA radar má takovou technologii, že vyčenichá i výbušniny v ruksaku ještě před našimi hranicemi, nebo i třeba ve venezuelské ponorce na Orlíku, co se tam může dostat tunelem z Baham, který tajně vykopal Viktor Kožený. USA radar v ČR nutně potřebujeme, protože bez něj by nás Severokorejci smetli svými šlapacími raketami. Už prý s nimi parkují opření o patníky za Tatrami a čekají na vhodnou příležitost, až tomu USA radaru zabrání hnutí Ne základnám, jak tuto proradnost jasnozřivě prohlédli na Neviditelném psu.

Berija shot dead 6.5.2008 13:29

Re: Re: Do rukou darebákům?

A kdo cca do roku 1990 podporoval a vyzbrojoval toho Saddáma a dodával mu zbraně? A když je řeč o Talibanu či Al Kajdě, tak kdo je podporoval a vyzbrojoval jako velice účinný nástroj proti SSSR v Afghánistánu?

kopretina 6.5.2008 13:27

Re: Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Izraelští politici nejsou rasisté, rasisté jsou Arabové, Talmud není rasistický, rasistický je Korán. Vy jste Talmud nečetl, čerpáte pouze z neonacistických zdrojů.

kopretina 6.5.2008 13:22

Re: Re: Re: Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

Vy jste především pitomý antisemita. Židé jsou vzdělaný a pracovitý národ.

Karel 6.5.2008 13:21

Re: k tomu uz lze jen dodat

tak se nestyď a představ se nám ...komouš a nebo to máš v palici vypatlaný?????8-o

kopretina 6.5.2008 13:20

Re: Ne základnám

Nikdy žádný "palestinský stát" neexistoval. Židovský ano, království Izraelské a království Judské. Země Izrael patří Židům, je to židovská země. Před vznikem Izraele vlastnili Židé 9% půdy, Arabové jen 3% půdy,17% půdy byla opuštěná země, 71% půdy bylo státní svěřené území britské koruny.Tudíž neexistuje žádný "arabský nárok" na Zemi Izrael.Země Izrael patří Izraelcům. Arabové mají 22 států s rozlohou přes 3 000 000 km2, Židé jen 1 s rozlohou 20 000 km2. Proč chcete arabizovat celý svět? Jste ubožák.

Židovský teror byl reakci na arabský teror a arabské pogromy na Židy. 1921=první mohutný protižidovský pogrom ve Svaté zemi, několik desítek mrtvých Židů, 1922=další protižidovský pogrom, 1929 Arabové napadli Židy v Safedu a Hebronu, v Hebronu Arabové zabili 133 Židů, přes 400 zranili, 1936-1938 při arabských násilnostech zabito stovky Židů. 1941 palestinský Aram Mufti Husejní navázal přátelství s SS-Reichsfuehrem Himmlerem, správcem vyhlazovacích táborů, Husejní žádal vyhlazení všech Židů na Blízkém východě i v Evropě, pomáhal vytvořit muslimské legie SS, jenž vraždily Židy a Srby v Chorvatsku a Maďarsku. Listopad 1947 Arabové zabili 62 Židů, leden 1948 útoky Arabů na židovské komunity na severu Svaté země, květen 1948 Arabská legie zaútočila na Kfar Etzion. Byli to Arabové, kdo se dopouštěli genocidy na Židech. Židovský teror byl pochopitelnou reakcí na arabské násilnosti, genocidu a mordy Židů. Z arabských zemí bylo posléze vypuzeno na 900 000 Židů.

Fallen 6.5.2008 13:17

k tomu uz lze jen dodat

Heil Vondra ...

slon75 6.5.2008 13:03

Re: Re: Nenchte se zastrašovat obhájci USA radaru

Hlas lidu - hlas Boží? To "lid" si zvolil fašisty, nacisty, komunisty, nezapomeňte.

slon75 6.5.2008 13:01

Re: Ne základnám je zcestný

Někteří lidé si holt myslí, že nejlepší cestou, jak se vypořádat s nebezpečím je dělat, že neexistuje nebo dělat, že se mě netýká (když už nelze popírat, že existuje).

Nevím, jestli si na své názory o suverenitě vzpomenou, až je někdo na ulici přepadne, oni budou křičet o pomoc, ale lidé okolo budou respektovat jejich suverenitu ubránit se sám.

slon75 6.5.2008 12:58

Re: Re: Re: to je ale blbost

Všechno je to jedna verbež? Vy máte zkušenosti s ruskou i americkou armádou nebo jak jste k tomuto názoru došel?

Jinak pikantní je, že mezi největší obhájce naší "suverenity" se vehementně hlásí soudruh Filip, který jinak obhajuje skutečnou okupaci z 1968 jako nutný krok.

Karel 6.5.2008 12:53

Ne základnám je zcestný

co to cintáte "nemravná podpora" co to je co tím chcete vyjádřit, to nic neříká:-D jsem toho názoru že jsme členy NATO a že radarová základna má svůj smysl. My nejsme  mocnost, která by mohla stát stranou a určovat sama co ano a co ne, musíme někam patřit a rozhodně ne k bolševikům takže nám ani nic jiného nezbývá, a kdo to nechápe tak je buď komouš a nebo to má v hlavě vypatlaný>-

pozornej 6.5.2008 12:49

Re: Re: to je ale blbost

slon? vůl !