6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pan Vajíčko 30.9.2009 12:30

Urbane, jste lhář

Urbane, jste samice Sus scrofa. Lhal jste vždy, pokud jste něco vypustil z huby nebo klávesnice. Lhal jste o bývalé Jugo (naprosto neuvěřitelně), lhal jste o Řápkové, lžete o Klausovi. Lež je vaší pracovní metodou. Táhněte už do latríny, mezi ty  s r a č k y, kam patříte... (Y)

www.jiri 30.9.2009 13:10

Re: Urbane, jste lhář

Važ slova hulváte Klausohujere.

Pan Vajíčko 30.9.2009 13:22

Re: Urbane, jste lhář

Já je vážil... A do Klausova slepého obdivovatele mám daleko. Což ovšem nic nemění na faktu, že je Urban lhář... :-P

Bizon 30.9.2009 14:10

Re: Urbane, jste lhář

Jestli všichni disidenti byli jako ten Urban, tak se nedivím bolševikovi, že je držel zkrátka ..

Wotan 1.10.2009 10:20

Re: Urbane, jste lhář

To je úroveň-- 5. cenová skupina!

huhu 30.9.2009 12:28

cáká ti na majáku, nebo jsi placený prevít

asi tak vše co k článku dodat Rv

vlasta 30.9.2009 21:16

Re: cáká ti na majáku, nebo jsi placený prevít

Tipuju to na obojí.

Zdena 30.9.2009 12:22

Pane Urbane,

jste největší lhář, co si dovolí takto psát.Věřte tomu, že většina obyvatel si to o Vás myslí!!!!

mu1 30.9.2009 12:36

Re: Pane Urbane,

Zdeno, že nevýslovně milujete VK je vaše věc. Ale mně netahejte mezi vaší většinu obyvatel

Traut 30.9.2009 12:44

Re: Pane Urbane,

já se do té většiny počítám

mu1 30.9.2009 12:54

Re: Pane Urbane,

Jste většina ? Kdo to sčítal.

Pamětník 2 30.9.2009 14:42

Re: Pane Urbane,

Paní Zdeno,vůbec není důležité jaký máme vztah k Václavu Klausovi,nebo co o něm píše Urban.Ale ono kouzelně bolševické:"Většina národa si to myslí.",je mírně řečeno zavádějící.Proto ponechte myšlení každému samostatně.

twine 30.9.2009 12:22

kde to mohu podepsat

díky za článek, je tu všechno důležité, včetně angažmá Klauze ve prospěch cizí mocnosti, která nás shodou okolností donedávna okupovala.

VV>-

ahura mazda 30.9.2009 12:05

trochu bych ubral na emocich, pane Urbane,

ale v zasade mate pravdu.

Klaus je mizernym presidentem, k podepsani LS vsak dojde. Ohaneni se narody a narodnimi zajmy, ci dokonce suverenitou, je prilis 20. stoleti, cas bezi, meni se politicke uvazovani a ekonomicka realita. Pan Klaus je v zasade nevzdelany clovek, pokud by se uplatnila bezna meritka na vzdelnost a kulturnost, nicmene ho cti to, ze pokud se naskytne prilezitost byt pritomen intelektu, jakym papez beze sporu je, aspon se snazil stravit s timto clovekem co nejvice casu. Otazkou ovsem je, kolik skutecneho casu s nim stravil samotny papez, obavam se, ze ne mnoho. Pokracovat dal v haneni pana Klause nechci, nebot mi za to nikdy nestal a zrejme nikde nebude.

Wotan 1.10.2009 10:24

Re: trochu bych ubral na emocich, pane Urbane,

Klause k podpisu dotlačí Papež,takovou ostudu si přece v Evropě nemůže dovolit!

Joseph Goebbels 30.9.2009 12:00

Řekl jsem to ve svém projevu v roce 1940, že je to nevyhnutelné ...

" V žádném případě si nesmíte myslet, že my, pokud zavádíme v Evropě <b>jistý proces pravidel</b>, to děláme proto, abychom jednotlivým národům zkrátili život. Podle mého názoru se musí pojem svobody nějakého národa <b>uvést do souladu</b> se skutečnostmi, před kterými dnes stojíme, a s jednoduchými otázkami účelnosti. Tak jako v rodině nemůže mít jeden její člen právo rušit trvale svou sobeckostí její vnitřní mír, tak nemůže ani jednotlivý národ v Evropě mít natrvalo možnost stavět se proti <b>všeobecnému zavádění pravidel</b>.“

šakal 30.9.2009 12:57

...Chi, chi, chi, chi...

...;-)

ASA 30.9.2009 11:55

????????

...pan "disident" by potřeboval opláchnout studenou vodou.

Pokud si přečte znovu to co napsal:

"Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí." (Článek 59)

pak snad pochopí že přesně o naplnění tohoto slibu presidentu Klausovi jde. Chudáci studenti. Nezávidím jim profesora "disidenta" s takovým to myšlením .

Traut 30.9.2009 12:46

Re: ????????

R^R^ napadlo mě to samé

Liška 30.9.2009 11:54

Hýká sice taky.

O autorovi článku Urbanovi by se dalo říci, že je osel a to navíc prolhaný a nenávistný, ale to bych určitě urazil všechny čtyřnohé osly. Kuriózní, když se takový výtečník ohání jakoby principy demokracie.

mu1 30.9.2009 12:25

Re: Hýká sice taky.

I liška muže mít oslí duši a hýká

Stanley 30.9.2009 11:46

Blázen

Mohlo by se polemizovat o mnohém, co nám pan Urban sdělil, ale myslím, že by to nemělo žádnou cenu ! Můžete mít titulů přehršle, ale já Vám říkám, pane Urbane, že v mnohém vědomě lžete a nebo jste blázen !!!

yorik 30.9.2009 11:45

Druhej pehehe

Kartágo i Česko musí být zničeny. :-/

Petr 30.9.2009 11:44

Sametový podvod?!

Skutečnosti polistopadového vývoje nasvědčují pečlivému plánování v Prognostickém ústavu AV vedeném pod dohledem Moskvy jejím ředitelem, komunistou Valtrem Komárkem. Vykonavatelé: Klaus, Zeman, Dyba, Ježek, Dlouhý, Ransdorf a další naplňují dlouhodobé plány vládců Kremlu s cílem nastolit chaos, který by nás vrátil do náruče bratra Rusa

Není náhodou, že tito prognostičtí vlastizrádci byli nasazeni do nově vzniklých polistopadových politických stran různých směrů: Klaus založili "pravicovou" ODS, vedení levicové ČSSD se ujal Zeman, do vedení středo-pravicové ODA byl nasazen Dlouhý, post-komunisty ovládl Randsdorf.  Tím si zajistili vliv celého polistopadového politického spektra, nutný k prosazování takových zákonů, které by beztrestnost tunelářů, z valné většiny bývalých estébáckých a komunistických prominentů, zajišťovali. Z některých tunelářů jsou štědří sponzoři polistopadových stran.

Když se situace začala vymykat Klausovi z rukou po t.zv. "Sarajevském atentátu" a hrozilo, že by řetězec prognostické vlády byl jeho pádem přetržen, přispěchal na pomoc Klausovi Zeman a uzavřeli spolu "Opoziční smlouvu", která vyvrcholila v období největších podvodů a tunelů v polistopadové historii.

Za pomoci médií, zejména ČT, byly z politické soutěže systematicky vyřazeny nepohodlné strany tak, že těmto "nezavedeným" stranám byl zamezen volný přístup do médií.  Média se také starají o to, aby případy korupce a plundrování země byly zveřejňovány spolu s výsledky vyšetřování policie a soudních verdiktů, které prokazatelné podvodníky a zkorumpované politiky netrestají. Tím vyvolávají bezmoc i apatii občanů a odrazují je od účasti ve volbách. Volit chodí většinou jen klientelističtí příznivci post-prognostických stran a ti občané, kteří ještě věří jejich prázdným slibům.

Tatar 30.9.2009 11:39

Vlastizrada

Je to jednoduché - když prezident nepodepíše LS, zažaluje ho pro vlastizradu Urban a jemu podobní, když podepíše, zažalují ho ti druzí. Ať tak či onak, Klaus bude zničen. Dávám přednost tomu, aby nepodepsal...

Venca 30.9.2009 11:50

Re: Vlastizrada

Kdyby smlouvu neschvalila vlada a parlament, pak by se dalo rici,ze Vas prispevek neni totalni nesmysl

jožka Severin 30.9.2009 11:39

Volám z nebe...

Tož kterů mám zaspěvat pánovi na hradisku,vy ubékanci,at´ šlak trafí  či co.:-D

Tomas 30.9.2009 11:33

:))

Autor je opravdu takový mamlas, že se to dá těžko shrnout v jednom příspěvku. Ohání se údajným nerespektováním prezidenta rozhodnutími Ústavního soudu - nic takového jsem nikde nezaznamenal. To, že má na jeho rozhodnutí svůj vlastní názor je věc samozřejmá a u politika i nutná. Nikde není psáno, že politik musí vždy souhlasit s rozhodnutím soudu - to by pak byla diktatura moci soudní. To, že politik musí rozhodnutí soudu respektovat je již něco jiného a s tím se samozřejmě nedá polemizovat.

A ikdyž naše zřízení je parlamentní demokracie tak to neznamená, že prezident nemá žádná práva a musí se chovat jako opička na provázku, kdy podepisuje po senátu a jmenuje navrhované soudce a úředníky jak se to někomu zlíbí. Prezident má svá výsostná práva a v Ústavě je na něj pohlíženo právě jako na jednoho z nejvyšších dohlížitelů demokracie. To, že se tu nějakému neinformovanému pisálkovi nelíbí to či ono prezidentovo vyjádření a omýlá zde slovo vlastizrada je a zůstane jen úsměvné.

Slepé obhajování Lisabonské smlouvy (ústavy) jako nezbytné podmínky pro stupidní pocit, že Česká Republika je součástí Evropy je už úplně mimo. Jsme ve středu (nebo východu jak kdo chce) Evropy od nepaměti a vždy tomu tak zůstane, žádná smlouva na tom nic nezmění. Pouze malí lidé, autor pochopí o kom to mluvím, se chtějí za každou cenu vlísat k evropským mocipanům aby se necítili odstrčeni.

Kdo jen trochu četl tuto Lisabonskou smlouvu, která se od poslední zamítnuté ústavy liší vlastně pouze vymazáním slovem ústava a grafickým ztvárněním, ví, že zde vznikne samostatný stát s nevolenými "zákonodárci", vlastním prezidentem a "min. zahraničí". Ví, že Francii a Německu bude stačit "ukecat" jakékoliv dva další malé státy a budou moci zablokovat jakýkoliv zákon ikdyby pro něj bylo 23 zemí ! Ví, že tito nevolení lidé a Evr. soudní dvůr bude rozhodovat co je nejlepší pro náš stát a stačí se podívat na Irský rybolov aby všem došlo koho zájmy chrání.

Nejhorší co můžeme udělat je se lehkomyslně vzdát.

:-))) 30.9.2009 11:54

Re: :))

Tak omýlejte, omýlejte, mudrci! ;-D

třetí 30.9.2009 11:25

co prezident, to vlastizrádce.

On, pane Urbane, předchůdce V. Klause byl větší kofr. Nejprve v prosinci 1989 slíbil s rukou na ústavě na svoji čest a svědomí věrnost Československé socialistické republice, posléze opět na tu samou čest a svědomí věrnost České a Slovenské federativní republice, kterou ve spolčení s cizí mocí rozbil, aby na svoji čest a svědomí potřetí slíbil věrnost České republice.  Máme tu světový unikát. Pan V. Havel byl prezidentem tří různých států. A vy se zajímáte o takovou prkotinu s V. Klausem.