15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
IS 4.5.2007 10:36

Re: ano, soudruh Bush strašil chemickými zbraněmi v Iráku

Smějme se tomu společně.

AndyX 4.5.2007 9:30

Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

poblitologie vedené lektorem z komunistického Ústavu marxismu-leninismu.V současné dobé jde o to, jak rozložit surovinově nejbohatší stát světa, nic jiného v tom není.Pokud se to Bushevikovi nepovede, tak alespoň svoje otroky v USA, kteří věří, že jsou svobodní, donutí poslušně platit ty monstrózní dluhy vysvětlením, že se musejí opět připravit na novou válku s Říší Zla.A druhým potěšujícím momentem pro vládnoucí kliku v USA bude, že se evropští socani jako ovce připojí vždycky k tomu, kdo haraší zbraněmi a půjčují si k tomu neuvěřitelné hromady peněz.

karel 4.5.2007 9:33

Re: Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

Co bys , nám poradil, otroku?

komantsch 4.5.2007 9:35

Re: Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

Rusko pod KGBackym diktatorem je risi dobra. Vam 41 let bolsevicke diktatury nestacilo?

tradadaaa 4.5.2007 9:41

janecku,janecku

ty z toho Busheron zblbnes uplne ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Historik 4.5.2007 10:25

Re: Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

Surovinově nejbohatší stát světa si toho radaru prostě nemusí všímat a k jeho rozkladu tím pádem nedojde.

Slusny clovek 4.5.2007 9:21

Komunisticky prominent a tunelar Neff kvici o propagande haha

Pritom cely zivot neelal nic jineho nez propagandu, vzdycky pro toho, kdo platil lepe. Nejdriv komunistum, ted Izraeli a Americe.  Pardon, jeste si privydelal "privatizaci" Mlade fronty. :-D

kotrbofil 4.5.2007 9:42

Britske listy

studnice moudra ;-D:-P

Jura Jurax 4.5.2007 11:25

Re: Komunisticky prominent a tunelar Neff kvici o propagande haha

Vzhledem k tomuto textu máte velmi zavádějící nick, slušný člověče :-D

Skybird 4.5.2007 9:17

Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Ženeme se do záležitosti, jejímž cílem je  roztočit další spirálu zbrojení a tím nastrkat další peníze do kapes příslušných firem a na ně napojených politiků. Ono na míru a mírových dohodách se totiž tolik nevydělává. (O kolik by asi kleslo HDP některých států, kdyby se přestalo zbrojit?).

Ženeme se do záležitosti, jejímž  cílem je vyvolat další pnutí jednak uvnitř EU a dále komplikovat strategickou spolupráci mezi EU a Ruskem.

Ženeme se do záležitosti, která je výplodem zprofanované administrativy USA - vlády, která má historicky nejnižší veřejnou podporu obyvatel, vlády, proti jejímž úmyslům se staví i obě komory kongresu.

Proto vše je třeba jednostranně odstupovat od v komplikovaných procedurách uzavřených mezinárodních smluv, proto vše je třeba šířit poplašné zprávy, zveličovat případné hrozby, lhát a ani se při tom nezačervenat. No a naši páni politici jsou v tomto opět v předklonu, malí a nesebevědomí. Nedbají názoru vřejnosti, nedbají názorů velké většiny smluvních partnerů ve společenství, jehož jsme několik let členem. Ale být papežstější než papež jsme vždy uměli dobře.

Uvědomte si, že vojenský aspekt tohoto obludného projektu je nulový. Na radar stačí v případě potřeby jedna střela s plochou dráhou letu a malá A-nálož - vymazala by z mapy celé Brdy i s okolím (Jest skutečně velmi moudré toto monstrum stavět v blízkosti Prahy a Plzně !!). Z výše uvedeného vyplývá, že není třeba být raketovým či radarovým odborníkem, ani vojenským stratégem. Stačí jen používat svůj mozek, nepodléhat téměř bulvárním médiím, případně se umět pohybovat po internetu a hlavně nebýt zaslepeným fanatikem (viďte pane Neffe !). Pro případné glosátory podotýkám, že komunisty nemiluji, levici jsem nevolil.

komantsch 4.5.2007 9:29

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Ale delate pro komouse propagandu, ze?;-)

Skybird 4.5.2007 9:36

Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Jdi do pidivajzlic s propagandou ! Co jsem napsal za propagandu - jsou to FAKTA. Nebo když ti řeknu, že 2+2´=4, tak to podle tebe je též propaganda ?

Tvůj způsob argumentace se nazývá DEMAGOGIE ! A promiň, že ti tykám, dle názorů a způsobu komunikace se domnívám, že jsi ještě děcko školou povinné.

komantsch 4.5.2007 9:43

Re: Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Od demagoga tveho formatu to skutecne sedi, soudruhu! ;-P

karel 4.5.2007 9:51

Re: Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Že to jsou fakta, tvrdíš jenom ty, chlapče!

karel 4.5.2007 9:30

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

A těch politiků a stratégů co tady máme!Hola hola.Ještě , že tě tady máme chlapče!Slibuji,že budeme používat mozek, nebudeme podléhat,naučíme se pohybovat po internetu,nebudeme zaslepení fanatici.Ó ,Veliký ukázal jsi nám maličkým správnou cestu! Jsi moudrý!

Hans z dědiny 4.5.2007 9:35

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Ptáku nebezský, do radaru se trefuje ten, kdo chce v útoku pokračovat. Tihle by poslali raketu spíš přímo na Prahu. Mimochodem - které město v Evropě by bylo lepším cílem - přes 1M obyvatel, spousta památek, turistů, mizerná obrana...

fren440 4.5.2007 10:03

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

A co mírotvorné rakety na atomové ponorce Dolgorukij?:-D

Cato 4.5.2007 11:01

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Hezky napsané, leč v této diskusi nejsou ti, kteří chápou fakta nebo logiku věci. Je to spíše učebnice hysterie přítomných grafomanů. Napsal jste to správně, nenechte se znechutit.R^

Hans z dědiny 4.5.2007 11:13

Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Kde je v tomto příspěvku nějaká logika? Ale chápu, shodný názor je třeba pochválit.

Cato 4.5.2007 23:24

Re: Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Inu, co na to říct? Hledej, Šmudlo.....

AndyX 4.5.2007 9:16

Bonzák

Wágner opět maže, prý to dělá ve jménu Vyššího principu řitního!

kotrbofil 4.5.2007 9:44

Re: Bonzák

do Culikovi cenzury a Halo zblitku ma jeste zatracene daleko - pose r se kotrboide! (Y)

Psí vrah Čumil 4.5.2007 9:11

Hm, tak nevím -

15382427, co je na stránkách NP neplacenou reklamou, vulgárním slovem nebo rasistickým obsahem. Nejspíše okolnost, že se člověk pozastaví nad redakcí zveřejňovanou produkcí pana Felagunda, jehož názory jsou stejné barvy jako ta, která autorovi vadí na jiných webových stránkách. Být autorem, poohlédl bych se proto nejprve po tom, co zveřeňuje moje periodikum.

Historik 4.5.2007 12:05

Můžete tu nahnědlost nějak specifikovat ?

Pravdou je , že za WW2 stály od 22.6.1941 proti sobě DVA zločinecké režimy a ten jeden byl současně ve válce s velkými demokratickými státy, které tím pádem podporovaly ten druhý. Jenže byly tady země a národy, ležící MEZI původním územím obou totalitních států, a jejich obyvatelé měli dobré důvody považovat za nebezpečnější pro sebe jiného zločince, než uvedené velké demokratické státy. Pak tu byly státy, jako my, sdílející stanovisko velkých demokrací a také takové, kteří reálně usoudili, že jeden za 18 a druhý bez dvou za 20.

karel 4.5.2007 8:52

radar

Jsem neskonale šťastný, že v této maličké a chudičké zemičce je tolik raketových odborníků.Je to obrovský potencial, abychom dohnali a potom předehnali ty zatracené USA.Však my jim ještě ukážeme, co v nás je. Ti se budou divit!

miki 4.5.2007 9:14

Re: radar

zvláště jistý "technik" hotový akademik Kurčatov

Mell 4.5.2007 8:37

Dávám přednost demokracii.

Vidím, že se tady dnes zase sešla spousta antiradaristů a nepřátel amerického imperialismu. Protože vím, že se s těmito lidmi nedá konstruktivně diskutovat, tak budu jen konstatovat. Pokud tito jelimánci zablokují výstavbu radaru v Brdech, tak nabízím pro vybudování radaru vlastní pozemky. Dávám přednost spolupráci se zeměmi, kde vládne demokracie přes 200 let bez přerušení, než se zeměmi kde vládnou carové, diktátoři nebo fanatici.

honzak 4.5.2007 8:45

Re: Dávám přednost demokracii.

je to ušlechtilé, ale patrně prázdné gesto. Radar v centimetrovém pásmu potřebuje jednak určitou konfiguraci terénu, druhak možnost dobré ochrany, nezastavěný prostor v tzv. blízkém poli a slušnou přípojku (3x22 kV). Obávám se, že ničím takovým nedisponujete. Pakliže ano, tak klobouk dolů. To by se rudoši opravdu pos*ali, když by Amíci dostali soukromý pozemek. Puchejře bych rád viděl jak zuří. Možná by konečně puknul a změnil se v netopýra.

Mell 4.5.2007 10:10

Re: Re: Dávám přednost demokracii.

Jeden z těch pozemků by se na to asi hodil. Psal jsem to ale proto, že jsem zvyklý za svá práva bojovat, bránit je a jasně formulovat podstatu problému. Je mi smutno, že čecháčkovství je tady, i po těch padesáti  letech zkušenosti s fašisty a bolševiky, tak zakořeněno.

Kapelník 4.5.2007 9:34

Re: Dávám přednost demokracii.

Kterou "demokracii"  máte na mysli? Tu,  kde vládne David Rockefeller, CFR, BB a zednáři?