27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Výborná zpráva pro ČSSD

Občanská demokratická strana úspěšně pokračuje ve svém úsilí o další volební porážku. O víkendu zvolila volebním lídrem za Středočeský kraj Vlastimila Tlustého a volebním lídrem za Severomoravský kraj Martina Římana. Tedy dva dokonalé politické klony Václava Klause, který ještě v roli předsedy ODS prohrál této straně dvoje volby v řadě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hisaak 7.11.2005 20:27

Velmi vystizne

Lepe to snad napsat neslo. Kdyby se tito panove sami nacpali na druhe, treti misto kandidatky, meli by de facto stejnou sanci dostat se do parlamentu. Kdyby pak na prvni misto kandidatky procpali takove kandidaty, kterym lide mohou verit (treba takove, o ktere se pokousi paroubek v Praze), meli by v parlamentu v konecnem dusledku vic poslancu a tim i vetsi moc. Kdy uz to ods konecne pochopi?
velvet 7.11.2005 19:39

Problém na novém Psu - nemohu najít příspěvek, který komentuji.

Ale zahlédl jsem jej  přes den někde jinde.
Snad se nepletu a je o volbě lídrů v krajích.
Víte, do toho můžete mluvit do alelujá, ale je Vám to prd platný, pokud to nemáte jak ovlivnit, a je Vám to stejně tak prd platný, pokud nemáte sílu to ovlivnit. Ovšem ovlivnit to můžete. Pardubický kraj rozhodl jinak. A právě z pocitu, že nikdo nemá co nařizovat, to mi věřte. Cestu k hlasovacímu právu Vám tu, s dovolením, osvětlovat nebudu.
Vlasta Tlustý je bývalým členem KSČ. Odvedl nesmírně práce zejména na Zákoně o půdě. Bez Vlasty by Vaši dědové restituovali kulový, aby bylo jasno. A že dostali rezavý traktory, tak na to se ptejte také jinde.
Je bedna, je schopný vyjednavač. Nedivím se Středočechům, že jej zvolili lídrem i letos, ale chápu, že některým lidem nepřestane vadit nikdy. Mně už taky trochu dráždí a být na jeho místě a chtít to nejlepší pro ODS, pustím místo dalšímu, nekandiduji.
Podobně je to s Ivanem Langrem. On si návrat do pozice místopředsedy ODS těžce odpracoval, ale furt to prostě není to ono.
U Martina Římana jste naprosto mimo, on je jen nemediální typ, jinak je fajn, ale to nemá smysl probírat, spíš se vrátím k jiné otázce:
A koho všeho bychom ještě měli vyloučit, abyste nás volili? A - prosím - kladete tentýž nůž na hrdla jiných politických stran? Nekladete. Tak se pak nedivte. A volte si Kasly a Zielence a Nezávislé a Sdružení nezávislých a nezávislé na Zelených a hoďte to kamkoli.
Lidi, co se zajímají o politiku, se nerodí dokola. Jistě, někdo jde za čistým kariérismem, ale někdo se cítí také předurčen ke službě veřejné správě, šmarjá.
Už jste si na vlastní kůži zkusili vytipovat starostu svého města? Mno a jak jste uspěli?
Nesmí to bejt vizionář, nesmí bejt rapl, musí vědět, že politika je běh na dlouhou trať a krátkej cíl a stačí prdek, a bude deset let před důchodem bez práce a pomazanej blátem. Uvažujte, občas.  
KARTÁČ Josef 7.11.2005 19:12

NECHÁPU PROČ PANU PEHEMU PŘÍZNIVCI ODS TOLIK SPÍLAJÍ

  KDYŽ JIM TENTO TAK VELMI DOBŘE RADÍ 
Piddi pappel 7.11.2005 18:56

jako vzdy brilantni analyza

ovsem prislovi o hazeni hrachu na zed je zde velice evidentni, opereny modry roj je zcela dezorientovan a blizici ptaci chripka vyvolava snahu poplivat bacily zbytek naroda