30.6.2024 | Svátek má Šárka


Diskuse k článku

POLITIKA: Výborná zpráva pro ČSSD

Občanská demokratická strana úspěšně pokračuje ve svém úsilí o další volební porážku. O víkendu zvolila volebním lídrem za Středočeský kraj Vlastimila Tlustého a volebním lídrem za Severomoravský kraj Martina Římana. Tedy dva dokonalé politické klony Václava Klause, který ještě v roli předsedy ODS prohrál této straně dvoje volby v řadě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav 8.11.2005 11:05

Re: Pan Pehe,

Už jsem to tu psal. Papír snese všchno. To co bylo v devadesátých letech na papíře vypadalo také hezky, ale skutečnost, mimo jiné i pod vedením pana Tlustého, byla drsně jiná.
huhu 8.11.2005 11:05

Re: Re: Farizejství

Václave, dejte nám přednášku o skutečné pravocovosti.  Pak zhodnoťte reálné možnosti a probuďte se.
huhu 8.11.2005 11:03

Re: Re: Re: Clenstvi v KSC

Havrane vyberte si jednoho pár měsíců, kvúli možnosti studovat CSc. kandidáta Ksč Tlustého, ted již 15 let jasného pravičáka nabo mnohaleté zasloužilé soudruhy, kteří v čssd tvoří většinu nejen ministrů, ale i poslanců a dalších funkcionářů a navíc ještě s Filipem a ksčm v zádech. zatím se presentujete jako příznivec druhé možnosti - stejně jako Havel a Pehe.
Václav 8.11.2005 11:02

Re: Farizejství

Zkuste se nejdříve podívat co to skutečně znamená pravicová politika a pak mi najděte co z toho udělal Tlustý. Ať koukám, jak koukám, tak nevidím. Ona celá ODS byla v devadesátých letech pravicová spíše jen hubou a skutek většinou utek.
Kantor 8.11.2005 11:00

Re: Kantore,

Myslíte reformy ala Bimbo, ubereme státu, bude ráj na zemi?
Václav 8.11.2005 11:00

Re: Re: Pane Pehe, VAše rady nejsou k ničemu.

Ach jo. Koho chce pánbů potrestat toho trefí slepotou. Těch 30% může rmoutit spíše přemýšlející příznivce pravice, protože KSČSSD už má v parlamentu přes 100 mandátů, takže ODS si těch 30% může tak akorát naložit do octa.
huhu 8.11.2005 10:59

Re: autorovi

Pehemu nevadí Paroubek, Škromach, Sobotka, Zgarba, Rath, Kraus....
Pepa Zdepa 8.11.2005 10:56

Dekuji panu Pehe

Děkuji za takové krásné shrnutí. Je to jasné, stručné a velmi, ale opravdu velmi pomýlené a zaujaté. Články pana Pehe mne čím dál více baví, protože i přes to, jak se neustále snaží ODS a zejména Klause očerňovat, nějak se mu to pořád nedaří. Malá rada pro pana Pehe: Zkuste začít očerňovat pro změnu ČSSD, ulehčíte si práci a budete mít podstatně víc materiálu. Vždyť ČSSD se už nějakou dobu úspěšně očerňuje sama.
Ivan Nový 8.11.2005 10:55

Kantore,

z toho, že ODS vyhraje volby nic nemám, budu mít jen z toho, když začne rušit socialistické nesmysly a že jich je.
Bimbo 8.11.2005 10:48

Re: Re: Re: Clenstvi v KSC

Bavurne napsano! Jen jeste doplnim, kolikrat jeste pojedou policiste na dovolenou za nase dane na Seychely zeptat se, jestli by nahodou toho Krejcire nechteli vydat k nam...
aleš 8.11.2005 10:48

Re: Re: Tak na to si vzpomeňte po volbách

Lídr kandidátky přeci ještě nemusí být zvolen: stačí, aby nějaký aktivní "regionální" politik přesvědčil voliče o svém zakroužkování na kandidátce, a je to. Proto je úplně jedno, kdo stojí na prvním místě krajské kandidátní listiny.
Jeník 8.11.2005 10:47

Farizejství

Samozřejmě že Tlustý udělal pro pravicovou politiku mnoho dobrého a je pro prosperitu této země mnohem prospěšnější než všichni ti žvanilové, kteří nás táhnou zpátky a Tlustého mají jen jako klacek na ODS.
Tlustý toho za poslední roky odpracoval tolik, že mi (přestože komunisty nenávidím) vůbec, ale vůbec nevadí, že byl kdysi dva roky nebo jak dlouho v KSČ.  
POV 8.11.2005 10:45

autorovi

opět jste nezklamal. Jedná-li se o ODS a Klause, trpíte jakýmsi zatemněním mysli:
"Mnoha občanům musí vrtat hlavou, proč právě Tlustý je favoritem Václava Klause" - tohle máte odkud? Od Klause, od mnoha občanů nebo od obou?
"Je totiž jisté, že průměrnému středovému voliči naskakuje husí kůže při pomyšlení, že by v příští vládě seděli Vlastimil Tlustý, Martin Říman, Ivan Langer nebo Jan Zahradil." - Ha, pan Jiří Pehe, mluvčí všech průměrných středových voličů!
Xaver X.X. 8.11.2005 10:45

Re: Re: No to je jednoduché,

Kantore, nic si z toho nedělejte, socialismus nefunguje na rozdíl od IN...
Xaver X.X. 8.11.2005 10:43

Re: Re: Ad Tlustý, Říman, Langr atd.

huhu, já nechci pána, ale důvěryhodného a úspěšného zastupitele. V tom je dost zásadní rozdíl, víte...
pan Havran 8.11.2005 10:43

Re: Re: Re: Clenstvi v KSC - oprava

Ale byl v KSC. To je pro mnohe z vas skrvrna, kterou nelze smyt. Jsem si temer jist, ze motivy vstupu do KSC byly u Vizka a Tlusteho naprosto opacne! Tlusty svym vstupem KSC dokazuje, ze jestli se neceho takoveho nestitil v osmdesatych letech nebo kdy (a tahle doba je v mych ocich o dva rady horsi nez revolucni leta sedesata), tak dnes se nebude stitit rovnez niceho. Jak je tedy videt, komunistum odpoustet i neodpoustet umime oba. Kazdy ale z jineho duvodu.
Ivan Nový 8.11.2005 10:42

Milý nalevo,

Klaus je mluvčí našich názorů, nikoli jejich původce. Ale to Vy nepochopíte.
pan Havran 8.11.2005 10:41

Re: Re: Clenstvi v KSC

Ale byl v KSC. To je pro mnohe z vas skrvrna, kterou nelze smyt. Jsem si temer jist, ze motivy vstupu do KSC byly u Vizka a Tlusteho naprosto opacne! Tlusty svym clenstvim v KSC dokazuje, ze jestli se neceho takoveho nestitil v osmdesatych letech nebo kdy (a tahle doma je v mych ocich o dva rady horsi nez revolucni leta sedesata), tak dne se nebude stit rovnez niceho. Jak je tedy videt, komunistum odpoustet i neodpoustet umi oba. Kazdy ale z jineho duvodu.
Bimbo 8.11.2005 10:40

Pokracovani

...... Takze pustit do tohoto korupci prolezleho „schweinereie“ opozici jez svým jedinym ucinnym programem proti korupci a to „Uber státu a uberes korupci“ ci pripadne „Zrus stat a vymytis korupci uplne“ jsou hesla jez museji socialnedemokraticka cunatka, jez zerou nad žlebem z nasich dani, tak musí socialisty desit vice nez ikony typu Thatcherove ci Reagana….Ruseni a slucovani ministerstev a nadbytečných uradu, především socialni a finacni urady budou za rovne dane a rovne a zaroven jedine socialni davky   zcela nadbytecne…Takze pane Pehe, nezbyva nez sjednotit všechny ti kteří mají nejakou moc, at uz by to byli lide tak rozdílných zaujmu jako třeba Truman a Stalin, jen když znici vasi pretrvavajici nocni muru jmenem ODS…Jakykoli spojenec dobry, Mao, Pol-Pot, Pinochet ci Bolivar, každý, at uz Buh ci Dabel budou dobri v boji proti ODS…Každý na této planete vcetne Rudych Khmeru je lepsi nez ODS…Amen…
Xaver X.X. 8.11.2005 10:40

Re: Re: Ad Tlustý, Říman, Langr atd.

Správná připomínka. Skutečně se obávám, že tento postup nahraje růžovo-rudé koalici, jak jsem zde již několikráte upomínal. Já skutečně nechápu, proč jsou lídry lidé, kteří PROHRÁLI volby.
Bimbo 8.11.2005 10:38

Pan Pehe,

Do ruda na zhaveny uz ani neskryva   svoji goebbelsovskou tvar….Do nich, do ODS, je mu jedno ze jeho politogicke nezavislosti   uz nikdo neveri a je bran za fanatika s poruchou dusevni integrity při vyrceni jmena Klaus anebo ODS, podobne jako onen nebohy francouzsky komisar z Closeaua…Před nedavnem ještě vykrikoval ze ODS je horsi nez KSCM, za chvili bude vykrikovat ze Berija byl vetsi humanista nez Klaus a ze NSDAP by mela v dnesni době lepsi koalicni potenciál nez ma ODS a podobne patogicky nenavistne vylevy….Pritom je jasne, ze ekonomickym tahounem a propagatorem nutnych reforem je prave V.Tlusty..Je dostupných mnoho komentaru apolitických vysoce erudovaných ekonomických analytiku, ze prave ekonomicke recepty Modre sance jsou z ekonomického hlediska tim receptem, jak vice „drivovat“ ekonomicky rust a všeobecnou prosperitu..Instituce jako Narodohospodarsky Ustav AV a CERGE-EI, Obcansky ci Liberální institut, specialiste z finacnich skupin PPF nebo Patria Finance jasne sdileji formu ekonomických reforem z dilny ODS…Naproti tomu CSSD ma na sve strane jen normalicni ekonomy typu Valtra Komarka, jenz by kapitalismus rad nahradil Sikovym reformním socialismem...Je jasne ze mozna vláda ODS po 8 letech korupčního plundrovani statni kasy grosstapem chranenym konglomerátem vedoucich sekretariatu Uradu vlády, bývalých mlátiček z pohotovostního pluku, panu Dolezelu ci skolou Stb prošlých Vyvadilu a dalších normalizačních strejcu transformovaných do struktur ekonomicke mafie, jejichz chapadla byla rozmístěna po vetsine ministerstev…Takze pustit do tohoto korupci prolezleho „schweinereie“ opozici jez svým jedinym ucinnym programem proti korupci a to „Uber státu a uberes korupci“ c
Kantor 8.11.2005 10:38

Re: No to je jednoduché,

Nevím, jestli jsem porozuměl dobře, ODS nechce vyhrát a program bude šířit osvětou?
www racek 8.11.2005 10:38

Re: Re: Clenstvi v KSC

no, pro prohru pravice ve volbách dělá opravdu hodně.
www racek 8.11.2005 10:37

Re: Re: Mno, dnes by se s Pehem dalo docela souhlasit

no, huhu, a to je právě ten největší omyl ods. oni totiž už vůbec nejsou nepřijatelní. zato program a prsentace ods je musí právem vyděsit.
ten program musí být přijatelný pro 51% voličů. jinak zůstane ods jen 25 až 29% tní sektou. osamělou. a to je k ničemu, víš? pak totiž neprosadí vůbec nic.
Čumil 8.11.2005 10:36

Re: Pane Pehe, opět jsem si, po přečtení vašeho článku, vyléčil svůj....

Vláďo, začněte s těmi nemovitostmi včas - ceny půjdou strmě dolů... :-))
Marold 8.11.2005 10:36

Re: Re: Pehe opět nezklamal a doufám, že

Jestli Vy jste voliči současné ODS, tak už jenom kvůli Vašemu arogantnímu vyjadřování a přístupu k EU, který sem vnese alespoň nějaký pořádek, tak buďte ubezpečeni, že normální slušní lidé budou volit raději kohokoliv jiného.
Kajan 8.11.2005 10:35

Nokdo po mně nemůže chtít, abych tvrdil, že jsem vrcholně spokojen s lídry kandidátek ODS. Ale takto byli v tajných volbách vybráni členy ODS a nedá se s tím nic dělat! Důležitější, než výsledek, je v politice metoda a postup. Dzp.

ucitelas 8.11.2005 10:35

Re: jako vzdy brilantni analyza

Pán se vrátil z lampionového průvodu a velmi vtipný ,že
Ivan Nový 8.11.2005 10:34

Ale pane nalevo,

oni přece na to čekají, oni se trestu nebojí.
huhu 8.11.2005 10:33

Re: Re: Re: Pane Pehe, VAše rady nejsou k ničemu.

to je zjevně váš problém.