29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 4.5.2007 18:30

Re: Pochybena diskuse

Už jste se ptal, proč nás Rusové nepustili k raketám na našem území? Ne? A proč? Ona totiž žádná armáda nepustí ke svým vojenským zařízením vyšší technologie vojáky jiných států! Jinak Vaše otázky typu Co ten radar bude dělat, ony už rakety přiletí zítra jasně hovoří o tom, že jste se právě probudil!

Kubeš 4.5.2007 18:31

Re: Pochybena diskuse

ZK- není cizí armáda každá stejná, Američané by mi nevadili, zvláště pak v počtu obsluhy radaru nebo raket

ZK 4.5.2007 18:13

Pochybena diskuse

Starý J. 4.5.2007 17:55

darny@centrum.cz

Píšete:....Já osobně si pohrávám s myšlenkou podat žalobu na hamburgrožrouta Bushe a Blaira za podněcování k rasové a náboženské nesnášenlivosti a podporování válečných konfliktů, vyvolávání válek, převratů a podporování politických režimů, které půjdou na ruku lobistickým zájmům těchto států, resp. finančních skupin. Rád bych je viděl před soudem, jako válečné zločince. ....

S myšlenkou si nepohrávejte a učiňte, jak uznáte za vhodné. Nikdo Vám v tom nemůže zabránit a nikdo Vás jistě v současné době za to nezavře!

Nebudu polemizovat s Vašimi "historickými znalostmi" třeba o "nomádech" Izraelcích a s dalšími neuvěřitelnými věcmi, které jste sepsal. Jen bych se Vás chtěl, bojovníku za práva lidu, pronásledovanými americkými imperialisty, zeptat: Kolik jste podal trestních oznámení na Brežněva, za vpád na př. do Československa, nebo Afganistánu? Kolik jste podal trestních oznámení na 4 signatáře, kteří poslali zvací dopis pro vojska Varšavské smlouvy na svrchované území státu, proti legitimně zvolené vládě a parlamentu. Kolik trestních oznámení jste podal na ty, co rozmístili rakety na území našeho státu? Kolik trestních oznámení jste podal na ty, kteří zosnovali procesy s nevinnými občany v padesátých letech a popravili je? Kolik jste podal trestních oznámení na ty, co zabavovali majetky, vystěhovávali celé rodiny z jejich domovů? Kolik trestních oznámení na ty, co udávali občany za jejich názory a zapříčinili jejich vazbu, týrání, zničení životů celých rodin? Mám pokračovat? Až mi sdělíte ta trestní oznámení a kde byla řešena a jak dopadla, pak Vám uvěřím, že to, co jste zde předvedl je Vaše humánní přesvědčení, zasluhující obdiv. Jinak jste pro mě jen fanatický politruk nejhoršího ražení (nechci Vás vulgárně urážet, i když si to zřejmě plně zasloužíte).

darny 4.5.2007 20:47

Re: darny@centrum.cz

Pro zajímavost - těch signatářů bylo 99. Nemám nic proti americkým imperialistům, jak jsem psal i na jiném vlákně: Jsem schopen žít vedle žlutých,modrých, indiánů a pod. Jen mi nikdo nesmí vnucovat svou politiku a náboženství. Což bohužel Ami činí snad všude kam vkročí.Ale koukám, že kritika čehokoli amerického je zde nemístná a nevhodná a kdo si ji dovolí je okamžitě komunista, socan, rudá pakáž a fanatický politruk. A mimochodem pane amerikanisto, kolik těch trestních oznámení na bývalé zřízení a garnituru jste podal Vy?

Vše začalo před rokem     -        USA: Izrael jako téma

Debata kolem postoje amerických politiků a akademiků vůči Izraeli se poprvé rozhořela již před rokem. Tehdy dva akademici Stephen Walt z Harvardu a John Mearsheimer z Chicagské univerzity publikovali esej pod názvem Izraelská lobby, který s kritikou AIPAC začal.A proč právě AIPAC?Izraelská lobby, založená v roce 1953, má více než 100 tisíc členů a patří mezi nejsilnější nátlakové skupiny ve Spojených státech. Jeho politická síla je srovnatelná snad jen s Národní asociací držitelů střelných zbraní.

 Na každoročních setkáních se objevují známé tváře americké politické sféry bez ohledu na stranickou příslušnost.Mearsheimer a Walt tvrdí, že politici dovolili vlivné lobby příliš těsné napojení americké vlády na Izrael. "Kombinace nekonečné podpory Izraele a s tím spojené snahy o šíření demokracie pobuřuje Araby a muslimy. Zároveň ohrožuje nejen bezpečnost Spojených států, ale celého světa," píší ve svém téměř třináctisetstránkovém eseji.

Pametnik starejch dob 4.5.2007 21:00

Re: Re: darny@centrum.cz

Ony byly dvě nebo dokonce tři skupiny signatářů "Zvacího dopisu."

1) Těch známých 99 Pragováků-to bylo otištěno a všichni o tom věděli.

2) Určitá skupina soudruhů, na nejvyšších místech, jejichž jména nebyla za komunistů NIKDY zveřejněna a zmínění se k tomu nepřihlásili - po roce 1989 se objevila jména jako Bilak, Indra, nevím, nakolik to je kompletní. Také nebylo nikdy zveřejněno složení připravované "dělnickorolnické vlády" v čele se soudruhem Indrou. Jeho jméno ale známo bylo, Smrkovský dokonce napsal, že Indra měl předsedat soudu, který měl právě jeho a další soudit, bylo mu to sděleno po jeho zatčení 21.8.1968.

3) Samostatně poslal zvací dopis Antonín Kapek, který se někdy roku 1990-1991 zastřelil ve své superchatě na Rokycansku, známé široko daleko (prý se tam dával vozit i helikoptérou). Na přípravě okupace a akcích v srpnu 1968 se podílel tehdejší šéf StB Šalgovič, který spáchal sebevraždu (nebo byl zasebevražděn ječtě před Kapkem).

Ludva 4.5.2007 17:36

Spánek bude klidnější

pod ochranou amerického radaru. Střely ze Severní Koreje nebo Tramtárie budou bezpečně zlikvidovány nad Alantikem a už se k nám nevrátí. Pokud nepřiletí z opačné strany zeměkoule. Kromě toho už mi chyběl ten adrenalin ze zamířených dříve Perschingů nyní Topolů. Už se těším, jak se dobře vyspím, skoro jako za časů studené války.

clay 4.5.2007 16:55

Vízkovu stránku odstranil

HORST z Klášterce nad Ohří, který na Wikipedii o sobě tvrdí, že Horst je antikomunista a Horst je pro svobodu projevu. Horst74(zavináč)seznam.cz. Horst čirou náhodou používá ICQ 426-318-204

Sekac 4.5.2007 16:54

Znamy antisemita Soros György (nyni George Soros)

uvadi, ze sionisti nejsou "za vsim", ale v USA jsou za kdecim spatnym:

"Těsné vazby Bushovy administrativy na Izrael brání dosažení mírového řešení mezi Izraelci a Palestinci," napsal Soros.

Sekac 4.5.2007 16:48

Astonku,

treba take cenzuruji odkaz na ZVEDAVCE. Jaky Vy zde ...

Sekac 4.5.2007 16:42

Astone,

tzv. demokraticke staty maji svuj jaderny arzenal pro ucely UTOKU, nebo pro OBRANU?

clay 4.5.2007 16:45

Re: Astone,

vy, si s tím hlavinku nelámejte;-D

Sekac 4.5.2007 16:46

Re: Re: Astone,

Blato, Vy opet ve sluzbe?

brblal 4.5.2007 18:34

Re: Re: Astone,

A to je fundovaná odpověď,nebo odpověď  typu Topolánka?

Sekac 4.5.2007 16:45

Dostaveníčko zbrojařů v Brně

Ranní poznámka Ivana Hoffmana  (ČRo 1 - Radiožurnál)

http://www.rozhlas.cz/komentare/portal/_zprava/342732

darny 4.5.2007 20:58

Re: Astone,

Zbrojní veletrh

Na tradiční veletrh zavítali do Brna výrobci zbraní a jejich klienti. Tentokrát pro své setkání zvolili coby ústřední motiv "ochranu proti nebezpečí terorismu". A aby bylo zcela jasné, že jde o ryze mírovou akci, IDET je prezentován jako Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky. Jak řekla naše ministryně obrany, "nemáme se za co stydět". U zbraní je ovšem věčný problém v tom, že ne všichni, kdo si je koupí, čtou návod k použití. S výrobkem, určeným na obranu, se nakonec nezřídka útočí. Zbrojařům pak nezbývá, než prodávat zbraně pro jistotu všem, protože nikdy nevědí, kdo se bude bránit a kdo útočit. Ostatně se říká, že útok je nejlepší obranou. Zbrojařský veletrh netrpí nikdy nouzí o návštěvníky, které fascinují zbraně. Také je ale pravidelně pranýřován těmi, kdo zbraně za symbol míru a bezpečí nepovažují.                                                                                                                               Včera se dvacítce aktivistů podařilo zablokovat hlavní vchod brněnského magistrátu pytli s pískem a narušit tak slavnostní raut prominentních hostů. K happeningu učinili prohlášení, že cílem akce nebylo odříznout obchodníky se smrtí od obložených chlebíčků, nýbrž upozornit na tisíce mrtvých a raněných, které obchod se zbraněmi produkuje. Kritikům veletrhu se také nezamlouvá, že to jsou čeští státní představitelé, kteří zaštiťují "krvavé obchody".                                                                                                                                                     Jak vidno, vylíčit zbraně jako symbol bezpečí, míru či přátelství mezi národy není jednoduché. Až budou příště zbrojaři vymýšlet pro setkání s klienty nějaký ústřední motiv, měli by zkusit něco ve smyslu "zbraně jsou skvělý kšeft, protože se zbraní v ruce se dělají dobré kšefty". Třeba to ještě zvýší návštěvnost. A určitě to nebude lež.

Kyklop 4.5.2007 16:39

občanská válka již zuří

Občanská válka je u nás již dlouho a v plném rozkvětu. Naštěstí jen válka Informační. Zatím.

PetrK 4.5.2007 16:13

Je neuvěřitelné,

kolik se mezi námi najde demagogů, polointeligentů, zaslepenců a jelit typu Kohlíček. Co kdybychom se dohodli se Slovenskem na tom, že všichni ti nalevo od středu půjdou za řeku Moravu a ti druzí zas za její západní břeh?;-D

ps 4.5.2007 16:21

Re: Je neuvěřitelné,

Jenže bratia slováci by to chtěli určitě opačně a šupem by nám sem poslali SLotu a Mečiara. (To bychom se zas dozvěděli věcí.) Mám lepší řešení. Co kdyby ČEZ nakoupil navíc pár kontejnerů na radioaktivní odpad. Do těch kontejnerů by se pak zmíněná jelita ukládala s označením extrémně nebezpečné. A pro tyto kontejnery by pak mělo smysl budovat hlubinné úložiště.

Ludva 4.5.2007 17:27

Re: Je neuvěřitelné,

Co máte proti Ostravsku ? Tam jsou všichni za Moravou. Neznalost zeměpisu je taky známkou polointeligence.

zet 4.5.2007 18:33

Re: Je neuvěřitelné,

Toho Slovenska by predsa len bola škoda...;-)

brblal 4.5.2007 18:35

Re: Je neuvěřitelné,

Nešlo by to opačně?

Frank 4.5.2007 20:23

Re: Je neuvěřitelné,

A takový kretén jako vy by měl jít do pr.ele.

www racek 4.5.2007 15:26

no, bohužel musím konstatovat,

že vývod pana kohlíčka jest pravdivý až to bolí a to druhé tvrzení, to je bohužel dosti známá příhoda.

ono totiž závisí na použití radaru. pokud na nás poletí rakety a radar je odhalí, dobře, máme li čím je sestřelit, sestřelíme. otázka je ovšem když ty prostředky nemáme. což je případ tohoto zbraňového systému. ... mimochodem, poláci žádají na ochranu Patrioty. právě kvůli tomu.

a ten druhý případ, přečtěte si třeba atm.

Historik 4.5.2007 15:51

Re: no, bohužel musím konstatovat,

Kolik radarů je na území ČR a kolik jich tam bylo v minulosti. A tady najednou jeden radar dokáže div ne zničit celou zeměkouli...

David 4.5.2007 18:44

Re: Re: no, bohužel musím konstatovat,

Jako historik se mi  vůbec nezdáte, zato se mi zdáte úplně mimo!

John 4.5.2007 16:07

Re: no, bohužel musím konstatovat,

Jasný a když komanč řekne tak i země bude kulatá.

David Pavlíček 4.5.2007 15:24

Neff jako obvykle mlží.

Pomlouvá Zvědavce a není se co divit. Tam se totiž diskutuje o problémech, které jsou zde tabu a diskuze tam má daleko vyšší inteligentní úroveň a ne jako zde to vřeštění americko sionistické soldatesky. A když už se někdo této fašisující lůze postavil a porazil jí briliantností svých argumentů, byl bez milosti umlčen Neffovým poskokem Wágnerem, tak jako se to stalo mému drahému přiteli Vodníkovi. Hanba Neffovi, tvůj pes kulhá na všechny čtyři.

Historik 4.5.2007 15:29

Ano, známý sionista Adolf Hitler, který dokonce postavil Židům

koncentrační tábory. Víte vůbec, jaký byl názor "Vůdce" na možnost vzniku státu Izrael když už spojujete fašismus se sionismem (ač, přesně řečeno, Hitler byl nacista)???

Jinak fašismus i nacismus jsou odnože SOCIALISMU a ten je domovem v Evropě, nikoliv v USA.

Sowfiw 4.5.2007 16:20

Re: Neff jako obvykle mlží.

Antonine Vacho aka Pavlicku, tobe zase jebe v palici pri patku.