15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 17.9.2008 7:03

Re: nadpis

Nevěděl jsem, že se ve stranickém sekretariátu začíná pracovat tak brzy. I vy pilní, modří hoši. Na chvilku jste se vylekali.

dvd 17.9.2008 5:45

Vzhledem k tomu

že se ODS vyprázdnila sama, dovolil bych si upozornit na to, že za případný (a očekávatelný) volební krach nemohou voličové, ale právě management ODS.

me first 17.9.2008 5:21

nadpis

Kolikpak jsi za ten bullšit dostal zaplaceno ty kriple?

abc 17.9.2008 5:06

Re: Lituji, ale jsouto hraběcí rady.

Není ona to nakonec ideální situace: ať jsem jakej jsem, ten druhej (dosaď si ČSSD nebo ODS) je horší, a tak mě vol, jestli nechceš to horší zlo? Radost vládnout...

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 17.9.2008 5:00

Re: Autor je bud naivni, nebo skryty socan

Nebo byl autor pouze odstrcen od korytka (pise, ze byl clenem ODS) a toto je vysledek.;-P

ginANDtonix 17.9.2008 3:34

Re: Tenhle chlap to ještě dotáhne daleko!

Ano, daleko od ODS -- mozna az do CSSD ! ;-D

ginANDtonix 17.9.2008 3:32

Re: Lituji, ale jsouto hraběcí rady.

R^

ginANDtonix 17.9.2008 3:31

Re: Poťapaný teoretik mele nesmysly (dokončení)

R^

ginANDtonix 17.9.2008 3:29

Autor je bud naivni, nebo skryty socan

Za A. Autor demagogicky opomina uspechy teto vlady: zdravotnicka reforma, radar, smlouva o technologicke spolupraci s USA, pokracovani ekonomicke prosperity atd.

Za B. Slo to delat na Topolankove miste lepe? Kdyby byl na miste Topolankove nejaky "rebel" a snazil by se politiku strihat podle "idei", vlada by se rozpadla, nyni by bylo po predcasnych volbach, Paroubek s komunisty by zavadeli mnohem vyssi dane pro vsechny a autor tohoto clanku by nejspis croptel blahem.

Za C. Co se stane pokud pravicovi volici "na chvili" prestanou volit ODS? Volby vyhraje samozrejme Socdem s komunisty a zelenymi navrati zem do socialistickych casu a do chrtanu Ruska. Nizsi podpora ODS zpusobi ztratu duvery v tuto stranu a dalsi rozdrobeni pravicoveho volicstva. Velka cast jich zustane v "podprahovych" stranach jina cast uvizne v osidlech pravdolasecniku, kteri dokazi jenom mrhat politickou silou v nestabilnich politickych uskupenich. ODS zkonci.

Ladislav N :-))) 17.9.2008 2:15

Re: Re: Osobně jsem přesvědčen, že ODS se musí ozdravit, tedy zbavit se současného vedení a na něj napojených ekonomických struktur. K tomu ovšem potřebuje volební porážku

Chcete radu ještě blbější, a nebo nebo lepší? ;-P

Ladislav N 17.9.2008 2:10

Poťapaný teoretik mele nesmysly (dokončení)

I povinnost vyměnit řidičáky (pro ty, co nejezdí za hranice, zcela zbytečně) DO zákonem dodatečně stanoveného termínu prosadila vláda ČSSD. O přestupkovém zákoně s dodatečně vloženými paragrafy ani nemluvě.

Na vymetení "Augiášova chlíva" po komunistech (socialistech) potřebuje ODS posílit, a ne dále oslabit. To by znamenalo další léta beznaděje s rudým Paroubkem u moci a jeho parazitní partou u koryt...

Problémy současné vlády jsou dány počtem mandátů ODS ve sněmovně, a jejím dalším oslabením k žádnému zlepšení dojít nemůže. Jenom ke zhoršení.

A jestli tohle "studovanému politologovi" nedochází, tak by měl vrátit diplom, či co za papír na takovéhle plácání získal na škole (univerzitě?)...

Ladislav N 17.9.2008 2:04

Poťapaný teoretik mele nesmysly

No dobře. "Nevolme tedy ODS." Ale kde je nějaká další partaj, která by se mohla postavit komunistické polovině v parlamentu ještě s kudlou lidovců a Zelených v zádech? Žádnou takovou nevidím. Jenom lidovce a zelené magory, kteří se pro získání vládního křesla rádi s Paroubkem domluví na rozdělení prebend.

Takže za současné situace považuji "rozumy a doporučení autora článku" za naprostý blábol.

Tahle vláda mě potěšila několika skromnými úspěchy, -likvidací nesmyslů, které rudí Paroubkovi šílenci prosadili do praxe: Zrušila "minimální živnostenskou daň", což byla donebevolající nehorázná kravina, připravila alespoň částečné zjednodušení rozdělení živností (což jako nehoráznou kravinu zavedla ČSSD v prvních zemanovských letech svého vládnutí) a kdyby měla dostatek hlasů v parlamentu (ve sněmovně), jistě bychom se dočkali dalších rozumných rušení či změn nesmyslů, které zavedla ČSSD v nekonečných osmi letech svého řádění ve státě.

Teď jsem měl možnost se přesvědčit, jak je pitomý Správní řád, zavedený ČSSD, který tlačí občana do 15 denních odvolacích termínů s rizikem placení "1000 Kč paušálních nákladů odvolacího řízení", zatímco úřad (stát, obec) se svým profesionálním personálem má dobu na vyřízení odvolání několikanásobně delší. Ano, "moje" kauza "pokuty za opožděnou výměnu řidičáku" která dospěla od ledna 2008 do stadia, kdy Krajský úřad ("šalamounsky", aby tím nebyly dotčeny všechny vyměřené pokuty za pozdější výměnu ŘP) zrušil rozhodnutí Magistrátu pro "nepřezkoumatelnost" a vrátil věc k novému řízení... Pochybuji sice, že brněnský magistrát ještě nějaké další rozhodnutí v této kauze vydá, nicméně jeho vadný postup hrozící soudním zrušením zůstává pro ty, co byli ochotni pokutu 500,- zaplatit, v platnosti.... Takže finanční prospěch zůstal byrokratům pěkně "doma".... 

JaS 17.9.2008 1:52

Re: Re: Lituji, ale jsouto hraběcí rady.

Připojuju se.

mig 17.9.2008 1:27

Pane vystudovaný politologu

ODS je jediná skutečná politická síla, která se může postavit dvojbloku ČSSD a KSČM - tedy oranžovo rudému nebezpečí - a činí tak. Vaše rady ( k nimž Vás vedou důvody, o nichž se ve svém článku ani slůvkem nezmiňujete, ale dají se mezi řádky vyčíst ) jsou mi bzučením jedovaté mouchy v uších. Bzučí už 19 let stejnou melodii.

AndyO 17.9.2008 1:13

Re: Lituji, ale jsouto hraběcí rady.

bravo. Příspěvek kratší než článek, ale naprosto přesný a vystihující podstatu. Díky, mohu jít klidně spát, všichni v ČR zjevně blázni nejsou.

Jirka 17.9.2008 1:10

Re: Lituji, ale jsouto hraběcí rady.

R^R^R^R^

Finkelstein 17.9.2008 1:07

Lituji, ale jsouto hraběcí rady.

Autor nelže - vše co napsal je plus minus pravda. Bohužel ale argumentuje jako fanatický delegát sjezdu Zelených, který bouří, že Bursíkova garnitura nenechá okamžitě zavřít Temelín a nepostaví kamiony mimo zákon. Zkrátka - že dělá málo "zelenou" politiku. O mnoha lidech ve vedení ODS si nedělám iluze. Současně nemůžu nevidět, že je v podstatě ZÁZRAK, ŽE TOPOLÁNEK VŮBEC VLÁDNE a z původního "modrého" programu prosazuje aspoň jakés takés zbytky. Copak pan autor už zapomněl, že nechybělo tak mnoho a mohl nám vládnout oranžový Puchýř ? Až laskavý volič udělí vládě ODS pohodlnou většinu, pak ji (ódéesku) bude možné za neplnění volebního programu "zjebat jak sirotu". V současné situaci mi to příjde spíš nefér. Moravu nekomentuji, tento typ lidí generuje KAŽDÁ momentálně vládnoucí strana...

Vlasta.on 17.9.2008 1:04

Re: Osobně jsem přesvědčen, že ODS se musí ozdravit, tedy zbavit se současného vedení a na něj napojených ekonomických struktur. K tomu ovšem potřebuje volební porážku

A nějaká jiná by byla?

AndyO 17.9.2008 0:38

Osobně jsem přesvědčen, že ODS se musí ozdravit, tedy zbavit se současného vedení a na něj napojených ekonomických struktur. K tomu ovšem potřebuje volební porážku

přesně toho, naprosto přesně, jsem čítávala před deseti lety...a výsledkem bylo osm let socanů a bilion dluhů. Díky za radu, pane.

Janík 17.9.2008 0:34

souhlasím

to již od sestavování vlády 06, bylo jasné k čemu to směřujeme. Topolánek a spol. zničil značku ODS.

Mard 17.9.2008 0:11

Tenhle chlap to ještě dotáhne daleko!

Napsat takové nic tolika mnoha slovy je skutečně umění! Poslouchat nebo číst ho, bych nechtěl, ale určitě se najde mnoho lidí, kteří budou na takové bezobsažné bláboly kývat. Obdivuji jej!