23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
berg 7.2.2009 20:38

Re: Demokracie

co to je za blbost? přece ani demokraticky zvolený doktor si nemůže dělat co chce, dodržování zákonů je u zvolených snad základní předpoklad, přece se takhle znovu nechopí moci lůza

Petr 7.2.2009 18:50

Bendl je "trafikant",

přesně jak píše Lampedusa, škemral u Ratha, aby jej nechal ve funkci, byl schopen odkývat i zrušení poplatků, několikrát zradil, aby se udržel nebo získal nějaké nové koryto. K tomu ještě vymyslel funkce zmocněnců pro podobně neschopné exhejtmany a daňoví poplatníci je mají živit. Takže takhle vypadá v praxi sebereflexe ODS. Myslím, že ve válečných časech by takovéto charaktery nejspíš postavili ke zdi.

milan007 7.2.2009 18:57

Re: Bendl je "trafikant",

Jasně. V ODS jsou jen gauneři. Zato oranžoví hoši jsou moudří krásní a spravedliví. :-D Ve středověku by z Vás byl, při Vašem způsobu myšlení náboženský fanatik, co by nechal upálit Giordana Bruna, jelikož hlá takovou pitomost , že je země kulatá. :-D:-D Stručněji vajádřeno, tipoval bych Vás na primitiva :-P:-P

Slava 7.2.2009 19:12

Re: Bendl je "trafikant",

Já zase vás na hluchého slepce.

berg 7.2.2009 19:40

Re: Bendl je "trafikant",

hluchý slepec může být nositel nobelovky, ale slava je pouhý plájboj,prostý pobíječ much;-(

Petr 7.2.2009 22:44

Re: Bendl je "trafikant",

Váš odhad je vzdálen několik světelných roků. Více uvádět nebudu, protože při stylu vaší argumentace, kdy nesnesete kritiku vašich oblíbenců a hned se snažíte dehonestovat kritika a k tomu přidáte všechny přívržence opozičního tábora, je zbytečné s vámi ztrácet čas.

berg 7.2.2009 23:38

Re: Bendl je "trafikant",

správně petře, neztrácej čas, na něho se svou soc. logikou nemáš, běž kecat blbosti jinam

Petr 8.2.2009 1:12

Re: Bendl je "trafikant",

Na vaši modrou logiku, chlapci, by neměl ani Lofti Zadeh.

berg 8.2.2009 12:07

Re: Bendl je "trafikant",

ty teda dokážeš splantat nesouvisející věci dohromady, zastánci socialistického vyžírání společnosti s ním přece nemají nic společného

Lampedusa 7.2.2009 17:15

Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

;-€;-€;-€No tak když je řeč o tom panu Bendlovi, tak k němu asi tolik, pokud někdo nesleduje události dostatečně pozorně. Pokud vím, tak po prohraných volbách prosil, ať jej nechají v úřadě hejtmana a klidně ať si nechají všechny ostatní funkce - a třeba i všechny peníze. Poněvadž si také myslel, že po drtivé prohře ve volbách Topolánkovi zvoní hrana a nastává světlá budoucnost pro Béma, rázem se tomuto stal  nejlepším kamarádem a pobočníkem. Když se začala karta obracet, najednou zjistil, že nejlepším kamarádem je přeci jenom Mirek. No to jenom tak pro pořádek, když je vám Rath tak nesympatický a Bendl prý byl taková jednička (asi taková, jak ta Kalouskova od Mirka). :-(:-(:-(

Pepa 7.2.2009 17:24

Re: Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

Omyl jedničky jsou v ČSSD - takový bordej, jaký dokázali udělat s 30 Kč popty ředitele škol latkem v krajích, ve kterých vládnou, se nepodařilo a nepodaří nikdy nikomu!!! Nikdo neví, jestli má psát žádost, nebo jestli mu peníze přidou poštou, lidé jezdí desítky km za lékárnami, kde si myslí, že bude levněji,ale není, protože lékárníci si hbitě zvedli marže, takže kromě cestování zaplatí ještě více. Za ty ředitele škol, kteří nedokázali sdělit svůj návrh na název vysoké středočeské university navrhuji Pražáci mají Karlovu universitu, Středočeši ať mají Rathovu universitu ať si nezávidí!!

A každý kraj ať si otevře jednu po novém hejtmanovi jen nevím, kde bude Paroubkova? Že bychom zrušili Karlovu? 

Andyo 7.2.2009 17:46

Re: Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

nejsem si jistá, zda někdo tvrdí, že Bendl byl "taková jednička", možná že ano, to však pro zjištění, že je DR vtělení Ády Hitlerojc nemá žádný význam.

Vy si můžete uklidňovat svědomí zděšené faktem, že podporujete DR třeba porovnáváním DR s Bendlem a nadáváním na ODS či její voliče, my nemusíme, neboť jsme toho populistického zmetka nevolili ani ho neobhajujeme.

Queribus 7.2.2009 18:37

Re: Bendl je prostě jednička - a takových je v ODS většina !

Nebreč

;-D;-D;-D

Jarka 7.2.2009 16:39

V našem kraji je politika nástrojem k moci

Protože jsem už v důchodu, mohlo by mi být směřování politiky lhostejné, ale není mi lhostejné, jak jsou politici bezcharakterní! Po zádech voličů se dostanou k moci, potom se starají jen o své prebendy, předvádějí se jak kohouti na smetišti, místo, aby dali hlavy dohromady, když je krize, tak se snažit všichni příjít na to, jak se z ní dostat se zdravou kůží a ne jak kluci na písku se hašteřit a bořit si bábovičky. Ať je to ODS, ČSSD, KDU,nebo i Ti šmudlové zelení, dejte hlavy dohromady a přestaňte se předvádět jste tu pro celý národ a ne jen pro skupinku lidí, kteří vás zrovna v těchto volbách zvolili. Tak se konečně ukažte a nedělejte zmatky rušením toho, co ti před vámi zavedli!

Yetti 7.2.2009 16:31

Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

A nikdo mi nevymluví,že to neni pravda.Jedná se o politiky ze všech stran bez vyjímky.Na všech úrovních politiky jakmile se někdo dostane k moci,okamžitě se snaží této situace využít.Protože záhy  zjistí,že se daří, začne střečkovat.Možná to neplatí pro starosty malých obcí,ale i tam někdy představenstva hrají pro sebe.Proto si myslím ,že polityka je jenom velká žumpa,a když v ní zalovíte tak vždy vylovíte to samé. Pokud se politikům podaří udržet stávající spusob volby a omezit občanům ještě více kontrolní mechanismy,které by je kontrolovaly tak je "vymalováno". Soudní moc a tisk,které patří ke kontrole demokracie-škoda mluvit.

zoch 7.2.2009 16:42

Re: Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

Tak nějak to skutečně je.  Proto si nemyslím,že Rathova aktivita je nežádoucí. Prostě je nutné trošku  to zahnívající bahno probrat. Alespoň v tomto smyslu to má význam.  Některé firmy už nepochybně měly příliš pevné vazby " nahoru". A nejde jen o to.  Prostě změna je potřebná vždy a žádoucí.  Jinak si každý na své židli myslí,že je nedoknutelný baron.......

Bořek 7.2.2009 17:00

Re: Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

Že každá změna je žádoucí,nelze zobecnit.Né vždy totiž musí jít k lepšímu.A také né,když nová politická garnitura,která se po volbách dostane k moci MUSÍ všechno předchozí ,třeba i dobré,bořit jen, aby si tam dosadila své koně.

berg 7.2.2009 19:52

Re: Politiky zajímají pouze jejich koryta,aby se dostali k penězům a moci.

ano, přesně tak vysvětlují ráthovi přiznivci, proč ho volí, "on tam udělá pořadek", přitom si ani nevšimnou, jak dostává celý systém pod svou osobní kontrolu a potom to nebude zahnívající bahno, ale pořřřádek. socani, vaše naivita je neuvěřitelná

Goral 7.2.2009 15:45

Lidé bděte a neblbněte .

V tomto státě dle posledních voleb existuje asi 40% skupina obyvatel kteří nepoznají rozdíl mezi fašisty,komunisty a demokraty .Se svobodou mají problémy a v podstatě se ve svobodné,demokratické společnosti neorientují a potřebují vůdce fašisticko-komunistického typu,jelikož jejich intelektuální potenciál je omezen, tak je vedou omezenci generovaní geneticky z komunistů STB typu,často z rodin agentů,udavačů a lidské spodiny fašisticko-komunistického typu .Bude třeba začít již ve škole aby tato nemyslící voličská vrstva dostala základy slušného vychování . Potom tyto jelita nebudou házet schopným lidem klacky pod nohy .Klacík dopadá jako bumerang beztoho na jejich hlavu , viz jejich leninská moudrost ze zdravotnictvím zdarma .Práci čest !

Slava 7.2.2009 15:57

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Já mám pocit, že tolik hlasů ODS nedostala.

Goral 7.2.2009 16:04

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Slava - jste na dobré cestě ...zkuste myslet dále !

hulwat 7.2.2009 16:22

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Pablb Slava si myslí, že je génius, když něco obrátí naruby.

Slava 7.2.2009 19:09

Re: Lidé bděte a neblbněte .

No od vás to sedí. Argumenty žádné, ale urážek plná huba.

berg 7.2.2009 19:36

Re: Lidé bděte a neblbněte .

a vy snad máte nějaký argument? akorát tu máte desítky takových plků

Slava 8.2.2009 13:26

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Jeden jsem uvedl, nemohu za to, že neste schopen pochopit smysl psaného textu.

Jakub S. 7.2.2009 17:04

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Bohužel tomu tak je, gorale. Goralu, czy ti nie žol - ? Je mi, velice...

ike 7.2.2009 18:57

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Gorale,kde se v tobě bere tolik nenávisti,že by těžké mládí?Nebo je to sebestřednost?

Goral 7.2.2009 19:39

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Hmotná  i stranická nezávislost ,láska k lidem , demokracii  a snaha hledat  nejrychlejší cestu vpřed .Myšlením k bohatství ve smyslu duchovním !Stop českým fašistům , komunistům a diktátorům !

ike 7.2.2009 19:55

Re: Lidé bděte a neblbněte .

Už je to lepší.Jsme v tom všichni a Bůh nám pomáhej.

berg 7.2.2009 20:00

Re: Lidé bděte a neblbněte .

ike, vy nejste schopen vnímat myšlenku v textu? proč to potom všem musíte sdělit?