20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
go.west 5.6.2007 11:19

Re: Re: zklamani?

Něco si o tom nastuduj brepto, ať se tady neztrapňuješ jako autor článku

emil 5.6.2007 11:36

Re: Re: zklamani?

Stydím se, že s takovými nepoučitelnými blby, jako jsi ty, musím sdílet tuto zem a případně čekat, až si velký ruský car vzpomene a opět nás připojí v rámci "světového míru". A tomu ty a podobně smýšlející nahrávají. Žil si tady vůbec za Rusáků? A líbilo se ti to ? Asi jo. Hnus !!

třetí 5.6.2007 13:50

Re: zklamani?

Správně, mír na Zemi bude, až budou mít USA základny ve všech zemích světa, že ? A u vás v kuchyni bude tábořit jeden voják. Vazale.

jirka.s. 5.6.2007 21:46

Re: Re: zklamani?

Lepší tři amíci než jeden lidový milicionář!

Jan 5.6.2007 8:26

Vlada Ceske republiky nejedna korektne a sama se tlaci do pozice

bananovych stredoamerickych republik. Ted jsem se zrovna vratil z pracovni cesty po Stredni Americe a mohl jsem se znovu presvedcit, jake "dobrodini" prinesly do techto zemi dvoustranne nadstandartni vztahy se Spojenymi staty. Presne do takove situace vedou Cesko, at uz umyslne nebo z hlouposti, jeho soucasni predstavitele. Bez ohledu na verejne mineni a bez ohledu na ostatni spojence z NATO a Evropske unie.

A cestou zpet do Evropy jsem se zastavil na Floride a svym tamejsim znamym jsem pro pobaveni pretlumocil nektere nazory modrych komunistu z NP. Opravdu k popukani.

F. Čech 5.6.2007 12:26

Janovi

"Pracovní"setkání dvou komunistických estébáků na Floridě myslím, kromě vás dvou dotčených nikoho nezajímá. Mně by ale zajímalo proč jste si nezajeli na Kubu, která s USA nemá žádné nadstandardní vztahy, podívat se jak to vypadá tam? Anebo proč jste si nepohovořili s některým z miliónu kubánských emigrantů na Kubě a nezeptali se jich proč odjeli z tohoto komunistického ráje?

Jan 5.6.2007 19:37

Re: Janovi

V prvni vete lzete, Cechu. Co kdybyste radeji badal a psal clanky misto hloupeho kafrani na netu, kdyz uz jste doktorandem Univerzity Tomase Bati?

Milan 5.6.2007 7:51

Vetsine lidi v teto zemi je jedno

jestli tady budou vladnout rusove, komunisti, fasisti nebo muslimove. Hlavne kdyz bude pivo a fotbal.

Skept/icu/s Max/imus 5.6.2007 8:07

Podle průzkumu si jich chce minimálně 65% vládnout samo a maximálně 15% požaduje vládu a ochranu Velkého bratra

jirka.s. 5.6.2007 10:37

Re: Podle průzkumu si jich chce minimálně 65% vládnout samo a maximálně 15% požaduje vládu a ochranu Velkého bratra

Zajisté máš na "mysli"  ty benitovy průzkumy, že maxihnusi?

Skept/icu/s Max/imus 5.6.2007 7:48

Možná celosvětová, ale minimálně celoevropská ostuda pro ČR

Nemyslel jsem si, že se dožiji doby, kdy modří zrudnou a rudí zmodrají.Máme nejhorší polistopadovou vládu plnou vyšinutých řiťolezců a z prezidenta se opět stává trapně žvanící straník. ;-(

komantsch 5.6.2007 8:49

Re: Možná celosvětová, ale minimálně celoevropská ostuda pro ČR

Proc stava? Ty jsi mel ohledne Klause nejake iluse?;-D

Václav 5.6.2007 7:35

K tomu oslabení EU

A ona je EU silná??? Tak toho jsem si vážně nějak nestihl všimnout. Jediné v čem je Brusel silný v kramflecích, jsou armády nabubřelých byrokratů, kteří se svými výplody pokouší regulovat věci typu maximální přípustné zakřivení banánu apod, a kteří komplikují život jak lidem tak firmám. Jinak po ekonomické stránce EU v proklamovaném dohánění USA silně připomíná komunisty s jejich doháněním a předháněním kapitalismu, které pak skončilo u "neztratit stopu". A o vojenské síle a obranyschopnosti už je skoro zbytečné mluvit. Není totiž bohužel o čem. Jen smělé plány na papíře nestačí.

Jan 5.6.2007 8:19

Re: K tomu oslabení EU

Netroufal bych si, tak jako Vy, pochybovat o vojenske sile treba Nemecka nebo Velke Britanie. A uz vubec ne jako prislusnik statu, jehoz vojenska sila je skutecne zanedbatelna a take ji v nedavne minulosti "pro jistotu" nikdy nevyzkousel a nechal se bez odporu obsadit.

Petr Horák 5.6.2007 7:16

Dobrý článek. Zdůraznil bych ještě dlouhodobost základny USA na našem území!! Kubánské Guantanámo to má na 100 let a snad i více.

Borek@exil 5.6.2007 7:06

Podle autora článku se NATO chystá napadnout EU...anebo naopak?

MILA 5.6.2007 5:49

ze radar bude "rozcarovani" pro jine evropske staty ?

TO MA BYT VTIP ? oni uz radary maji,  a my je mit nemame ? at si  trhnou nohou ! co pro nas Evropa kdy udelala ?

Jura 5.6.2007 8:23

Re: ze radar bude "rozcarovani" pro jine evropske staty ?

Radar NATO máme taky, taky jde o "malinko" (řádově) něco silnějšího. Navazující oficiální protiraketové systémy mají nízkou úspěšnost použití a je tu několik neoficiálních znepokojujících důvodů.

Michal 5.6.2007 10:32

Re: ze radar bude "rozcarovani" pro jine evropske staty ?

Hlavně to pěkne upřímně zní z Něměcka. Tam mají velké základny US Army a když se nějaká má zrušit, tak pláčou krokodýlí slzy a prosí, aby tam zůstala.

exulant 5.6.2007 4:12

zajimave dva citaty

Za ktery z tech dvou citatu se stavite  Vy, pane Hamrle? Vychazi mi, ze je to ten druhy.

Martin 5.6.2007 5:03

exulant na marsu

protoze v cechach urcite nebude

ne pan Hamrle prohlasuje, ze radar tu bude i proti vuli vetsiny protoze ta je hloupa a nicemu nerozumi

Martin 5.6.2007 1:52

Uzitecny radar

ze se prilis v novinach nepise o poslednim testu protiraketovky, kde zlomyslna raketa letela jinak nez obrana cekala a proto obrana se vubec nezapla :-D

Stachanov 5.6.2007 2:33

Re: Uzitecny radar

no já to pochopil tak, že když ta cílová raketa letěla špatně, tak ji radší sami dálkově zničili, než aby to někam spadlo.

Martin 5.6.2007 2:35

Re: Re: Uzitecny radar

dulezite je to, ze protiraketovka vubec nereagovala, protoze raketa letela jinak nez antirakety a radary cekaly :-P

Václav 5.6.2007 7:29

Re: Re: Re: Uzitecny radar

No, ono je to spíš tak, že raketa sloužící za cíl vůbec nedosáhla pozice, kde by na ni měl systém začít reagovat. To že systém nezareagoval je pak docela logické a bylo by naopak špatné kdyby reagoval.

kdokoli 5.6.2007 7:30

Re: Re: Re: Uzitecny radar

To není pravda, doporučuji vyhledat informace od zdroje. Cílová raketa (stará balistická) po startu selhala a proto bylo od testu upuštěno.

Martin 5.6.2007 13:08

doporucuji si precist co k tomu rekl pan obering

raketa ovsem selhala, ale selhala tak, ze nedosahla dostatecne vysky aby si ji system vsiml, fuj fuj oskliva raketka, neletela tak vysoko aby antirakety mohly fungovat, co kdyz na nas budou strilet prave rakety letajici nizko ?

F. Čech 5.6.2007 14:07

Re: doporucuji si precist co k tomu rekl pan obering

Střely s plochou dráhou letu (pozor ne rakety, protože je pohání proudové motory), letí opravdu pod radary. Tyto střely jsou ale vysoce sofistikovaná záležitost a v použitelném stavu je má jedině USA, nožná už i Rusko, ale určitě je nejmíň 20 let nebudou mít nějací Iránci nebo Severní korea.

Martin 5.6.2007 14:12

Re: Re: doporucuji si precist co k tomu rekl pan obering

jak to vite ? stejne zdroje co vedi naprosto presne kdy iran bude mit nejake zbrane ?

Dafnis 5.6.2007 1:44

Pár otázek

Tak už konečně napište: obranu naší země zajistíme tak a tak - americký radar proto nepotřebujeme! Bude-li váš návrh rozumný, dám vám za pravdu. Bez alternativního řešení je však váš výkřik pouze podělanost nejvyššího stupně. Mimochodem, píšete: "ČR nebude mít žádný vliv na chod základny a tedy ani nebude mít

zaručeno, že základna nebude použita proti jejím zájmům, či proti

zájmům jejich spojenců" - můžete blíže ozřejmit, kdo jsou ti "jejich" spojenci - Amerika není spojenec ČR? Pak je tedy spojencem ČR kdo????