6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kvetla 5.5.2008 22:55

Čekali jste snad někdo něco jiného? Rozumní se zeptají,komu to prospívá...

..a odpověď byla jasná hned od počátku manifestací. Inu a kdo to vede,přece ti,který to bylo nařízeno a proplaceno.na zbloudilé naivky dnes nevěří snad už,vyjma některých novinářů, ani studenti gymnázií. Je to jen další, oprášená varianta "placených" protitemelínských demonstrací Protože ale palivo již bude z Ruska,domácí  protesty zmizly do ztracena.:-/

Pete Brich 5.5.2008 22:47

70% je pokrok. Za bolševika bylo proti americkému imperializmusu nejméně 99,8%. Že by blbost vymírala?

Nebo to mají agitpropčíci těžší?;-(

PB

Kvetla 5.5.2008 23:05

Re: 70% je pokrok. Za bolševika bylo proti americkému imperializmusu nejméně 99,8%. Že by blbost vymírala?

Spíš bych řekla,že "agentury"již ví,koho a jak se "zeptat",aby výsledek vyzněl tak,jak živitelé ( p o z o r nejsou vždy totožní s zadavateli průzkumu !!!) žádají.Rv

Jiří Valenta 5.5.2008 22:30

komentář

Tento článek není nic jiného než nesourodý blábol, snažící se ideologicky zdiskreditovat hnutí proti radaru jako celek..Už samotné konstatování, že spolupracuje s "komunistickými extrémisty" vyjadřuje neznalost současné politické problematiky a situace v ČR..Extrémistickou stranou nazývá většina obyvatel dnes spíše než komunisty ODS..

taymedemay 5.5.2008 22:40

Re: komentář

pravdu díš a nejen to, všechny články tohoto typu jsou psány podle hesla kdo nejde s námi, jde proti nám - takže zase to začíná vypadat, že nemůžeme mít jiný než oficiální názor, tohle už jsme ale sakriš zažili

ps 5.5.2008 22:46

Re: komentář

Toto hnutí se diskredituje samo. Článek tuto skutečnost pouze konstatuje.  Zbytek komentáře je ve stylu "zloděj křičí chyťte zloděje".

willy 5.5.2008 22:22

Ne základnám

Blausteine,

nejdřív musí tvoji soukmenovci vrátit obyvatelům Palestiny jejich stát, který jste jste jim vy židé ukradli. V dubnu  uplynulo 60 let, co jste zmasakrovali Dajr Jásin a zahájili tak genocidu Palestinců. Nebudete klidně spát, dokud tyto věci nedáte do pořádku. Nemáte právo mluvit o tom, co je nemravné. Nemáte svědomí a oblbujete náš národ.

K 5.5.2008 23:36

Mluvit o palestinskem statu je ponekud nadnesene.......

....beduini zadny stat nemeli - uzemi spravovala otomanska rise, pozdeji pak britove. Ani Turci ani brotove zidum zadnou pudu nedarovali. Vetsinu zemedelske pudy v israeli kopupily koncem 19 stoleti od arabskych a tureckych statkaru nadace barona Rotschilda.

Reci o kradezich nejsou na miste - v pripade koupe za trzni ceny.  Neco jineho je majetek statisicu zidu vystehopvanych z arabskych statu. V iraku byl majetek zidu "znarodnen" za 5% trznich cen.  Na palestince ale vily po zidech nejak nezbyly - nejak to tak trochu rozkradla mistni arabsko-muslimska smetanka.........

kopretina 6.5.2008 13:20

Re: Ne základnám

Nikdy žádný "palestinský stát" neexistoval. Židovský ano, království Izraelské a království Judské. Země Izrael patří Židům, je to židovská země. Před vznikem Izraele vlastnili Židé 9% půdy, Arabové jen 3% půdy,17% půdy byla opuštěná země, 71% půdy bylo státní svěřené území britské koruny.Tudíž neexistuje žádný "arabský nárok" na Zemi Izrael.Země Izrael patří Izraelcům. Arabové mají 22 států s rozlohou přes 3 000 000 km2, Židé jen 1 s rozlohou 20 000 km2. Proč chcete arabizovat celý svět? Jste ubožák.

Židovský teror byl reakci na arabský teror a arabské pogromy na Židy. 1921=první mohutný protižidovský pogrom ve Svaté zemi, několik desítek mrtvých Židů, 1922=další protižidovský pogrom, 1929 Arabové napadli Židy v Safedu a Hebronu, v Hebronu Arabové zabili 133 Židů, přes 400 zranili, 1936-1938 při arabských násilnostech zabito stovky Židů. 1941 palestinský Aram Mufti Husejní navázal přátelství s SS-Reichsfuehrem Himmlerem, správcem vyhlazovacích táborů, Husejní žádal vyhlazení všech Židů na Blízkém východě i v Evropě, pomáhal vytvořit muslimské legie SS, jenž vraždily Židy a Srby v Chorvatsku a Maďarsku. Listopad 1947 Arabové zabili 62 Židů, leden 1948 útoky Arabů na židovské komunity na severu Svaté země, květen 1948 Arabská legie zaútočila na Kfar Etzion. Byli to Arabové, kdo se dopouštěli genocidy na Židech. Židovský teror byl pochopitelnou reakcí na arabské násilnosti, genocidu a mordy Židů. Z arabských zemí bylo posléze vypuzeno na 900 000 Židů.

Mistr Jan Hus 5.5.2008 21:42

Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

;-D

Jakub S. 5.5.2008 22:27

Re: Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

H(n)usáček najednou vycítil zase svou odvěkou parketu... dneska sakra pozdě, stárne nám, blbec. Noále on musel nedávat a odhalovat ŽŽidy jinde, je toho na něm tolik. A skoro nikdo mu nepomůže. Těžký je život samozvaného mesiáše Jediné myšlenky...

Mistr Jan Hus 6.5.2008 7:45

Re: Re: Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

Neodhaluji Židy, to není ani potřeba, jsou všude, tedy tam, kde se rozhoduje. Tam kde se pracuje je neuvidíš. ;-D

kopretina 6.5.2008 13:22

Re: Re: Re: Ty budeš Blausteine jistě nějaký Žid, že ?!

Vy jste především pitomý antisemita. Židé jsou vzdělaný a pracovitý národ.

ondra 5.5.2008 21:31

Oficiální stanovisko EU k raketové obraně - odpověď J.Starému

Odpověď u příslušného příspěvku (název "Oficiální stanovisko EU k raketové obraně"), jen upozorňuju... :-)

Bobyzboby 5.5.2008 21:29

Hnědý Josef Goebbels by měl ze svých fialových žáků radost!

Především:

Americká základna u nás bude průserem našich občanů.

A nic na tom nemění fakt, že se to nelíbí taky některým extremistickým fanatikům.

borovicka 5.5.2008 21:24

Pisálku hnusný

Žurnalisté jsou v podstatě za každého režimu prodejné děvky. A užívají by podstatě identické metody - teď jako před padesáti lety. No a pisatel tohoto článku je prodejný až běda, takhle servilně by to nenapsali ani za stalina styd se spisovatelská kreaturo

Jakub S. 5.5.2008 22:20

Co ty víš, jak se psali za báťušky...

ANEBO to naopak víš moc dobře? Asi jó - a účastnil ses toho, že?

AndyO 5.5.2008 21:10

70%

na stránkách Tribun jsem se dokonce dočetla, že je to 7 milionů občanů ČR. Vážně by mne zajímalo, kdo doopravdy prostudoval výsledky průzkumů, podíval se na data, složení a množství respondentů atd. Kdo si zaplatil přístup na stránky STEM, aby se řádně seznámil s problematikou a výsledky.

Těmi 70% se manipuluje už druhý rok, jiné agentury došly k jiným závěrům, ovšem vzorky byly velmi malé. Takže co? Referendum a pokud dopadne zamítavě, pak jasná koncepce obrany státu pro případný konflikt. Třeba dojde i na tu povinnou prezenční vojenskou službu, která by mimochodem Čechům pomohla, jsou líní jak vandráci a kdyby vypukl jakýkoliv problém jen by seděli a čekali, kdo jim pomůže. A takových obětavců moc nebude, když my sami nejsme ochotní k ničemu. No, možná ti hastrmanovi rusáci, ti by jistě přijechali velmi rádi.

Vodník 5.5.2008 21:17

Hloupá osobo!

Opakem poklonkování USA a lízání americko-israelských řití není lízání řití ruských (to je jen varianta téhož postoje) nýbrž nelízání ničích řití. Ale to ti a ostatním místním "pravičákům" dojde, až pochopíte, že opakem rudé totality není totalita modrá nebo žlutá, nýbrž pluralita.

AndyO 5.5.2008 21:41

Hloupá osobo Vodnická

a kdy dojde tobě, proktologu amatére, že jednání a spolupráce s USA a Izraelí není lízání ničeho, ale jednání a spolupráce?

Vodník 5.5.2008 21:45

Hloupá osobo domovnická

Až tobě dojde, že o spolupráci může vyrovnávat jen rovný s rovným - a to není tento případ! Navrch argumenty typu "musíme tu mít radar, jinak tu budou rusáci" nesugerují nijakou formu spolupráce, pouze nabízejí možnost nějakým způsobem upravovat náš podřízenecký vztah vůči USraeli.

Vodník 5.5.2008 21:46

Re: Hloupá osobo domovnická

Oprava: "Vyjednávat" místo "vyrovnávat"

Jakub S. 5.5.2008 22:24

Hloupá osobo domovnická vodnická!

Ty ovšem víš jako my všichni, že AndyO má pravdu. A s tím věčným USrael - s tím už jsi tak trapný, nekonečně, únavně... na té pokleslé koprolální (podívej se do slovníku) rovině, ano, to s tvou úrovní harmonuje, zelený (zlostí) mužíčku. Šalom.

Vodník 5.5.2008 22:36

Re: Hloupá osobo domovnická vodnická!

Koprolálie = chorobná potřeba vyjadřovat se v neslušných výrazech. Já k nim sice nemám daleko, ale tady je nepoužívám, protože je censor nepouští. Takže toto Vaše obvinění je stejně nesmyslné jako ostatně celý zbytek Vašeho komentáře.

AndyO 5.5.2008 22:48

Re: Re: Hloupá osobo domovnická vodnická!

čoveče, co tys musel napsat za hnus, že to zas i s tím mým veleslušným komentářem cenzor vymazal, to by mne zajímalo:)) To asi byl hnus, jinak cenzorovi vaše antisemitské žvásty moc nevadí.

Vodník 5.5.2008 23:20

Re: Re: Re: Hloupá osobo domovnická vodnická!

O čem mluvíš? Jaký komentář? Jinak právě "antisemitské žvásty" censorovi vadí ze všeho nejvíc; sprosťárny a rasismus, pokud jsou namířeny správným směrem, tu vesele figurují dál...

Sowfiw 5.5.2008 23:23

Re: Re: Re: Hloupá osobo domovnická vodnická!

Jo take jsem si vsiml, ze tu ty Vachovi chlisty zustavaji.  Me  vsak prispevek poukazujici na tupost tohoto antisemitskeho indiviua zcenzurovali. Ale chapu to, hlouposti Vachy Antonina pritahnou vice debatniku. Coz teprve, kdyby sem mohl psat Alexij Juchylka bez prestrojeni. To by bylo prispevku.;-D

Pierino 5.5.2008 20:44

Co k tomu doddat.....

Ex levicova hnuti se spoji s kymkoliv. Ten vred uz nekolikrat zkolaboval, ale pase se dal na neznalosti a hlouposti "svobodymyslnych" mladiku. Pouzivanim vyspelych komunikacnich technologii jsou tyto cesty snadnejsi. Globalizace jako nastroj, k obchodu, vymene technologii, pomoci, ci cestovani, nemuze ohrozit zadne narody. Svobodne a demokraticke staty se mohou volne sdruzovat v uskupeni s jinymi staty, treba i mocnostmi, dle uvazeni jejich vlady. Princip demokracie, svobodne volby zarucuji obcanum, ze jsou na te strane, kterou si vybrali. Pokud rozum a uroven spolecnosti nerozpozna vyhody, ci zapory levostrannych, ci pravostrannych uskupeni, vznika situace jaka je dnes v ceskym Absurdistanu a "narod" zmasirovany medialni stvanici, zada referenda. Rozhodnuti nesvepravnych a problemu neznalych lidi prinasi s sebou rizika. Bud podruci, nebo nemohoucnost. A v Cesku je to zatim nemohoucnost. Na skutecne ciny Cesi nikdy nebudou mit krome nekolika jedincu odvahu. Takze klidek...

novaz 5.5.2008 20:28

Májíček a Neoral

Dva praví nefalšovaní bolševici, placení vlivovými agenturami operujícími na našem území. Majíček před časem velice upřímně a od srdce pogratuloval Hizballáhu k zabití izraelských žen a dětí íranskými raketami. Ovšem proti radaru u nás a deseti interceptorům v Polsku založil "občanskou iniciativu" Ne základnám, prostřednictvím níž ovlivňuje názory na radar hlavně u lidí neznalých, neinformovaných, nevzdělaných, prvoplánově myslících. Udělal si pan Májíček dobrou soukromou živnost ze strašáka radarem, ale obyčejně takovýto grázlíci velice špatně končí.

Pierino 5.5.2008 21:01

Re: Májíček a Neoral

Pokud se pocitaji hlasy je luza ve vyhode, protoze se lehce manipuluje. Vzdyt na to sazel Gottwald v r. 1948 v souvislosti se strasakem Mnichova. Tahle bolsevicka luza ceka jen na dalsi "window of opportunity" a to je dnes ropna krize, kterou sami vyvolavaji ve spolupraci s Arabama, kteri na te rope sedi. Oni na druhe strane vedi, ze kdyby neprodali ropu, tak jejich veskrze lina spolecnost upadne zpet do nevolnictvi a namisto modernizace se vrati zpet k oslum a velbloudum.  Zatim se jedna jen o vydirani, ale snazi se prostrednictvim, techto "svobodnych iniciativ" ziskat verejne mineni na jejich stranu. Vynucuji se referenda, protoze to vidi jako realny projev svobody v tomto pripade hloupych a neznalych lidi. Referendum by dopadlo jako nase volby v r. 1948..... a to snad stacilo. Majicek je mozna lump a Neoral pako, ale za zadnym nestoji SSSR jako tehdy za Gottwaldem... a to je dobre.