23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Richard III. 5.6.2007 23:47

Autor je lhář!

"Richard III. byl zlosyn a měl hrb", tvrdí dodnes kdejaký hlupák, třebaže už za Tudorů bylo jasné, že fakta jsou zcela jiná. Stejné je to s tvrzením autora o vládě.

Výše uvedený článek je dalším dokladem, ze mezi autory na těchto stránkách roste počet hlupáků a lhářů.

František 5.6.2007 21:31

Studená sprcha

Svoboda slova je nesmírně těžké břemeno. Než si ho člověk naloží na ramena, měl si dát pořádně studenou sprchu. Spláchnout emoce a podívat se střízlivě na problém. Jinak jen plká a plká....a to bez rozdílu, ke kterému ideologickému proudu srdcem patří...

spook 5.6.2007 21:16

Základny???

Na Valašsku se říká: "Je múdrý jak Hanákovy gatě". Asi tak lze hovořit o autorovi, který se nám snaží cosi vsugerovat. Hned jeho první věta v bodě (1) je nepravdivá. Nejde o většinu národa, ale o většinu z průzkumů: "Toho se neptej, ten je slušně oblečený". Případně "zkoumat" v objektu nemocnice, zastavovat ambulantní pacienty, kteří mají problémy vůbec na vyšetření dojít a vypadají podobně jako představitelé SSSR i ČSSR. (Bez pomoci sami nepřešli náměstí, natož aby rozeznali hnědou od červené, takže nevěděli, kdy krvácejí a kdy ...) Přičemž při takovémto průzkumu mladší pacienty ignorovat, protože prostě nevypadají na ono toužebné NE. Další nepravda spočívá v termínu "vojenská základna". Není to základna, ale pasivní radarová stanice, kde bude pracovat přibližně 200 lidí, včetně českého personálu. (Nebude tu 750 tisíc vojáků, 800 letadel, 6300 tanků, ani tisíce děl a desítky raket, některých s jadernými hlavicemi, rozesetými po celém našem území. Ani u hranice s Německem nebudou jaderné miny.) Navíc oproti roku 1939 nemáme už tolik židovských spoluobčanů, aby jich 70 % v našich zahraničních jednotkách mohlo bojovat za naši svobodu jako ve 2. světové válce. Je pravda, že Ti co neřvou a mlčí teď dostali příslovečnou - nestoudně trapnou - kudlu do zad. Paní Parkanová svojí us-častuškou trumfla ostatní ministryně.

Cruton 5.6.2007 21:38

Re: Základny???

1) Tady má být PASIVNÍ radarová stanice?

2) Jaký ČESKÝ personál se má na stanici nacházet?

komantsch 5.6.2007 22:12

Re: Re: Základny???

Pata kolona soudruh Cruton opet v akci! ;-P

Cruton 5.6.2007 22:36

Re: Re: Re: Základny???

Argumenty jako obvykle nejsou.

Jinak pro upřesnění - "pátou kolonou" jste Vy a Vám podobní. To Vy k nám snaživě zvete cizí vojska a usilujete tak omezit svobodu a samostatnost tohoto státu.

dragon 5.6.2007 20:52

rozčarování státům EU

jaká to hudba na mou duši.

míša mýval 5.6.2007 19:52

teď už je pozdě

Teď už nemůžeme vycouvat ze slibu, který dal Amíkům Pablbkův poskok Prdík

carda 5.6.2007 18:51

K tématu

Nemám s tím problém,naslouchám paní Parkanové!

Karla 5.6.2007 17:05

Kde jste byl

když sem lezli ruská vojska, přestože to nechtělo 90% národa.

kontrola_nemocnych 5.6.2007 16:59

Kazdy kdo rika NE RADARU zaroven rika ANO Putinovi jako carovi

Putin by prodloužil prezidentské období v Rusku

Ruský prezident Vladimir Putin poprvé připustil, že by bylo možné v Rusku prodloužit prezidentské funkční období. Čtyři roky pro hlavu státu jsou podle něj krátká doba; funkční období by prodloužil na pět až sedm let. Putin to řekl na setkání s novináři ze zemí skupiny G8

nepolitik 5.6.2007 16:20

Pokud neznám co autor zač

těžko se mi s mi na jeho blábol reaguje. Nevím totiž, zda je to provokace nebo to myslí doopravdy. Takže doporučuji redakci, aby se jménem autora zvěřejnila také je curiculum vitae. !!!!!!

Cruton 5.6.2007 21:42

Re: Pokud neznám co autor zač

V diskusi k článku se diskutuje o faktech z daného článku - nikoliv o jeho autorovi. Pokud Vám to není jasné, tak se diskusí nezúčastňujte.

PetrK 5.6.2007 16:08

Pozoruhodná slátanina

velmi podobná Paroubkovu kafemlejnku. Taky semele páté přes deváté.

hans 5.6.2007 15:45

dobře a jasně

:-):-)

DDT 5.6.2007 16:05

Jednoduše až podbízivě

hraje autor na strunu veřejnému mínění.

DDT 5.6.2007 13:57

Autore!!

ad 1) Nevím jestli je většina národa proti, průzkumy se prováděly letmo, žádný pořádný tu ještě nebyl. I kdyby bylo veřejné mínění většinově proti, je to jenom odbíhání od konstruktivních argumentů, po 1945 veřejnost taky prosadila komunistickou diktaturu demokratickou cestou. Takže opatrně! Co chce většina, nemusí být nutně historicky správné rozhodnutí.

ad 2) Kdo chce být psa, hůl si najde. Ve vládě sedí několik lidí, co radar prosazují. Prosazují. Pokud vám vadí ve věci radaru názorový rozptyl, měl byste respektovat, že je zaviněn názorovou pluralitou. Poslouchám názory a argumenty všech a snažím se je kriticky hodnotit. Nevím proč by podle vás měli všichni vládní představitelé papouškovat jednu jedinou teorii (asi pro ty jednodušší z nás). Směrodatné je, že vládní stanovisko se kloní k základně.

Tuhle slátaninu čtu těsně po tom, co jsem dočetl článek L. Petříka o něco výše. Všem doporučuji! 

šašek 5.6.2007 15:02

Re: Autore!!

Tak ono je těch teorií, k čemu bude radar sloužit víc? A dokonce na vládní úrovni. Snad aby hoši a dívky ve vládě přestali teoretizovat a začali se start. Tedy o věci veřejné,nikoliv o vlastní prospěch.

DDT 5.6.2007 15:32

Re: Re: Autore!!

Slovo teorie jsem použil nevhodně, autor používá slovo důvod, vadí mu, že je, podle jeho názoru vláda mění. Důvodů je víc, protože je více teoretických možností, jak se bude ČR v zahraniční politice chovat. Každá vládní strana si hájí svůj postoj a skládající se z více názorů, vycházejících z určitých teorií (obecné vajádření, šlo mi o to tam dostat ty teorie).. Zbytku reakce nějak nerozumím, copak vláda nejedná o radaru? O co se má starat? A proč má někdo upřednostňovat jiné před sebou? Vsadím se, že i pro vás je nejdůležitější vlastní prospěch.

hans 5.6.2007 15:44

Re: Re: Re: Autore!!

to je přesně ten způsob, jak se právě dostávat do těhle konfliktů - já, já, já, jenom já

DDT 5.6.2007 16:02

Re: Re: Re: Re: Autore!!

nikdy v životě nebudete existovat bez já. Každopádně souhlasím, že všeho moc škodí.

Dutch 5.6.2007 13:40

Jak víte, že většina národa je proti ?

Věříte, že když se někdo zeptá 150 lidí, co si myslí, tak na základě toho, co mu odpoví, tento člověk ví, co si myslí 8 000 000 lidí ? Výzkumy veřejného mínění jsou iracionalita stejného druhu jako astrologie, senzibilita nebo vědecké poznání historického vývoje, objevené socialisty.

Co si myslí a chce většina může ukázat pouze svobodné hlasování.

V případě radaru nejdříve průzkumy veřejného mínění tvrdily, že proti je 75 %, pak přišlo hlasování na Primě, kterého se mohl bez omezení zúčastnit každý, a pro radar bylo 52 % odeslaných SMS. Další tři týdny najednou o žádných průzkumech nebylo nic slyšet. V diskuzi na ČT už lidé svobodně hlasovat nesměli.

třetí 5.6.2007 13:45

Re: Jak víte, že většina národa je proti ?

Tak sledujte, pane, referenda v oblasti Brd.

DedecekHribecek 5.6.2007 13:57

Re: Re: Jak víte, že většina národa je proti ?

Sledovat referenda v oblasti Brd? Tam je ta věšina? 8-o

DDT 5.6.2007 14:00

nevím k čemu to bude

protože jsem si už ověřil politickou příslušnost starostů těchto obcí a volební preference jednotlivých stran - samej komouš! Takže bych tomu neříkal referendum ale šaškárna!

Martin 5.6.2007 14:03

Re: nevím k čemu to bude

lzete

navic i kdybyste nelhal, tak jejich preference nejsou dulezity, jsou to stejni obcane jako kazdy jiny

DDT 5.6.2007 14:09

Re: Re: nevím k čemu to bude

Ono je jednoduché napsat na diskusním fóru, že lžu. Nikdy nikoho nepřinutím, aby si mou informaci ověřil. Pokud jste ale tak udělal, víte, že lžete záměrně vy.

Komouš, sockomouš, meloun a jiná pakáž není stejný občan jako jiný občan. Rozdíl spočívá v tom, že normální občan používá demokratické nástroje (volby, referenda, svobodu slova), aby mu bylo demokraticky vládnuto. Výše zmínění používají stejné nástroje jako normální lidi, výsledkem ale je, že jakmile se dostanou demokraticky k moci, tyto nástroje zakazují. Proč? Protože se jim lépe žije v pasivitě a lamentování. Takže jim neustupovat, a demokratické nástroje bych jim s chutí vyrval z ruky!

Martin 5.6.2007 14:13

Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

podejte dukazy ze jsou to komunisti, jinak jste lhar

odeesak neni normalni obcan. Rozdíl spočívá v tom, že normální občan používá demokratické nástroje (volby, referenda, svobodu slova), aby mu bylo demokraticky vládnuto. Výše zmínění používají stejné nástroje jako normální lidi, výsledkem ale je, že jakmile se dostanou demokraticky k moci, tyto nástroje zakazují. Proč? Protože se jim lépe žije okradajice vetsinu. Takže jim neustupovat, a demokratické nástroje bych jim s chutí vyrval z ruky!

Martin 5.6.2007 14:20

Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

mimochodem jsem rad ze volici ODS jsou konecne po pravu oznaceni terminem samej komous :)

napriklad v trokavci 30 procent, v hvozdanech 26 procent atd.

Martin 5.6.2007 14:27

Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

zajecov 33 procent, visky 16 procent, tene 27 procent

sami komousi z ods :-D