6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pedro 30.9.2009 8:24

Re: Nojo ale...

Czy Pan jest Polak? Takovou pitomost, jako že český národ nadšeně vítal Hitlera, čtu běžně v diskuzích na polském portále www.onet.pl.

Fialka 30.9.2009 8:26

Re: Nojo ale...

Páni to je kvalt, co nám předvádí ÚS!? Proč je ÚS nad právem lidu rozhodnout o LS referendem, zvláště, když je o tak důležité otázce a je tolik kontraversních názorů? kOMU PATŘÍ TÁTO ZEM, POLITIKŮM, ÚSTAVNÍMU SOUDU, NEBO OBĆANům??   Myslím, že se docela obejdeme bez evropského komisaře. Už nám zase někdo vyhrožuje a křičí, PODEPIŚTE! PODEPIŠTE. Co je to ta Eu za instituci, co od ní můžeme čekat, když už teď nám diktuje, když užívá nátlak na prezitenta, politiky. Co je to za politika (Topolánek, který za kůži eukomisaře prodá republiku,)Občanští demokraté, co jste to udělali z ODS Kde jsou kozervativní a pravicové idee a sliby , že budete bránit suverenitu ČR? Vždyď jste ji ukradli Kalusovi, pro korytka. Ptám se všech těch , kterých jsme si vážili, Němcové, Nečasi, ještě pár by se jich našlo? Co jste to udělali s ODS, velká, velká hamba, zrada! 

kamzík 30.9.2009 8:48

Re: Nojo ale...

A kdyby jste se češi  po sr li, tak vám tu republiku prodáme.

Otakar Buda 30.9.2009 7:46

Otázka velezrady?

„Prezident republiky v žádném případě nestojí nad Ústavou, ale je jí podroben a musí ji zachovávat“ – napsal už před lety senátor Zdeněk Bárta, který jako vůbec první navrhl zahájit diskuzi o možné prezidentově velezradě. Tehdy šlo „jenom“ o jeho snahu paralyzovat Ústavní soud nejmenováním nových soudců, vzpomíná pan Urban ve svém článečku. Taky mě to tehdy rozčílilo. Napsal jsem panu senátorovi Bártovi, jak je to daleko s obžalobou prezidenta republiky z velezrady, že nechci mít ani prezidenta velezrádce, ale ani senátory, kteří plácají páté přes deváté a mohou si dovolit jakékoli výpady ve svém hysterickém vřeštění, protože jsou "imunní". Proto trvám na řádném projednání žaloby. Pan Bárta mi tehdy odpověděl, že žaloba se asi stáhla. Lidovci ji "vyměnili" za nějaký politický ústupek. Tak si to s tou velezradou radši ještě rozmyslete. Pan Urban mě trochu zklamal. Hrdost a čestnost, které nerozpoznává na prezidentovi zdůrazňuje jako nepostradatelné vlastnosti prezidenta lichým tlachem v novinách, místo aby podal na prezidenta žalobu a trval na jejím projednání. S velkou hyperbolou uvádí výčet jakýchsi obvinění, která mají podle jeho pocitů naplnit skutkovou podstatu trestného činu velezrady. Možná jako publicista píše, protože to je jeho práce. Možná zkouší, jestli by se za takovou žalobu, byť trochu vyčichlou po akci pana Bárty a lidovecké prosté výměně, dalo něco vykšeftovat. No, každý dělá, jak mu rozum stačí.  Tak jen do toho, pane Urbane.

Náčelník Skvrnitý ocas 30.9.2009 7:53

Re: Otázka velezrady?

Napsal jsem ... trvám ... rozmyslete si ..., kamaráde, tebe bych nechtěl mít ani za skautskýho vedoucího.

I-Worm 30.9.2009 8:23

Re: Otázka velezrady?

jasně, důslednost, to je vlastnost, která se pro vedoucí rozhodně nehodí!

Otakar Buda 30.9.2009 8:31

Re: Otázka velezrady?

S takovouhle přezdívkou? Určitě byste se mnou jako s vedoucím vycházel líp, než jako se čtenářem podobných myšlenkových polucí, jakou je článek pana Urbana, pane Skvrnitý ocas. Bu

kamzík 30.9.2009 8:43

Re: Otázka velezrady?

Ovčani stádo ovcí,  kteří platí daně a živí si ÚS soud a bandu poslanců, kteří přijímají zákony , ,které slouží těm nahoře, berou za ně od lobujících prebendy, aby tito mohli dále okrádat ovčany ( viz poslední kauza , tentokrát došlo i na komunisty a TOp 02 i lidovce, ale jen ti nejsou ti hříšnici)iz  Tuneláři jsou to tumeláři. Ne Klus s privatizaci, ale tato banda zákonodárců jsou tuneláři ČR! Platě si ovčáci daně, na miilionové kampaně, kterými Vás ohlupiji a ještě za své peníze. Dobře nám tak, kdybyste byli občané, nebyli byste ovčané!

Elsie 30.9.2009 18:51

Re: Otázka velezrady?

Kamzíku, Vy si teda troufáte, když jste ekologicky na odstřel

Náčelník Skvrnitý ocas 30.9.2009 7:45

Na každej pád velezrádce

Z článku plyne, že je Klaus velezrádce, zejména když nepodepíše LS. Z mnohých komentářů naopak plyne, že bude velezrádce, když podepíše. To sme ale s tím Vaškem vydrbali!

I-Worm 30.9.2009 8:22

Re: Na každej pád velezrádce

no, nezdá se vám spíše, že ten Vašek vydrbal s ODS?

Leopold Kuchařík 30.9.2009 7:42

Vy všichni,

kteří jste si v listopadu 89 usurpovali moc, jste cháska k npohledání! Jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou. Komunisté vás i tento národ zprznili jak zákon káže!:-(

Petr Kohout 30.9.2009 7:38

Václav Klaus slíbil řídit se ÚSTAVOU a ZÁKONY.

O rozhodnutích Ústavního soudu ani slovo. Pokud tedy rozvedu až do absurdna, pokud by na ochranu Ústavy (ústavního zákona o předčasných volbách) poslal hradní stráž s rozkazem pozatýkat 13 soudců ústavního soudu za velezradu (= zmaření voleb), pak je to V SOULADU s prezidentským slibem. A v souladu s prezidentským slibem je i postavení se snaze soudců vyřadit občany z jmenování nových soudců (příkaz jakéhosi obecného soudu, aby prezident zdůvdnil, pro kdosi NEBYL jmenován soudcem - se zjevným plánem toto zdůvodnění, ať už bude jakékoliv, zrušit a soudce samojmenovat).

mu1 30.9.2009 13:10

Re: Václav Klaus slíbil řídit se ÚSTAVOU a ZÁKONY.

Zkuste to přeložit do češtiny, pane K. at si  počtu. Apropo, hradní stráž nemá patrony a ze zákona může jen hlídat.Není prezidentovo policií.To by ještě chybělo.

idol 30.9.2009 7:25

Děkuji Jane Urbane za jasná slova!

........... máte můj 100% souhlas a podporu!!R^

Mirek_K 30.9.2009 7:33

Re: Děkuji Jane Urbane za jasná slova!

COŽE?!!?

Postavit ke zdi a odstřelit! Vlastizrádci!!

idol 30.9.2009 8:23

Re: Děkuji Jane Urbane za jasná slova!

........ ctít Ústavu, je podle tebe vlastizrada, Klausohujere pomatený?Rv:-)

Kirken 30.9.2009 7:11

Dobrá reklama pro New York University of Kotěhůlky.

Přijďte k nám, budou vás učit mediálně známí psychopati!

děteněkam 30.9.2009 7:06

První odstavec stačí.

Ne vždy s Klausem souhlasím.

Ve vztahu k LS ho obdivuji. Je poslední záchranou před porobou.

Vlastizrádce je spíše autor článku.

ferda 30.9.2009 6:58

klausovi

Kommunisti klaus bobošíková Železný a ted těch pár senilů z ods -ukázka těch kteří tvrdí že nás chtějí ochránit před zlými -kdo není blázen chápe

honzak 30.9.2009 6:38

Urbane, příliš mnoho slov -

stačilo napsat "furt nemám rád Klause" a bylo by hotovo. Mezi námi, jako člověka ho taky nemám moc rád. Ale jako prezident je 100x lepší než tvůj nablblý veškrna.

Jak pokračuje rozšiřování světového věhlasu New York University? Na Litoměřicku to máte zmáknutý, co bude dál?

JaS 30.9.2009 7:21

Re: Urbane, příliš mnoho slov -

Předběhl jste mě. Co učí pan Urban na pražské New York University?

žaba(k) na prameni 30.9.2009 7:39

Re: Urbane, příliš mnoho slov -

Co učí nevím, a ani to nebude zajímavé, ale je tam s ním taky jistý  Pehe.

Takže ta pražská  Ňjů Jórk junivérzity  bude mít s New York university společné asi tolik, jako Harvardské fondy Viktora Koženého s Harvard university.

Alespoň se v Česku ví, které absolventy taky a rádobyuniverzity nebrat a nezaměstnávat !

A to je taky dobře.

mu1 30.9.2009 13:16

Re: Urbane, příliš mnoho slov -

Nablblý Veškrna, myslíš Vašeho Vasila Biľaka.Ten měl vokovickou Sorbonu, vzdělanec a spolužák ?

jenicek 30.9.2009 6:35

Urbane, ty lháři,

ohledně jmenování ústavních soudců to bylo úplně jinak. Prezident je nejmenuje podle své libovůle, musí mu je schválit Senát, a argumenty mnoha senátorů proti Klausovým návrhům patří tesat do kamene, aby se zachovala jejich stupidita a antiprávnost. Myslím, že i KVS (jedna z Klausem navržených) se už tady na blogu k té komedii vyjadřovala. Obvykle se "ctitelům práva" ze Senátu nepozdávala nedostatečně ohnutá páteř kandidáta před státní mocí v jejich případech při zastupovaní klientů (Červeňákovi u KVS, IPB/Nomura u Pejchala, další jsem radši zapomněl). Nevím proč vyčítat Klausovi, že není schopen tahat kandidáty na ústavní soudce jak králíky z klobouku, když přes Senát prošli hladce jen politici(!) Výborný, Rycetský, Lastovecká, za to fakt jen Klaus nemůže.

oh 30.9.2009 10:01

Re: Urbane, ty lháři,

No a právě ti politici podle mého názoru do ústavního soudu nepatří. Jejich nestrannost a schopnost rozhodovat nepoliticky je přinejmenším pochybná.

jenicek 30.9.2009 10:27

Re: Urbane, ty lháři,

No a proto jsem tam taky napsal vykřičnít, protože to řve. A zase v tom ani omylem nejede jen Klaus, ale senátoři, ti je schvalovali.

Machek 30.9.2009 6:34

Hoďte na Klause síť

Pan Urban se tentokrát neplete, řiťomilci z ODS. To, co si president dnes dovolí, je výsledkem mj. jím avizovaného chaosu v politice.cz, to, jak se snažil před papežem, je symptomatické, to, že byl řízen po 17.11.89 z Ruska, je obecně známo z Českého deníku.

On samozřejmě neabdikuje, senát ho samozřejmě nijak nepokárá. Jedinou možností jeho odchodu je tak jako 17.11.89 tlak veřejnosti. To je snad jasné.

honzak 30.9.2009 7:03

Re: Hoďte na Klause síť

" je obecně známo z Českého deníku" aneb

Uvařit menáž a pochodem na Sokal. Další podrobnosti v novinách, napsal pře 80 lety J. Hašek. Machek bude patrně potomek onoho bláznivého c. a k. generála.

děteněkam 30.9.2009 7:08

Re: Hoďte na Klause síť

Pane, vy jste vůl!