24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haui1 14.7.2007 21:55

Re: Re: Re: Re: Když nefunguje,

Milý Jiří, a co takové spuštění na vodu nové ruské jaderné ponorky se 160 jadernými hlavicemi nedávno, to pro vás není naprosto zbytečné a zrůdné narušení rovnováhy, složitě ustavené vídeňskými a jinými odzbrojovacími dohodami ... zbytek si tam vložte sám, nebaví mně tyhle komsomolské cancy opisovat ...? Vy používáte hlavu k čemu?

Jiří K. 14.7.2007 22:37

Re: Re: Re: Re: Re: Když nefunguje,

Není to narušení rovnováhy, je to modernizace v rámci limitu. Povolený počet hlavic a raket tím nebyl překročen. Obdobně modernizují svůj arzenál (včetně ponorek a letadlových lodí) i Američané.

Určitě ji nepoužívám jenom jako podstavec na klobouk, to přenechám vám.

Haui1 15.7.2007 21:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nefunguje,

Podle vašich názorů bych to viděl tak, že hlavu máte jen proto, aby vám nepršelo do krku.

Alfred 14.7.2007 9:55

Re: Re: Když nefunguje,

Ale ja to chapu.  Kdyz sleduju co se deje v Rusku tak bych tu vital radar na kazdem rohu, a v Karlsbadu dva. Kde vidite tu duveru kterou by bylo mozne oslabit? Kdyz jsou s nami Rusove takovi kamaradi a topi se v penezich za ropu, proc nam svuj dluh ze sovetske ery prodali za 10% jeho hodnoty prostrednictvim obskurni firmy Falcon Capital? Americky radar je pocatkem zavodu ve zbrojeni, a ruske utocne ponorky nove tridy,  ruske utocne rakety s manevrujicimi multihlavicemi jsou vyraznym posilenim svetoveho miru a raznym vykrocenim mezinarodniho spolecenstvi  ke svetu bez valek a vykoristovani. Kde jsem to herrgott jenom slysel.

Jiří K. 14.7.2007 10:44

Re: Re: Re: Když nefunguje,

Asi jste to slyšel v klubu, Alfréde. ;-)

Kde vidím tu důvěru? V tom, čeho se dosáhlo - viz. výše odpověď Andělce - prostudujte si v klubu něco o odzbrojovacích dohodách v uplynulém cca čtvrtstoletí a zejména o jejich realizaci. Najděte si počty (a rozmístění) vojsk a zbraní v polovině 80 let a porovnejte je s počty dnešními. Najděte si něco o uzavření, dodržování a vypovězení smlouvy ABM (omezení protiraketové obrany) a o jejím významu mimo jiné i pro zvýšení tzv,  jaderného prahu. Najděte si, jaké sliby a záruky byly Sovětskému Svazu a později Rusku dány při rozpadu východního bloku i samotného SSSR či při odchodu jeho vojsk z Německa i odjinud.

Rusové všechny tyto dohody a úmluvy takřka beze zbytku splnili. Nelze do toho míchat průběžnou modernizaci a obměnu výzbroje v rámci limitů uzavřených dohod, kterou smlouvy připouští a kterou pochopitelně realizují i Američané.

Méně ideologie a více rozumu a faktů. A teď do klubu a studovat, Alfréde!;-)

Fojt 14.7.2007 0:10

Nojo Machálku,

to se Ti to kecá, když jsi v bezpečí v USA. Nejsi ale také multikulti intelektuál? To by hodně vysvětlovalo. ;-€

Martin 14.7.2007 3:45

Re: Nojo Machálku,

to se to keca americkym kongresmanum, kteri cim dal tim vice stavi podobne otazky jako pan machalek :-D

s.p. 14.7.2007 3:56

milej martine tagze vy jste expert na US legistlativu? :o))))

The United States Senate voted on an amendment yesterday “to state the policy of the United States on the protection of the United States and its allies against Iranian ballistic missiles.” This 90-5 bi partisan dominating majority of United States Senate reinforces both the need and the reality of missile defense. The amendment stands as a vanguard against Iran and those that defy the international community.

Senate Amendment 2024

On behalf of making the World a safer place and our nation more secure, we extend appreciation and recognition to all those Senators listed below that had foresight, leadership and courage to make the right stand at the right time for the right reason.

Martin 14.7.2007 4:13

Re: milej martine tagze vy jste expert na US legistlativu? :o))))

ze tak se zeptam, v senatu sedej kongresmani specialisto ? :-D:-D:-D o tech jsem psal

s.p. 14.7.2007 6:36

Re: Re: milej martine tagze vy jste expert na US legistlativu? :o))))

Martine chytrolo - senat a kongres bud plati, nebo neplati! rozumime si chytrolko z nocniku? ;-D Mektal jsi o tom ze na Kapitolu MDS program zarazeji. Vis prd blumo! Navrch lzes! Specialista je jedine v Trokavci a u Filipa co si chodi pro instrukce k Rusakovi na vyslanectvi - ches bolsevika, mas ho mit svazaku (Y);-D

Borek@exil 14.7.2007 7:09

Re: Re: Re: Pro přesnost " Senát je součástí kongresu. Druhou součástí je House of representatives.

s.p. 14.7.2007 7:19

Re: Re: Re: Re: Pro přesnost " Senát je součástí kongresu. Druhou součástí je House of representatives.

Vypravej to bulikovi, co kokta leda rusky a tvari se jako kral Salamoun touzi po Trabantu a ROH zajezdu na Mamaj ;-D!

Martin 14.7.2007 14:45

Re: Re: Re: milej martine tagze vy jste expert na US legistlativu? :o))))

s.p. ty hlupolo, zkus rict senatorovi ze je kongresman v americe, tento termin ackoliv je obecny tak se pouziva jen pro cleny nizsi komory

pokud o tom neco vis, tak vis ze mam pravdu, pokud ale jsi jen takovej american teoretik tak ti nic nepomuze :-D

Martin 14.7.2007 14:52

Re: Re: Re: milej martine tagze vy jste expert na US legistlativu? :o))))

a napis blumo jasne, kongresmani nemaji vuci systemu namitky a neomezovali letos rozpocet na mda at z tebe muzu definitivne udelat debila :-D

Alfred 14.7.2007 10:05

Re: Re: milej martine tagze vy jste expert na US legistlativu? :o))))

V USA je demokracie, i u nas je demokracie, takze v parlamentu muze sedet treba i soudruh "Falmer". Ze se radeji neptate, kdo sedi v parlamentu v Rusku. Tam jsou vsichni jednomyslne za Putinem, americky radar fuj, ruske ponorky uraaa!! A kdyby ne, dopadnou jak Politkovskaja. Dobry duvod drzet hubu a krok.

Lerak 15.7.2007 12:37

Re: Re: Nojo Machálku,

Pan machálek ve svém výčtu zapoměl uvést, že je z levého křídla Demokratů. proč se tedy rusáci tak bojí? Radar a rakety v Polsku jsou ochranou před primitivním východním vlivem.