17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milan007 4.5.2007 6:52

Re: Re: Soudruh Kohlíček . . .

Platí tvrzení, že každý soudí podle sebe ??

Resonabilis 4.5.2007 7:01

Re: Re: Re: Soudruh Kohlíček . . .

Možná platí, jen jsem provedl chválu demokracie podle pana BuBu. Máte s tím problém? Přeji dobré ráno.

Alfons 4.5.2007 5:23

Neviditelný pes

platforma pro duševní i jiné úchyláky všeho druhu. Ale je tu teploučko a veselo. Adrenalin se také najde, takže co nám schází?

Resonabilis 4.5.2007 6:57

Re: Neviditelný pes

Nic nám neschází. Normální člověk má sám o sobě určité pochybnosti. Letmým prohlédnutím Viditelné zdechliny se občas ujišťuji, že není zatím důvodu odevzdávat osobní doklady a hledat někoho, jako svého poručníka. Četnost magorů zde se vyskytujících a o sobě nepochybujících, mne uklidňuje. Je to dobré, je to dobré.  Přeji hezký den.:-)

jif 4.5.2007 7:11

Re: Re: RE...sonablijče

Vypadá to, že jste na vrcholu té četnosti se zde vyskytující a o své inteligegenci nepochybující. Proto buďte klidný, Vy chudášku...

Resonabilis 4.5.2007 7:18

Re: Re: Re: RE...sonablijče

Omlouvám se Vám. Máte asi potíže s chápáním delšího textu. Tedy znova a pro Vás.

1) Pochybuji sám o sobě.;-P

2) Vy mi taky polibte.(Y)

Hans z dědiny 4.5.2007 7:24

Polib si sám

A o sobě nepochbuj, je to ještě horší, než si vůbec umíš představit.

Resonabilis 4.5.2007 7:28

Re: Polib si sám

Správně, Vy máte vždy pravdu. Pos*erte si prasa.

Hans z dědiny 4.5.2007 7:37

Re: Re: Polib si sám

Prase (prasa) nemám. Nebo alespoň nevím,že bych vás vlastnil.

jif 4.5.2007 7:25

Re: Re: Re: Re: RE...

Když pochybujete, tak si nechte vyšetřít  (Y)

:-D Přeji hezký a plodný den.  8-o

Bill of Rights 4.5.2007 3:53

nasadit si vsi do kozichu??

The United States maintains 737 military bases in 130 countries across the globe. They exist for the purpose of defending the economic interests of the United States, what is euphemistically called "national security." In order to secure favorable access to Iraq's vast reserves of light crude, the United States is spending billions on the construction of at least five large permanent military bases throughout that country.

A new Iraq oil law, largely written by the Coalition Provisional Authority, is planned for ratification by June. This law cedes control of Iraq's oil to western powers for 30 years . There is major opposition to the proposed law within Iraq, especially among the country's five trade union federations that represent hundreds of thousands of oil workers. The United States is working hard to surmount this opposition by appealing directly to the al-Maliki government in Iraq. 8-o

Pavel Kořenský 4.5.2007 4:54

Re: nasadit si vsi do kozichu??

Hezky sepsáno.

A pokud by to byla pravda (uvidíme v červnu), tak v čem je problém ? Jste snad Arab, Rus, Číňan nebo jiný komunista ?

Pokud ne, tak neřešte kdo tu ropu a jak bude těžit, ale to, za kolik si jí koupíte. Spolu s omýváním přirození vlažnou vodou to významně prospěje duševnímu klidu a celkové rovnováze těla i ducha.

Pasáček koz ve Vermontu 4.5.2007 14:19

Re: nasadit si vsi do kozichu??

Pane Bill of Rights, co je na tom špatného, že si Američané hrábli po irácké ropě. Ropa je naprosto nezbytná pro další války. Tak se to dělalo po tisíciletí, už od počátků lidstva. Jako vládci světa na to mají plné právo !

Joe 4.5.2007 3:39

Zved/avec ma aspon uroven,

Neff je blb, at se de vycpat i s jeho NP a hlavne s tim kok/ot/em Dolezalem :-D.

Pavel Kořenský 4.5.2007 3:57

Re: Zved/avec ma aspon uroven,

Ano, to je pravda. Zvědavec určitou úroveň má. Ta je limitována úrovní toho kanadského potrhlíka který si říká Stwora.

Úroveň toho serveru a jeho důvěryhodnost je zhruba stejná jako úroveň serveru Vesmírných lidí Aštara Šerana, který je provozován nějakým Bendou nebo jak se ten magor jmenuje.

Je pozoruhodné, jak mnoho sluchu se v moderní době věnuje pomatencům či šarlatánům vegetujícím na pomezí mezi normální společností a zdmi psychiatrických léčeben.

Harry 4.5.2007 8:29

Re: Re: Zved/avec ma aspon uroven,

Souhlas, je to asi tim, ze soucasna veda je prilis komplikovana a neda se obvykle snadno popularizovat. Take proto, ze to rada vedcu povazuje pod svoji uroven a za ztratu casu. Proto buji magove a sarlatani. Kdyz si prectete noviny tak jen par titulu ma stranku o vede. Prestoze kdyby zmizelo najednou vsechno co vyprodukovala moderni veda tak jsme nazi na stromech.

Borek 4.5.2007 4:08

Re: Zved/avec ma aspon uroven,

Zvedavec ma takovou uroven jakou maji jeho verni ctenari, coz nakonec potvrzuje Joe. Uz ten jeho vyjadrovaci styl je dostatecnym meritkem.

Pavel Kořenský 4.5.2007 3:18

Jsem jen zvědav,

jak brzy ráno se tu objeví nějaký potrhlík typu AndyX (prosím nezaměňovat s entitou AndyO), loupežník Janeček, podVodník nebo ten typ co si říká nějak podobně jako Velká Žumpa.

A všichni budou blábolit nesmysly o útoku světového Židovstva, o NWO, vraždě Kennedyho a jiných pomatených nočních můrách.

Že se k těmto magorům připojují i komunisté rudí, oranžoví, zelení či modří není nic neobvyklého. Kolektivistická banda prostě čuchá, že by mohla ztratit další teritorium na kterém může beztrestně okrádat a loupit ve jménu pomatených hesel o rovnosti, volnosti a bratrství. Smutné je, že i president si nechá kálet na hlavu a poflakuje se po Rusku, místo toho aby do Moskvy vzkázal, že se členy KGB se slušný člověk nebaví.

Kdyby Kocourkovští nebyli tupé a závistivé stádo, dávno by jim docvaklo, že je potřeba zrušit dávky netáhlům a raději investovat 10% nebo víc do obrany, pořídit si jaderné zbraně a konečně se naučit postarat se sami o sebe. Jenže to je na pivně-bůčkové Jaroušky poněkud složité. :(

Joe 4.5.2007 3:45

Re: Jsem jen zvědav,

Tupy si tak mozna ty Korensky.

Pavel Kořenský 4.5.2007 4:12

Re: Re: Jsem jen zvědav,

Ano, to je velmi promyšlený a korektně vyargumentovaný příspěvek. ;-)

Ten si musím poznamenat, protože něco tak podivného by normální člověk nenapsal. To zvládne jen vyholená poloopice oblečená v bomberu.

Problém vás levicových potrhlíků je v tom, že neumíte sesmolit ani kloudně vypadající české souvětí. Tak jak chcete se svou vrozenou méněcenností diskutovat s lepšími lidmi, když vám většina vzdělanějších lidí jednak nerozumí a za druhé vás nebere vážně (leda jako možné cíle pro odstřel) ?

Resonabilis 4.5.2007 6:05

Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

Když si však čtu Vaše výkřiky pane Kořanský, mám pochybnosti o dostatečností psychologických prohlídek pro držitele zbrojního pasu. Myslím, že byste měl navštívit lékaře a odevzdat zbraně a zbroják. Pročísněte si culíky a pořiďte si prak nebo klacek. Podnikáte ve stejném oboru jako já, nerad bychse dočetl v černé kronice, jak jste vystřílel v pomatení mysli své spolupracovníky. Pokud mi zde vysolíte argumenty o Vaši případné selektívní střelbě zejména komunistů, nemusíte. Jste šílený vzteklý ratlík.

zk 4.5.2007 6:54

Re: Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

Píšete panu Kořenskému ne Kořanskému, i když ..Možná byste sám potřeboval psychologickou prohlídku. Texty pana Kořenského nenasvědčují tomu, že by byl šílený a vzteklý. To spíše ten Váš text k tomu nemá daleko.

balthasar 4.5.2007 7:01

Re: Re: Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

A nepsal sem ty výkřiky spíš Kořalský?

Resonabilis 4.5.2007 7:14

Re: Re: Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

Omlouvám se, chybička se vloudila. Vy si vytřete "koutek úst" třeba chrastem, visí Vám tam eňoňuňo. Dobrý den.

Hans z dědiny 4.5.2007 7:21

Re: Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

Hele, vzteklá čivavo, nauč se číst a při kritice začni od sebe. Na pomatení mysli vypadáš spíš ty, chudinko.

Resonabilis 4.5.2007 7:45

Re: Re: Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

No dobře, už si nám předvedl celý svůj slovník, celých padesát sprostých slov. Na trolla dobré, krmit Tě však už nebudu.

Hans z dědiny 4.5.2007 8:09

Re: Re: Re: Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

Se živím sám, socku jako ty k tomu nepotřebuju.

Ferda Hulwath 4.5.2007 7:30

Re: Jsem jen zvědav,

O našem prezidentovi se vypráví, že byl agentem KGB, zřejmě proto se také on se členy KGB nadále baví. To jenom jako technickou poznámku.

DJing cheb pako 4.5.2007 2:52

neni spatne publicity

a v Pavilonu Opic (muj nazev pro Zvedavce) budou jasat, ze je o nich zminka ;-D. Krmite server plny idiotu a trolu, drahy Neffe.

Odbornik na skoro vsechno a pravidelny Zvedavcuv komentator Rene Bartosek se zivi pokladanim linolea v Chicagu a je v USA ilegalne. Sve neplaceni dani vysvetluje tim, ze on plati najem, domaci plati dane, tak Rene uz nic platit nemusi ;-D;-D;-D. Vetsina jeho odbornosti IMHO pochazi z toluenovych par, ktere cucha v praci ;-D

zdeněk 4.5.2007 2:59

Re: neni spatne publicity

Jak to můžete všechno vědět? Pracujete v FBI nebo jste bývalý agent STB a máte hodně volného času??? Kdo jste vy smým-li se zeptat?