4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mek 7.2.2009 7:36

Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Hned pote co je prevzal od statu bez kontrol auditu a kdo vi ceho dalsiho, tak to bylo co, spravne jednani nebo diktatorske cistky ?

Bořek 7.2.2009 8:08

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Máte pravdu.Ale na druhé straně,když to udělal Bendl ,tak to ospravedlňuje Ratha,když dělá totéž?V čem se tedy ČSSD liší od ODS?To je stále křiku a kritizování,co kdo dělá,ale sámi nejsou jiný!

Bořek 7.2.2009 8:19

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Opravuji: jiní.

I-Worm 7.2.2009 8:21

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

potíž je v tom, že teď řvou ti, co to u Bendla považovali za správný!

Bořek 7.2.2009 8:27

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

To ale také Ratha neomlouvá.Nebo si myslíte,že ano?

fox 7.2.2009 8:53

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

už dejte pokoj s těmi otázkami!My máme raději jednodušší argumenty

I-Worm 7.2.2009 9:50

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

například: co dělá Bendl je správný, co dělá Rath je nesprávný.

Bořek 7.2.2009 14:35

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Omlouvám se,že jsem neodhadnul Váš intelekt.

janoryna 7.2.2009 11:17

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic. když

dva dělají totéž není to totéž. teďjsou to čistky, tehdytobylo zkvalitnění řízení, to je každému jasné !

Vlados 7.2.2009 14:04

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

Je mi líto, ale ono to bylo dosti odlišné. Jednak, jednalo se nikoli o nástup bendla, ale o změnu zřizovate nemocnic, ty nemocnicepřešly pod jiného zřizovate. Druhá drobnost byla, že nikdo ty ředitele neobvi%noval, ale mohli se přihlásit do nově vypsaných konkursů a leckterý z nich to místo obhájil. To nevypadá jako čistka, že? 

berg 7.2.2009 20:29

Re: Kdyz Bendl vyhodil 16 reditelu nemocnic

nevysvětlujte to tak složitě, ráth přece dělá pořřřřádek a jeho věrní ho za to milují, a ostatní si zvyknou

honzak 7.2.2009 7:16

pevně věřím, že

soudruh David Adolfovič Rath se znemožní sám. Jedná jako smyslů zbavený a zcela bez kontroly. Možná by si frajírek měl uvědomit, že ne všichni obyvatelé republiky jsou jeho manželkami...

Věra 7.2.2009 17:59

Re: pevně věřím, že

Souhlas s honzakem, jen jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat, než ho někdo zastaví. Řádí také ve svém bydlišti (viz Lidovky ze 6.2.09, příloha Pátek - Tady je Rathovo, autorka Hana Čápová). Je to prostě psychopat jako vyšitý, však se k němu vyjadřovalo několik psychologů. Je zajímavé, že takto dovede ovládat masy; je to prostě stejné jako s Hitlerem.

Vocílka 7.2.2009 7:12

Nic si z toho pane Bartoni nedělejte!

Příjde čas( za čtyři roky jsou tu znovu krajské volby), kdy to těm zatraceným socanům zase vrátíte. Prozatím si můžete dokonale nabrousit dlouhé nože.

Pešek 7.2.2009 10:30

Re: Nic si z toho pane Bartoni nedělejte!

Nebo aspoň vobtáhnout na vocílce! ;-D

letowitz 7.2.2009 6:58

ČSSD

Možná, že je dobře, že soudruzi z ČSSD vyhráli krajské volby. Jsou lidu blíž a lid je lépe pozná. Soudruzi z KSČ byli do r.89, rovněž lidu blízko a ten kupodivu pochopil i když dnes již zapoměl. Rozhodně oceňuji práci soudruhů Rátha, Emerové, Drymla, Palase a dalších aby opět připměli.

Mejla 7.2.2009 4:58

A co má učitelka mateřské školy (odborná kvalifikace paní Moudré) dělat v dozorčí radě ?

Jako starostka má dost možností k tomu, aby činnost nemocnice sledovala. Vyhryzávání firem darmojedy v orgánech společností, jejichž jedinou kvalifikací bylo správné triko, je doménou zejména paní Klausové, ale pozadu nezůstala žádná strana a bylo komické, jak se na dělení kořisti vždy dohodly i ODS s KSČSSD - viz např. ČKA.

Vaško 7.2.2009 4:22

po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

a odvrátit rozkradení zbytku nemocnic pod záminkou privatizace. Bohužel, mnohdy je již pozdě a ODS stihla dokončit dílo zkázy nevratně.

Povyk velkých i malých tunelářů nad tím, že utřou nos, je pochopitelný. Nepochopitelné jsou jen aktivity redakce Neviditelného psa, v tom, že dává prostor jednostranným a neobjektivním článkům, urážkám, vulgárnímu nálepkování a dehonestování politiků.

Takové zdejší projevy pokládám za kontraproduktivní - sotva bude někdo volit hulváty a jejich zaměstnavatele.

Já teda nikdy.

68 7.2.2009 4:34

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Jste možná příliš sensitivní? Žívot není jen citlivé prostředí paroubkovské, či ráthovské. Potřebujete se otrkat i v prostředí jiném, více hulvátském, a to vás pak nakonec utuží a lépe připraví pro denní život.

Kačka 7.2.2009 4:40

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Vaško - R^

Honza 7.2.2009 5:11

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Musim Vam bohuzel oponovat. Dr. Rath se uz dlouhodobe a dostatecne dehonestuje sam, v tom je naprosto sobestacny.

Petr1 7.2.2009 6:18

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Ano, je třeba pořádně zamést.

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, příště mohu pokračovat.

joch. 7.2.2009 9:42

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

LTO -nemohu si vzpomenout kdo vtom jel,ale to byla taková maličkost!

VL 8.2.2009 0:21

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Bývalý člen ÚV KSČ Junek.

JanaB 8.2.2009 17:59

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Ještě jste zapomněl na pozemky původní paní Paroubkové

JanaB 8.2.2009 17:56

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Hulváty taky nikdy volit nebudu, soudruhu, proto je jasné, že socani nejsou moje parketa.

Jana 7.2.2009 2:32

program CSSD

Zda se mi, ze programem CSSD jsou POGROMY -  uskutecnovane nasimi vudcimi socialnimi demokraty - trojkou PRD =  Paroubkem,  Rathem,  Drymlem. Kdyby Rath  a Dryml zacali CSSD kvuli sve neotesanosti trochu prekazet, predem se pro svou nepostradatelnost pojistili: Dr. Rath nabidl Paroubkovi kreslo prezidenta a Dr. Dryml vyhruzne Paroubkovi vzkazal, ze jeho hlas bude potrebovat. Ani v nejcernejsi mure jsem si po roce 1989 nepredstavovala, ze takova individua se mohou dostat do cela politiky. Karikatura Dr. Ratha v Reflexu  naprosto odpovida nesmirnym ambicim tohoto pana, jeho aroganci, sprostote i sadisticke radosti pri likvidacich vsech tech, kdo se pred nim s ohnutym hrbetem neskloni nebo pouze zacali prekazet.  Smutna charakteristika muze, jehoz cast rodiny zahynula v koncentracnim tabore prave diky podobnym arogantnim, samolibym  (a v tomto pripade nacistickym) diktatorum a likvidatorum.

vrata 7.2.2009 4:01

Re: program CSSD

Je zajímavé, že se Ráth ohání likvidací svého dědečka v koncentráku, ale taktně zamlčuje, že jeho otec byl aktivním agentem STB.

Honza 7.2.2009 5:06

Re: program CSSD

Ano, mate pravdu. Krome toho, ze svou atestaci ziskal podvodem, tento politik, obdivovany snad pouze nekterymi volici CSSD priznal, ze kdyz pracoval v nemocnici, donasel svemu sefovi na  kolegu lekare. Vysvetlil to tim, ze kdyz pro nekoho pracuje a ten ho o neco pozada, tak to plni s celym nasazenim (nepamatuji si uplne presna slova, ale vyznam je uplne stejny).

forto 7.2.2009 8:25

Re: program CSSD

Máte naprostou pravdu.Politika dnešní ČSSD je destruktivní, sprostá a plná zášti.Dělá nejen ostudu našemu státu v zahraničí, viz zahraniční mise, ale také všem socialistickým stranám v evropě. Nikdy jsem nebyl oranžový volič, ale než nastoupil Paroubek, tak jsem tu stranu nějakým způsobem toleroval. Ale co se stalo z politiky po nástupu Paroubka, to je jedna velká žumpa. Paroubek, Rath, Sobotka a zfanatizovaný Zaorálek - to jsou ostudy celé české politiky.