25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jara London 5.5.2008 22:44

Re: Re: Re: Co říká Korán? Výroky Arabů o Židech a Izraeli.

Podstatně duchaplnější než ty Vaše věčné odkazy na propagandistické bláboly.

Jara London 5.5.2008 22:43

Re: Re: Re: Re: Demagogie, demagogie, demagogie

Už to udělala.

taymedemay 5.5.2008 22:40

Re: komentář

pravdu díš a nejen to, všechny články tohoto typu jsou psány podle hesla kdo nejde s námi, jde proti nám - takže zase to začíná vypadat, že nemůžeme mít jiný než oficiální názor, tohle už jsme ale sakriš zažili

ondra 5.5.2008 22:39

Re: Re: Oficiální stanovisko EU k raketové obraně

Ano, ta citace je i v tom mnou linkovaném dokumentu (v překladu i v jeho originální anglické verzi), důležitý je ale závěr. Není to tak, že by EU principielně odsuzovala protiraketovou obranu, jen nesouhlasí se současným systémem prosazovaným USA. Proč? Projekt obchází NATO, není shoda o umisťování zbraní v kosmu (součást projektu protiraketové obrany), není v bezpečnostním zájmu Evropy přijmout rozhodnutí zbrkle a jednostranně tak, jak se o to snaží USA. Nic víc, nic míň. Že celá věc není jednoznačná je jasné, každopádně negativní stanovisko - nebo chcete-li určité rozpaky a zklamání - vůči systému USA z dokumentu jsou i přes jeho diplomatický jazyk patrné.

cnemo 5.5.2008 22:39

Re: Re: Re: Mýlíte se cnemo

Myslím, že nechápete smysl propagandy, ta není pro elitu, ta je přesvědčená plněním vlastních zájmů. Propaganda je atrapa pro ten zbytek, co své zájmy uspokojovat nemůže. Takže úspěšná propaganda musí mít právě efekt u té "hloupé" masy, to je cílem. Lid je jako pytel blech, hlídač může sem tam nějakou zaplácnout, ale když všechny blechy dohodnou a vydají se jedním, nežádoucím směrem, nemá šanci. Proto je k moci potřeba propaganda, aby se tomuto zabránilo. V dlouhodobém horizontu je důležité, aby lidé propagandě alespoň trochu uvěřili, šetší to sílu. Každé použití síly mocenský mechanismus poškozuje a vyčerpává.

> "Ať si nás nenávidí, jen když se nás bojí!"

To tak trochu pivní silácký výrok, lépe se to říká než dělá. Tato taktika je velmi krátkozraká.

Jakub S. 5.5.2008 22:38

Re: Re: Re: Vláda ČR spolupracuje se semitskými skupinami Vlády USA a antikomunistickým hnutím

Jó, to by mohlo bejt, pravil přemýšlivě Švejk a dodal: já jsem v Budějicích znal jednoho, ten ke všemu musel mít rozkaz, jinak nic, i když šel na latrinu, tak vzal s sebou kamaráda a ten před dveřma pravil: Scheissen - jetzt! A on zařval Cum befél! a už to šlo. A jak najednou měl používat mozek, tak se zbláznil, a teď je na pozorování v Bohnicích, a tam mu sestřičky chudáci musej říkat: Pissen- jetzt! - a je to dobrý. A pořád kvílí, že vokolo sou samý židi a že se z toho zblázní. Pak ho ujistěj, že tejď se to už vopravdu nemůže stát - a von je šťastnej jak Ferda s Chotkovou.

Vodník 5.5.2008 22:36

Re: Hloupá osobo domovnická vodnická!

Koprolálie = chorobná potřeba vyjadřovat se v neslušných výrazech. Já k nim sice nemám daleko, ale tady je nepoužívám, protože je censor nepouští. Takže toto Vaše obvinění je stejně nesmyslné jako ostatně celý zbytek Vašeho komentáře.

Jiří Valenta 5.5.2008 22:30

komentář

Tento článek není nic jiného než nesourodý blábol, snažící se ideologicky zdiskreditovat hnutí proti radaru jako celek..Už samotné konstatování, že spolupracuje s "komunistickými extrémisty" vyjadřuje neznalost současné politické problematiky a situace v ČR..Extrémistickou stranou nazývá většina obyvatel dnes spíše než komunisty ODS..

Jakub S. 5.5.2008 22:27

Re: Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

H(n)usáček najednou vycítil zase svou odvěkou parketu... dneska sakra pozdě, stárne nám, blbec. Noále on musel nedávat a odhalovat ŽŽidy jinde, je toho na něm tolik. A skoro nikdo mu nepomůže. Těžký je život samozvaného mesiáše Jediné myšlenky...

Jakub S. 5.5.2008 22:24

Hloupá osobo domovnická vodnická!

Ty ovšem víš jako my všichni, že AndyO má pravdu. A s tím věčným USrael - s tím už jsi tak trapný, nekonečně, únavně... na té pokleslé koprolální (podívej se do slovníku) rovině, ano, to s tvou úrovní harmonuje, zelený (zlostí) mužíčku. Šalom.

pehe 5.5.2008 22:23

Re: Oficiální stanovisko EU k raketové obraně

ondro, zavery, ktere zde prezentujes nejsou vubec tak jednoznacne, jak tvrdis.

budu zde pro ilustraci citovat z jine zpravy isis (je strucnejsi) (http://www.isis-europe.org/pdf/2007_artrel_26_missiledefence.pdf)

"There is no logical, military or moral reason why the EU should accept vulnerability

against ballistic missile attack... If cost-effective missile defences offer the chance of destroying incoming ballistic missiles (whether launched deliberately or accidentally) before they wipe out thousands of people, Europe’s political leaders need to consider the option

seriously." Stephen Pullinger, Executive Director of ISIS Europe

willy 5.5.2008 22:22

Ne základnám

Blausteine,

nejdřív musí tvoji soukmenovci vrátit obyvatelům Palestiny jejich stát, který jste jste jim vy židé ukradli. V dubnu  uplynulo 60 let, co jste zmasakrovali Dajr Jásin a zahájili tak genocidu Palestinců. Nebudete klidně spát, dokud tyto věci nedáte do pořádku. Nemáte právo mluvit o tom, co je nemravné. Nemáte svědomí a oblbujete náš národ.

K 5.5.2008 22:21

Neni to cizi zem - vetsinu zemedelske pudy loupily of arabu a turku Rotschildovy nadace...

...argumenty o cizi zemi jsou ponekud mimo - asi jako kdyby v Cechach chteli cesi znarodnit Holandanum marinu na Lipne nebo roubenky v Krkonosich s tim, ze jim to Holandane "ukradli" nebo "uzurpovali". 

Jinak jest ovsem svata pravda, ze Palestinci jsou nestastny narod - cast sve zeme prodali, o dalsi cast vedli valku a tu prohrali, vicemene prohrali jeste par dalsich valek, a ted se strasne divi, kdyz po bombardovani civilnich objesktu v Siderotu a askelonu na ne nekdo sem tam vlitne. Oni jsou prece takovi chudaci, ze bombardovani ciovilnich objektu by pro ne melo byt beztrestne.   Dale maji tu smulu, ze jim nikdo nepridelil vily a dalsi aktiva po statisicich vyhnanych zidu z iraku, jemenu atd.  To se napakovala mistni kleptokracie.

Dale maji Palestinci strasnou smulu, ze je nezamestnavaji souverci v arabskych ropnych statech - radeji tam zvou Bangladesany a krestanske psy. Otazka je, zda je to jen smula, spise za tim je neco podstatneho....    

Otazka je, kdo by Palestince po odstehovani zidu zivil. Momentalne maji Arabove v israeli 2x vyssi uroven nez na westbanku, na Westbanku 2x vyssi zivotni uroven nez v Jordansku  a 4 x vyssi nez v Egypte.  Ani saudove by je asi zbuhdarma nezivili - maji momentalne dost probelmu jak zajistit zivobyti pro RAKETOVE ROSTOUCI POCET SVEHO "PRISLOVECNE PRACOVITEHO" obyvatelstva.

Jakub S. 5.5.2008 22:20

Co ty víš, jak se psali za báťušky...

ANEBO to naopak víš moc dobře? Asi jó - a účastnil ses toho, že?

Vodník 5.5.2008 21:46

Re: Hloupá osobo domovnická

Oprava: "Vyjednávat" místo "vyrovnávat"

Vodník 5.5.2008 21:45

Hloupá osobo domovnická

Až tobě dojde, že o spolupráci může vyrovnávat jen rovný s rovným - a to není tento případ! Navrch argumenty typu "musíme tu mít radar, jinak tu budou rusáci" nesugerují nijakou formu spolupráce, pouze nabízejí možnost nějakým způsobem upravovat náš podřízenecký vztah vůči USraeli.

Mistr Jan Hus 5.5.2008 21:42

Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

;-D

AndyO 5.5.2008 21:41

Hloupá osobo Vodnická

a kdy dojde tobě, proktologu amatére, že jednání a spolupráce s USA a Izraelí není lízání ničeho, ale jednání a spolupráce?

Mistr Jan Hus 5.5.2008 21:39

Re: Re: za všechno můžeme my, máme si sypat popel na hlavu, a židé jsou nejlepší národ světa.

Mají také Cikáni právo na stát? ;-D

cnemo 5.5.2008 21:34

Re: Re: Už i bláboly z extrémistické webu?

To opravdu nevím, ale srovnáváte nesrovnatelné. Předpokládám, že šlo o rozmístění vlastní armády nikoli o armádu cizího státu. Také tehdejší protiletecká obrana měla vyzbrojeného nepřítele a prokazatelnou účinnost. Irán nemá ani rakety ani hlavice a i kdyby je měl, tenhle nesmyl nikoho neochrání a kdyby náhodou někoho tak to z fyzikálních důvodů nebude ČR. Vždyť přece nejde o žádný radar, jde o vojenskou přítomnost v naší zemi, jde o základny pokud možno všude. Zajímavě to chápou tzv. "demokraté", který je podle nich zárukou toho "správného" politického vývoje. 

Určitě jsem srab a bolševický kolaborant dohromady:), ale dopusud nemám mozek vyrajbovaný stupidní představou "demokratů", že jedinou možností je vybrat si ze dvou okupantů.

ondra 5.5.2008 21:31

Oficiální stanovisko EU k raketové obraně - odpověď J.Starému

Odpověď u příslušného příspěvku (název "Oficiální stanovisko EU k raketové obraně"), jen upozorňuju... :-)

Bobyzboby 5.5.2008 21:29

Hnědý Josef Goebbels by měl ze svých fialových žáků radost!

Především:

Americká základna u nás bude průserem našich občanů.

A nic na tom nemění fakt, že se to nelíbí taky některým extremistickým fanatikům.

ondra 5.5.2008 21:27

Oficiální stanovisko EU k raketové obraně

Nevím, jestli si to ještě přečtete nebo to bude ztraceno "v diskusi", ale odpovídám, k počítači jsem se dostal až teď:

ad a) negativní stanovisko EU je vyjádřeno v dokumentu Evropského parlamentu o americké raketové obraně z listopadu 2007 - překlad třeba na http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=1&kap=2, odkaz na originální anglickou verzi tamtéž. V témž čísle občasníku např. i negativní postoj některých států EU.

ad b) co se týče zajištění bezpečnosti, zatím EU spoléhá zatím na obranu v rámci NATO (tentýž dokument EU parlamentu), postupně je plánováno větší vliv EuroCorps (www.eurocorps.org), což je stejně "společný" projekt NATO a EU a podle mě daleko lepší důkaz o EuroAtlantickou spolupráci. Projekt je zatím "v plenkách", asi stejně, jako americká protiraketová obrana.... ;-) Vybudované systémy a doktrínu ale má (viz ty stránky). Pokud jde o postup proti teroristům, tak tam samozřejmě žádné radary proti raketám nepomůžou - na rozdíl od toho, co se tvrdí oficiálně (jako že "náš příspěvek v boji proti terorismu").

Sowfiw 5.5.2008 21:25

Re: Re: Mýlíte se cnemo

Andyo, zmylena, Vrba je preci rizena z Emeriky  salonim levicakem Alexijem Juchylkou, Vacha  Antonin aka Vodnik je pouze  zastupce pro Holandsko. Pravda ve svem zavilem antisemitismu prekonava i samotneho Alexije. Dneska ho to zase obzvlaste chyta, blba vykoureneho.;-D

borovicka 5.5.2008 21:24

Pisálku hnusný

Žurnalisté jsou v podstatě za každého režimu prodejné děvky. A užívají by podstatě identické metody - teď jako před padesáti lety. No a pisatel tohoto článku je prodejný až běda, takhle servilně by to nenapsali ani za stalina styd se spisovatelská kreaturo

Vodník 5.5.2008 21:17

Hloupá osobo!

Opakem poklonkování USA a lízání americko-israelských řití není lízání řití ruských (to je jen varianta téhož postoje) nýbrž nelízání ničích řití. Ale to ti a ostatním místním "pravičákům" dojde, až pochopíte, že opakem rudé totality není totalita modrá nebo žlutá, nýbrž pluralita.

harry 5.5.2008 21:14

Re: Re: Re: Otázky okolo termínu sionismus

Ale nechapu, proc se nejaky narod musi sebeurcovat v cizi zemi.( palestina ) Ruske zidy je treba poslat zpet do Ruska, Nemecke zidy do Nemecka, Polske do Polska atd. Potom by byl v Palestine klid a mir. Jinak meli zidi svoji autonomni oblast v SSSR, co vlastne jeste chteji?????

AndyO 5.5.2008 21:10

70%

na stránkách Tribun jsem se dokonce dočetla, že je to 7 milionů občanů ČR. Vážně by mne zajímalo, kdo doopravdy prostudoval výsledky průzkumů, podíval se na data, složení a množství respondentů atd. Kdo si zaplatil přístup na stránky STEM, aby se řádně seznámil s problematikou a výsledky.

Těmi 70% se manipuluje už druhý rok, jiné agentury došly k jiným závěrům, ovšem vzorky byly velmi malé. Takže co? Referendum a pokud dopadne zamítavě, pak jasná koncepce obrany státu pro případný konflikt. Třeba dojde i na tu povinnou prezenční vojenskou službu, která by mimochodem Čechům pomohla, jsou líní jak vandráci a kdyby vypukl jakýkoliv problém jen by seděli a čekali, kdo jim pomůže. A takových obětavců moc nebude, když my sami nejsme ochotní k ničemu. No, možná ti hastrmanovi rusáci, ti by jistě přijechali velmi rádi.

Vodník 5.5.2008 21:09

Re: Re: Mýlíte se cnemo

Nemohu s Vámi polemisovat, neboť v Česku nežiji. V kruzích, ve kterých se obvykle pohybuji, je vůči USA kritika možná pouze v určitých mezích, proti Israeli je to pak not done. Kriticky se o Israeli mluví šeptem. Nejde ani tak o to, zda tento názor sdílí většina, ale o to, že je to oficiální postoj establishmentu a tedy odrazový můstek k potlačování a persekuci názoru opačného. Zda tomu lidé věří nebo ne, je vedlejší. "Ať si nás nenávidí, jen když se nás bojí!"

harry 5.5.2008 21:02

Re: Re: Re: Do rukou darebákům?

USA nebyly nikdy zadnou kolebkou demokracie. Prava demokracie na svete jeste neexistuje. Stejne tak jako neexistoval socialismus ci komunismus. USRAEL je imperialisticka velmoc, snazi se! Cesi jim asi skoci na spek, budou zase ochranovani pred neprateli, tentokrat je budou ochranovat amici. Kdo budou ti nepratele, zase urci USRAEL. Uz ted se v Nemecku zatajuje, ze kolem atomovych elektraren je vyssi vyskyt rakoviny, pojizdne radary u vojska = vyskyt leukemie u posluhy radaru. Jsem zvedav kolik poslancu se zdrzi v okoli radaru vice nez par hodin po tom az bude dan do provozu.