17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

PRÁVO: Ministerstvo se omluvilo, co bude dál?

Tak trochu stranou zájmu prošla zpráva, že ministerstvo spravedlnosti uzavřelo smír s třemi bývalými poslanci, jehož součástí je omluva za nezákonnou vazbu a odškodnění v celkové výši 1,9 milionu Kč.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 21.4.2015 17:52

Re: Ivan Dvořák

Trojice byla osvobozena, protože postup státních orgánů byl nezákonný!

Troubo.

L. Novák 21.4.2015 17:49

Zeman, Ištvan, Sobotka, ...

Jedna banda darebáků žijící na úkor občanů, aniž by občanům přinášeli jakýkoliv prokazatelný užitek.

B. Rudolf 21.4.2015 17:19

Re: Jednostranný ideologický pohled pana Bendy

Ještě, že Vás máme. Už vidím ty titulky v novinách:

"Obvodní soud pro Prahu 1 nařídil vládě, aby podala demisi. Vláda se proti rozhodnutí soudu odvolala."

J. Pražák 21.4.2015 7:26

Re: Autor i ostatní "politici"

Vládne nám člověk, který v životě nepracoval, pouze se vyškrábal pomocí Mladých soc. dem. k moci. Jeho nekompetentnost stojí daňové poplatníky velké peníze. Viz např. když zajistil jako ministr financí prodej 40000 bytů a OKD za zlomek ceny Bakalovi. Takových lapsusů dělá mnoho. Vám se líbí, že si zde pěstujeme voličskou základnu nemakačenků, kteří celé generace nepracuji, žijí za "sociálních" dávek na úkor pracujících? Voliči slyší na sliby, které se většinou nenaplní, přerozdělování od aktivních k flákačům, peníze se nyní "čerpají" z fondů, i když by bylo logické je vydělávat prací. Na tomto systému je pověšeno množství těch, kteří kradou-viz causa Rath, letadla Cassa, Pandury, tunel Blanka,.... To nemůže věčně fungovat.

F. Navrátil 20.4.2015 14:45

Re: Ódéeska mimo parlament?

Pane Dvořáku, škoda že již zemřel pan Urválek, ten by vám jistě vyhovoval. Pro vás a vám podobným by žádné zákony vůbec nemusily být. Církevní restituce jsou pouze z části vrácením ukradeného majetku. Jinak vás mohu ujistit, že národ nejste ani vy a vám podobná lůza. Já asi na rozdíl od vás levicové názory a myšlení nepropaguji, ale pokud by měl být Sobotka se svoji vládou svržen podobným stylem jako Nečasova vláda, tak bych s tím také nesouhlasil. Ale to je asi ta hlavní nevýhoda skutečných demokratů proti těm, kteří uvažují pseudobolševickým myšlením.

I. Dvořák 20.4.2015 11:13

Re: Ódéeska mimo parlament?

Milý Hamáčku.

V hitorii Česka jsou situace, kdy státní moc s církevní mocí buď soupeřila, nebo církev podporovala.  To podle situace. V každém případě církev ony majetky nenahospodařila pílí kněží, či vyšších církevních prelátů. Církev po celá staletí v rámci boje za posílení své moci,  organizovala různé protikacířské akce, kdy majetek odsouzeného propadl církvi.  Stejně tak desátky, které poddaní církvi odváděli, z nichž 1/2 náleží církvi. Dále  nakoupené odpustky, které již Jan hus pranýřoval.  I ty jsou daleko od spravedlnosti, kterou  mimo jiné svatá církev hlásá.  Narovnání, pokud by mělo být spravedlivé, by mělo jít až do těchto případů. Jenže ono to není technicky možné. A proto se zrodil kompromis, že církev ony majetky nevlastníla, jen je spravovala. Bez souhlasu světské moci je nesměla prodat. 

Tak bylo dosaženo alespoň jakési spravedlnosti.

A ona topáckoódesácká sqadra církevními  restitucemi  toto vztahy změní tak,.že vlastníkem těchto majetků se stává církev. 

Pokud Vám toto připadá spravedlivé, klidně mne můžete nazývat soudruhem, jímž jsem nebyl,ba ani nebudu. Jen o spravedlnosti mám trochu jiné představy. .

F. Vokurka 20.4.2015 1:08

Re: Národ jsem já, Ivan Dvořák!

protoze se jako soudruzi vyjadrujete.

F. Vokurka 20.4.2015 1:07

Re: Marku, makej, chlapče, držím ti palce.

nejen pro me, ale pro kazdeho kdo mel potrebu neco vytvorit, budovat, realizovat se a ne stat jen s natazenou rukou.

I. Dvořák 19.4.2015 23:24

Re: IŠTVÁN A ŠLACHTA - HROBAŘI PRÁVNÍHO STÁTU

Tu množinu,komu Ištván leží v žaludku musíte krapet zmenšit. Je to jen ódéeska, respektive její torzo. I Kalousek do ní patří. A to je tak všechno. Naštěstí je Vás málo a počet se dramaticky snižuje.

Vaši frustraci z Ištvána lze pochopit. Kdo by jásal nad tím,že je odstřižen od penězovodů?

I. Dvořák 19.4.2015 23:18

Re: Ódéeska mimo parlament?

Pozoruhodná argumentace. Nicméně ódéeska již kráčí do země zapomnění. S tím nic nenaděláte. Můžete fakt jen spílat. A to je všechno a je to dobře.

Nicméně spousta ódesáků si jistě stačila po kocourkovsku pár drobných odklonit,takž až tak špatně Vám nebude.

J. Václavíková 19.4.2015 21:38

Re: Ódéeska mimo parlament?

To je jiná kapitola, mimochodem stokrát zde již obehraná. Ovšem já polemizuji s Vaším výrokem, že to soudy rozhodly.

J. Stejskal 19.4.2015 21:29

Na místě pana Bendy,

bych radši netlačil na pilu. Pak to vede k takovým koncům, jako dnešní vystoupení pana Fialy v OVM.

I. Dvořák 19.4.2015 21:22

Re: Ódéeska mimo parlament?

Jo, ódéeska vpříští volby vyhraje protož vůbec není partají zlodějů, ti tři výtečníci vůbec nekšeftovali se svým poslaneckým mandátem,   děti nosí čáp a Langer je největší sympaťák.  

Nebyla to náhodou ta krasavice Kristýna Kočí, která na Tluchoře jen tak mezi řečí práskla,jak že mají  juastici i policii zmáknutou?

Nebo nebyl náhodou Marek Šnajdr u všech zlodějin jak na obraně, tak ve zdravotnictví? 

To trio-blio toho má na triku spoustu. Naštěstí jsou stejně tak jako Vaše ódéeska na cestě do země zapomnění. A to jsou ty boží mlýny.

J. Pražák 19.4.2015 19:28

Re: Autor i ostatní "politici"

Celý život pracuji na smysluplných projektech. Ve volném čase nakládám vokurky. Co děláte vy, mimo to, že píšete odpovědi, které nejsou relevantní s článkem?

J. Šimek 19.4.2015 19:27

Re: Banda grázlů,

Stát se omluvil, stát odškodnil za Ištvánovo protiprávní rozhodnutí. Ovvšem pro magory, jako jste vy, je Ištván hrdina. Nejste normální a už se to nezlepší. S tím i chcípnete.

J. Šimek 19.4.2015 19:24

Re: :o) A ten Benda dělá vlastně co?

Diplom odevzdal, chybu v tomto směru uznal. Tak a teď bych prosil jediný problém s jeho osobou spojený, račte.

J. Kratochvíl 19.4.2015 19:12

Re: Kdy se omluví Klaus a ODS?

Pane Frysi, tady se nebude uklízet 80, ale 100 let nebo možná i 200 let, ale po vás a vám podobným, ale na úklid ve vašich hlavách to stačit stejně nebude, buďte klidný.

B. Hamáček 19.4.2015 19:12

Re: Ódéeska mimo parlament?

Soudruhu Dvořáku, církevní restituce ( ono se to jmenuje trochu jinak, ale všichni víme , o co jde), měli být již nejméně před 20 ceti léty. Nejedná se o žádnou loupež ve smyslu , jak ji prezentují bolševici a levičácká chátra a nejnižší spodina společnosti. Ale loupež provedená bolševiky . Co byste říkal, kdyby vás někdo okradl, policie ho chytila a na libovůli zloděje by bylo , jestli vám něco z ukradeného vrátí. Samozřejmě by nevrátil nic a ještě by vás obvinil, že ho okrádáte. To byste vzteky puknul. Ani bych se vám nedivil. A jestli se zastáváte bolševické bandy , tak patříte s nimi na lavici obžalovaných , pro nadržování zlodějům !

J. Kratochvíl 19.4.2015 19:04

Re: Kdy se omluví Klaus a ODS?

Pane Kulheim, ještě něco na závěr, jestli budete ještě reagovat na mé příspěvky zkuste také vymyslet něco svou hlavou, propaganda a nesmysly opsané od ODS mně, ale opravdu nezajímají ani nikoho dalšího.

B. Hamáček 19.4.2015 19:02

Re: Nemůžu než souhlasit,

Ze svého osobního by měl nemalým dílem přispět i Miloš Lukoilovič Popelníček, který to celé zinscenoval. Celkem jasně na čí popud a v čí prospěch.

J. Kratochvíl 19.4.2015 18:59

Re: Národ jsem já, Ivan Dvořák!

Můžete mi vysvětlit, hňupe, proč bychom měli být soudruzi?

J. Kratochvíl 19.4.2015 18:57

Re: Kdy se omluví Klaus a ODS?

Já, že nemám žádné solidní argumenty? Žvaníte neustále nesmysly a sprosté nadávání do socialistů z dílny propagandy ODS a o ekonomice a řízení státu nemáte ani tušení.

Když jste tady tak krásně vzpomněl na bývalou NDR, možná že by stálo zato, aby jste zvedl svůj zadek od počítače a jel se tam alespoň podívat na výsledky, ale opravdu úspěšné ekonomické transformace. I když ve vašem případě by to bylo asi zbytečné. Jak praví přísloví: "Komu není z hůry dáno, ani v bývalé NDR nekoupí.!"

Š. Minařík 19.4.2015 18:37

Re: :o) A ten Benda dělá vlastně co?

Je snad ten článek o těch, co komentují? Nebo od těch, co komentují? Nebo snad chcete říct, že Benda je všech mozků a pracovitých poctivců král?

J. Kulheim 19.4.2015 16:12

Re: Jakkoli

Biolíh, Kakaová aféra, Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Tajný policejní tým Mlýn, Pavel Přibyl, Lidový dům, pozemky za ministra Zgarby, Fencl , Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství, Ráth s Kralovičovou, atd.

P. Manda 19.4.2015 16:10

Re: Dědičný "politik" Benda

no a co je vám potom. volte si své Babišky zoufalče.

P. Manda 19.4.2015 16:09

Re: :o) A ten Benda dělá vlastně co?

a vy děláte co ? kádrováku.

J. Kulheim 19.4.2015 15:50

Re: Kdy se omluví Klaus a ODS?

Není za co se omlouvat.

Nemáte žádné solidní argumenty. To co píšete jsou nesmysly z dílny socialistických zlodějů. Socialisté berou občanům na sociálním a zdravotním pojištění a dani z příjmů cca 45% jejich příjmů a pokud se k tomu připočítají další daně a poplatky, tak to činí přes 80% výdělků. Tyto peníze dostávají naši vybraní bohatší spoluobčané ve formě dotací, grantů a p. Chudobní jsou čím dál chudobnější a závislejší na benevolenci státních úředníků. Pokud by jim peníze nesebrali, tak by se občané nedostávali do existenčních problémů. Vy jste jedním z těch, kteří schvalují takové okrádání. Možná jste jedním z těch, kteří z takové loupežnické politiky žijí.

Co jste vy sám vybudoval? Čím jste přispěl k tomu, aby lidé byli bohatší a spokojenější? Přerozdělováním peněz bohatnou jenom zloději a šmejdi, kteří v tom umí chodit. Možná jste jedním z nich a pouze obhajujete svoje zájmy.

J. Kratochvíl 19.4.2015 15:41

Re: Dědičný "politik" Benda

Díky takovým "expertům a lobistům" jako jste vy !

J. Kratochvíl 19.4.2015 15:39

Re: Kdy se omluví Klaus a ODS?

Stokrát opakovaná lež se pravdou nestane !!!!

J. Kratochvíl 19.4.2015 15:35

Re: Kdy se omluví Klaus a ODS?

Myslíte si, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou? Nestane na to už přišli před vámi!