16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Richard III. 5.6.2007 23:47

Autor je lhář!

"Richard III. byl zlosyn a měl hrb", tvrdí dodnes kdejaký hlupák, třebaže už za Tudorů bylo jasné, že fakta jsou zcela jiná. Stejné je to s tvrzením autora o vládě.

Výše uvedený článek je dalším dokladem, ze mezi autory na těchto stránkách roste počet hlupáků a lhářů.

Cruton 5.6.2007 22:36

Re: Re: Re: Základny???

Argumenty jako obvykle nejsou.

Jinak pro upřesnění - "pátou kolonou" jste Vy a Vám podobní. To Vy k nám snaživě zvete cizí vojska a usilujete tak omezit svobodu a samostatnost tohoto státu.

Cruton 5.6.2007 22:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jste lhar

Jen se dál ukazujte co jste za "demokraty" a omezence. Každá Vaše urážka, každý Váš žvást přibližuje Váš konec. Čtením Vašich diskusních "příspěvků" si každý normální člověk utvrzuje názor, že zastánci radaru jsou vesměs omezenci, fanatici nebo lháři. Svěřovat takovým lidem rozhodovací pravomoce je jízdenkou do pekla.

komantsch 5.6.2007 22:14

Re: Re: Re: Re: Re: jste lhar

Ano, vime  ze se moci opet ujme  rudy dobytek! Zatocite s nami po bolsevicku. Nic to nememi na faktu ze jste lhar, zradce a jinak obycejny bolsevicky hnus.

komantsch 5.6.2007 22:12

Re: Re: Základny???

Pata kolona soudruh Cruton opet v akci! ;-P

jirka.s. 5.6.2007 21:46

Re: Re: zklamani?

Lepší tři amíci než jeden lidový milicionář!

Cruton 5.6.2007 21:42

Re: Pokud neznám co autor zač

V diskusi k článku se diskutuje o faktech z daného článku - nikoliv o jeho autorovi. Pokud Vám to není jasné, tak se diskusí nezúčastňujte.

Cruton 5.6.2007 21:38

Re: Základny???

1) Tady má být PASIVNÍ radarová stanice?

2) Jaký ČESKÝ personál se má na stanici nacházet?

František 5.6.2007 21:31

Studená sprcha

Svoboda slova je nesmírně těžké břemeno. Než si ho člověk naloží na ramena, měl si dát pořádně studenou sprchu. Spláchnout emoce a podívat se střízlivě na problém. Jinak jen plká a plká....a to bez rozdílu, ke kterému ideologickému proudu srdcem patří...

Cruton 5.6.2007 21:31

Re: Re: Re: Re: jste lhar

Hm, typický představitel zastánců radaru - žádná fakta, žádné argumenty, jen urážky a nálepkování. Konec období politické nadvlády lhářů a hlupáků se však nezadržitelně blíží. Vaše lži a neustálé urážení oponentů už začíná lézt většině občanů na nervy. Je jen otázkou času, kdy tato většina udělá s uřvanou, hloupou a drzou menšinou pořádek.

spook 5.6.2007 21:16

Základny???

Na Valašsku se říká: "Je múdrý jak Hanákovy gatě". Asi tak lze hovořit o autorovi, který se nám snaží cosi vsugerovat. Hned jeho první věta v bodě (1) je nepravdivá. Nejde o většinu národa, ale o většinu z průzkumů: "Toho se neptej, ten je slušně oblečený". Případně "zkoumat" v objektu nemocnice, zastavovat ambulantní pacienty, kteří mají problémy vůbec na vyšetření dojít a vypadají podobně jako představitelé SSSR i ČSSR. (Bez pomoci sami nepřešli náměstí, natož aby rozeznali hnědou od červené, takže nevěděli, kdy krvácejí a kdy ...) Přičemž při takovémto průzkumu mladší pacienty ignorovat, protože prostě nevypadají na ono toužebné NE. Další nepravda spočívá v termínu "vojenská základna". Není to základna, ale pasivní radarová stanice, kde bude pracovat přibližně 200 lidí, včetně českého personálu. (Nebude tu 750 tisíc vojáků, 800 letadel, 6300 tanků, ani tisíce děl a desítky raket, některých s jadernými hlavicemi, rozesetými po celém našem území. Ani u hranice s Německem nebudou jaderné miny.) Navíc oproti roku 1939 nemáme už tolik židovských spoluobčanů, aby jich 70 % v našich zahraničních jednotkách mohlo bojovat za naši svobodu jako ve 2. světové válce. Je pravda, že Ti co neřvou a mlčí teď dostali příslovečnou - nestoudně trapnou - kudlu do zad. Paní Parkanová svojí us-častuškou trumfla ostatní ministryně.

komantsch 5.6.2007 21:02

Re: Re: Re: jste lhar

Vzdyt to je pravda. Muzete slintat tak dlouho o demokracii jak chcete, podstatne je vase stanovisko. Snad si nemyslite ze nevime  co jste zac. Prachobycejny bolsevicky  lhar. Myslite-li to, co plkate, vazne jste jenom  blb.;-P

dragon 5.6.2007 20:52

rozčarování státům EU

jaká to hudba na mou duši.

Cruton 5.6.2007 20:16

Re: Re: lzi vam k nicemu nejsou

Ubožáku.

míša mýval 5.6.2007 19:52

teď už je pozdě

Teď už nemůžeme vycouvat ze slibu, který dal Amíkům Pablbkův poskok Prdík

Jan 5.6.2007 19:37

Re: Janovi

V prvni vete lzete, Cechu. Co kdybyste radeji badal a psal clanky misto hloupeho kafrani na netu, kdyz uz jste doktorandem Univerzity Tomase Bati?

Cruton 5.6.2007 19:28

Re: Re: jste lhar

Tvrdil jste, že "jsem si už ověřil politickou příslušnost starostů těchto obcí a volební preference jednotlivých stran - samej komouš!". Když Vám na odkazech oponent dokázal, to není pravda, tak jste se nakonec uchýlil ke směšné a dětinské "výmluvě", že kdo vystupuje proti radaru je určitě komunista. Stejně jako Martin musím konstatovat, že jste DRZÝ LHÁŘ.

carda 5.6.2007 18:51

K tématu

Nemám s tím problém,naslouchám paní Parkanové!

DDT 5.6.2007 18:08

Re: Re: nevím k čemu to bude

Na to jste přišel vy. Já říkám, že je zbytečné vypisovat referendum v oblasti, kde je abnormální výskyt komunistů, protože je každému jasné, jak referendum dopadne. Komunisti názorovými rozdíly neoplývají, ty jsou vždycky ve všem zajedno.

DDT 5.6.2007 18:04

Re: jste lhar

Omyl pane, vy si myslíte, že když strana, kterou evidentně nemůžete znát, nemá v názvu slovo "komunismus", tak není komunistická. Zabýval jsem se situací v oblasti kolem chystaného radaru, jména stran mi nic neříkaly, ale k důkazu mi stačilo, že je většina starostů proti radaru. Četl jsem rozhovor s J.Neoralem a ten popírá, že by sympatizoval s komunismem, neměl jsem žaludek dočíst rozhovor do konce, protože to byl rozhovor s bolševikem, co si myslí, že je expert na radary. Další starosta podepsal petici Ne Základnám..

Jedna věc je, že mám odlišný názor, druhá věc je že není těžké zařadit člověka podle jeho myšlenek a projevů kam asi tak patří. A jestli někdo odporuje základně a opírá se o demagogické názory, jako že se Rusko bude zlobit, že žádní islamisti rakety nemají, že lezeme do zadku americkým imperialistům, tak je to stoprocentní komunista! A nezajímá mě jak se jmenuje jeho strana.

A ještě by mě zajímal ten myšlenkový pochod, že je ODS (jako i volič?) nacci (nevim co to slovo znamená, možná to napište s interpunkcí česky). Začíná se mi to líbit, exkluzivně vás žádám, aby jste mi říkal lháři.

DDT 5.6.2007 17:47

Re: lzi vam k nicemu nejsou

Ano. Já jsem to udělal a došel jsem k závěru, že je oblast vojenského újezdu prošpikována komunisty, ať se jmenují jak chtějí. Velmi mě těší, že mi bolševik nadává do lhářů.

N.A. 5.6.2007 17:38

Re: Re: Re: Re: zklamani?

Čerpáme ze stejných zdroju, pochopitelně (http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/srovnani.htm).

Takže totéž ještě jednou:

Nepolisy: střední výkon: 2.5kW, pulsní výkon 84kW

Trokavec: střední výkon: 170kW, pulsní výkon 800kW (4000kW)

Pro srovnání:Cukrák 50 kW, Žižkov 10kW. Takže pulsní výkon pravděpodobně 10x, v krajním případě 50x vyšší než u běžně užívaných modelů. Racku, přiznejte, že vy máte ekonomické či humanitní vzdělání...

Martin 5.6.2007 17:11

lzi vam k nicemu nejsou

kazdej si muze overit jaky jsou tam sami komousi a jak i starostove jsou sami komousi

JSTE LHAR

Martin 5.6.2007 17:10

jste lhar

to ze soudite neco jeste neni dukazem, ti lide jsou bezpartijni a bolsevicky ocenovat nekoho jen podle toho ze v jedny veci ma jinej nazor nez vy muze jen xindl

ods jsou pro mne nacci, to ze to nemaj v nazvu a si tak nerikaj pro mne neni dukaz

Karla 5.6.2007 17:05

Kde jste byl

když sem lezli ruská vojska, přestože to nechtělo 90% národa.

kontrola_nemocnych 5.6.2007 16:59

Kazdy kdo rika NE RADARU zaroven rika ANO Putinovi jako carovi

Putin by prodloužil prezidentské období v Rusku

Ruský prezident Vladimir Putin poprvé připustil, že by bylo možné v Rusku prodloužit prezidentské funkční období. Čtyři roky pro hlavu státu jsou podle něj krátká doba; funkční období by prodloužil na pět až sedm let. Putin to řekl na setkání s novináři ze zemí skupiny G8

Novák 5.6.2007 16:42

Re: nevím k čemu to bude

Jasně,takže už z principu je jejich názor bezvýznamný!!!!

nepolitik 5.6.2007 16:20

Pokud neznám co autor zač

těžko se mi s mi na jeho blábol reaguje. Nevím totiž, zda je to provokace nebo to myslí doopravdy. Takže doporučuji redakci, aby se jménem autora zvěřejnila také je curiculum vitae. !!!!!!

PetrK 5.6.2007 16:08

Pozoruhodná slátanina

velmi podobná Paroubkovu kafemlejnku. Taky semele páté přes deváté.

Karel 5.6.2007 16:06

Re: Re: Referendum?

S Vaší znalostí Ústavy bych Vás nenechal projít ani do deváté třídy. V Ústavě je sice zmínka o referendu, jenže to musí být řešeno ještě zvláštním prováděcím zákonem, a to takovým, který stanoví, za jakých podmínek se bude referendum konat. Jinak podobnost se senátem u referenda je. I když jiná, než zmiňoval předchozí pisatel, senát byl v Ústavě už od roku 1993 (nebo od prosince 1992, kdy byla přijata, jak kdo chce), ale první volby proběhly o mnoho let později. A propos modří bolševici, jak jim sám říkáte, se nebrání zákonu o referendu, ale zneužití referenda pro, slušně řečeno, každou pitomost...