6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
para 30.9.2009 22:52

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Díky Ivo za milé přivítání i připomenutí... Parametr návratnosti energetických zdrojů EROEI ale není panu Klausovi příliš po chuti nebot svou nezávislostí na financích ničí a podkopává zažité dogma tržních ideologií i správnosti doktrín ekonomického růstu.

http://www.energybulletin.cz/?q=clanek/ekonomika-ktera-neni-o-trznich-vztazich

jeff 30.9.2009 21:46

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

To považuji na té části národa která s ním nesouhlasí právě za jeden s projevů zrady.

A jak to vidíte u té druhé části?

para 30.9.2009 22:47

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Ta druhá část když vidí na kapitánském můstku optimismem rozzářeného velitele tak uspoří proti té prvé minimálně na antidepresivech.;-)

Kritik 30.9.2009 23:15

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Na špatnou otázku dostanete vždycky špatno odpověď. Poradím vám, zeptejte se svých hydrologů, do jaké míry múže za současné změny, změna klimatu a do jaké míry za ni může stav naší krajiny poškozené komunistickým zcelením a nahrazením lesů umělými plantážemi stromů - řeknou že neví. Zeptejte se klimatologů jaký je historický vývoj teplot a řeknou vám, že v historii už v čechách bylo i tepleji a to bez fosilních paliv. Zeptejte se astronomů jak se vyvýjí teplota na Marsu a řekno vám, že stoupá srovnatelně jako na Zemi.

para 1.10.2009 7:57

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Kritikovi. Otázka nikdy nemusí být apriory špatná - apriory špatná může být jen odpověd.

Jen k jednomu Vašemu doporučení pro ilustraci. Pokud se podíváme na planety zvenku bude se jejich teplota měnit adekvátně intenzitě ozařování. Pokud ovšem budete měřit povrchovou teplotu planety bude se měnit i díky dalším faktorům - např skleníkovému efektu.... Další okolnost je míra přesnosti pozemských měření, která jsou zhruba 10x přesnější jak ta družicová. Mohl jste se mě zeptat a až pak obtěžovat astronomy .... - už jsem ten dotaz udělal.;-)

kNEDEL 1.10.2009 7:32

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

ach jo to tvoje IQ duté tykveRv

Wotan 1.10.2009 10:03

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Máte, pane 100% pravdu, ale co dodat. Karel Čapek napsal. "Jeden z největších pohrom- je učený hlupák!"

meyla 30.9.2009 20:36

kdo je nemocen klausem?

Velezrada - tak tezkotonazni slovo a tak welterove (az bantamove) pouziti s. Urbana. Velezradci jsou lide, kteri zradi svou zemi. P. Klause jako prezidenta zvlaste v poslednich mesicich nemusim, ale stale je to muj prezident, stejne jako jsem osobne nemusel p. Havla a je to proste dodnes muj prezident. Mezi velezradce v prezidentskych lavicich bych radil spise E. Benese, ktery pres svou zbabelost nedokazal prenechat rozhodnuti o Mnichovu a o hranicich parlament a radeji se zdejchl do zahranici, aby se vratil s Gottwaldem v zadech nebo s. Husaka, ktery nechal v roce 1969 masakrovat vlastni lidi vlastnimi vojaky a vlastnimi policisty. Do velezrady se mi vejde i podpis vsech reformnich bolsseviku pod Moskevskymi protokoly. Ale to na Klause jaksi nelze aplikovat, ze? Takze radeji volite verbalni utok. Mozna by melo zajimat i vas samotneho, co by vasim verbalnim krecim rekl psycholog. Tri odstavce zacinajici trikrat Vaclavem Klausem mozna naznacuji jisty problem.

jeff 30.9.2009 20:25

Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

Ovšem tak hloupě nenávistný, argumentačně naprosto lživý výblitek jsem nečekal ani od něho. Proboha co a koho ten člověk může učit na univerzitě?  

fero 30.9.2009 20:34

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

zdá se že vy jste na tom mnohem hůř-

je to přesně tak jedině EU nás může oddálit z tohoto marasmu zasmrádlého klausismu

jeff 30.9.2009 21:03

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

patrně nechápete, že Klaus není proti EU, ale proti její degeneraci prostřednictvím Lisabonské smlouvy. To ostatně nechápe ani Urban. 

Václav 30.9.2009 20:35

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

Osobně se domnívám že se mýlíte. Článek je v podstatě definice presidentování Papá Tunela.

jeff 30.9.2009 21:05

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

tak o "definicích" mám opravdu zcela jinou představu.

Leoš 30.9.2009 20:19

Komu vyhovuje náš český smrádek, bordelismus a Kocourkov,

tak ten souhlasí s Klausem a je proti Lisabonu. Kdo chce, aby jsme se trochu přiblížili Západu, tak je pro Lisabon.  Jen EU nás může "dokopat " k tomu, aby se to tu zlepšilo.

Kritik 30.9.2009 20:47

Re: Komu vyhovuje náš český smrádek, bordelismus a Kocourkov,

Jak dlouho, že jsme v EU a kolik bordelismu a kocourkova jsme se zbavili (a kolik dostali befelem...) ? Ještě stále směřuje EU a ČR do stejného bodu, bohužel každý z jiné strany - ČR jde od totality, EU se vzdaluje od demokracie a svobody, až se potkáme, co bude? Půjdem dál od totality ke svobodě, nebo nás převálcují evropští levičáci (ještě před 50 lety se lidem se stejným světonázorem říkalo ultralevičáci) půjdem někam k 68. roku, ke svobodě v duchu Svobody a k ekonomice v duchu Komárka?? Sociální stát jak je dnes opěvován, je neudržitelný stejně jako nebyl reálný socialismus. Nějakou dobu se dá brát "bohatým" a dávat "chudým", ale jediným výsledkem je úpadek a válka. Při stejném směru politiky buď přijde EU na buben a blízký či dálný východ si na ní smlsne, nebo se EU začne rvát uvnitř o ty zbytky co zústaly, nebo "se" vymyslí válka, která vnitřní potíže přikryje. Jediným slušným řešením je změnit chování a přístup EU k současným problémům. Jsme krok před propastí a LS je velkým posunem dopředu...

Leoš 30.9.2009 21:01

Re: Komu vyhovuje náš český smrádek, bordelismus a Kocourkov,

Jsme socialističtější, než celá EU, o čemž svědčí, to, že je u nás nejméně chudých. A je paradoxní, že ten náš přebujelý soc. stát vytvářela v 90.tých letech pravicová ODS - Vodička a ty jeho známé baličky  prakticky na všechno. A ještě paradoxnější je, že ty balíčky později tochu "očesala" levicová ČSSD.

ferda 30.9.2009 20:17

jasný

Komunisti klaus Železný a Bobošíková to jsou naši zachránci v EU-jo a svoboda rovná se žárovka- ORWEL- a vo tom to je

dědek 30.9.2009 20:11

já NECHCI Eu výbojku, ale žárovku na WC

a O TOM TO JE ;-O

žal 30.9.2009 20:14

Re: já NECHCI Eu výbojku, ale žárovku na WC

tak si ji kup můžeš všude

Kritik 30.9.2009 19:47

Ještě ke Klausovi

Doufám, že všichni odpůrci V.K. se dnes dívali na televizní zprávy. Proběhla tam zpráva vyšetřovací komise k Rusko-Grizínské válce - a závěr? Totožný s tím co V.K. říkal okamžitě ve chvíli vzniku konfliktu. Schválně, kdo se omluví???

Leoš 30.9.2009 20:02

Re: Ještě ke Klausovi

První vystřelili Gruzínci, ale až po té, co je Rusové  po nějakou dobu provokovali.

Kritik 30.9.2009 20:10

Re: Ještě ke Klausovi

sory, zapoměl jsem, že provokování je legitimní důvod k vojenskému útoku...

Leoš 30.9.2009 20:25

Re: Ještě ke Klausovi

Situace tam je velmi složitá a komplikovaná a zde nevyřešíme, kdo je v právu. Ale je určitě zajímavé, že si Gruzínci začali se supervelmocí.

Kritik 30.9.2009 19:42

Pro čtenáře

K autorovi a jeho pamfletům nemá smysl se vyjadřovat. Pouze čtenářům chci doporučit aby si zpětně vyhledali, kdo odmítal navrhovanékandidáty na soudce ÚS. A tomu kdo má trauma z volby V.K. presidentem doporučuji vzpomenout si jakým způsobem byl v posledním svém volebním období byl zvolen tatíček Havel - bylo to rozdílem jediného hlasu, který představoval Sládek, jenž byl přes svou imunitu na dobu volby presidenta zadržen policií "demokratického" státu...

fero 30.9.2009 20:36

Re: Pro čtenáře

to je fakt argument- sládek a demokracie -komunistický cenzor

Kritik 30.9.2009 23:53

Re: Pro čtenáře

Kdo chce vidět vidí...

Jeseter 30.9.2009 18:41

FANTOM

= URBAN

honzak 30.9.2009 19:28

Re: FANTOM

nemělo být FANTOMAS?

žal 30.9.2009 17:32

diskutérům do diskuze

Stále nejvíce se líbí že obhájci lidu českého v čele s Václavem Klausem když se ohánějí slovy svoboda a byrokracie z Bruselu a pod. Z jejich cesty životem naprosto chápu vždyt člověk který se nechává volit komunisty protože kdo jiný by pomohl a za komunistů seděl za bukem v jejich šlechtitelském rezervoáru PROGNOSTICKEM USTAVU společně s Dybou Dlouhým Zemanem a podobnými idividui je jedna věc .druhá a opět velice vtipná je že Železný defraudant ulitý bandou profesionálů a svojí hbitostí do Bruselu také burcuje společně s VK a na závěr BObošíková s Komunisty a to už nechci ani popisovat kdo nepamatuje tak mu to stejně nedojde

a za třetí shrnutí KOMUNISTI

tak tito věrohodní lidé Vám vtloukají do hlavy že o ten náš státeček bojují v tom hrozným EU.A do toho pár senilů s ODS.

tak to je výsledek 20let demokracie v čechách . Pro mě tihle nesou mojí reprezentací -at jdou do pr...le

jamo 30.9.2009 17:34

Re: diskutérům do diskuze

k poslední větě: měl byste tam raději jít vy. Rozhodně to máte mnohem blíž (Y)