8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

PRÁVO: Ministerstvo se omluvilo, co bude dál?

Tak trochu stranou zájmu prošla zpráva, že ministerstvo spravedlnosti uzavřelo smír s třemi bývalými poslanci, jehož součástí je omluva za nezákonnou vazbu a odškodnění v celkové výši 1,9 milionu Kč.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 18.4.2015 8:13

Re: Pan poslanec Benda se sam podilel na vytvoreni chobotnice ..

Podobný systém funguje v mnoha státech a na jeho nastavování měla ODS jen velmi omezený vliv. Tady nefunguje proto, že příslušní hodnostáři nekonají, co by konat měli.

J. Boleslav 18.4.2015 8:08

Kdyby byli čestnými muži

pak by pan Ištvan i pan Šlachta zastřelili.

P. Lenc 18.4.2015 8:07

Re: I když pana Bendu právě nemusím,

To jsem tvrdil naposledy včera.Babiš a ruské velvyslanectví.

J. Boleslav 18.4.2015 8:07

Re: Tak Benda je opravdu ten pravý,

Nezklamal jste, jako ostatně vždy.

J. Boleslav 18.4.2015 8:06

Re: Kdopak už zase vylézá z díry,

M. Benda má naprostou pravdu.

J. Boleslav 18.4.2015 8:04

Re: I když pana Bendu právě nemusím,

Taky jsem čím dál tím víc přesvědčen o tom, že vítr fouká z Kremlu. Policejně-prokurátorský puč byl prvním krokem k destabilizaci zdejšího politického systému, která se Ovarovi a spol. naštěstí v plném rozsahu nepovedla. Ale jen o fous.

B. Hamáček 18.4.2015 7:56

Re: I když pana Bendu právě nemusím,

Ať je to jak je to , má pan poslanec Benda pravdu. Jednoznačně vidím, že vítr a mráz přichází z ..... , přes nejnižšího (i charakterově ) šlechtice sedícím t.č. na nejvyšším místě. Někomu na východě evidentně vadí směřování ČR k demokracii. A zapojení do západních struktur. Proto ty vidle ve stroji.

F. Lesniak 18.4.2015 7:14

Tak Benda je opravdu ten pravý,

který může něco kritizovat. " My máme justici a vy vnitro"? Říká to někdo tomu lžijudrovi něco? Ale co chtít po absolventu plzeňské fakulty, že? Je obdivuhodné, jak se grázli brzy otřepou a tváří se jako by nic. Je smutné, že voliči takové usvědčené grázly zase volí. Pak se ale není co divit, jak to tady vypadá. I kdyby měl Benda tisíckrát pravdu, je to šmejd.

E. Vašátko 18.4.2015 6:59

Re: I když pana Bendu právě nemusím,

Taky si myslím.

P. Selinger 18.4.2015 6:39

Re: I když pana Bendu právě nemusím,

Pánové Ištván i Šlachta jsou v tomto případě bílí koně, v pozadí stojí někdo daleko mocnější, ale kdo to je, stejně jako v pozadí aféry Čunek, se asi nedozvíme. V čí prospěch ? . Dozví se to alespoň naši vnuci ?

E. Vašátko 18.4.2015 6:10

I když pana Bendu právě nemusím,

protože patří do stejné party jako pan Sobotka a řada dalších, kteří přešli do politiky přímo ze školy a o praktickém životě jenom četli v novinách, tak v tomhle má pravdu. Čím dál víc se ukazuje, že celá akce bylo cílené svržení vlády a někdo by za to měl být odpovědný. A první na řadě jsou oba zmínění pánové. Ištván a Šlachta. A kdyby ho nechránila imunita, myslím, že by se za ledacos měl odpovídat i náš jitrnicový král.

T. Pansky 18.4.2015 3:54

Pan poslanec Benda se sam podilel na vytvoreni chobotnice ..

... na kterou ted ukazuje.  Jak se na tom podilel?  Volici, kteri cely system plati ze svym dani, maji velmi omezeny prostor k vyjadreni sve vule.  Ano, zvoli si par poslancu, kteri jsou jim predhozeni stranickymi sekretariaty.  A zvoli si par mistnich politiku.  Tot vse.  Na praci policie volici nemaji vliv, soudci jsou naprosto nedotknutelnou kastou.  Tento system byl zamerne udrzovan nejvetsimi stranami sve doby: ODS a CSSD.  A dnes tu pan Benda place?  Proc tu hraje divadlo?  Protoze mu a ODS nekdo rozslapal babovicky?  Kdo seje vitr, sklizi bouri ...

P. Dvořák 18.4.2015 2:54

Kdopak už zase vylézá z díry,

nyní jako kazatel práva?