20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MICHEL 7.2.2009 12:06

Re: program CSSD

Ty představitele ČSSD však zvolili v demokratických volbách občani této země. Co si myslet o občanech? Teorie o tom, že 80% našeho národa je politicky stupidní platí? Pravda je zřejmě opravdu a asi jen to, že každý národ má takové představitele jaké si zvolil. A ti jsou takoví jaký je v dané historické epoše národ.:-/;-(

Forstmeister 7.2.2009 1:55

Jenom "na okraj"

Halt, on ten Gauleiter, perteigenosse Rath, nám rychle vyrostl po boku svého "putykáře", tedy Vůdce ČSSD. Analogií s myšlením Schickelgrubera je přehršel. Stačí přečíst these nynějších sociálistů, a přečíst si tehdejší these v dílku "Můj boj". Podobnost čistě náhodná. Jenom "kategorie" jsou pojmenovány jiným "výrazivem". Co si lze představit pod "fermanem" pana Ratha školám, než analogií cit.: ... stát musí v budoucnu věnovat pozornost výchově vůle a rozhodnosti, a stejně tak vlévat do mladých srdcí odvahu k přijímání odpovědnosti"... Zlotřilci jsou tedy ředitelé, kteří "ferman" ignororovali. Etc., etc. Sociálisti, jako sociálisti. Můj názor.

Jirka 7.2.2009 0:45

A zdá se, že bude hůř.

To se nezdá,to je skutečnost.;-P

Jevrej 7.2.2009 1:13

Re: A zdá se, že bude hůř.

vsak Vy si zvyknete! A kdyz ne, na uranu vas pretavi, v novou, demokracii nezkazenou tridu.

mmm 7.2.2009 0:25

chaos?

proc porad vsichni mluvi o "chaosu"? To jenom proto, ze najednou si ve vetsine kraju to delaji po svem a ne jak jim z Prahy piskaji?

Zvykejte si. Jednou i do CR prijde skutecna decentralizace. Osobne, pokud si muzu vybrat mezi urednikem v Plzni a v Praze, tak preci jenom volim Plzen. (Ale pokud si mam vybrat mezi urednikem v Praze a Bruselu, preci jenom volim Brusel...)

hulwat 7.2.2009 0:41

Re: Zákony platí provšechny!

U nás je národním spotem je obcházet. Bohužel! Když to udělá jednotlivec, tak je popohnán před patřičnou instituci. Když to dělá strana, tak je to v pořádku. Jako za bolševika !!

ooo 7.2.2009 4:27

chaos!

Protože to chaos je a jen zcela "slepá" mysl o tom může nevědět. Zákonodárci porušují zákony a nabádají jiné k témuž. Důsledkem je chaos a to bylo ještě řečeno hezky. Asi si pro příští volby založím stranu "Choas" a budu požadovat něco zdarma (nejlépe všechno, ale nechci být hned zkraje neskromný). Zvolím komoditu (např. chléb či vhodné hry), vyzvu lidi k jejímu neplacení a pranic mne nebude zajímat, že na prosazení této myšlenky v parlamentu nebudu mít sílu....Můžete jen litovat, že nebydlím v Plzni - bylo by Vám pode mnou hej.  

forto 7.2.2009 8:15

Re: chaos?

A co dodržování zákonů. To vám neříká nic??Je v demokracii normální, aby poslanci obcházeli zákon a ještě k tomu nabádali ostatní občany? Připadá mi to absurdní a nechápu, jaktože s tím příslušné instituce v tomto právním státě nic nedělají!!!!!

Věra 7.2.2009 18:21

Re: chaos?

Je to chaos, přímo bordel. Lidi v krajích, kteří bydlí daleko od krajských měst, nadávají, že nemůžou využívat slevy v lékarnách a u doktorů nebo že za nimi musí daleko jezdit (což se stejně prodraží i s tou slevou), navíc vyšlo najevo, že pokud čerpané slevy přesáhnou 3000 Kč, bude se z nich muset platit daň. Stačí 50 dnů v nemocnici - po úrazu to není žádná zvláštnost a někdy ani to ne, stačí 30 dnů, k tomu pár návštěv lékaře a vyzvednuté léky. Nehledě na to, že v každém kraji je to jinak, někde je to komplikované (vracení poplatků na účet - většina starších občanů účet nemá - takže složenkou, což se kraji pěkně prodraží).