30.6.2024 | Svátek má Šárka


Diskuse k článku

POLITIKA: Výborná zpráva pro ČSSD

Občanská demokratická strana úspěšně pokračuje ve svém úsilí o další volební porážku. O víkendu zvolila volebním lídrem za Středočeský kraj Vlastimila Tlustého a volebním lídrem za Severomoravský kraj Martina Římana. Tedy dva dokonalé politické klony Václava Klause, který ještě v roli předsedy ODS prohrál této straně dvoje volby v řadě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 8.11.2005 10:33

Re: Racku,

ivane, já ale s tebou souhlasím, víš? jen se děsím další vlády socanů, je fakt čas na zdravé střídání.
huhu 8.11.2005 10:32

Re: Clenstvi v KSC

Vízek "světec z kamenolomu" dobrý, doporučte, aby si do kamenolomů dávali jeho posvěcenou sošku. Člověče vy asi neznáte ani názory a přesvědčení Vízka, ani Tlustého. Vízek nikdy nepřestal být komunistou. Tlustý svojí činností pro pravici udělal více než kdo jiný.
Ivan Nový 8.11.2005 10:31

Xavere,

jak víte, že razantnější postup francouzské policie není signál k další fázi nepokojů. Osobně se domnívám, že konflikt bude ze strany islamistů udržován na hranici, kdy se bude mluvit o vojenské intervenci, vždy když už bude na spadnutí, tak nepokoje se zmírní, aby následně vybuchly s původní razancí. A obávám se, že je to jen příprava na další fázi konfliktu.
nalevo 8.11.2005 10:29

Re: Re: Pane Pehe, VAše rady nejsou k ničemu.

ach tak, a co tatíček Klaus?
pan Havran 8.11.2005 10:29

Clenstvi v KSC

Jeste jsem si nevsiml, ze by tu treba AeroKarel vykrikoval, ze kdo byl jednou v KSC (jako napriklad Frantisek Vizek, ktery je v porovnani s V.Tlustym temer svetec), tak u nej konci, protoze je to je moralni zruda. Jak to?
nalevo 8.11.2005 10:27

Re: Milý franto,

Samozřejmě, že ve Francii měli postupovat razantněji. Už dávno měli být v ulicích vojáci. Pokud někdo vztáhne na policistu ruku, musí přes ní dostat, okamžitě.
huhu 8.11.2005 10:26

Re: Mno, dnes by se s Pehem dalo docela souhlasit

pro průměrného středového voliče je především nepřijatelný paroubek, Škromach, Sobotka, Rath, Filip, Exner atd.
Ivan Nový 8.11.2005 10:26

No to je jednoduché,

protože voličům ODS nezáleží na tom, aby ODS vyhrála volby, ale záleží jim na tom, aby volby vyhrál Tlustý a Říman. Přece nejde o to, aby ODS vyhrála volby, jde o to, aby o svém programu přesvědčila co nejvíce lidí a toho je třeba zase dosáhnout proto, aby jej bylo možno z něho co nejvíce realizovat. To je celé.
huhu 8.11.2005 10:25

Re: Racku,

nazývejte věci pravými jmeny. Proč fantastové, správně česky vyžírkové
huhu 8.11.2005 10:23

Re: Ad Tlustý, Říman, Langr atd.

xavere a vy jste je volil a přesto prohráli ? Nebo prohráli mj. i proto, že jste volil současnou koalici či nevolil ? Víte pravičák potřebuje zejména šanci a možnost, ne pána, chápete to ?
Fořt 8.11.2005 10:22

Re: Ad Tlustý, Říman, Langr atd.

No, Vy se milý Xavere taky určitě hrozně obáváte!
Kupředu levá!
Xaver X.X. 8.11.2005 10:21

Re: Milý franto,

Ano, Ivane Nový, měli postupovat VÝRAZNĚ razantněji.
Vláďa 8.11.2005 10:21

Pane Pehe, opět jsem si, po přečtení vašeho článku, vyléčil svůj....

"komplex méněcennosti".
Nevím, jaké preference bude mít ČSSD po zveřejnění knihy "zločince" (presumpce nevinny je kde???) Krejčíře - dle Bublana "úpícího ve fešáckém kriminálu na Seychelských ostrovech", na kterého ani "pastýřské listy" nepůsobí, aby se vrátil do, právně dokonalého státu, tedy ČR,  případ nenasytného spekulanta s pozemky, jakéhosi Zgarby, ovšem dokonale převyšuje nejenom nějaké (dle Vás) "podivnosti" ohledně financování domu pana Tlustého (toho mimochodem Staník Grossů překonává na celé čáře - strýček a potom podivná směnka, vynořivší se a posléze spálená), neb "výnos" páně Zgarby je nepopiratelně vyšší (než nějaká, neexistující, vila ve Švýcarsku či kufřík s podivnými doklady - nevzpomínáte na Zemanovu dokonalou blamáž?) jelikož pan ministr zemědělství, namlsán kanalizací (na jejíž dotaci se podílel - ze státního rozpočtu!) ke svým bahenním lázním se po dvou měsících působení v křesle ministerstva pokusil (skoro?) úspěšně si "přihrát" pár (dvě?) miliardy korun?
A orgány, činné v trestním řízení, úspěšně konají. Že?
Helikoptéry, odposlechy, prověřování kont, letadlová loď na Sázavě (Zgarba bydlí poblíže Havlíčkova Brodu), parta těžkooděnců....
Kde jsou?
 
P.S.
Na partu mladíků kdesi v Mlýnci na technopárty, jó, to jde, to se předvedeme.
Na výtržníky a chuligány na Strahově při fotbale, to stáhneme ocas mezi nohy a necháme je řádit - tam asi šlo o hubu..
Na Dalíka a Večeřu - to si troufneme - oni jsou z ODS...
  P.S. Jestli tohle Paroubek ustojí, tak to se budu setzatraceně divit (a prodávat nemovitosti s tím, že zbytek života strávím někde úplně jinde)!
pan Havran 8.11.2005 10:21

Re: Už je to jisté: Pehe je psychopat

Myslite nenavist vuci J.Pehe?
J. T. 8.11.2005 10:21

To že Pehe ventiluje svou obscesi

vůči ODS a Klausovi každý druhý den bych chápal. Ale proč to musí být každý druhý den na psovi to nechápu. To je vážně takový nedostatek autorů? Tyhle bezobsažné kecy se nedají číst.
huhu 8.11.2005 10:21

Re: Pane Pehe, VAše rady nejsou k ničemu.

většina voličů ODS, tuto stranu volí kvůli programu, protože nechce parazitní systém prosazovaný levicí. Pro pravičáka není "vůdce" až tak podstatný. Ty s potřebou "vůdců" či jiných pánů hledejte spíše mezi voliči levice.
Fořt 8.11.2005 10:20

Re: Pane Pehe, VAše rady nejsou k ničemu.

To je dojemné až k slzám, jak se tihle různí rudí frantové a čumilové obávají o osud ODS, upřímně radí jak dál, koho mít včele a koho ne. Těch současných 30% je rmoutí, nemohou se s tak malým číslem smířit a přemýšlejí, jak to udělat, aby vítězství ODS bylo vyšší. Sami to do urny ale hodí sociálbolševikům, navíc s Internacionálou na rtech.   
Jsou to takoví naši dobráčci...
Xaver X.X. 8.11.2005 10:19

Ad Tlustý, Říman, Langr atd.

Já skutečně nepochopím, proč jsou v čele kandidátky lidé, kteří v rámci parlamentních voleb PROHRÁLI volby a obávám se, že nejen jednou.
pan Havran 8.11.2005 10:15

Re: Re: To se dalo shrnout do jedné věty

Tlusty je chytry. Proto nejsou zadne dukazy, ze je gauner.
Kajan 8.11.2005 10:15

Pehe je neuvěřitelně hloupý rozumbrat. Něco jako Havel! Dzp.

Václav 8.11.2005 10:12

Re: čím déle čtu ta velkodušná a stěžejní díla z dílen

Milý eTony, papír snese všechno a jestli tomu věříte, tak je to Vaše bláhovost. Já se více koukám na ty co vidím za tím papírem a občas ten podled bohužel není moc příjemný. Kormidelníkům co už jednou zavedli loď na ústesy, a přitom všem namlouvali, že plaveme v bezpečných vodách, já už nějak prostě nedokážu věřit.
hans.hase 8.11.2005 10:10

To intruder ad "za koho mluvite?"

Pokud Vam ta otazka nevyklouzla nedopatrenim a pokud se doopravdy ptate, za koho mluvim, pak vezte, ze mluvim vzdy a pouze za sebe.
 
Jsem rad, ze Vam osobne Tlusty ci Riman nevadi. Mne taky ne. Ovsem ja nejsem prumerny stredovy volic. BTW, jak jste prisel na to, ze jste prumerny?
 
Pochopitelne, ze ta veta by mela znit "dle meho nazoru existuje mnoho stredovych volicu, kterym etc..." Polepsim se.
Ivan Nový 8.11.2005 10:09

Pehe dobře radí ODS.

Ha, ha, ha, ...
Petr Burma Dvořák 8.11.2005 10:08

Re: Velmi vystizne

Je to zbytečné reagovat, ale nedá mi : co si tak představujete pod tím spojením "nacpat se na kandidátku" ?? Máte nějakou zkušenost od socdem či ED ?? Jak píši o příspěvek výše : bez ohledu co si myslím o Tupolánkovi, nedovedu si představit, že by se uvnitř ODS někdo rozhodl, že se "nacpe" na kandidátku (mluvím o vlastní zkušenosti!!).
Ivan Nový 8.11.2005 10:08

Milý franto,

všiml jste si jakým způsobem postupuje francouzská policie v aktuálních nepokojích? Zadržuje lidi, kteří se dopouštějí konkrétních činů. A teď to porovnejte se zásahem na CzechTechu. Že on ten Langer nemluvil od věci. A nebo ve Francii měli postupovat razantněji a ztřískat přistěhovalce hlava nehlava?
Václav 8.11.2005 10:05

Re: Mno, dnes by se s Pehem dalo docela souhlasit

Pak se ovšem vtírá poněkud znepokojující otázka, a to jakými že to typy je tvořena členská základna v příslušných obvodech.
Petr Burma Dvořák 8.11.2005 10:05

Re: Problém na novém Psu - nemohu najít příspěvek, který komentuji.

Díky za seriózní reakci !!  Jsem bývalý člen ODS a přes všechny výhrady jsem dodnes přesvědčen, že tato strana, která přinesla do české politiky systém primárních voleb, je stále stranou s nejprůhlednějším a nejdemokratičtějším systémem sestavování kandidátek. Moc si přeji konec socialistické vlády, mám mnoho výhrad k řadě kandidátů ODS, ale nedovedu si představit, že bych jako neomylný pan Pehe krafal členům ODS do sestavování kandidátek. Pan Pehe je asi chytrý a vzdělaný, leč nemoudrý člověk. Jeho neznalost však plyne z klasické blbosti nás pražáků vyjádřené názorem : holt ti blbečkové z countrylandu jednoduše sežerou špek těm pražskejm vykutálencům. Pan Pehe a ostatní zkrátka nemají šanci ani krapet zjistit, jak se dělá politika dvacet km od Prahy, protože tam nikdy nedohlédnou!   BURMA 
pan Havran 8.11.2005 10:05

Re: Ad Vileta a hloupy slusnak

Spidla byl nejen slusnak, ale nebyl ani hloupy.
franta 8.11.2005 9:59

Pane Pehe, VAše rady nejsou k ničemu.

Vy jste totiž nepochopil, že "zdravé jádro" ODS tuto stranu volí právě proto, že v jejím čele lidé jako Langer, Zahradil a spol. jsou. Někteří jejich voliči (namátkou Nový, Haas, Lukeš) zde už přímo veřejně deklarovali, že ODS v čele např. s Tošenovským, Sobotkou a p. je pro ně nevolitelná. To je pravý problém ODS. A doufám, že do budoucna to i jejich (jenom jejich) problém zůstane a nestane problémem nás všech.
Intruder 8.11.2005 9:59

Re: Mno, dnes by se s Pehem dalo docela souhlasit

Jsem průměrný středový volič a pánové Říman a Tlustý pro mě NEJSOU NEPŘIJATELNÍ!! Za koho mluvíte?