6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JW 30.9.2009 0:40

Urbane, Urbane!

Prezidentovi Klausovi se dá vytknou hodně věcí. Ovšem vytýkat mu, že je zbabělec, protože na otevřený střet myšlenek nemá dost odvahy, to zrovna u něj jste střelil kozla. Myslím, že před psaním tohoto příspěvku jste si mě dát nejdříve mokrý hadr na hlavu. Tady zloba teče proudem. Kdyby byl příspěvek napsán bez vzbouřeného adrenalinu v krvi, s mnohým by se dao souhlasit. Takhle je možné pouze konstatovat, že porážku při volbách předsedy tehdejšího Občanského fóra jste ještě ani po téměř dvaceti letech neskousl.. 

Hudec 30.9.2009 3:47

Re: Urbane, Urbane!

Ááále, ... dyť má pravdu, tak co se čílíte? Nebo snad proto se čílíte? PPP (jo, správně, Pan Profesor Prezident) měl silné řeči, jak zatočí s železničářskými socialisty v '96 a potom se leknul Duškova vydírání stávkou, dále mobilizoval proti komunistům aby se hned potom spolčil se socialisty, se Švejnarem odmítl jít diskutovat atd. atp. Zbabělost se táhne nejspíš celým jeho životem (mě je známo jenom posledních 20 let, ale ono to předtím asi nebylo o moc jinak). Ani s tím podezřením z velezrady to nevypadá úplně přehnaně.

-F 30.9.2009 6:22

Re: Urbane, Urbane!

Nevšimla jsem si, že by jsme tu měli monarchii a Václav Klaus byl neomezený vládce. Pokud se pamatuji, měl velmi těžkou pozici, protože všichni proti němu intrilovali, včetně presidenta Václava Havla. Sakra, proč pořád činíte za všechno zodpovědného Václava Klause? Intriky a blbou náladu může pravdoláskový Václav Havel. Jako správný slaboch to to svádí na Václava Klause. Při pohledu na zpět: Dovedete si představit, že by republiku  a měnu dělil někdo jiný než Václav Klaus? On jediný byl připravený. Jinal Pithartove cesty po hradech a zámcích Československa by trvali dodnes.;-O

-F 30.9.2009 6:12

Re: Urbane, Urbane!

R^R^:-D

Jouda 30.9.2009 10:52

Re: Urbane, Urbane!

Klaus je odvážný : chrání ho funkce, ochranka, vojsko, služebnictvo, imunita, stráže...a za touto bariérou poštěkává. Odvážný je J. Urban a třeba V. Havel.  Klause k smrti vystrašil i odborář Dušek !!   Z diskuze plyne, že mediální úderka V. Klause je organizovaná. Klaus nebojuje za občany, nebo republiku, ale především za sebe a pak za moc českého úřednictva ! Nic jiného v tom není.

Mlok 30.9.2009 11:42

Re: Urbane, Urbane!

Klaus jde do střetu, jen když má výsledek předem jistý. Důkazů je mnoho, nejvíce v Ježkových pamětech. Některé jsou téměř tragické.

mu1 30.9.2009 13:44

Re: Urbane, Urbane!

Nebýt  zbabělý v této době není žádná statečnost či hrdimnství.Ale před 20 lety.? Kde byl pan VK v době kdy nám bylo nejhuř ?Kdy se hrály 2  hymny, přísahalo se za znění hymny agresora a měli jsme 2 vlajky, kdy tu řádili Bilaci a podobné zrudy.. Ted vehementně bojuje za náší samostatnost a národni indeditu. Tehdá to nevadilo. ? A samozřejmě že VH (dle soudruhu a blbů Věškrna, Hadrovej panák, Šišla, Pravdoláskovec....) byl jasný zbabělec, intrikán a nevím co ještě. Seděl ještě málo.

Bartoš 30.9.2009 0:37

Urbane to Ti našeptal kámoč Pehe?

Disident a nakonec tě všude vykopli a zbyla Ti jen pravá pravdolásková závist a nenávist.

BRUNO 30.9.2009 4:17

Re: Urbane to Ti našeptal kámoč Pehe?

bartoši všimni si že je tam malé b,si umouněný servilní  kašpar dík takovým tvorečkům si tady řadi smečka prognostiku.Isoudruh Komarek zalezl jen by mě zajimalo jestli Klaus na ty napady chodi jen za Štrougalem a nebo i za Jakešem možná i za tím krejčím na slovensku soudruh Vsil Bilak by nám i dnes něco poradit Váš rudý satan;-€

-F 30.9.2009 6:24

Re: Urbane to Ti našeptal kámoč Pehe?

;-D;-D Poučuješ Bartoše o pravopisu, ale svůj výtvor si nepřčteš. To tedy sedí!!;-D;-D

jamo 30.9.2009 17:30

Re: Urbane to Ti našeptal kámoč Pehe?

:-Ptenhle BRUNO se dostal intelektuálně tak na V(a)silovou úroveň

Pedro 30.9.2009 0:34

Zlá slovíčka

No to jsou opravdu, ale opravdu zlá slovíčka ...