16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 23.1.2006 12:00

Re: Socialisti nepotřebují argumenty, potřebují řev,

A Ivánek tu názorně ukazuje, jak se správně řve.
nup 23.1.2006 12:02

Re: KLAUS TOPOLÁNOVI HODNĚ UŠKODIL ...

Tak on soudruh prezident absolvoval fakultu marx-leninismu? (ekonomie tenkrát nebyla nic jiného). Jo já zapomněl, to je něco ÚPLNĚ jiného, protože ho jako obzvlášť prokádrovaného soudruha komouši pustili do júes, že.
xpoe 23.1.2006 2:15

Topolánek mluví jako zklananý volič soc.dem. či zhrzená milenka

Topolánek mluví jako hodně zklamaný volič soc.dem.a vůbec asi neví co má dělat.
A já  od něho jako zklamaný volič ODS čekám nějaké pozitivně laděný návrh do budoucnosti.
Píše sice pravdu ale.
Neřek nic nového.  Co řekl zná a  ví snad každý čtenář Neviditelného psa.
Ten samý článek jsem někde četl už asi předevčírem a už tehdy jsem si říkal, že některé fráze jsem četl  před časem jinde.
To má čtenáře našeho PSA  za takové pitomce a nestojíme mu za to aby vydestiloval nějaký pozitivně laděný text kde se dozvíme jak to vše navrhuje řešit ?
 
Negativně se umím vymezit taky - nebudu volit žádnou parlamentní stranu.
Ivan Nový 23.1.2006 8:15

xpoe,

Já jsem proti Paroubkovi, pozitivní návrhy mě nezajímají, v dnešní době jsou vedlejší. Protože ke spokojenému životu stačí, když příští vláda nebude dělat velké změny, jen sem tam zruší nějaký nesmyslný zákon či předpis. A, že jich je.
knedlik 23.1.2006 2:00

pane Topolanek

Mozna ze jste hodny clovek, alespon na mne delate takovy dojem, ale proti takovemu grazlovi, jako se mi jevi pan Paroubek, mi pripadate zalostne bezmocny. Nejde o to, aby jste pusobil dojmem jeste vetsiho grazla (bylo-li by to vubec mozne) ale Vy nevyzarujete ani  osobnost, ani vyrazne myslenkove pochody ci presvedceni o nicem, ale ani zadnou politickou protrelost ci alespon tu (Vaseho predchudce) aroganci. Proste pusobite dojmem, ze nemate ani zdrave sebevedomi. Proste to nemate vrozene a natrenovat se to neda.
Pak uz je ostatek naprosto zbytecny. Vetsina volicu necte jaka kde moudra ktery z politickych vudcu utrousil. Prvni a (ve vetsine pripadu) posledni je dojem (nebo-li cesky "imidz") jaky na prumerneho volice udelate. Pan Paroubek je "buldozer", "muz cinu" a podobne a to, ze jeho ukecy nevedomky prozrazuji jeho skutecne postoje, je pro vetsinu volicu suma fuk. Pan Paroubek se mi jevi coby nebezpecny demagog. O Vas nekteri take tvrdi, ze jste demagog, ale nevim o nikom, bohuzel vcetne Vasich politickych nepratelu, kdo by Vas povazoval za nebezpecneho. Vim, ze jako politik to nikdy neudelate, ale kdyby Vam osud OSD lezel na srdci, tak by jste uprazdnil sve misto nekomu jinemu, pokud mozno bez znacne komunisticke minulosti (problem sam o sobe). V soucasne dobe se, jako pravicovy volic, citim naprosto bezradny, jako clovek celkem konzervativniho nazoru, jako zcela opusten. Jako obcan, pln obav.
Slava 23.1.2006 2:09

Re: pane Topolanek

Pozor, hloupost je nebezpečná.
knedlik 23.1.2006 2:49

Re: Re: pane Topolanek

Ja v hloubi sve duse doufam, ze se mylim, ze pan Topolanek se ukaze co by tajna zbran ODS. Ale musim priznat, ze Vas uhel mi pri tom unikl.
xpoe 23.1.2006 2:28

souhlas

Pane knedlíku - suhlas + podpis
Kikina 23.1.2006 2:39

Re: pane Topolanek, nenechte si od knedlíka radit,

že máte postoupit své místo někomu jinému. (Ono stát osm let ve frontě na korýtko a když je v dohledu, tak na ústup může přijít pouze ten, kdo má místo hlavy knedlík..!!)
knedlik 23.1.2006 2:54

Re: Re: pane Topolanek, nenechte si od knedlíka radit,

Jak je zde jiz (shora) uvedeno, i knedlik misto hlavy ocekava, ze politik by nic takoveho neudelal.
Mirek Topolanek 23.1.2006 9:42

Re: pane Topolanek

Uvolnit misto nemuzu nikomu neb jsem si vzal petimilionovou hypoteku na byt a jak bych ji potom splacel?! Vydrzim az do konce a mozna se mi nakonec podari privest CSSD k volebnimu vitezstvi.
Švrk 23.1.2006 10:03

Re: Re: pane Topolanek

Fuj, nevkusné. Zkuste to říci jako Vy, nedělejte ze sebe někoho jiného.
Ladislav N. 23.1.2006 9:57

Re: V soucasne dobe se jako pravicovy volic citim naprosto bezradny, jako clovek celkem konzervativniho nazoru, jako zcela opusten. Jako obcan, pln obav.

No, rozhodně nejste sám... ;-)
kollyrium 23.1.2006 1:11

Topolánek je kovaný demegog

Když nezaujme váš volební program, tak pokálíte cizí. Klaus o vás říká že jste Tupolánek ale v umění demagogie jste jej už dohnal. V jakém stavu přebíral Zeman Česko? Rozkradené, rozdané kamarádům, rozkradené podniky, vykradené banky, zlikvidovaná věda, rozdaná média. To co se před vámi podařilo zachránit chcete dorazit? ODS už nikdy zpět. Vaše bývalá volička. Čtěte inteligentní články www.pehe a další. Tady to začíná smrdět.
Iva 23.1.2006 1:16

Re: Topolánek je kovaný demegog

Vyhledejte odbornou psychiatrickou pomoc
Slava 23.1.2006 1:46

Re: Re: Topolánek je kovaný demegog

Proč? Píše pravdu.
knedlik 23.1.2006 2:57

Re: Re: Topolánek je kovaný demegog

Presne kdo?
Jara London 23.1.2006 8:39

Re: Topolánek je kovaný demegog

A to neprodlene!!!
J. Mach 23.1.2006 13:07

Re: Topolánek je kovaný demegog

Milé ,Kollyrium, nemějte starost, články od pana Peheho se to na N.P.jen hemží. Ale že by z toho jeden načerpal nějaké moudro, to se říct nedá. Ale zkuste třeba vy číst trochu denní tisk, třeba zjistíte, z jaké že to strany jsou ti ušlechtilí lidé, jako je Srba, Snopková, Svoboda, Gross, Kraus, Doležel a další a další. Ale je pravda, že články pana Pehe občas páchnou. Ale už to taky není, co dřív, realita ho už trochu poučila. 
Novák Jiří 23.1.2006 0:58

A co moudrá šance

Možná, že by bylo užitečnější přečíst di moudrou šanci a pokusit se vyškrtat blbosti, které obsahuje.
kollyrium 23.1.2006 0:56

lidovky

hlásná trouba ODS
Jara London 23.1.2006 0:58

Pravo

hlasna trouba socanu.
dzanny_213 23.1.2006 0:39

Hezké, pane autore

a co cakhle ty kule ukázat - proti hovadství Paroubka v TV debatě říci něco na způsob "Já jsem s vámi svině nepás". Nešlo by to?
Bedzyk 23.1.2006 5:54

Re: Hezké, pane autore

Samozřejmě, že by to šlo, říci "Já jsem s Vámi svině nepás".
Jenže, jen trochu pohotový diskutér Vám na to odpoví, zkuste uhodnout co.
Raději nepoužívat.
Jara London 23.1.2006 0:36

Diky, pane Wernere!

VNa podporu Topolankova clanku upozornuji na drsny clanek p. Wernera v sobotnim Pravu. Vychazi z nazoru, ze clovek muze mit nelichotivy nazor na Romy, pristehovalce a podobne "na doma", ale at s nim nechodi na verejnost, nebot to je "neslusne" a mohlo by to byt dokonce trestne. Tezce mi to pripomina dobu, o ktere jsme doufali, ze se jiz nevrati. Jak blizke je ´panu Wernerovi ono uderne bolsevicke: "At si mysli co chteji, jen kdyz drzi huby a slapou". Osobne me to naplnuje desem z budouciho vyvoje. Jako obcan semusim ptat, kdo maji byt cenzori a dohlizitele na "spravnost"  verejne prezentovanych nazoru. Big Brother bezel zatim jen na Nove. Wernerove nam jej viditelne chystaji i ve skutecnem zivote.
xpoe 23.1.2006 3:03

Re: Diky, pane Wernere!

Pokud máte na mysli tento článek http://pravo.novinky.cz/p018a11c.php tak je pod ním podepsaný pan Pavel Verner jenom, aby jste třeba neurazil nějakého Wernera s W.
Tak jak jste to tu předestřel Vy, tak to vypadá , že máte pravdu, ale po dočtení článku pana Vernera musím v lecčems souhlasit  i s ním. Lidi ve Francii v tom článku své  názory neříkají na ulici, ale doma, protože se za ně vlastně stydí . Nemůžete to srovnávat , protože  za minulého režimu se lidé báli a ne styděli.
Ivan Nový 23.1.2006 8:11

xpoe, bojí se, názory za které se stydíte ani

nikomu nesdělujete.
PeS 23.1.2006 0:20

2 Klaun

Leč nezapomeň, že je to takřka v sousedství ministerstva lásky...
Klaun Parafin 23.1.2006 0:27

Re: 2 Klaun

Starý Vodička říká, dojde-li mu sud a v pípě to zaškrundá: "Pánové tiše. Bublan je tu..."
PeS 23.1.2006 0:18

2 autor

nevím, nevím - přece jen je lepší zůstat u osvědčeného "válka je mír, svoboda je otroctví a nevědomost je síla". To hned každý ví, na čem je... a nezapomínat, že "big brother is watching you!"