16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 5.6.2007 14:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

a ze starostu jen ten v zajecove je clenem kscm

takze jste naprosto jasne a prokazatelne LHAR

DDT 5.6.2007 14:36

nevím k čemu to bude

Ono je jednoduché napsat na diskusním fóru, že lžu. Nikdy nikoho nepřinutím, aby si mou informaci ověřil. Pokud jste ale tak udělal, víte, že lžete záměrně vy. Ještě jednou, třeba to podruhé zvládnete.

Vy jste mě nařkl ze lži, dokažte, že lžu. Odkazy, zdroje prosím, ať je vidět jaký jsem lhář.

Martin 5.6.2007 14:44

staci jeden priklad

uz i ten dokaze ze jste lhar volebni vysledky zajecov

http://volby.novinky.cz/ps2006_vysledky/CZ0202/531995

starosta napr tene Julius Rusnak, zvolen za stranu .... Tene

http://volby.novinky.cz/kv2006_vysledky/CZ0326/560189

Martin 5.6.2007 14:52

Re: staci jeden priklad

ale slouzim dalismi priklady bezpartijnich starostu ci vysledku pokud si to LHARI nedokazete najit sam

Martin 5.6.2007 14:52

Re: Re: staci jeden priklad

PRIPOMENU VASE TVRZENI

protože jsem si už ověřil politickou příslušnost starostů těchto obcí a volební preference jednotlivých stran - samej komouš!

DDT 5.6.2007 15:14

Re: Re: Re: staci jeden priklad

HAHA!!! Vybral jste jednu jedinou obec (Zaječov), kde vyhrála ODS a tou se tady oháníte! Pokud se podíváte na další dvě místa a i na ty následující vidíte, že je sockomoušskej blok v hlasech převálcoval o více než jednu třetinu, kdo tam teda asi vládne?!

Ověřil jsem si více než názorně, když jsem napsal do vyhledávače googlu hesla "starosta X". Místo X byla obec, prohledal jsem asi 7 obcí a všechny měly v čele starostu co radar odmítá. Starosta Štítova - kus od Trokavce - podporuje hnutí Ne základnám, Jan Neoral (Trokavec) je proti, Stanislav Kamba (Vísky) je proti. Moh bych psát dál, když už se to tak rozjelo, bohužel mám i jiné zájmy než poučovat zabedněnější spoluobčany.

Co si myslíte o straně SNK - HASIČI? Normální demokrati? Prdlajz! Co to je Těně za stranu? Nebo strana "Ves", "Chalupy" ve Štítově? Politickou příslušnost jsem si ověřil, ale ty strany mi absolutně nic neříkají, soudím je tedy podle toho co hlásí a v tom co hlásí se naprosto shodují s komunisty a jinými paky! Takže jsou to pro mě komunisti i když to nemají v názvu a neříkají si tak.

Teď připomínejte!

Martin 5.6.2007 17:10

jste lhar

to ze soudite neco jeste neni dukazem, ti lide jsou bezpartijni a bolsevicky ocenovat nekoho jen podle toho ze v jedny veci ma jinej nazor nez vy muze jen xindl

ods jsou pro mne nacci, to ze to nemaj v nazvu a si tak nerikaj pro mne neni dukaz

DDT 5.6.2007 18:04

Re: jste lhar

Omyl pane, vy si myslíte, že když strana, kterou evidentně nemůžete znát, nemá v názvu slovo "komunismus", tak není komunistická. Zabýval jsem se situací v oblasti kolem chystaného radaru, jména stran mi nic neříkaly, ale k důkazu mi stačilo, že je většina starostů proti radaru. Četl jsem rozhovor s J.Neoralem a ten popírá, že by sympatizoval s komunismem, neměl jsem žaludek dočíst rozhovor do konce, protože to byl rozhovor s bolševikem, co si myslí, že je expert na radary. Další starosta podepsal petici Ne Základnám..

Jedna věc je, že mám odlišný názor, druhá věc je že není těžké zařadit člověka podle jeho myšlenek a projevů kam asi tak patří. A jestli někdo odporuje základně a opírá se o demagogické názory, jako že se Rusko bude zlobit, že žádní islamisti rakety nemají, že lezeme do zadku americkým imperialistům, tak je to stoprocentní komunista! A nezajímá mě jak se jmenuje jeho strana.

A ještě by mě zajímal ten myšlenkový pochod, že je ODS (jako i volič?) nacci (nevim co to slovo znamená, možná to napište s interpunkcí česky). Začíná se mi to líbit, exkluzivně vás žádám, aby jste mi říkal lháři.

Cruton 5.6.2007 19:28

Re: Re: jste lhar

Tvrdil jste, že "jsem si už ověřil politickou příslušnost starostů těchto obcí a volební preference jednotlivých stran - samej komouš!". Když Vám na odkazech oponent dokázal, to není pravda, tak jste se nakonec uchýlil ke směšné a dětinské "výmluvě", že kdo vystupuje proti radaru je určitě komunista. Stejně jako Martin musím konstatovat, že jste DRZÝ LHÁŘ.

komantsch 5.6.2007 21:02

Re: Re: Re: jste lhar

Vzdyt to je pravda. Muzete slintat tak dlouho o demokracii jak chcete, podstatne je vase stanovisko. Snad si nemyslite ze nevime  co jste zac. Prachobycejny bolsevicky  lhar. Myslite-li to, co plkate, vazne jste jenom  blb.;-P

Cruton 5.6.2007 21:31

Re: Re: Re: Re: jste lhar

Hm, typický představitel zastánců radaru - žádná fakta, žádné argumenty, jen urážky a nálepkování. Konec období politické nadvlády lhářů a hlupáků se však nezadržitelně blíží. Vaše lži a neustálé urážení oponentů už začíná lézt většině občanů na nervy. Je jen otázkou času, kdy tato většina udělá s uřvanou, hloupou a drzou menšinou pořádek.

komantsch 5.6.2007 22:14

Re: Re: Re: Re: Re: jste lhar

Ano, vime  ze se moci opet ujme  rudy dobytek! Zatocite s nami po bolsevicku. Nic to nememi na faktu ze jste lhar, zradce a jinak obycejny bolsevicky hnus.

Cruton 5.6.2007 22:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jste lhar

Jen se dál ukazujte co jste za "demokraty" a omezence. Každá Vaše urážka, každý Váš žvást přibližuje Váš konec. Čtením Vašich diskusních "příspěvků" si každý normální člověk utvrzuje názor, že zastánci radaru jsou vesměs omezenci, fanatici nebo lháři. Svěřovat takovým lidem rozhodovací pravomoce je jízdenkou do pekla.

DDT 5.6.2007 14:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

A kdepak jste to vyčetl?

DDT 5.6.2007 14:40

Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

Voliče ODS jste označil termínem komouš vy, což vás zjevně staví mimo kvalitní diskuzi. Vzít kus (mého) textu, nacpat si do něj co chci a pak prohlásit, že mám důkaz, to je přesně komoušsko-levičácká technika. Pane, vy jste komouš jako řemen!

Martin 5.6.2007 14:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

vy jste oznacil po bolsevicku vsechny volice z techto vsi terminem samej komous

asi si moc nevidite do huby, protoze to co jste udelal byl cistej bolsevismus

DDT 5.6.2007 15:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

Bolševický manýry mi tu nutíte už od začátku vy, nařknete, ale neprokážete. Ukradnete mi text, dosadíte si tam svá tvrzení. Ukážete jednu vesnici, kde vyhrála ODS, i když je to v místní oblasti vyjímka. Vy by jste mohl bolševismus vyučovat, nevím proč se k němu dávno nehlásíte, ostatní soudruzi v KSČSSD by z vás byli nadšeni.

hans 5.6.2007 15:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nevím k čemu to bude

teda pěkné kruťato, nejste vy z Kolína, tam jsou zvlášť vypečeni medvědi

DDT 5.6.2007 15:59

nevím k čemu to bude

Z Litvínova, teď v Plzni. 

Když půjdu na komouše zpříma, rozbiju si hlavu (analogie se srážkou s blbcem). Zjistil jsem, že s vytrvalostí nejdál dojdu. Moje cesta možná bude zakroucená, ale vždycky povede napravo.

Martin 5.6.2007 17:11

lzi vam k nicemu nejsou

kazdej si muze overit jaky jsou tam sami komousi a jak i starostove jsou sami komousi

JSTE LHAR

DDT 5.6.2007 17:47

Re: lzi vam k nicemu nejsou

Ano. Já jsem to udělal a došel jsem k závěru, že je oblast vojenského újezdu prošpikována komunisty, ať se jmenují jak chtějí. Velmi mě těší, že mi bolševik nadává do lhářů.

Cruton 5.6.2007 20:16

Re: Re: lzi vam k nicemu nejsou

Ubožáku.

Novák 5.6.2007 16:42

Re: nevím k čemu to bude

Jasně,takže už z principu je jejich názor bezvýznamný!!!!

DDT 5.6.2007 18:08

Re: Re: nevím k čemu to bude

Na to jste přišel vy. Já říkám, že je zbytečné vypisovat referendum v oblasti, kde je abnormální výskyt komunistů, protože je každému jasné, jak referendum dopadne. Komunisti názorovými rozdíly neoplývají, ty jsou vždycky ve všem zajedno.

franta 5.6.2007 12:21

Velice mě znepokojují neustále se měnící důvody ze strany vlády

připomíná to Čunkovo vysvětlování původu půl milionu Kč. To už je v této vládě asi taková tradice.

tyro 5.6.2007 12:38

Re: Velice mě znepokojují neustále se měnící důvody ze strany vlády

 To už je taková tradice opozice skandalizovat stávající vládu. Čunek pak, pokud vím, je zatím vyšetřován pro trestní oznámení z podezřením braní úplatku. Policie(pro mně z neznámých důvodů) zatím vyšetřování neukončila. Ukončila by je patrně rychle, kdyby podezření se zakládalo na nezpochybnitelných faktech. Nejsou-li tato fakta, pak není ještě možno Čunka obvinit před soudem.

 Jsou věci jasné, pochopitelné soudným mozkem a pak jsou i skandální dosud nepodložené doměnky, které se vytrvale předkládají opozicí, jako téměř jistota.

 Požadujte Čunkovo urychlené vyšetření v tomto zatím nijak nedoloženém podezření! Teprve ucelená a ukončená práce policie se může předložit k soudu jako obvinění. Do té doby není vůbec jisté, zda se Čunek nestal obětí pomluvy a spiknutí. Pokud bude řádně obviněn, pak jistě budete mít právo na skandalizování vlády, pokud by Čunka premier neodvolal z funkce.

tyro 5.6.2007 12:12

Referendum?

 Nějak mi chybí v argumentaci o využití referenda skutečnost, že referendum při neúčasti dostatečného množství občanů se stává zavádějícím, tedy lživém o mínění většiny občanů. Pak ještě oprávněnost potřeby referenda je silně pochybná, vzhledem k tomu, že kromě komunistů prakticky celé politické spektrum souhlasí s vyhověním žádosti USA o spolupráci v preventivní ochraně radarovou stanicí před raketovým útokem.

 Dále pak není zákonný nárok při uskutečnění referenda na vyhovění jeho výsledku vládou. Co si počnou zastánci referenda, když po něm vláda stejně odsouhlasí přítomnost radarové stanice na našem území? Vláda ustanovená po řádných volbách má mandát na to, aby rozhodla ve věci tak důležité, jako je naše spolupráce s USA ve věci ochrany státu a států NATO.

 Referendum v této věci se takto jeví jako zbytečné mrhání penězi nás všech. Něco jiného by bylo, kdyby v Ústavě bylo referendum zakotveno jako součást přímé demokracie. Mám pocit stále větší, že si zákony republiky vysvětluje každý, jak se mu to právě hodí v politikaření. Obyčejní občané pod mediálním tlakem se dožadují něčeho, co není zakotvené Ústavou a jsou přesvědčeni, že proboha když se jich dokáže sejít na náměstí několik tisíc a když se nechá podepsat stotisícu lidí papír, tak se vláda musí podrobit jejich názoru. Nechápou, že to není demokratické, že je to pouze vydírání pomocí populismu a hesel.

 Všechno má svá pravidla. Stát nemůže a většina z nás ani nechce, se řídit anarchií. Bolševické metody šli jednou provždy(aspoň doufám) do propadliště dějin!

franta 5.6.2007 12:23

Referendum při neúčasti dostatečného množství občanů se stává zavádějícím

A co volby do senátu ? Tam to platí taky ?

tyro 5.6.2007 12:40

Re: Referendum při neúčasti dostatečného množství občanů se stává zavádějícím

 Volby do Senátu NEJSOU referendem! Tyto základní vědomosti jsou dnes vyžadovány již na základní škole:-/

David 5.6.2007 13:41

Re: Referendum?

vzhledem k tomu, ze zadna at vladni ci nevladni strana ve svem volebnim programu neuvadela svuj postoj k radaru by melo byt vyhlasene referendum, ceho se tak bojite kdyz dle vas vetsina uvita zakladnu s otevrenou naruci a srdcem. Ja osobne jsem proti radaru ktery z nas udela strategicky terc cislo jedna