29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alenka v říši divů 9.2.2009 10:18

Re: Rath opět v TV

Pane Vodičko-sapére!

Pozorně jsem ten duel sledovala a do řeči paní ministryni stále skákal Rath.Místo jedné věty vždy vykecával několik minut A pan Moravec ho nedokázal utnout.Rath ukřičí každého! Je tak strašně drzý a samolibý, že se inteligentnímu člověku zvedne žaludek a nesníží se s ním hádat. Paní ministryně se zachovala velmi kultivovaně. Rath je podrazák, atestace sobě a Kubkovi jen tak připsal , využije a zneužije vše, a vysmívá se pak celému národu ,jak se mu to podařilo všechny obelstít.Hanba je, že  takový vyčuránek dostal takovou moc, aby se všemi, jemu nepohodlnými lidmi zametl. Ale na každou svini se vaří voda! A na Ratha to bude hodně velký kotel!!

Zdeněk 9.2.2009 1:24

Re: Rath opět v TV

Lež je pro vás argument. Zlodějna se dá ospravedlnit Jánošíkem - Rathem? Lež je lež a zlodějna zlodějnou! Rath je hajzl, sprostej demagog, nacista, komouš, což jedno jest! 

Zdeněk 9.2.2009 1:15

Re: Bartoň brečí až se za břicho popadáme

Nevím čemu se smát! Nad vámi umím jen plakat. Bože, do čehos duši dal! Mám se těšit na vaše soudruhy, kteří rozumí úplně věšemu. Mám se těšit na Stalina? Nebo máme vlastní zdroje, které tu prý jsou! Je to Rath, Paroubek čí Filip? Pro mne je to stejný chlív zrozený ze stejné bachyně. Proč vše není košér?

mik 8.2.2009 22:48

Přesně

typické stalinské čistky. Bolševici, komunisti sosani, všechno stejná pakáž. Jde jim jen o vlastní koryta a klidně kvůli tomu zlikvidují celou zemi, vyvraždí elitu národa. Jsou to pra sata, která patří za mříž nebo rovnou na šibenici.

AndyO 8.2.2009 22:35

Re: Rath opět v TV

proč jste se tedy ozýval, ač jsem nepsala vám ani o vás?

Objektivně vzato pravdu neměl, neboť ani Hitler, ani Karel IV primárně nestavěli proto, aby "pozvedli hospodářství", to byl jen vedlejší produkt jejich činnosti. Hitler potřeboval zbraně a silnice, úvěry získával ručením budoucími válečnými zisky- bez válek a kořistí by neměl čím platit dluhy a tudíž by žádné hospodářství nepozvedl, jen by ho dorazil.

Karel IV stavěl opevnění- nejen on, na stavbě tzv. Hladové zdi se údajně podílela i chudina, aby měla práci- ne že by stavěl zeď, aby někoho zaměstnal.

Zaměňujete příčiny a důsledky, přinejmenším. Že je Rath demagog je stará vesta,  tak holt riskuje, že to občas někdo připomene.

milan007 8.2.2009 21:44

Re: Bendl vyrazil hned na dobry den 16 reditelu nemocnic

Který je to ten dobrý den na vyhazování ředitelů ??

milan007 8.2.2009 21:42

Re: Bartoň brečí až se za břicho popadáme

Taky ho máte tak vyvinuté jako Jyrka ??

Neffoun-Uffoun-Blboun 8.2.2009 20:56

Bartoň brečí až se za břicho popadáme

jako by chudáček nevěděl, že na čistkách a podrazech je založená celá tato slavná demokracie.;-D

Petr 8.2.2009 20:17

Re: Ing. nestyda.

Tak jsem si vyhledal www stránku p. Bartoně a z jeho životopisu vyplývá, že musel být hodně dobrý soudruh, když mohl v tuhé normalizaci dělat kandidaturu. Protože teď zase chce být europoslancem, tak zamořuje NP svými stupidními a servilními články  k vrchnosti, aby se ODS zalíbil. Je zajímavé, že ti největší "štváči" jsou buď bývalí komouši (Štětina) nebo svazáci (Mejstřík). U Bartoně bych tipoval obojí.

Bubik 8.2.2009 20:05

Re: Bendl vyrazil hned na dobry den 16 reditelu nemocnic

Vaše informace jsou zajímavé. Fakt dělali čistky "od vrchu az dolu"?  Znáte konkrétní příklad těch ministerstev? Napište které ministerstvo, kdy to bylo, jaké všechny funkce vyměnili. A bylo to jen na ministerstvech vedených ODS nebo i KDU a SZ? Jména nesdělujte, stačí ministerstva a  funkce............

Díky.

Petr 8.2.2009 19:31

Re: Ing. nestyda.

Jestliže p. Bartoň je CSc., pak musel být v KSČ anebo vystudovat VUML. A to ani nemusel toho moc umět, na rozdíl od dnešní doby, kdy je na Ph.D. nutné prokázat jistou vědeckou úroveň.

Jik 8.2.2009 19:13

Bendl vyrazil hned na dobry den 16 reditelu nemocnic

okamzite jak je dostal od statu (dnes bylo mozno vyrazit jen pet protoze vetsinu Bendl postupne poprivatizoval), vubec se nezkoumalo jestli ti lide jsou kompetentni, leteli ihned. Na vsech ministerstvech po nastupu ODS byly cisty od vrchu az dolu. Proc pan Barton o tom nepsal ?

mik 8.2.2009 18:55

Po příštích volbách, které vyhraje ODS

bude potřeba pořádně prozkoumat pozadí "činnosti" KSČSSD na radnicích, pak už nebude potřeba je odvolávat, půjdou rovnou do kriminálu.

Co neviděl neukrad, (a)sociální demokrat.

JanaB 8.2.2009 17:59

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Ještě jste zapomněl na pozemky původní paní Paroubkové

JanaB 8.2.2009 17:56

Re: po čistkách a dlouhých nožích ODS je třeba řádně zamést

Hulváty taky nikdy volit nebudu, soudruhu, proto je jasné, že socani nejsou moje parketa.

Vodička-sapér 8.2.2009 17:32

Ing. nestyda.

Rozhovor,  ve  kterém  se  dr.Rath  zmínil o Hitlerovi, nebyl zrovna košer, on se za něj veřejnosti omluvil,  reakce politiků ODS, ohlasy  na  něj byly  trapnými  scénami.na což ostatně upozornil i pan Neff.Jak prohlásil  D. Rath, on  přišel  za  německé okupace o některé  své předky.Inž . Bartoň  nízkým  žvaněním  o přimalovaném  knírk,  klesl  na  dno lidské slušnosti.  Jednou by se mohlo stát, při současné  sprostototě  nékterých  českých prostitujících  "novinářů", že některého napadne, někomu nasadit charakteristickou čapku a přírovnat  jej k  F. E.. Dzeržinskému, to bude "vtipné". že pane ing. Bartoni Csc.,Vy který se takto zviditelňujete, ve své, až chorobné snaze,  stát se europoslancem

Kvetla 8.2.2009 16:39

A proč by měl ochraňovat nějakou hospodářskou soutěž ,když by musel "čůrat" proti větru.,riskovat a "pálit si prsty".....

Nebo si snad někdo naivní myslí,že tuhle trafiku dostal shůry jen na jedno volební období ??? Doby p.Volejníka jsou už dávno pryč...:-D

Karel K 8.2.2009 16:02

Re: Rathův prehistorický komunismus

Socdemákům se podařilo přesvědčit velkou část jinak inteligentního národa, že dostaneme něco zadarmo. Ono je totiž jedno, kdo těch 30 korun zaplatí, budeme to vždycky jen a jen my. Nebo to snad půjde z jejich kapsy? Ne, rozhazují zase jen naše peníze.  Cožpak lze takhle vyřečit finanční ztráty ve zdravotnictví?   Almužnou? My ovšem nemůžeme od malých politiků čekat velké, nápravné  změny   Příště hodí na kraje zase další výdaje a tam to jejich růžovo-rudí nohsledi odsouhlasí. Oni ani nemusí spolupracovat s mafií, oni jsou mafie. 

UFO 8.2.2009 15:58

Re: já bych ho rovnou odpráskla,

To je zábavné, výběrové řízení. Nemá smysl argumentovat, postačí si přečíst zákon. Ředitel školy zřizované krajem je jmenován radou kraje. Je to vysloveně politická funkce a výběrové řízení je postup, kterak opravdu vybrat vhodného kandidáta. Ve státní jsou zaměstnaní chovní lidé. To jsou jedinci, kteří se u stran něčím zasloužili. Napře v r. 2006 proběhla noc dlouhých nožů, kterou líbil pan Topolánek. Kraje si také po svém vzniku vybrali své lidi a ostatní prostě vyházeli. Nevidím důvod, proč by to ČSSD měla dělat jinak. Jeno KDU je dokonalá gigantická personální agentura. To není můj výrok, ale výrok pana Kalouska. Kdykoli je kamkoli schopna dodat odborníka.

Herakleitos 8.2.2009 15:45

Re: Rath opět v TV

Ládíku ekonomický negramota jsi především ty !Vzpomínáš na naši diskuzi o letošním schodku státního rozpočtu?Vidíš a už se mluví o tom, že bude činit více jak 100 miliard. A kdo měl pravdu ty ve meno?

Petr 8.2.2009 15:30

Re: Propaganda a organizace, kap. 11

"aby z přívrženců vybrala ty nejcenější a učinila z nich své členy" - praxi to moc neodpovídá, viz účelový nábor členů (byť hospodských povalečů), aby Bursík a Gandalovič mohli obhájit své posty.

Ladislav N :-))) 8.2.2009 15:29

Re: Rath opět v TV

No, tak to si ho poslechněte nebo přečtěte přepis záznamu v Lidovkách. Rath je ekonomicky zcela negramotný hlupák. Jinak by si nikdy nedovolil dávat za příklad Hitlerovo budování dálnic související s vojensku expanzí. Na Ratha stačí jediná otázka - "Kde na to vy (nebo Hitler) vezmete (vzal) peníze? ;-P

Ladislav N 8.2.2009 15:24

Re: Rath opět v TV

Rath jenom svými žvásty o "řešení krize" dal najevo svou EKONOMICKOU NEGRAMOTNOST. Toť vše.

Veničan 8.2.2009 15:18

Re: Ratha není třeba kritizovat a něco na něj snad i vymýšlet.

Logické věci ?

Záleží na tom, zda si přejete řešení problémů v rámci této společnosti nebo mimo ni.

Vodička-sapér 8.2.2009 15:13

Re: Rath opět v TV

Dnešní pořad jsem pozorně sledoval. Byk do něj zařazen i archivní projev paní ministr. při uvedení do funkce. V něm pravila" Budu pokračovat ve šlépjejích  dr. Julinka,  který  s jeho vizí poplatků dokázal, na  př. v krajských volbách , že  jím  nastoupená cesta je ta jediná správná. že se těší všeobecné národní podpoře.K  dnešnímu  vystoupení  pí ministr.,, její mediální poradce by jí měl důrazně  připomenout, že ona i když disponuje velkým půvabem,  musí argumentovat  fakty, nedělat trapné čertovské kukuče, ksychtíky, obracení oček v sloup se rovněž nehodí , skákáním do řeči se u publika neboduje. Pokud , se Věro.,  zmiňujete o demagogii, doufám že máte na mysli úvodní  tel. show nové minisrtrině.    

vašekk 8.2.2009 14:50

Re: populace

Kluk je blbej, na nic se nehodí, dáme ho na studie, a podle toho to s českou chemií vypadá... totiž jak ministr Kalousek, tak politruk Bartoň jsou inženýři chemie. Ten druhý by měl dodatečně zaplatit poplatky za své dávné pobyty v léčebném zařízení, než ty poplatky budou zase zrušeny, bylo by to principiální.

peregrin 8.2.2009 14:43

Re: Rath opět v TV

mávat čtyřikrát jako s pádným argumentem

Petr 8.2.2009 14:43

Re: Rath opět v TV

"teorie o Hitlerovi", to je značně nadsazené, pouze neuváženě něco řekl, čehož asi sám lituje. Na druhé straně objektivně vzato nelze u negativních postav historie paušálně všechno odsuzovat. Víte třeba, že Mussolini byl spisovatel a historik? Psal lyrickou prózu a z té druhé oblasti je velmi ceněno jeho dílo o Husovi. Za Hitlera se pak velmi rozšířila síť německých dálnic. Rathovy ekonomické nesmysly neznám, a proto se k tomu nemůžu vyjadřovat.  

peregrin 8.2.2009 14:42

Re: Rath opět v TV

narážky na druběž jsem neměl já; je vidět, že dobře nečtete; ono mávat během hodiny jedním obskurním článkem z tisku není demagogie? objektivně vzato měl Ráth částečnou pravdu i s tím Hitlerem a Karlem IV; bohužel, říkat takové věci je neslušné,což beru

Forstmeister 8.2.2009 14:35

Funkce je spojitá tehdy, když ...

Uvedl jsem jenom příklad, kdy možné hejno blbů bude oponentně ryčet se závěrem, že "to nelze" a opomine absenci premisy v otázce. Že existuje jakýsi obor komplexních čísel, rodinní poradci poslance obvykle ani neslyšeli. Takže, když poslanec uslyší o "něčeho natahování", vybaví si holínky, matně i šprcku, když se s "dědou", svým placeným odborným poradcem poradí, přidá k tomu ještě hodinky. Také se kdysi natahovaly. Víte, zkušení rétoři, rozcupovali mnohdy leckterého logika. "Co nedokáži, to ukecám a pokud můj hlas bude hřmít, ničeho se nelekám". Asi tak. Jinak Mea culpa. Můj názor.