13.5.2024 | Svátek má Servác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Em 4.5.2006 8:09

Nechte toho už s těma volebníma programama!

Nakonec vždy půjde někdo s někým do koalice a pak je tisíce důvodů říci že to nešlo kvůli koaličnímu partnerovi- jak nedávno řekl jeden politolog na Čro6. A má pravdu.

bez brýlí 4.5.2006 8:02

Zelení jsou nadějí na změnu

Jestli se profláknou podobně jako ti co tam jsou roky, bude záležet jen na nich.

Petr Vaňura 4.5.2006 8:02

Evropane dá, je to boj s lidskou blbostí a nevědomostí,

na kterou zelení sází. Vy sám zase hledáte jakési "nekomerčno" a nechcete si uvědomit, že svět je takový, jaký je a ideologové ho mohou jen zhoršit, zlepšit nikoliv.

TOM 4.5.2006 8:00

Volební program?

Nač volební program? Stejně už od počátku strany podle něj nehodlají jednat, volební program by se hodil na záchod, kdyby byl tištěn na tenčím papíře. Volím podle lidí, podle toho, co od nich po volbách čekám. A myslím si, že je to většinový přístup.

honzak 4.5.2006 7:52

jestli se melouni

dostanou do parlamentu, tak budeme zírat na "Vizír", který nabídnou. Jak již bylo správně řečeno, je to hlavně sekta, kterou používají šéfíkové jako beranidlo pro svoje ekonomické pletichy, že pane Pávek?

Všem příznivcům obnovitelných zdrojů doporučuji, aby se podívali z okna a zkusili odhadnout množství větrné energie, kterou půjde dnes vyrobit. Ten, kdo si myslí, že bude nicotné má pravdu. Zato fotovoltaika pojede, jen je svojí max.15% primární účinností a cenou poněkud nepoužitelná pro řešení makroenergetických problémů. Ale řečičky melounů se tak krásně poslouchají....

Ladislav 4.5.2006 7:33

Re: pane Brezino,

Evropane, to, že pan Brezina nazval věci pravým jménem není ani extremismus ani klientelismus. Nebo si snad myslíte,že naši spotřebu energie zajistíme bez jádra,pokud nechceme rozšířit spalování uhlí ? Zelení jsou prostě mesiáši, kteří po dosednutí ve sněmovně nevytvoří kromě chaosu NIC a na to vsadím cokoliv.Bohužel kromě KLause a Breziny není nikdo,kdo by tomuto novému náboženství měl odvahu čelit.Díky pane Brezino.

... 4.5.2006 6:57

Neřekli, s kým?

Jestli se to ke mně správně doneslo, Zelení říkají, že jsou ochotní jít do vlády s demokratickou stranou, s kterou bude možné se dohodnout na přijatelném kompromisu. Divné, co. Ale tak by se vládní koalice snad měly sestavovat. Kdyby se rozhodli a domluvili už před volbami, nepotřebují potom vlastní lístek, mohou s koaličním partnerem jít do voleb společně.

A neříct k tomu nic je pořád lepší než lhát.

Ivan 4.5.2006 6:33

Když si to po vás pane Brezino přečtu,

tak mám chuť ty zelené volit, i když jsou mi protivný...Vy jste snad placen od nich.

astro 4.5.2006 5:25

Re: Evropan

Nevím, zda jste prošel školou nedotčen vzděláním nebo jste prostě "ze zásady" proti jádru. Co kdybyste si něco o jaderných elektrárnách s pochopením přečetl?

mol 4.5.2006 2:20

no jo

Už zase za všechno může Pravda a láska. Ta určitě může i za ptačí chřipku. Škoda, že občas za něco nemůže lež a nenávist. Ale to jsou zjevně pozitivní vlastnosti. Alespoň pro některé.

Stanislav 4.5.2006 1:28

Re: Re: Re: pane Brezino,

Nechcete třeba vypíchnout nějakou větu, podle níž je článek fanaticky technokratický?

Evropan (original) 4.5.2006 0:53

Re: Re: pane Brezino,

Ani me nenapadne, jsou to jen slova nuklearniho technokrata, ja Zelene volit nehodlam, ale ani nehodlam nechat bez povsimnuti fanatismus s opacnym znamenkem.

Stanislav 4.5.2006 0:47

Re: pane Brezino,

Myslím, že byste tenhle článek místo pomlouvání měl jít do kamene tesat. Až se nám zelení řádně vybarví (pravděpodobně po volbách), zkuste si na nějakého Brezinu vzpomenout. Jediná naděje je vnitřní nesourodost Zelených, tzn. pravděpodobně osud Unie svobody -- viz její současná zoufalá smažkoidní kampaň.

Opravdu je smůla, že většina voličů Zelených nebude ani ten program pořádně znát, bude je volit proto, že "to nejsou ti zloději jako (před)posledně" a že "udělaj něco pro přírodu".

Joska 4.5.2006 0:38

Pan Brezina je nějakej zmatenej

No pane Brezino, možná že jste placenej (někým) Vy! Jestli máte v hlavě všechno v pořádku tak byste měl evidovat, že nám ta naše politická garnitura nějak zapáchá ve všech oblastech a ve všech politických orientacích. No ale pokud to nevidíte a neslyšíte..... Vám pomoci nebude !!!!

Evropan (original) 4.5.2006 0:30

pane Brezino,

Vy snad musite mit uranovej dul nebo akcie CEZ .... dobrovolne se tohle snad delat ani neda ....