16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MirekTopShit 23.1.2006 10:58

Re: Správně, jen tak dál!

Chybí Vám tam Pepa z Hongkongu a Pišta Báči, Kožený a jiní cizinci. 
eTony 23.1.2006 10:39

fantome,

takže Topolánek je mdlého rozumu až dement, protože jeho politika je neustálou kritikou vlády.  Zato vy, mozkový trust obecní hospody, nedokážete zřejmě vyhodnotit program ODS jako naprosto rozdílný od politiky socbolševiků, u nich program jaksi stále chybí.
Hlavně že smějete z majitelem reštyky nad účastí Tupolánka v Sedmičce, ve které byl Langer. Tedy vaše úroveň argumentace je opravdu skvělá. Ještě jste mi nesdělil, v čem je politika ČSSD pravicovější než ODS.
rime 23.1.2006 10:34

kritizovat je snadne

teda musim se priznat, nic proti teto kritice, ale tohle nerozhodnute volice pripadane volice ČSSD nepresvedci o tom volit ODS.Chtelo by to opravdu vic vlastnich myslenek a jejich razantni propagaci, nerozhodnuty volic musi citit, ze ma jasnou a srozumitelnou alternativu.Chytat volice na kritiku souperu muze byt hodne ucine, ale v dobe kdy hospodarstvi roste a nikdo vylozene nestrada se takovej postup muze vymstit, minimalne je velmi nedostatecnej, no a ja zacinam mit pocit, ze i kdyz tohle Topolanek vi, tak se podle toho neridi.
kapitán 23.1.2006 10:34

Na sloganech NEZÁLEŽÍ - socani volby vyhrajou

Amíci mají statisticky zjištěno, že ke změně stran nedochází pokud ekonomika roste - proč taky zkoušet něco nového.
LID se bohužel dívá jen do peněženky, ne do budoucna. 
Kantor 23.1.2006 11:03

Re: Na sloganech NEZÁLEŽÍ - socani volby vyhrajou

Možná je to tím, že do budoucna vidí věštci, vizionáři a politici.Do vlastní šrajtofle vidí každý.
Kajan 23.1.2006 10:33

Volební program ODS má podle mne být reflexí života horních 50%, šancí pro dalších 30% a nepřátelským plánem pro spodních 20%, tedy kmenové voliče KSČM a ČSSD. :

S těmi kverulanty a příživníky stejně nikdo nehne a urážet horních 50% tím, že ODS bude nadbíhat dolním 20%, by si němela dovolit. Protože je ztratí a bude zle. Dzp.
Béda 23.1.2006 10:37

Re: Volební program ODS má podle mne být...

Kajane z tej horní dolní, mrzne tam u Vás asi hodně, co. Kmenové voliče mají jen modrásci. A právě jejich náčelník dnes píše ty bláboly. Dokonce jsou tak velké, že seriózní příznivci ODS se dnes v diskuzi ani neozývají.
C++ 23.1.2006 11:14

Hlavně to Kajane vysvětlete Tlustému,

který včera v souboji s Rathem tak úžasně kritizoval ČSSD zleva, až sem měl pocit, že přesedlal z ODS zase zpět do své rodné strany :-))
Douša Josef 23.1.2006 11:21

Re: Hlavně to Kajane vysvětlete Tlustému,

Nic si z toho nedělejte, moje žena, ač je jinak skvělá, rovněž nerozezná pravou a levou, stejně jako Vy. To se tak někdy přihodí,ale bohužel se s tím nedá nic dělat! U ní je to proto, že za našeho mládí nutili leváky psát pravou rukou. Dodnes v tom má zmatek, proto nemá řidičák. A čím je to způsobeno u Vás?
Kajan 23.1.2006 10:31

Volební program ODS má podle mne bý reflexí života horních 50%, šancí pro dalších 30% a nepřátelským plánem pro kmenové voliče KSČM a ČSSD.

S těmi kverulanty a příživníky stejně nikdo nehne a urážet horních 50% tím, ODS bude nadbíhat dolním 20% by si němela dovolit. Protože je ztratí a bude zle. Dzp.
Čumil 23.1.2006 10:23

Prokristapána, to nemá ODS ani na to, aby svému šéfovi zaplatila slušného skladatele článků?

Kajan 23.1.2006 10:27

Re: Prokristapána, to nemá ODS ani na to, aby svému šéfovi zaplatila slušného skladatele článků?

Čumile, kdo je to slušný skladatel článků ? Dzp.
Marek 23.1.2006 11:01

Slušný skladatel článků ?

Kdo to je?
No, v ČSSD je to celé tiskové oddělení, které píše za Paroubka téměř všechno, co kde  kvákne, protože on je to schopen se svým rozhledem a znalostmi z RaJ Praha 1 jenom přečíst.   
A v debatách, kde to nemá všechno napsané, pošilhává do podkladů před sebou a zmůže se jen na slaboučké, stokrát omlété fráze, za nimiž ihned následují silácké, neomalené osobní útoky.
 
Béda 23.1.2006 10:30

Re: Prokristapána, to nemá ODS ani na to...

Čumile, když těm méně duševně zdatným nikdo nevymluví, že to stojí za prd. Tím méně nemyslím hloupost, jen méně. On kdyby to nebyl šéf partaje, tak mu tohle neuveřejní ani v okresním plátku.
Čumil 23.1.2006 11:47

Inu, Bédo, málo naplat - je to muž na svém místě, pořád to říkám... :-))

Béda 23.1.2006 10:23

Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

když v polední diskusi na ČT1 prohlásil, že on sice v KSČ byl, ale nikdy se s jejím programem neztotožňoval. Moc poučné  (asi již tehdy rozkládal stranu "zevnitř"). Šoda, že se Moravec nezeptal, proč tam tedy tehdy vstupoval.
Douša Josef 23.1.2006 10:40

Re: Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

Že se ten Moravec nezeptal Ratha, proč vlezl do té vůbec nejhorší strany - ODS? ODS je horší komunistů (jak dnes socani a Pravda a láska tvrdí)! Tak kdo vlastně byl dříve a delší dobu v té horší straně? Konečně se Rathovi povedlo najít partaj, ve které může své patologické mocenské choutky realizovat. Že to socanům nevadí, že Rath prolezl několik strana několik funkcí, než našel tu pravou. Všiude ho vykopli!
Béda 23.1.2006 10:50

Re: Re: Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

Pane Douša, odvádíte pozornost jinam. Je to ODS, která odsuzuje komunisty současné, a hlavně přirozeně ty minulé.
Douša Josef 23.1.2006 10:53

Re: Re: Re: Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

Je toČSSD a Rath, kteří odsuzují ODS dnešní, i tu v době, kdy do ní vlezl Rath!
Béda 23.1.2006 11:02

Re: Re: Re: Re: Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

Pane Douša, politický turizmus býval u nás velmi populární. I v ODS. Pořád mi však připadá lepší odsuzovat ODS, ve které politický turista u není, než to samé s KSČ.
Béda 23.1.2006 11:07

Re: Re: Re: Re: Re: Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

... už není (krade to písmenka).
Mimozemstan 23.1.2006 14:47

Re: Včera mne moc zaujal pan Tlustý,

Tlusty mel vcera svuj den. Nejdriv tvrdil, ze ODS ma jako jedina strana koncepci, potom kdyz ji na Tlusteho ukazal, tak to naprosto poprel. Pry zadna koncepce. Kdyz se ho Rath zeptal na komunisty, tak pry byl dusi nekde jinde (jak jste popsal). Spravna otazka je, co bude tvrdit za par let o svem clenstvi v ODS, pravdepodobne bude take tvrdit, ze se neztotoznoval a rozkladal stranu. To bych mu nakonec dal i za pravdu, protoze uz jenom kdyz se nekde objevi, tak je tezko nekdo na pochybe, jaky potencial pred nim stoji.
Kajan 23.1.2006 10:21

Východiskem je občan, to se musí stát krédem a středobodem činnosti ODS. Posílit jeho osobní adapatční zásoby na maximálně možnou míru.

To musí být centrem programu a činnosti ODS. Tomu všemu musí předcházet vysvětlení, co tím ODS chce  říci. Dzp.
Fantom 23.1.2006 10:10

Že je Topolánek

bytost mdlého rozumu, jsem věděl už dříve. Ale že je to takový dement, to jsem skutečně nevěděl. Nabízet voličům program ve stylu "Podívejte, jak se mají na Kubě. Když nás zvolíte, budete se mít lépe." Jeho politika ve stylu neustálé kritiky opozice bez vlastní sebereflexe a solidního programu pro občana ODS totálně zlikviduje. I "zrádci" z US byli kulturnější, ale protože to byli odchovanci ODS a spoléhali se na rétoriku nepodloženou fakty, vidíme, jak dopadli.
Kajan 23.1.2006 10:14

Re: Že je Topolánek

Fantome, já rozumím tomu, že Klaus je jen jeden, ale vážně si myslíte, že by ODS měla chválit vládní koalici? Vy jste už někdy něco takového, aby opozice chválila koalici, zvláště když nemá proč, viděl? Dzp.
Douša Josef 23.1.2006 10:36

Re: Že je Topolánek

Že zrovna Vy můžete mluvit o Topolánkovi jako"bytosti mdlého rozumu" by mě nenapadlo ani ve snu!
OBČAN XY 23.1.2006 10:07

JEDEN,JAKO DRUHÝ -

 A vyčítat si věru příliš nemohou....ODS SE ZPRONEVĚŘILA NAVÍC PRAVICOVÉ POLITICE a není schopná sebereflexe k prohřeškům v minulosti.....Její nevěrohodné tanečky s nevěrohodnými lidmi volby vyhrát nemohou.....Je třeba zvolit alternativu volbou neparlamentní strany........
naRath 23.1.2006 10:48

Re: JEDEN,JAKO DRUHÝ -

s recyklovanymi politiky odeslymi odjinud
zoch 23.1.2006 9:57

Nic proti ničemu,ale

z tohoto projevu jde takový divný zápach. Kdybych se měl přiblížit vyjádřením k tomu o noci dlouhých nožů,řekl bych,že to vypadá,jako by tady někomu táhlo z huby.
A nyní už slušně :
Očekával bych od předsedy silné politické strany poněkud jinak stylizovaný projev zaměřený nikoli destrukčně , štvavě,nýbrž bych čekal konstruktivní věcný a rozumem i stylizací podpořený projev. Takový,který svého soupeře nezesměšňuje ( protože tím se stává úsměvný sám ),nýbrž ukazuje svá řešení v porovnání a to vždy ta lepší řešení. pokud je nemá,nebo jsou to řešení diskutabilní a přesto je zde nutnost vystoupit,potom bych se na místě předsedy takové  strany přimknul k obecnějším tématům,které mě dovolí vyniknout.
Z toho,co je zde předkládáno jako projev politika mám hrůzu,pokud si uvědomím,že s takovým stavem myšlení by se snad tento ještě nedávno provinční politik chtěl stát státníkem.Nic proti ničemu,každý zkušenostmi roste. V případě pana Topolánka by to chtělo ještě čtyři roky v opozici,aby tak nějak vyzrál.
 
MirekTopShit 23.1.2006 10:17

Re: Nic proti ničemu,ale

Představa, že by byl Topolánek premiérem....ano, Češi národ komiků.