Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Schumacher

5. 5. 2008 18:27
Přituhuje. Ropa přes 120.

Je třeba přitvrdit v šíření demokracie.....

0 0
možnosti

ups

5. 5. 2008 18:33
Re: Přituhuje. Ropa přes 120.

jak vás tak čtu, tak je asi potřeba demokracii podkopnout nohy, abychom se tady už neměli o čem hádat

0 0
možnosti

Božena D.

5. 5. 2008 18:27
Jsem zásadně proti radaru

a to proto že jde o americký radar. Kdyby šlo o radar jiné mocnosti , nejlépe mimo evropské, dalo by se toto stanovisko přehodnotit.

0 0
možnosti

Starý J.

5. 5. 2008 18:32
Re: Jsem zásadně proti radaru

Jasnější stanovisko jsem ještě nikdy nečetl! Jste jediná, která se "přiznala". Ostatní odpůrci "amerického radaru" k tomu nemají odvahu a vymýšlejí tisíce zástupných důvodů!

0 0
možnosti

Aha

5. 5. 2008 18:07
clanek ma plnou pravdu

JE JASNE PRO KOHO PRACUJI CLENOVE   NE ZAKLADNAM  JSOU TO ZKRACHOVANI KOMUNISTI  KTERI ABY SE DOSTALI ZNOVU K MOCI SE SPOLCUJI S MUSLIMI A PRIPRAVUJI ZKAZU ZEMIM  KTERE JSOU V PRATELSKEM STAVU Z USA  A IZRAELE   STEJNE SE JIM NIC NEPODARI KOCOURI HOWADOHDEEDEE TOMASI A JANECKOVE PUPENDI A LUBOSI KTERI SE SNAZI  POMLOUVAT ZEME KTERE JIM DAVAJI OBZIVU STEJNE PROHRAJI  V ZAVERU NA PLNE CARE   >->->-

0 0
možnosti

Martin

5. 5. 2008 18:12
Re: clanek ma plnou pravdu

píšeš caps lockem a to už samo vypovídá o tom,že jsi méněcenný přitroublík a modrej patolízal.;-D;-DRv

0 0
možnosti

Standa

5. 5. 2008 18:04
Oni

jsou to všichni teroristi, co nám ubližují. Nevím čemu se diví, když jim pošleme z helikoptery demokratickou raketu. Ať si užijí demokracie.

0 0
možnosti

ondra

5. 5. 2008 17:55
Demagogie, demagogie, demagogie

Koukám, že na zdejším webu se celá "diskuse" o radaru smrsknula na demagogické  "buď s USA nebo s Ruskem". Všichni odpůrci radaru jsou "odporní bolševici", a zastánci jako jediní znají celou pravdu: radar nás ochrání proti geopolitickému vlivu Ruska. Odpůrci jsou kritizováni ze zastaralého ("bolševického") způsobu myšlení, sami kritici se ale stále pohybují v rovině studeno-válečnického myšlení "buď s námi nebo proti nám". Radar NEMÁ byt namířen proti Rusku (oficiální tvrzení USA, kvůli tomu přece pořád tak lítají do Moskvy, aby Rusko přesvědčily), nicméně čeští obhájci radaru stále sní o tom, že teprve po instalaci základny USA v nastane v ČR ta pravá demokracie, atd. atd..

BOHUŽEL - demokracii nám nikdo jiný (než my sami) nezaručí. Dokud budou ve zdejší diskusi příspěvky toho typu, že proti radaru jsou pouze "bolševici" placení Moskvou, NIKDY u nás žádná demokracie nenastane, a nepomůže tomu ani 10 amerických základen.

A chceme-li něco hovořit o obraně Evropy a společných hodnot, uvědomme si nejprve, že Evropy se na její názor na radar nikdo neptá. I přes "její" negativní stanovisko k tomuto americkému projektu (nic proti USA) ji z dalších jednání raději "demokraticky" vyloučíme, a o tom, zda USA mají chránit Evropu a jak, rozhodne jedna malá země. Za všechny a nejlépe formou bilaterální dohody. Dodatečně se pak budeme sněžit o "legalizaci" systému v NATO, ovšem s tím, že NATO zůstane mimo hru - velení a správa systému bude POUZE v rukou USA (gen. Obering).

Jde nám opravdu o demokracii a skutečnou obranu Evropy, nebo jen o prosazení jistého systém - ve kterém vládnoucí menšina v ČR vidí dnes "bezpečnostní záruku" - všem navdory?

0 0
možnosti

Hefe

5. 5. 2008 18:01
Palec hore

R^

0 0
možnosti

kopretina

5. 5. 2008 17:48
Sionismus a antisionismus

http://eretz.cz/content/view/3172/71/" target="_blank" rel="nofollow">http://eretz.cz/content/view/3172/71/

0 0
možnosti

zdeněk

5. 5. 2008 17:52
za všechno můžeme my, máme si sypat popel na hlavu, a židé jsou nejlepší národ světa.

nestačilo by to napsat jednou větou?

0 0
možnosti

ok

5. 5. 2008 17:32
Velice zajímavý článek

Pomalu se ukazuje, s kým Paroubek a vedení ČSSD sympatizuje a možná i spolupracuje (Paroukovy konexe v Syrii).  Zdálo se mi od začátku, že jejich postoj je ve své podstatě antisemitický.

0 0
možnosti

zdeněk

5. 5. 2008 17:46
tak to je opravdu mimo prohlašovat paroubka za antisemitu

a že je někdo antisemitský? To je prosím kdo? Když nebudu mít rád němce nebo rusa, nikomu to vadit nebude ale pokud někdo nesouhlasí z židy, hned je antisemita a nácek. Že by byl zase někdo rovnější mezi rovnými?

0 0
možnosti

kopretina

5. 5. 2008 17:24
Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

1) Co říká Korán? "Zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete,zajímejte je, obléhejte je, chystejte proti nim všemožné nástrahy!"(súra 9:5)."Když se setkáte s nevěřícími, stínejte jim hlavy, dokud mezi nimi nezpůsobíte dostatečné krveprolití. Pak je spoutejte pevnými okovy. Pak bude čas na omilostnění a výkupné" (súra 47:4). "Vy, kteří věříte! Neberte si židy a křesťany jako přátele,neboť oni jsou přátelé jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten se stane jedním a z nich a Bůh nepovede lid nespravedlivý" (súra 5:56). "Bojujte proti těm, kteří nevěří v Alláha,ani v Soudný den,ani nezakazuji to, co zakázal Alláh a jeho posel a proti těm, kteří neuznávají náboženství pravdy mezi Lidmi knihy,dokud nezaplatí džizju s ochotnou poddaností a nebudou se cítit poddáni" (súra 9:29)."A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte" (súra 47:4-5)."Zloději a zlodějce utněte ruce jejich v odplatu za to, co spáchali"(súra 5:38)."Cizoložnici a cizoložníka zbičujte, každého z nich sto ranami" (súra 24:2).

2) Co říkají Arabové o Židech a Izraeli? Azzam Paša, generální tajemník Arabské ligy řekl 15.5.1948:"Tohle bude válka, která Židy zničí, něco jako křižácké výpravy a mongolské krvavé lázně dohromady".

0 0
možnosti

kopretina

5. 5. 2008 17:26
Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Amin al-Husseini,jeruzalémský muftí vyzval 17.5.1948 ke Svaté válce proti Židům:"Pobijte všechny Židy, všechny je vyhubte". Gamal Nasser,egyptský prezident objasnil devět dní před šestidenní válkou 27.5.1967:"Naším cílem je totální zničení Izraele". Hafez Assad,syrský prezident prohlašoval při útoku na Izrael v jomkipurské válce 16.10.1973:"Nedáme si pokoje, dokud nezničíme posledního sionistu". Jasser Arafat, palestinsko-arabský vůdce řekl 22.12.1995:"Krví a mečem dosáhneme svého cíle. Včera Gaza a Jericho, dnes Betlém, zítra Jeruzalém a celá Palestina".

0 0
možnosti

Pete Brich

5. 5. 2008 17:22
Nejen domeček s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

ale pořádně velkou základnu armády USA tu potřebujeme jako sůl!!

PB

0 0
možnosti

Martin

5. 5. 2008 18:09
Re: Nejen domeček s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

Jediné,co tahle republika potřebuje,je zbavit se takových idiotů,jako jsi ty ohnulhřbete.!!

0 0
možnosti

KLVAŇA

5. 5. 2008 17:11
S USA na věčné časy a nikdy jinak !

ruce bratné, spojme statné, nepřítele smeteme !  V prd*li se ohřejeme, pak nepřítele rozdupeme, na poli zeleném !

Nebudeme dělat s nikým žádné cukrbliky, udatně vylezmež ze zadnice, my pravicové štiky ! VV:-)

Udatnýcz řečí na complu dosti, snad nám Ušáci hodí aspoň kosti !

A třeba nám budou prodávat suroviny díky vlastizrádcům za poloviční cenu.

NEBO NE ?? 8-o;-O;-O:-D

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz