1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J:K 13.9.2009 19:02

Re: přisvojují si práva, která nemají.

Pokud Vás ten Klaus tak pronásleduje, tak s tím něco dělejte.

Andy 13.9.2009 19:09

Re: přisvojují si práva, která nemají.

tak to je dost laciné. Klaus je vyjadřujícím se účastníkem celého sporu a vystupuje i v článku jako hodnotící osoba. Takže udělejte vy něco se sebou, například nekomentujte to, co nechápete.

J:K 13.9.2009 19:22

Re: přisvojují si práva, která nemají.

Je to horší než jsem předpokládal. Nedá se nic dělat.

šakal 13.9.2009 19:46

....NIKOLIV, madam!...

...Prezident republiky NENÍ účastníkem tohoto soudního sporu.

Jeho účastníkem je:

- strana, která podání ústavnímu soudu předložila (p. Melčák)

- a strana, která má proti podání námitky (Parlament ČR)

Nadto, sami představitelé dotyčné isntituce si nejsou svým právním názorem stoprocentně jisti (vizte odlišné votum soudců Musila a Kůrky). Z těchto důvodu je úplně lhostejné, co si o prezidentově osobě v téhle souvislosti myslíte ;-P

J:K 13.9.2009 19:55

Re: ....NIKOLIV, madam!...

Děkuji. Ale mám takový dojem, že je toho hrachu škoda.

Eva D. 14.9.2009 0:06

Re: ....NIKOLIV, madam!...

R^ JK. Nasypat ho holubům má větší smysl...

Andy 13.9.2009 19:57

Re: ....NIKOLIV, madam!...

kde píšu o soudním sporu, sire?

Jinak na to, že je zcela lhostejné, co si o čem myslím vyvíjíte zajímavou aktivitu, vy dva hrachoví sirové.

kocour 13.9.2009 19:12

Re: Jak lze postupovat proti šílencům z ústavního soudu?

Znám čtvrtý, mnohem lepší způsob.

šakal 13.9.2009 15:35

...Che, che, che...

...Konečně tu někdo níže nastolil otázku:

KAM SE PODĚLA ODPOVĚĎ MELČÁKOVI NA TEN JEHO "NARUŠENÝ VÝKON FUNKCE"?

Je s podivem, že si toho zatím vůbec nikdo nevšimnul. Ústavní soud totiž přijal podnět ohledně toho, že pan Melčák má předčasným ukončením volebního období "narušen výkon funkce" a je tak postižen ve svých základních lidských právech a svobodách. Nechme stranou absurditu samotného nápadu, že "základním lidským právem a svobodou" je vykonávat  poslanecký mandát celé funkční období - patrně i bez ohledu na případný zánik republiky či celé planety. Ovšem k dovršení všeho se nález ústavního soudu oním Melčákovým "základním lidským právem a svobodou" ani okrajově nezabývá! Jen si drmolí cosi o nepřípustné jednorázovosti, retroaktivitě (sic!), porušení "materiálního jádra ústavy a podobné nesmysly, na které se ho nikdo neptal.

Docela by mě zajímalo, kolik toho ještě národ snese, než na Joštovou půjdou lidi zvonit místo klíčů halapartnami  ;-P  ;-)

wiki 13.9.2009 15:37

Re: ...Che, che, che...

Přesně! R^

R.J. 13.9.2009 16:24

Re: ...Che, che, che...

Máte potíže s chápáním, to je ale nějak rozšířené ,jak tak pozoruji. Jinak nepůjdete ani s halapartnou, ani bez ní, budete sedět doma jako za bolševika a hrbit zhřbet.  A názory, jestli se tomu paskvilu dá říci názor ,máte také jako bolševik.

Ivan Nový 13.9.2009 16:34

Re: ...Che, che, che...

Nikoliv, jen nebudeme ustupovat lumpům, i kdyby to byli sami ústavní soudci.

R.J. 13.9.2009 16:44

Re: ...Che, che, che...

To je ale hezké, radši půjdete s Rokem , Falmrem a jinou svoločí . To je krása, 20 let po revoluci. Až zas budete vřeštět, že si Roko, Gros, Tupohlav , Dalík , Falmr, rozdávají posty za statisíce , půjdu za Rokem a Tupohlavem a požádám je, ať Vás ještě zřežou, nic jiného totiž nezasloužíte. Mám dojem, jak to tu tak čtu, že i Tupohlav s Rokem jsou pro Vás až moc dobří. ;-D

Ivan Nový 13.9.2009 17:05

Re: ...Che, che, che...

Posty za stotisíce mě nezajímají, já jim je přeji.

R.J. 13.9.2009 17:15

Re: ...Che, che, che...

Já Vám to rád připomenu, není nic snažšího. Aerolinky Vás také nezajímají? Například.

Ivan Nový 13.9.2009 17:17

Re: ...Che, che, che...

Nezajímají, já osobně bych je dal travel servisu za 1 Kč. Je to firma, která začínala se dvěmi starými letadly a vypracovali se. Ti by v ČSA zavedli pořádek. Cizí firmě se to nepodaří.

R.J. 13.9.2009 17:30

Re: ...Che, che, che...

Ještě před pár měsíci nás ujišťoval Tupohlav, že  audit, který stál cca. 400 milionů, odhadl cenu na 5 miliard a že to je cena, za kterou se dají prodat,  na to konto začal Roko hýkat jako osel že to je málo a privatizaci zatrhl po hlasování ve shodě s Falmrem. Najednou mají hodnotu 0, a Vás to nezajímá, ovšem o Ústavě budete polemizovat, ač v tom máte trošku zmatek. No nic.  

Ivan Nový 13.9.2009 17:36

Re: ...Che, che, che...

Normální obchod. To vážní zájemci nikdy nebrali vážně.

R.J. 13.9.2009 17:54

Re: ...Che, che, che...

Je normální vyhodit 400milionů za něco, co nikdo nebere vážně ? I Vy jeden kulišáku. ;-D

Ivan Nový 13.9.2009 18:09

Re: ...Che, che, che...

No a? Aby si kupci nemysleli, že firma už zkrachovala, je třeba si koupit takový audit. Aby se vůbec někdo přihlásil. Normální obchod. Všechny údaje, které vám poskytuje prodávající je třeba dělit 4.

Andy 13.9.2009 16:53

Re: ...Che, che, che...

hm. Je to skutečně mocenský boj. Boj Hradu, nenávidícího osobně i odborně Ústavní soud, Hradu radostně zneužitého politickými stranami ( těžko říci, kdo je zuřivější, politické strany je možno pochopit, vymyslely to a vrazily do toho plno peněz, Hrad funguje v modu " musím jim být vděčen za to, že jsem král pískoviště, zato jim rozšlapu bábovičky". Boj o to, zda budou moci poslanci, tedy konkrétně politické strany dělat naprosto co chtějí nebo jim bude stát u zadku policajt, co je zastaví, pokud budou chtít přejet babičku na chodníku anebo ukrást autobus.  I Haas ví, že ÚS prakticky  nemůže vést žádnou "soudokracii", výraz hodný autorů "ztroskotanců a samozvanců",  zato poslanci by si mohli co nevidět odhlasovali totální likvidaci demokracie. Mohli by přitom pokřikovat : " V Ústavě není nic o tom, co je to demokracie. Žádná podstata, materie , definice demokracie tam není".

Já demokrat nejsem, ale respektuji pravidla demokracie, to, že většina si ji přeje. Nicméně ve chvíli, kdy mi někdo sáhne na základní a zásadní  svobody ( z které už toho díky demokracii moc nezbylo)  a bude se ohánět přáním většiny mít zde nacismus, socialismus typu 1980 a podobných zhůvěřilostí nebudu už hrát tu hru na "však ono to jednou praskne".

A za lumpa považuji v této kauze jednoznačně Klause a jeho partu, stejně tak jako poslance ( i když ti sami dobře ví, že nekonali správně- ani ten druhý pokus není nic moc). Dlouhé roky jsem Klause hodnotila dost vysoko a nadělala si plno nepřátel vysvětlováním, co všechno neprovedl on, ale "lid", "občané", "voliči". Bohužel, tohle už pár let neplatí. Nebudu ho urážet, vinit z toho, zač podle mne nemůže, dělat z něj ďábla. Ochota brát ho jako autoritu ale je pryč. Je to lump, byť sám prezident.

R.J. 13.9.2009 17:04

Re: ...Che, che, che...

Andy, neopisujte laskavě z mé duše. Ano ?:-) JinakR^

Hrad 13.9.2009 17:43

Re: ...Che, che, che...

To čemu říkáš duše, je jenom prasklá guma na koloběžce. Jsi prostě blb, který se zrychluje. Nula, která má pro každou svoji "repliku", to jsem tě přecenil!! společného jmenovatel "bolševismus", udělá dobře, když toto slovo napíše příště čtyřikrát, a všichin budou vědět co si "píšeš". V tvém případě kastráte hovězí neplatí, že věta je vyslovená myšlenka  ;-€  

R.J. 13.9.2009 19:03

Re: ...Che, che, che...

Jdi Ty cinto.

Ivan Nový 13.9.2009 17:09

Andy,

nikoliv je to spor mezi demokracií a protofašismem - dohodou korporací. Jen si zodpovězte jednu otázku, prosadil by ÚS zrušení voleb bez pečlivé a dopředu provedené mediální přípravy ve veřejnoprávních (korporativních) médiích?

Ivan Nový 13.9.2009 17:11

Andy,

Klaus se nezměnil, změnila jste se vy. Klaus chce pořád to samé. :-))) No a že ho baví bojovat proti všem, to je mu jen ke cti.

Andy 13.9.2009 18:06

Re: Ivan

no když myslíte...jsem ochotna věřit, že se nezměnil. Jen se přestal ovládat. Dělá chyby.

Já jsem se samozřejmě změnila- ale pořád fandím svobodě, trochu anarchii, trochu monarchii, hledám to co je pod povrchem a vidím to co je vevnitř.

Nejsem si jistá, zda chci prezidenta bojovníka proti všem. Notabene když ten prezident má pocit, že ví lépe než já, co chci a můžu.

Ivan Nový 13.9.2009 18:11

Re: Ivan

Já ano, já jsem spokojený. Opřít se do zelených, globálního oteplování byly výborné marketingové tahy a střela správným směrem. Rovněž boj proti LS.

Andy 13.9.2009 18:16

Re: Ivan

marketingový tah je sice pěkná věc, ale vcelku k ničemu. Klaus skončí na Hradě a Zelení pozdvihnou své hlavy,..které zatím nesklonili, neb si z něj v tomto ohledu mnoho nedělají.  Zato Ústava v podobě trhacího kalendáře by tu po něm zůstala hodně dlouho...možná navždy. Děkuji, nechci.

Ivan Nový 13.9.2009 18:42

Re: Ivan

Ústava je trhací kalendář, protože Češi nejsou ochotni ji bránit i se zbraní v ruce.