26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AndyO 8.2.2009 14:28

Re: Rath opět v TV

že vám nevadí ekonomické nesmysly p. Ratha , to je zajímavé. Ten může bez kritiky plácat naprosté nesmysly, viz jeho teorie o Hitlerovi či Karlovi IV,?

Petr 8.2.2009 14:43

Re: Rath opět v TV

"teorie o Hitlerovi", to je značně nadsazené, pouze neuváženě něco řekl, čehož asi sám lituje. Na druhé straně objektivně vzato nelze u negativních postav historie paušálně všechno odsuzovat. Víte třeba, že Mussolini byl spisovatel a historik? Psal lyrickou prózu a z té druhé oblasti je velmi ceněno jeho dílo o Husovi. Za Hitlera se pak velmi rozšířila síť německých dálnic. Rathovy ekonomické nesmysly neznám, a proto se k tomu nemůžu vyjadřovat.  

Ladislav N :-))) 8.2.2009 15:29

Re: Rath opět v TV

No, tak to si ho poslechněte nebo přečtěte přepis záznamu v Lidovkách. Rath je ekonomicky zcela negramotný hlupák. Jinak by si nikdy nedovolil dávat za příklad Hitlerovo budování dálnic související s vojensku expanzí. Na Ratha stačí jediná otázka - "Kde na to vy (nebo Hitler) vezmete (vzal) peníze? ;-P

Forstmeister 8.2.2009 14:35

Funkce je spojitá tehdy, když ...

Uvedl jsem jenom příklad, kdy možné hejno blbů bude oponentně ryčet se závěrem, že "to nelze" a opomine absenci premisy v otázce. Že existuje jakýsi obor komplexních čísel, rodinní poradci poslance obvykle ani neslyšeli. Takže, když poslanec uslyší o "něčeho natahování", vybaví si holínky, matně i šprcku, když se s "dědou", svým placeným odborným poradcem poradí, přidá k tomu ještě hodinky. Také se kdysi natahovaly. Víte, zkušení rétoři, rozcupovali mnohdy leckterého logika. "Co nedokáži, to ukecám a pokud můj hlas bude hřmít, ničeho se nelekám". Asi tak. Jinak Mea culpa. Můj názor. 

AndyO 8.2.2009 14:20

Re: ministrině

;-D;-D

peregrin 8.2.2009 13:52

Re: Rath opět v TV

pokud není demagogií mávat během hodiny celkem čtyřikrát jakýmsi obskurním článkem z tisku, tak skutečně má paní ministrině srovnaná fakta;

Vodička-sapér 8.2.2009 15:13

Re: Rath opět v TV

Dnešní pořad jsem pozorně sledoval. Byk do něj zařazen i archivní projev paní ministr. při uvedení do funkce. V něm pravila" Budu pokračovat ve šlépjejích  dr. Julinka,  který  s jeho vizí poplatků dokázal, na  př. v krajských volbách , že  jím  nastoupená cesta je ta jediná správná. že se těší všeobecné národní podpoře.K  dnešnímu  vystoupení  pí ministr.,, její mediální poradce by jí měl důrazně  připomenout, že ona i když disponuje velkým půvabem,  musí argumentovat  fakty, nedělat trapné čertovské kukuče, ksychtíky, obracení oček v sloup se rovněž nehodí , skákáním do řeči se u publika neboduje. Pokud , se Věro.,  zmiňujete o demagogii, doufám že máte na mysli úvodní  tel. show nové minisrtrině.    

Alenka v říši divů 9.2.2009 10:18

Re: Rath opět v TV

Pane Vodičko-sapére!

Pozorně jsem ten duel sledovala a do řeči paní ministryni stále skákal Rath.Místo jedné věty vždy vykecával několik minut A pan Moravec ho nedokázal utnout.Rath ukřičí každého! Je tak strašně drzý a samolibý, že se inteligentnímu člověku zvedne žaludek a nesníží se s ním hádat. Paní ministryně se zachovala velmi kultivovaně. Rath je podrazák, atestace sobě a Kubkovi jen tak připsal , využije a zneužije vše, a vysmívá se pak celému národu ,jak se mu to podařilo všechny obelstít.Hanba je, že  takový vyčuránek dostal takovou moc, aby se všemi, jemu nepohodlnými lidmi zametl. Ale na každou svini se vaří voda! A na Ratha to bude hodně velký kotel!!

Starý J. 8.2.2009 11:47

Ratha není třeba kritizovat a něco na něj snad i vymýšlet.

Stačí si přečíst a poslechnout, co on sám říká. Rozhovor s ním je v sobotní MfD a stojí to za to!

Slava 8.2.2009 13:08

Re: Ratha není třeba kritizovat a něco na něj snad i vymýšlet.

To ano, říká logické věci. Vám se to ovšem líbit nemůže.

Veničan 8.2.2009 15:18

Re: Ratha není třeba kritizovat a něco na něj snad i vymýšlet.

Logické věci ?

Záleží na tom, zda si přejete řešení problémů v rámci této společnosti nebo mimo ni.

Petr 8.2.2009 11:39

30 Kč mě vůbec nevzrušuje,

až někdy půjdu k lékaři, klidně je zaplatím, pamatuji si však, jak jste tady, Malý Astone, bojoval proti zavedení eura s tím, že si počkáte, až bude za 15 Kč. Takže vždy, když vidím váš příspěvek, si říkám: pomatený důchodce dorazil.

RasPutin 8.2.2009 11:35

Čistka za čistkou

Nadpis příspěvku je správný - obsah naprosto povrchní. Zeptáte-li se znalců jednotlivých prostředí, kde se "čistí", řeknou Vám: nic nového pod sluncem. Když nastoupí k moci ODS letí z funkcí přivrženci ČSSD. Když zvítězí ČSSD jsou odejiti spřízněnci ODS. Nikoli onen Rath, ale v podstatě všichni - jeden za vosumnáct a druhý bez dvou za dvacet.

Vyházejme nenažrané polovzdělané politiky z funkcí a volme ty slušné a vzdělané!!! Kde je ale vzít?>-

Petr 8.2.2009 11:41

Re: Čistka za čistkou

Přesně tak to je, každý pamatuje na své kamarády.

Malý Aston 8.2.2009 9:54

Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Včera jsem musel navšívit nemocnici která patří také pod Kraj řízený socany a komouši buhužel jiná u nás v městečku není.A když již jsem tam musel jít udělal jsem dotaz na pana doktora a na sestřičky jak je to s poplatky. Darovací smlouvy odmítá 99% pacientů.Serou na žebračenky od Ratha a Paroubka.Kdo pomoc nutně potřebuje rád zaplatí. A pokud se tady i v neděli pohybuje nějaký socan nebo komouš,napište mi jako důchodci nějakou strašlivou povídku o chudácích v důchodovém věku jak nemají 30,00 Kč a umírají bez pomoci na ulici.Já si vždy popláči jak se mám špatně.:-D

peregrin 8.2.2009 10:31

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

pokud platí vaše tvrzení, a já ho zpochybnit nemohu, tak krajské volby nevyhráli socani kvůli poplatkům, jak se všude všeoběcně tvrdí. Ptám se tedy: PROČ TEDY VYHLÁLI? Znáte důvod?

Možný 8.2.2009 10:38

Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Jako důvod vidím ,že představa zrušení poplatků se nekryje s praxi:podepisování souhlasu s darem od kraje.Lidi spíše chtějí být anonymní.

peregrin 8.2.2009 10:48

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

pokud bych měl zaplatit poplatek (u dochtora jsem loni nebyl), tak bych si jako správný občan vyžádal potvrzení - což také není anonymní; pokud to lidé nedělají, není kontrola co se s poplatky děje

milan007 8.2.2009 10:58

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Naletěli jim na sliby, které dopadly tak jak dopadají. Kvůli 30-ti korunám podepisovat smlouvu, ze které když přesáhne 3000 Kč budete muset patit darovací daň. Všichní vidí, že sice ušetří Vašich 30Kč , ale celý ten aparát kolem toho vyjde na stovku. Připomíná mi to člověka co falšoval pětikoruny, než po několika letech přišel na to, že ho jedna přijde na devět.

peregrin 8.2.2009 11:18

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

on ten aparát pkud se platí je stejný; takže to není argument,že někdo naletěl

emersonskej 8.2.2009 14:22

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Mě to spíš neodbytně připomíná ono známé Šimkovo - "Nechci slevu zadarmo" ;-D

Pospíchal 8.2.2009 10:34

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Čas ukáže,zda se takto pozitivně lidé odvrátí od levičáků.Pamatuji život před rokem 89 a je mi opravdu líto,jak levičáci jsou  nuceni ze své podstaty stále mlít,že se lidi unás mají špatně.

mira 8.2.2009 11:40

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Takže lidé ser-- na almužnu od Ratha a přesto ODS to všude pro---a,takže o poplatky asi nešlo.Jak to vysvětlit?

Slava 8.2.2009 13:19

Re: Jsem nadšený,žebračenky od Paroubka a Ratha nikdo nechce!

Znáte fakta?

Karel K 8.2.2009 16:02

Re: Rathův prehistorický komunismus

Socdemákům se podařilo přesvědčit velkou část jinak inteligentního národa, že dostaneme něco zadarmo. Ono je totiž jedno, kdo těch 30 korun zaplatí, budeme to vždycky jen a jen my. Nebo to snad půjde z jejich kapsy? Ne, rozhazují zase jen naše peníze.  Cožpak lze takhle vyřečit finanční ztráty ve zdravotnictví?   Almužnou? My ovšem nemůžeme od malých politiků čekat velké, nápravné  změny   Příště hodí na kraje zase další výdaje a tam to jejich růžovo-rudí nohsledi odsouhlasí. Oni ani nemusí spolupracovat s mafií, oni jsou mafie. 

berg 8.2.2009 0:29

slava nemá rád paroubka

já se picnu, tohle slava napsal v téhle diskuzi, napsal teda přesně "jakkoli nemám rád paroubka", ale stejně, "to jsou změny"8-o, on se snad za něho stydí, ne ne ne, to jsem přehnal, tak daleko ještě nejsme

68 8.2.2009 2:53

Re: slava nemá rád paroubka

Mít rád pana Paroubka všemi smysly  (zrak, sluch, čich, chut, hmat) je natolik přirozené, že to inkriminované Slavovo vyjádření je opravdu nepochopitelné.

Slava 8.2.2009 13:17

Re: slava nemá rád paroubka

Váš problém je, že neumíte chápat politickou stranu jinak než jako jednoho člověka. Proubka opravdu rád nemám stejně jako řadu dalších socdem politiků, ale s tím se nedá nic dělat. Podstatný je program. Dlouho jsem volil liberální strany, ale dál už to prostě nejde. To co předvádí ODS, je paskvil všeho, co by vláda a seriózní politická strana dělat. Chápu, že je to na vás příliš náročné. Radši se opravdu "picněte".

mráz 7.2.2009 23:31

ODS a její čistky

Také nám p.Bartoně popište čistky ODS, jejich noc dlouhých nožů a es komm der Tag......Dříve novináři velebili KSČ, nyní velebí ODS a o ČSSD píší jen negativa, jako za komunistů psali o prohnilém západě. A když vyjimečně nějaký novinář napíše objektivní článek, hned se ozvou ODSáčtí novináři, že je to komunista, atp.. Už je to trapné.

berg 7.2.2009 23:45

Re: ODS a její čistky

hele mrázi, schválně napiš konkrétně čistku ods

vy to asi fakt máte nalajnované z liháče, už tu byl jeden (standa), co psal o čistkách ods a že novináři o tom nesmí mluvit, jsem zvědavý co z tebe vyleze ( teda kromě toho, co z tebe leze ... no tam)