28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
UFO 8.2.2009 15:58

Re: já bych ho rovnou odpráskla,

To je zábavné, výběrové řízení. Nemá smysl argumentovat, postačí si přečíst zákon. Ředitel školy zřizované krajem je jmenován radou kraje. Je to vysloveně politická funkce a výběrové řízení je postup, kterak opravdu vybrat vhodného kandidáta. Ve státní jsou zaměstnaní chovní lidé. To jsou jedinci, kteří se u stran něčím zasloužili. Napře v r. 2006 proběhla noc dlouhých nožů, kterou líbil pan Topolánek. Kraje si také po svém vzniku vybrali své lidi a ostatní prostě vyházeli. Nevidím důvod, proč by to ČSSD měla dělat jinak. Jeno KDU je dokonalá gigantická personální agentura. To není můj výrok, ale výrok pana Kalouska. Kdykoli je kamkoli schopna dodat odborníka.

Tx 7.2.2009 12:21

Topolánek

o Noci dlouhých nožů pouze mluvil, Rath ji udělal už v den nástupu.

Joob 7.2.2009 12:18

Když dva dělají totéž

Pan Bendl se lépe neuvedl, on to však dělal v zájmu věci,že .....

runner 7.2.2009 12:50

Re: Když dva dělají totéž

Autor to myslí následovně: "Bendl byl samozžejmě taky lump, možná i větší, ale náš, modrej."

jarda 7.2.2009 13:11

Re: Když dva dělají totéž

pane/paní/  jooob, pokud myslíte Bendla na kraji, tak to byl první hejtman a dával kraj dohromady- nemohl tedy nikoho vyhazovat, protože tam nikdo nebyl.                   

Slava 7.2.2009 13:25

Re: Když dva dělají totéž

Byl, kraj jen převzal nemocnice, ty kraj nestavěl a Bendl jejich ředitele vyházel. Blábolíte jak malý jarda.

čtenář 7.2.2009 12:17

Opět začalo platit, že

čím hůř, tím líp. Voliči musí na vlastní kůži pocítit, koho si vlastně zvolili. Samozřejmě, že může hrozit, že hitlerek Rath by se na celostátní úrovni mohl zachovat jako jeho deklarovaný vzor a třeba zrušit příští volby, ale na krajské úrovni spíš jde jen panoptikum. Je ale jen otázkou času, kdy Paroubek dá veřejně najevo, že mu takový obtížný komplic vadí a pustí se do sebe veřejně. Pokud budou dál klesat preference ČSSD, dožijeme se určitě ještě veliké legrace.

jarda 7.2.2009 13:12

Re: Opět začalo platit, že

vy to nechápete, co mám Rath za voliče ??  Těm nepořádek, chaos, dluhy nevadí. Rath to ale ví a proto bude pokračovat.

ss 7.2.2009 13:21

Re: Opět začalo platit, že

Těším se, jak uvidím Paroubkovu protaženou hubu, až mu ten skvělý Rath přeroste přes hlavu. A přeji mu to.

Slava 7.2.2009 13:28

Re: Opět začalo platit, že

Voliči to už předtím pocítili na vlastní kůži, takže výledek je 13:0. Čtěte lépa a pozorněji, čtenáři. Takhle vypadáte ne jako čtenář, ale jako blbec.

Jirka 7.2.2009 13:44

Re: Opět začalo platit, že

Voliči na své kůži teprve pocítí,co si to zvolili.:-D

Slava 7.2.2009 13:51

Re: Opět začalo platit, že

Zatím jich většina souhlasí. Dokonce i  tady, v této dikusi. Po zkušenostech s ODS berou i socdem. jako menší zlo. Smiřte se s tím.

Starý J. 7.2.2009 14:04

Re: Opět začalo platit, že

V to bych moc nedoufal (že se rozkmotří s Paroubkem). Paroubek ho nutně potřebuje a rád jej strčí tam, kde bude potřebovat udělat krvavou řež. I ve sněmovně ho jako rozes.řače nutně potřebuje, když je třeba získat čas (jednou tak Rath držel sněmovnu celé odpoledne).

Nezapomeňte, že Praha s třední Čechy byly doposud jasnou baštou ODS. Rath to vyčistí a nakonec ho použije i v Praze (i když první pokus s ním v Praze dopadl katastrofálně).

Jedině ostatní poslanci by mohli tlačit na Paroubka. Nejsou všichni Rathem nadšeni, jak píše dnešní MfD! Ovšem jejich tlak je dost impotentní v tak tvrdé diktatuře. A navíc Rath neuvěřitelně dobře odměňuje své nohsledy - viz jejich odchod z ministerstva zdravotnictví a královské odměny v souhrné  výši cca 10 milionů, přičemž si nejvíce namastil kapsu Dryml!

Zfanatizovaným voličům socanů ovšem zlodějny jejich miláčků vůbec nevadí (viz třeba odpuštěných 26 milionů pro StB vystrojovatele Paroubkovy svatby v Mariánkách)!

Slava 7.2.2009 14:57

Re: Opět začalo platit, že

Zfanatizovaným voličům ODS její zlodějny které jsou podstatně větší,  také nevadí. Tak co je na tom divného.

Ivan 7.2.2009 12:08

Politruk Bartoň se ozval.

Rath jenom správně vyhazuje korupčníky dosazené ODS. Jak ukazuje jasně představenstvo nemocnice v Benešově. ODS ji přeměnila na akciovku, dosadila své lidi, ti udělali za rok dluh ve výši 35 milionů a pak si vyplatili milionové odměny. Jasně se ukázalo, proč se přeměna na akciovku udělala. Aby si "zákonně" mohli korupčníci z ODS vyplatit prachy.  Teď se v jiném krajském úřadě ukazuje, proč hejtman z ODS 4 roky utajoval smlouvu o koupi nábytku pro jeho úřad. Když se smlouva odtajnila, tak se ukázalo, že např. za věšák, za který v  každém obchodě zaplatíte 1100Kč  hejtman zaplatil 12000Kč.  A tak to bylo u veškerého nábytku pro úřad. Hejtmanská židle za 40000Kč.  To mají hejtmani z ODS pěkně náročné zadky.  Kolikpak za takovou "malou domů" asi pan hejtman z ODS dostal do vlasntí kapsy? A to jsou tvrdá fakta, ne vymyšlené žvásty politruka Bartoně.

Petr1 7.2.2009 12:16

Re: Politruk Bartoň se ozval.

Jedině dosadit Drymla. Nemocnice pod jeho vedením perfektně prosperovala.

Ivan 7.2.2009 12:26

Re: Politruk Bartoň se ozval.

To ale v příspěvku nebylo. A Rath  Drymla přece taky nikam nedosadil. Co bylo tou připomínkou míněno? Že by to bylo v duchu slavného odůvodnění radních ze hry "Drak je drak", kdy říkají:  ...máme sice draka za humny, ale napište, že v sousedním městě mají žábu na prameni".

Petr1 7.2.2009 12:48

Re: Politruk Bartoň se ozval.

Jako že do té akciovky, co do ní dosadila ODS své lidi, dát Drymla, aby konečně byla bez dluhů.

jarda 7.2.2009 13:16

Re: Politruk Bartoň se ozval.

Rath dosadil Drymal na ministerstvo a za 9 měsíců mu dal odměnu O.5 M .Náhoda je potvora a když si to přepočítáte, dostanete za dobu ředitelování v Benešově těch l.5 M :-):-)  A kdyby Rath toho ředitele nevyhodil, tak by tam ještě pracoval a kdyby to udělal chytře, tak mu nemusel nic platiti ;-)

Rad 7.2.2009 17:31

Re: Politruk Bartoň se ozval.

snažíte se marně, socani počítat neumí, protože kdyby uměli, nemohli by nasekat dluhy, jejichž úroky představují pro 4 člennou rodinu každý rok 20tis (třeba pračku a sušičku).

Starý J. 7.2.2009 14:16

Re: Politruk Bartoň se ozval.

Rath při odchodu z ministerstva sobě a svým nohsledům, vyplatil celkem 10 milionů. Nejvíce z nohsledů si namastil kapsu Dryml. Ne půl milionu, jak zde někdo píše, ale třičtvrtě milionu.

Vám asi nevadí, když Dryml tvrdí, že v jeho kraji socani rozkrádají, že? Teď bude Dryml, dřívější pevná opora Ratha a ČSSD v kraji, asi nevěrohodný, že? Ovšem jako všichni šibalové dříve byl bez poskvrnky! Nebo Vám nevadí, když bývalý předseda OSN Kavan potvrzuje švédským novinářům, že bafuňáři socanů se podělili o 2 miliardy úplatků, co sem Švédové poslali (asi je bývalý předseda OSN nedůvěryhodný)?

Také Vám asi nevadí, že svatba Paroubka stála poplatníky 26 milionů, co odpustil Sobotka na daních STBákovi, co Paroubkovi svatbu vystrojil, že?

Andyo 7.2.2009 18:01

Re: tak já myslím, pane Starý, že je to v pořádku a doufám,

že až Rath skončí ( stejně jako Gross, v balíku a s opovržením vůči "sockám"), zůstanou jeho voliči totálními žebráky, v zanedbaných městysích, s holými zadky, rozflákanými silnicemi a s haranty vychovanými učiteli, kteří vyhovovali Rathově psychopatické osobnosti a to byla jejich jediná kvalifikace.

Rad 7.2.2009 12:41

Re: Politruk Bartoň se ozval.

Není každý tak šikovný jako Standa Gross. A takových příkladů, jako zapomenutá telefonní ústředna za pár milionů, telefonní přístroje místo za 300 za 3500 by se našlo víc a i jinde. To co píšete je samozřejmě na potrestání ale nic to nemění na tom, že Rath vyhazuje cizí peníze (mnohem více než 40000) ve svém zájmu a doufám, že za to bude řádně potrestán a nejen fackou. Dusledky jeho činů, jako např. neopravené komunikace, bohužel tu dlouho budou svědčit o jeho vyhazování peněz.

jirka.s. 7.2.2009 12:54

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

Docela by mne zajímalo, na čem si válí šunky soudruh dRáth a kolik to stálo!!! Pochlubíš se, soudruhu ruděhnusný ivane sergejeviči, nebo tě to snad nezajímá? ;-P

peregrin 7.2.2009 13:04

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

no válí se na tom samém,co Bendl; nebo Bendlsnad křeslo ukradl?

jarda 7.2.2009 13:18

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

nebo si koupil novou vlastní židli - to je ta možnost , o které se tady baví dospělí. 

peregrin 7.2.2009 13:27

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

nevím, o čem se baví dospělí; ale jsou dvě možnosti:buď Bendl křeslo ukradl a nebo zničil; předpokládm, že oba mají stejnou zadnici; neo snad modrá je jinačí než oranžová?

jirka.s. 7.2.2009 16:17

Re: Hejtmanská židle za 40 000 Kč!

Ani já, a nejspíše ani ty, jsme v životě žádnou modrou ani oranžovou (Y) neviděli ! Ovšem pěkně rudá, zapařená, s vlkem, to už je jiná! A přesně takovou má soudruh dRáth! ;-)

Landys 7.2.2009 12:08

Některé čistky bývají i očistné !

:-(Opravdu nehrané zděšení autora článku. Něco takového tady nikdy před tím nebylo, a už ani nikdy nebude (ale jen v případě, pokud bude u moci ODS). Vždyť přeci hejtman Bendl tam po svém nástupu nechal všechny předešlé funkcionáře - a tak to má správně být. Vlastně jich vyhodil skoro stejně, ale to bylo něco jiného. On vyhodil jen ty, kteří byli odborně nezpůsobilí a nahradil je nejlepšími odborníky ve svém oboru, tak to je naprosto logické a proti tomu nelze nic namítat. Jestli on  ten Rath ale nepochytil tyto manýry v době kdy laškoval s tou ODS, jak tady kdosi již zmínil.Rv

jarda 7.2.2009 13:19

Re: Některé čistky bývají i očistné !

landýsku, píšu i Vám-  Bendla na kraji byl první hejtman a dával kraj dohromady- nemohl tedy nikoho vyhazovat, protože tam nikdo předtím nebyl.