22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pája 45 17.9.2008 16:02

Re: Petr Kohout

Prohrát musí ODS, p. "kohoute".

JE 17.9.2008 16:01

Re: Re: " R "

Samosebou že Bém musí řvát (velmi potichu), že ODS je v krizi. Jak jinak by obhájil svůj atak na předsednické křeslo ODS?

Pája 45 17.9.2008 15:59

Re: ABRA

To my stačí, "abro", tvoje jednoduchost, politická slepota, modré naklvaňování hovoří o všem. Vol dál ty Topolánky a jim podobné, když jsou to echtpravičáci, jak píšeš (tatínek ředitel zbrojovky, maminka vedoucí sekretariátu vedoucího krajského tajemníka KSČ, on 4 roky studia na vojenské střední škole - opravdu kvalifikace na pravičáka jedno víno!).

R. 17.9.2008 15:58

Re: Re: " R "

Milej Pajo, nevim, proc mi porad podsouvas, ze jsem clen ODS. Nejsem. Volic ODS jsem. Bem by si naramne pral, aby byl Topol odejit a aby se dostal sam na misto predsedy. To je motivace naseho pana primatora, jehoz radeni muzu v Praze sledovat z prvni ruky :-/

Jak se tak probiram Tvou vetou " a to ty prebehliky z koalice nikdo nelakal", tak vidim, ze v duvodech rebelie v CSSD mas jasno. Ja rikam, ze motivaci prebehliku z CSSD jsou Paroubkovy stalinske metody, viz prezidentska volba, ale asi Te nepresvedcim.

JE 17.9.2008 15:57

Re: Re: " JE "

Já myslím, že moc dobře víte, o co jde, Pájo. Zdravotní reforma běží něco přes půl roku a má vesměs pozitivní důsledky.  Připravuje se důchodová reforma, bez níž by systém státních důchodů zkrachoval do deseti let. Peníze, vyhazované dosud na dotace zemědelcům a "investorům" stavícím montovny, se přisouvají na výzkum a vysoké školy (4 miliardy navíc). Tak oč vám jde? Jen blbě provokovat? Ty kauzy jsou jen mediální s.ačky, média potřebují nějaké pokud možno negativní jepičí senzace, že se už půl roku reálně staví Iter (asi nevíte, co to je), o tom v médiích ani zmínka, ale vys.ávačky ve stylu blbonda Moravy, to je něco cool!!! Wow!!!

Pája 45 17.9.2008 15:50

Re: VENIČAN

Ono srovnávat politiky nejde  jen tak (viz - Klaus x Topolánek, Zeman x Paroubek, Lux x Čunek). Strašení levicí je strašení, mimo jiné i proto, že v Parlamentu jsou dvě levicové strany - ČSSD (a tam nemůžete mít žádné vzpomínky a realita je spíše pravicová /Zemanova vláda/) a KSČM (tam máte zkušenosti jen částečně podobnou stranou, ale v úplně jiné realitě). Opravdu si myslíte, že za současné situace v Evropě (politické, hospodářské atp.) je reálné, že komouší a bolševici provedou nový únor? Pokud ano, tak vás lituji, ale je to váš názor. 

JE 17.9.2008 15:49

Re: Re: vážený pane, naopak byste měl podpořit v ODS v době, kdy

Ireno, uberte vykřičníků a přidejte rozumu. Měla to být ironie, bohužel velmi ubohá a demagogická, podobně jako váš komentář.

Pája 45 17.9.2008 15:40

Re: DUII

Přečti si ústavu, "duii", pak možná pochopíš proč je to tak.

Pája 45 17.9.2008 15:37

Re: " R "

Měl jsem pravdu "R", kalíš vodu. Bém je 1. místopředseda ODS a tak ja nečlen mu věřím, že je ODS v krizi, že tomu nevěříš ty, člen (volič), za to já nemohu. Ja se díváš na přeběhlíky z ČSSD, když  bys ty Tlusté a Zubaté vypráskal. A to ty "odpadlíky, rebely" z koalice nikdo nelákal. To nám pověz.

abra 17.9.2008 15:36

Re: Re: ABRA

Milý Pájo,

já přeci vím koho budu volit, je to tam napsané. Půlkou komoušů myslím ty, co umožnili 100 hlasů ve sněmovně tj. socany a echtkomouše, jestli jsi mezi nimi, tak tam patříš, jestli ne, proč se rozčiluješ? Z  toho vyplývá, že Topolánek komouše nevolil. Pravicové pragmatické řešení je, volit to co je možné a průchozí, tedy ODS. A za poslední, Paroubek je nebezpečná kreatura, proto platí, viz výše. Tobě taky.

Irena 17.9.2008 15:31

Re: vážený pane, naopak byste měl podpořit v ODS v době, kdy

Vážená dámo, nebo pane(janoryna)!Zařekla jsem se, že na tak debilní příspěvky, jako je váš nebudu reagovat!Ve vašem případě ale musím udělat výjimku!Předpokládám, že díky vaší "bohaté argumentační" vyspělosti mně dokážete odpovědět na několik jednoduchých otázek!1.Proč tato vrcholná představitelka demokracie odmítá referenda?!Proč tato strana dosud nevyvětlila původ podle vás oněch honkongských a báczovskýché sponzorinků?!3.Proč tato "demokratická "strana prosazuje vesměs zákony, které chudším berou a bohatším přidávají?! 4.Proč vrcholní představitelé této stranny nahrazují obsahovou a  argumentační vyprahlost hulvátskými posunky a nadávkami?!Proč se od posledních kroků této strany a jí řízené vlády distancuje i její zakladatel a její čestný předseda?!5.Proč z této strany začínají odcházet členové i poslanci?!Těch otázek by pochopitelně mohlo být daleko  více!Nechci však příliš zatěžovat váš intelekt, a tak doufám, že argumeneačně uspokojivě zodpovíte alespoň tyto!Pokud tak neučiníte určitě přispějete ke stále klesající prestiži strany, kterou se zde snažíte obhajovat!!!A to předpokládám určitě nechcete!Tak do toho, již se těším!!!!

Pája 45 17.9.2008 15:30

Re: " JE "

Těmi reformami myslíte, "JE", ten nový způsob vládnutí ODS? (přeběhlíci, volba prezidenta, kauza Morava).

Pája 45 17.9.2008 15:27

Re: JANORYNA

Myslíte si, "janoryno", že ironie je na těchto stránkách k pochopení?

Pája 45 17.9.2008 15:21

Re: ABRA

Proč mi nadáváš do komoušů, "abro", já ti také nenadávám. Že nevíš koho na pravici volit (krize ODS), tak si to vyříkej s Topolánkem. Vono je ale jednodušší vynadat všem občanům, že jsou komouši než přemýšlet nad vlastním "pravicovým" řešením (některé modrásky, jak je vidět, to přemýšlení i bolí).

K těm tvým číslům - do té půlky "komoušů" počítáš i topoláky atp.? Nejsem právník, ale pokud tvoje poslední věta není pokynem pro policii, tak je určitě pokyne dostavit se k Chocholouškovi, přeji hezký den.

Robert 17.9.2008 15:20

Vyprázdněná politika

A nedělá drahý pan prezident všechno pro to, aby se ta politika vyprázdnila totálně, pokud vezmeme v úvahu jeho "koně" jako je Tlustý, Bém a jim podobní. A autor to zřejmě vyřeší tím, že bude volit komanče, ti mají "vědecký" světový názor a ten se vyprázdnit nedá.

R. 17.9.2008 15:17

zakalim, zakalim, zakalim, tralala

Zakladni otazky: je vubec ODS v krizi, nebo o tom jenom pisalkove zvani? Bem jde Topolovi po krku, ovsem potichoucku a pekne pri zdi - rad by se videl ve Strakovce. Tlusty je odstaven od koryta (houby rebel), takze Topolovi mydli schody, co to jde.  Zasadni otazka: jak daleko tzv. rebelove zajdou, aby vladu (Topola) potopili? Podobne plati pro zelene.

Co s tim delat? Silou, Pajinku, silou. Ac se to zvenku pres tu kourovou clonu " zasadovych" prohlaseni nezda, tak se Tlustemu, Zubate a dalsim sedi v parlamentu naaaaaaramne pohodlne. Pokud padne Topol a vlada, pak by se teoreticky do Snemovny nemuseli dostat. Plati zejmena pro zelene, Tlusty and his company obdobne. Bem je prizdi...tento, ten vyleze, az bude mit vsechno jisty, driv ne.

Takze: vytirat s nima podlahu. Kdyz se to nepovede, aspon Topol neztrati tvar.

Veničan 17.9.2008 15:16

Re: Re: MARAT

Strašení levicí není strašení, ale vzpomínka na realitu. Zemanova a Paroubkova ČSSD se od sebe podstatně liší - Zeman vedle Paroubka se jeví jako ryzí demokrat. Skandály, které popisují nebo přímo tvoří novináři, mě celkem nechávají v klidu. Víc mi vadí, že spousta lidí ten humbuk kolem "světových případů" baští i s navijákem. Uvědomte si, že při každé příležitosti opozice vyvolává dojem, jak je ta vláda na hrnci! A to ať mají pravdu nebo ne.

Pája 45 17.9.2008 15:13

Re: HUHU

Milé "huhu", proč ti mají levičáci říkat, jaká je alternativa za "profláklou ODS". To si musíte, třeba i zde, vyřešit mezi sebou vy pravičáci, proč  by to měla dělat levice?

Pája 45 17.9.2008 15:08

Re: SUNNY

Mohu je zneužít, milá "sunny", k pravicové propagandě?

Pája 45 17.9.2008 15:06

Re: NIKY

Zkus to rozpracovat a nabídni to ČT (Nově), třeba z tohoho udělají silvestrovský trhák, "niky".

Pája 45 17.9.2008 15:03

Re: MARAT

Kterou universitu v USA (nebo alespoň v Británii nebo Francii) řídíš ty, "marate". Poslal bych tam vnučku. Musela by po vystudování být nejmíň předsedkyní vlády v ČR (prezidentka ...).

;-( 17.9.2008 15:01

Jelikož jsem získal univerzitní vzdělání v oboru politologie

Ukradl, nebo koupil ?

JE 17.9.2008 15:01

Nechtěl byhc slyšet trávu růst

;-P, ale není (náhodou) pan Skřipský mezi adepty na kandidátku konzervativců?

Pája 45 17.9.2008 14:59

Re: SUNNY

Asi chodíte každý do jiného supermaketu, milá "sunny".

JE 17.9.2008 14:56

Re: vážený pane, naopak byste měl podpořit v ODS v době, kdy

Státní dluh roste rychleji? A řekněte nám, moudrá hlavo, proč? Protože pravicová vláda snižuje schodek? To asi ne, že. A dluh je sumou schodků plus úroky. A roste tedy proto, že se nesplácí jistina, což je důsledek vražedných schodků předchozích socanských vlád, že?

Pája 45 17.9.2008 14:56

Re: BOKONOM

Opravdu, ale opravdu, "bokome", máte skvělé cíle pro současnou vládu - ke spokojenosti vám stačí radar v Brdech. IQ nejméně přes 150. (pardon zapomněl jsem na desetinou čárku - 15,0).

JE 17.9.2008 14:53

Re: vážený pane, naopak byste měl podpořit v ODS v době, kdy

Jo a mimochodem, meziměsíční inflace je například u potravin už poněkolikáté v mínusu. Že se obchodníci a potravinářská mafie napakovala a kryje to zvýšením DPH, za to těžko může ODS.

Pája 45 17.9.2008 14:50

Re: MARAT

"marate", nestraš naše občany levicí.  Když po roce 1989 poprvé nastoupila levicová vláda (Zeman - ČSSD), tak musela provést několik "pravicových" kroků, přestože zde před ní byla u moci "pravicová ODS" (např.: privatizace bank atp.).  Za vlády ČSSD vstoupila ČR do NATO a EU, to je ti málo?

Článek a diskuse k němu je o politické krizi ve vládě a Parlamentu, vedených ODS. Většina diskutujících to pochopila, jen "modří demagogové" (jako ty a podobní) stále straší levicí, bez nějakého věcného vyjádření se ke krizi ODS (kterou přiznal i 1. místopředseda ODS Bém).

JE 17.9.2008 14:48

Re: vážený pane, naopak byste měl podpořit v ODS v době, kdy

Jděte zvracet na Halónoviny. Vybřednout z biliónových dluhů, co po sobě zanechali socani, přináší i nepopulární stránky reforem. Na druhé straně se například u zdravotní reformy začínají projevovat pozitivní výsledky. To je nebezepčné pro socanské preference. Proto ten rostoucí řev.

janoryna 17.9.2008 14:41

vážený pane, naopak byste měl podpořit v ODS v době, kdy

se stala terčem mocného otloukaní levičáky. velice dobře víte, že ods se chovala vždy čestně a proto se taky vypořádala se sarajevskými atntátníky, kteří ji předhazovali produkt levicové provokace ve formě lájoše báčiho a pepy zhonkongu. stejně tak je levičácká provokace případ nebohého poslance moravy, který se stal obětí levičáckého odvrhu. a neměl byste zapomínat, jak levice v roce 1993 zavedla horní sazbu daně z příjmu na 45%. ještě, že nyní klesla dolní sazba DPH na 9% a daň z příjmu na 15%. a není pravda, že většina lidí středních příjmů tvořících jádro voličů ODS nic nezískala. to jen socani závidí ! a inflace je pod 9% na rozdíl od situace před 10 lety ! akorát státní dluh pod pravicovou vládou roste rychleji, než za socanů. ale nic holt není zadarmo.