29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mgr. Milda, Dr.Sc. 5.5.2007 14:36

Re: Re: A vy jste pane Neff pro radar, nebo proti?

milej Kavane, tam nikdo z nás nechodí, tak ven s tím, co jste tam slyšel?

Cato 5.5.2007 17:47

Re: Re: Re: A vy jste pane Neff pro radar, nebo proti?

Troubo, Cato byl římský senátor, známý svýmu výroky proti Kartágu, stejně jako já jsem proti radaru a nedostudovaným fanatikům.

Zapleť si dredy, zapal si a nepleť se mezi velké kluky, když tomu nerozumíš!

karel 5.5.2007 22:07

Re: Re: Re: Re: A vy jste pane Neff pro radar, nebo proti?

Ty,se považuješ,za římského senátora? Jak odvážné!

komantsch 4.5.2007 23:43

Soudruzi

Vidim ze je tu v noci docela  veselo. Domnival jsem se ze v blazinci maji vecerku ale oni sedi vsichni u pocitacu.;-P

prečo 4.5.2007 23:32

pán Skeptik

pán Pečina otrtkal pána Čulíka o vlástnictvo názva Britské Listy? Pochlubte sa.

Honza 4.5.2007 22:27

Jakákoliv argumentace je zbytečná,

ovce, které čtyřicet let učili bečet "Soudruzi dobře, zlí imperialisti špatně!" už nikdo nepředělá - a jak se zdá, je to i dědičné ...

Mikin 4.5.2007 21:57

Rene Bartosek

Jeden ze Stworovych nejmilejsich grafomanu, popirac holocaustu a ilegalni lepic podlah v USA Bartosek si ve svem clanku spletl megahertzy s kilohertzama a prohlasil, ze radar bude mozno napajet pouze "podzemnim atomovym reaktorem". Kdyz to nekteri tematiky znalejsi ctenari zacali zpochybnovat, hajil se argumentem "ze radarum nerozumi".

Nerozumi, holoubek, nerozumi, ale clanek napsal a za lzi se neomluvil.

Jinak - psat o nacistickem Zvedavci a lidske luze ktera se tam schazi povazuji na NP za ztratu casu.....

komantsch 4.5.2007 22:42

Re: Rene Bartosek

Stwora je placeny agent KSCM.

Ben Hur 5.5.2007 9:21

Re: Rene Bartosek

Stwora ma tech odborniku na radary hned nekolik. Dalsi je Kevin, podle ktereho, kdo kolem radaru prejde, ten to ma spocitane. A kdo se na nej podiva, ten padne mrtev k zemi. Ti hosi to maji vyhulene a Bartosek navic blbne z cichani lepidel, kterymi jako ilegal lepi v Chicago podlahy. Pro radar je nejlepsim doporucenim ta skutecnost, ze ho rus nechce.

Jirka 4.5.2007 21:12

Super Zbran

Mit takovy radar, to by byla zbran. Smerovatelny paprskovy EMP puls, sen kazdeho generala....k cemu vyrabet rakety zeme-vzduch kdyz mam tohle :)))

mondeo 4.5.2007 20:50

radar

Se zabedněncema se nemá cenu přít,postavil by jsem radar a bylo by vymalováno !!!!! Když člověk poslouchá argumenty proti radaru,tak musí usoudit,že už tam nějaký ty vlny prolítly a udělaly pěknou paseku .Nic o radarech neví,ale najednou je každý odborník.Mám návrh,místo radaru,postavit novej ústav pro blbce a pořádně oplotit ;-P,aby nám nedělaly ostudu.

Melein 4.5.2007 21:01

Re: radar

5 m plot nabíjený elektřinou by možná stačil;-D

AeroKarel 4.5.2007 21:31

Re: radar

Ale to by musel být móóóć veliký ústav!

Monte Christo 4.5.2007 20:50

Radar a v nem spociva...

Nu tak neni to zase tak tezke vysvetlit a Topolanek to take neumi vysvetlit lidem tak,aby to pochopily  tim spravnym smerem...Tak za prve jsou zde pracovni mista ktere otevrou dalsi moznosti...Nove tehnologie a moznosti se k nim dostat dalsi veci je prinos pro cechy naucit se jazyku jen nase deti v dohledne dobe budou pouzivat jako druhy matersky jazyk...mnoho prinosu pro nasi zem..Otazka bespecnosti zeme?V dnesni dobe nejsme schopni se ubranit svetovym velmocim ani nahodou a pred nahodnym atomovym vybuchem se stejne nemame kam schovat krome tedy tech hornich deset tisic vyvolenych...A vetsina pol.sceny v CR je stejne placena ze zajimavych zdroju takze pokud tedy radar tak radsi ano aspon budeme moci zalest do sklepu a doufat ze aspon 10% naroda prezije nejaky utok a nasledne opet nastoli ceske kralovstvi....Monte Christo Washington DC Illegality

Mell 4.5.2007 21:07

Re: Radar a v nem spociva...

Díky Monte Christo za hlas z Washingtonu DC, tvoje argumenty jsou logické a jednoduché na pochopení. Jak ale můžeš číst na různých diskusních liniich, tak antiradaristi u nás jsou jako postižení amokem a jejich diskuse je jen omílání naučených frází levicových ideologů.

Monte Christo 16.5.2007 22:21

Re: Re: Radar a v nem spociva...

Vis ono je to v celku jedno jestli levicove orientovani ci pravicove,az nekdo povede tenhle stat k dobremu vysledku tak ten,je rozhodujici pro zemi...V cechach se bavi o radaru jako o nejakem prokleti..Jenze zakladni veci jim utikaji pod cumakem...Monte Christo Washington DC Illegality

Cato 4.5.2007 23:56

Re: Radar a obřízka

jsou stejné, není cesty zpět !;-O

Mgr. Milda, Dr.Sc. 5.5.2007 14:39

Re: Re: Radar a obřízka

a bolelo to?

darny 4.5.2007 20:31

Už bez komantáře.........

Vše začalo před rokem     -        USA: Izrael jako téma

Američané "řeší" izraelský útok na Írán Bílý dům: V případě útoku Izrael podpoříme! USA netradičně kritizovaly IzraelDebata kolem postoje amerických politiků a akademiků vůči Izraeli se poprvé rozhořela již před rokem. Tehdy dva akademici Stephen Walt z Harvardu a John Mearsheimer z Chicagské univerzity publikovali esej pod názvem Izraelská lobby, který s kritikou AIPAC začal.A proč právě AIPAC?Izraelská lobby, založená v roce 1953, má více než 100 tisíc členů a patří mezi nejsilnější nátlakové skupiny ve Spojených státech. Jeho politická síla je srovnatelná snad jen s Národní asociací držitelů střelných zbraní.

[USA Izrael Pákistán demonstrace]

Izrael a USA mají v některých částech světa společné nepřátele. Snímek je z pákistánského Karáčí.větší obrázekAutor: Reuters

Na každoročních setkáních se objevují známé tváře americké politické sféry bez ohledu na stranickou příslušnost.Mearsheimer a Walt tvrdí, že politici dovolili vlivné lobby příliš těsné napojení americké vlády na Izrael. "Kombinace nekonečné podpory Izraele a s tím spojené snahy o šíření demokracie pobuřuje Araby a muslimy. Zároveň ohrožuje nejen bezpečnost Spojených států, ale celého světa," píší ve svém téměř třináctisetstránkovém eseji.

Mell 4.5.2007 20:57

Re: Už bez komantáře.........

Je pěkné, že jste obohatil tuto diskusi i o názory, které kritizují dlouhodobé vazby USA-Izrael. Za sebe mohu jen řící, že USA je naštěstí demokratická země a mohou se tam publikovat i názory, které zrovna neodpovídají vládním prioritám.  Pro mě je ale při výběru  toho, komu dávám přednost ten, kdo má dlouhodobou demokratickou tradici, v tomto případě  USA-Izrael než  různá arabská seskupení, která jen dlohodobě  vyvolávají  nestabilitu dané oblasti a tím i světa.

je 4.5.2007 21:07

Janecek

NEBETYCNEJ VUL!!!!!!!(Y)

Mell 4.5.2007 21:08

Re: Janecek

Vy se zrovna holíte? Nepořezal jste se?

Sowfiw 4.5.2007 20:19

Rozhovor prez Atlantik

Re: O zakladne stale vice

by Chrchelka ze sterkovny

Podíval jsem se opět na zcensurovaného Psa, kde je k radaru, antiamerikanismu, apd. dnes pár článků, dokonce se tam samotný Neff zmiňuje o Zvědavci! Úroveň debaty samozřejmě nulová, ale místy je to zábavné... : )

Sowfiw 4.5.2007 20:19

Re: Rozhovor prez Atlantik

Reply

Re: Re: O zakladne stale vice

by vodnik

A Boutros se opět vydává za Pavlíčka...:-\

Sowfiw 4.5.2007 20:20

Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

Re: Re: Re: O zakladne stale vice

by Chrchelka ze sterkovny

Hmmm, to bych nepoznal... Bůhví, za kolik lidí se tam teď vydává... ; )

Sowfiw 4.5.2007 20:21

Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

by Chrchelka ze sterkovny

Hmmm, to bych nepoznal... Bůhví, za kolik lidí se tam teď vydává... ; )

 

To jsem ale neměl na mysli. Boutros, to byly vždy jen osobní urážky, bez argumentů a to po čase omrzí. Měl jsem na mysli různé ty Pašky a Prošky, případně AeroKarly, Kořenské a podobné fanatiky, to je skutečně panoptikum. Jakákoliv kritika čehokoliv amerického a jsi okamžite bolševikem, či komunistou... Uklidňuje mě pouze, že dnes na Psa asi píšou lidé z té menší podmnožiny stoupenců všeho amerického, radaru za každou cenu, apd. a ti rozumnější už se tam nevyskytují, nebo byli p. Wágnerem odstraněni, aby nekazili 'pohodu'... : )

Sowfiw 4.5.2007 20:21

Re: Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

by vodnik

Ano, je to naprostá spodina, jak mi potvrdila nedávná návštěva z Česka. S nimi ovšem upadla i úroveň druhé strany - AndyX nebo Skepticus Maximus se přesunuli do extrémních pozic a ve vyjadřování si s modrou svoločí nezadají.

Sowfiw 4.5.2007 20:22

Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

Modrá svoloč je jedna věc...

by Chrchelka ze sterkovny

ale mě ještě víc děsí úrověň těch, kdo tam přispívají z USA.

 

Neumann, Prošek, JAB, Ulč, apd., čerpali/čerpají ze stejného scénáře oficiálních lží, který je papouškován ve většině médií, přesto, že nálady americké veřejnosti jsou prokazatelně opačné.

Mell 4.5.2007 20:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

Je těžké být sám, potom člověk může trpět samomluvou. Pokud opravdu píšeš z poza Atlantiku, tak to ještě neznamená, že můžeš vystupovat  jako největší znalec jejich poměrů. Máš v diskusi nárok na příspěvek jako každý jiný.  Mě se třeba některé tvoje názory zdají  praštěné, ale to může být jinou životní zkušeností.

Sowfiw 4.5.2007 22:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor prez Atlantik

Nevim jestli jsi pochopil, jedna se o rozhovor mezi jutazskym genyjusem  Alexijem a jeho jutrechtskym poskokem Antoninem, jez se dnes odehral  na dutem strome. Kdyby je Wagner necenzuroval mohli to sem napsat sami a nemusel bych to kopirovat.