3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

PRÁVO: Covidistický nápad na placení léčby

Někteří vnucovači covidového očkování přišli s nápadem k nucení na „dobrovolné“ covidové očkování tím, že by si neočkovaní léčbu hradili. S nápadem nesouhlasím, ale rozeberme jej.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ganaur 24.11.2021 10:17

R^R^R^

P. Vychodil 24.11.2021 10:15

tuhle jsem narazil na článek o léčbě po kovidu, i o prventivní ochraně před potenciálně nebezpečnou vakcínou. Den před, v, a po vakcinaci 0,2mgt/kg váhy invermectinu...ochrana 95%...bohužel na zdroje jsem se nedostal

jste někdo z přítomných skutečných odborníků schopni k tomu něco říci ?

Můj laický názor je takový, že to nemůže uškodit, asi tak, když si vezmu aspirin, když mě svrbí v nose...

O. Musil 24.11.2021 10:37

No, to je přesně ono, jestli to nemůže uškodit. Na Slovensku byl invermektin schválený a před pár dny i registrovaný na předpis. Ale ne jako lék na covid, jen jako antiparazitikum. Navíc je kolem spousta podivností, nepřesné nebo přímo pochybné studie... Těžko říct.

J. Vintr 24.11.2021 11:19

Já jsem zase četl, že před tou vakcínou žádná ochrana neexistuje. Hned jak vám to píchnou, už to nejde vzít zpátky.

F. Zrcek 24.11.2021 11:33

Máte pravdu. Ale prý stačí nabrat špetku soli a hodit ji za sebe přes levé rameno.

Dopručil to duch velkého Paracelsa na spiritistické seanci v Horní Plané, takže to můžete hned vyzkoušet. (Non Testatur čili Ente.)

Možná by taky stačilo přestat vyšilovat....

J. Vintr 24.11.2021 11:47

Děláte si pitomou legraci, ale sami výrobci "vakcín" museli pod tíhou objektivních důkazů přiznat, že se nesplnilo to, co proklamovali. Totiž že očkovací látka a její působení zůstane pouze v místě vpichu. Místo toho se to svinstvo šíří do celého organismu.

J. Prečuch 24.11.2021 11:52

A jak by očkovací látka měla zůstat jenom v místě vpichu? To by pak nesměl virus jindy než kolem očkovací látky, jinak by "obešel ochranu" . Kdo vám tohle namluvil? Když všechno v těle obíhá, míza, krev, ..8-o

J. Vintr 24.11.2021 12:18

Nejsem odborník, ale laicky se to dá vysvětlit tak, že očkovací látka měla "naučit" nějaké omezené množství buněk ve svalu v místě vpichu "vyrábět" takzvaný spike protein, který je součástí viru. Na tomto omezeném množství se měl lidský imunitní systém "naučit" tento protein rozeznávat a tím i identifikovat vry, které by pak měl likvidovat. "Preprogramované" buňky pak měly spolu se vyrobeným spike proteinem v krátkém čase po očkování zaniknout. Toto se ale nesplinilo a jedovatý spike protein se šíří do celého organismu.

D. Havránek 24.11.2021 15:05

Pan Vintr Vy jste ale demagog to snad není možný!!!

Takový kydy co vůbec nedávají smysl...

V. Petr 24.11.2021 10:14

Očkování je mnohem levnější, než léčba (jakákoliv, včetně marodění doma).

Pokud někdo řídí ožralý auto a způsobí někomu úraz tak to zaplatí. Proč ne ten, který se svévolně nedá očkovat?

Peněz v pojišťovacím systému NENÍ nekonečné množství, ač právní puristé předstírají opak. Pojišťovny často NEHRADÍ nejlepší léčbu ale někdy jen léčbu NEDOSTATEČNOU, ale lacinou (týká se dokonce i rakoviny!)

J. Koutský 24.11.2021 10:27

R^;-D!!!!

P. Vychodil 24.11.2021 10:27

ten neočkovanec způsobil někomu úraz ? to jsi se už dočista pomátnul ? Už neplatí, že očkování chrání ? Už platí, že neočkovaný ohrožuje očkované ? to si s naprosto pomátl ?

co kdybys, mudrče, mi řekl, na co se léčíš ? a já ti povím, za co všechno můžeš si sám...a mimochodem, máš brýle ? nechal bych ti zaplatit všechna vyšetření tvého zraku ! Máš BMI vyšší 25 ? Máš cukr v krvi vyšší ...sorry, vážený pojištěnče, vyhodnotili jsme vás jako rizikového klienta...váš malus bude ve výši...

a teď mudruj, Petře...

V. Petr 24.11.2021 11:19

Tak, jak jste to napsal je to u komerčního pojištění v USA. Tady bych ale zdůraznil dva body, protože se to dá rozdělit.

1) Oni Vám v USA před pojištěním diagnostikují veškeré třeba vrozené vady a ty Vám nepojistí. V tom je náš systém lepší, protože léčí každého, kdo je NEZAVINĚNĚ nemocný.

2) Pak je to rizikové chování, třeba když někdo kouří, přejídá se, či provozuje adrenalinový sport. Tady považuji spoluúčast za možnou. A STEJNÝ případ je, když se nědo nedá očkovat. Když někdo způsobí autonehodu v opilosti, je dnes z placení pojišťovnou vyloučen automaticky!

Pokud budete mít komerční pojištění léčebných výloh v cizině, tam se na "adrenalinové" sporty musíte připojistit, jinak Vám pojišťovna případnou léčbu neproplatí!

M. Vojta 24.11.2021 13:32

Pane Petře, vy jste se nechal velmi hloupě naočkovat ze společné kasy vakcínou bez záruk. Myslím si, že pokud onemocníte CoV2, tak byste měl vakcínu dodatečně uhradit a ještě zaplatit za léčbu v nemocnici.

J. Vintr 24.11.2021 11:35

Očkování není léčba. Spíš naopak. A vypadá to, že zdravotnictví má nadbytek peněz, když může vyhazovat desítky miliard za zbytečné pitomé testy, vakcíny a několikanásobné platby nemocnicím za "covidové" pacienty. A nebo těch peněz nadbytek není a bude se šetřit na opravdu nemocných lidech.

R. Langer 24.11.2021 16:46

Jo, očkování je mnohem levnější, jenom má drobný problém v tom, že NEFUNGUJE. ;-D

F. De Winter 24.11.2021 10:01

Čeká nás doba epidemická. Dnes už s jistotou víme, že c19 byl syntetizován v laboratoři. (Jen další z dezinformací, která se ukázala být pravdou) Něco mi říká, že tento "únik" není poslední. Jen Pfizer vydělal v loňském roce 34 miliard USD. No řekněte, takový byznys se nesmí nechat ležet ladem.

J. Koutský 24.11.2021 10:28

Žasnu ! To víte více než tajné služby a ještě to veřejně rozhlašujete!!;-D;-D;-D

J. Prečuch 24.11.2021 11:53

A kolik vydělal Philip MOrris a nikdo kvůli ciogaretám nedemostruje

F. De Winter 24.11.2021 13:14

Vás někdo nutí kouřit?

J. John 24.11.2021 9:50

Jednání vlády, WHO, SUKLu, EMA i lékařů, kteří dávno nezareagovali, je zločinné. Za neposkytnutí pomoci a dokonce za genocidu by měli být potrestáni všichni politici, úředníci SUKLu a EMA, kteří nedoporučují a dokonce zakazují léčbu levným, účinným lékem ihned po zjištění pozitivity.

Nyní už je epidemie skutečně jen státní šikana a uměle vytvořený problém. Epidemie u nás již dlouho vůbec nemusela být. V Japonsku mají nyní pouze 1500 nakažených na 127 mil. obyvatel za týden. V srpnu to bylo 154 000. Japonsko zahájilo před létem masivní očkovací kampaň a dostalo se na 70% proočkovanosti.

Nepomohlo to vůbec v ničem a v srpnu přišla masivní vlna onemocnění a úmrtí.

Poté na základě doporučení prominentního tokijského lékaře Haruki Ozakiho nasadili ivermectin. A křivka onemocnění i úmrtí začala rapidně klesat.

Ve světě, např. v Indonesii nebo Indii také snížili nemocnost o 98% použitím levného ivermectinu. U nás vládci a bruselská vrchnost toto levné a účinné odstranění epidemie zakazují.

Je zjevné, že epidemie má sloužit k obohacení úzké skupiny politiků a jejich kumpánů, podmanění lidí a snížení % zadlužení státu inflací.

Napadá mě několik §§ trestního zákoníku, které toto jednání popisují a stanovují trestní sazbu.

"Mohlo se zabránit statisícům úmrtí a milionům nákaz nemocí covid-19. „Skandál ivermectin“ je název knihy francouzského žurnalisty Jean-Loup Izamberta, kde shrnul dění kolem ivermectinu".

Boží mlýny melo pomalu, ale vytrvale...

Zdroj: https://johnjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778352

J. Vintr 24.11.2021 11:41

Jestli se ještě někdy na tuto planetu vrátí normálnost, tak budou mít soudy spoustu práce s covidovými zločinci.....

J. John 24.11.2021 12:41

Očekávám, že se to skončí procesem, obdobným tomu Norimberskému po WWII. Divím se, že se vrchnost ještě nebojí a stále tlačí na pilu.

J. Vintr 24.11.2021 13:01

Když nacisti páchali své obludné zločiny, také nepočítali s tím, že je za ně stihne trest. A že je za ně budou honit ještě po desítkách let.

J. Uzel 24.11.2021 9:46

Nikdo nedokáže říct, že konkrétní osoba bude mít po očkování lehké či žádné potíže. Já sám očkovaný jsem, ale ztrácím přesvědčení, že trvalá vakcinace je řešením. Věšteb už jsme slyšeli plno, ale virus si dělá, co chce a nikdo neví proč.

M. Grundmann 24.11.2021 18:15

https://en.wikipedia.org/wiki/1889%E2%80%931890_pandemic Podobná epidemie trvala v 19. století asi 5 let a pak sama odešla.

F. De Winter 24.11.2021 9:39

Významný imunolog, prof. MUDr. Vojtěch Thon, Ph.D., říká zcela jasně – léčba nás, pacientů, není umožněna lidmi, kteří boj s epidemií řídí. Léky jsou, ale pojišťovny jej neproplatí (zato testy a vakcíny za stovky milionů ano). Komu tedy jde o naše životy? Když neumožní praktikům předepisovat účinné léky? Není to tak, že čím více vážně nemocných a mrtvých, tím více byznysu s testy a vakcínami?

A tady je třeba hledat odpověď. Zakazujeme levnou počáteční léčbu, aby nemoc “kvetla”?...

V současném systému zanedbáváme na začátku poměrně levnou léčbu v řádech několika tisíc korun, která by zajistila, že se člověk ani v domácím léčení ve valné většině nedostane do těžké formy covidu. Léčba na intenzivní péči pak stojí statisíce korun, ale prognóza pacienta už je nejistá.

U rizikových pacientů lze přidat i drahou variantu léčby monoklonálními protilátkami, které se podávají infuzí. Když je aplikujete včas, člověk může odejít po dvou hodinách domů. V přímém přenosu jsme to viděli u bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Měl infekci a už druhý den přelétával na druhý konec Spojených států. Tyto látky velmi rychle zabrání rizikovému průběhu nemoci covid-19.

Takže – léky tu jsou, dokonce i pro rizikové pacienty, ale neaplikují se. Lidé se nechávají nemoci Covid v prvotní fázi zcela napospas, bez léčby. Léčba se poskytne až (!!!) v nemocnici.

F. De Winter 24.11.2021 9:39

Pan profesor si nebere servítky ani u odpovědi na otázku testování, čísla označuje za velmi nepřesná:

„Netestují se lidé, kteří jsou očkovaní. Oni také přenášejí virus. Není politická vůle testovat i očkované, jenže pak nemá smysl to takto zjišťovat a měřit.“

Rozdělování lidí na očkované a neočkované je tedy jen politické rozhodnutí, nikoli medicínské. Virus roznášejí jak lidé očkovaní, tak ti neočkovaní.

Pan profesor nesnižuje význam vakcinace, ale jeho slova o tom, že se nemocní neléčili a neléčí, jsou alarmující. I on trvá na tom, že léčba prostě být musí. „Jak jsem řekl, současné vakcíny chrání proti těžkým formám nemoci, ale ne proti infekci“.

Co si z toho vzít... Ti, kteří řídí boj s covidem, od počátku zabránili a brání možné a existující léčbě nemocných od prvních příznaků. Proto řada lidí skončila a končí s těžkým průběhem v nemocnicích, mnozí možná kvůli absenci léčby zemřeli. Tlak je pouze na nekonečné testování a „dobrovolnou“ vakcinaci, kterou ovšem když nepodstoupíte, jste zbavování základních ústavních práv. Očkování přitom chrání jen daného jedince, nechrání však jeho okolí. Není tedy naprosto důvod odlišovat očkované a neočkované vyjma důvodů politických.

J. Vintr 24.11.2021 11:50

Vidíte, že ani lidé, kteří jsou ke kovidismu skeptičtí si nedovolí tu "vakcinaci" veřejně nazvat pravým jménem.....

J. Vintr 24.11.2021 11:53

Žádný obrovský počet nakažených není. Je jen obrovský počet falešně pozitivních výsledků podvodných testů. Ani většina (nebo nikdo) z pacientů v nemocnici tam neleží s nějakým covidem. Covidové pacienty z nich udělaly zase jen ty samé podvodné testy.