16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan Nový 23.1.2006 9:32

Josefe K, nedělejte se,

že netušíte. Rozdíl je už i úrovni aktuálních pomluv, které kolují - ODS údajně cca 800 tisíc, socialisti údajně nerealizovaný úplatek na cestě půl miliardy. I pomluva musí být alespoň k uvěření :-)) Co teprve skutečnost.
Jarmila B. 23.1.2006 8:32

rozhodně si nemyslím,

že pan Topolánek je hloupý, on je totiž jen slušný člověk a v tom je slabost všech slušných lidí. Nedokáží oplácet stejné stejným, nedokáží používat lež jako zbraň.Mají proti hajzlům podstatně menší šanci, ale já právě v jejich slabosti vidím obrovský vklad. Takže ho budu volit a jsem ráda, že ODS vede právě on a ne takoví, kteří by byli schopni zdánlivě více čelit protivníkům , ale nebyli by ani z poloviny tak slušní jako on. Už jen ta jeho bezvadná manželka,  to také o něčem svědčí, nezdá se vám ?
janabok 23.1.2006 8:35

Re: rozhodně si nemyslím,

 ...
°Pavel 23.1.2006 8:43

Re: Re: rozhodně si nemyslím,

já také ne
Josef K 23.1.2006 8:51

....

většina žen, které znám a volila ODS ji volila ze úplně ze stejného důvodu : Vždyť ten Klaus je alespoň fešák narozdíl od toho křupana Zemana ..............
jinak samozřejmě máte Jarmilo pravdu (s tou manželkou).
 
Josef K
Vilém 23.1.2006 8:52

Re: rozhodně si nemyslím,

Ano, souhlas.  Se sprostotou se těžko bojuje. (Paroubek, Rath, J. Havel, Sobotka, Škromach a někteří další jsou prostě nevycválanými hulváty)  Útoky na Topolánka jsou programovými útoky  sociálbolševiků a budou vedeny na KAŽDÉHO předsedu ODS, ať jím bude KDOKOLI. Ono se vždycky něco najde... 
Béda 23.1.2006 9:10

Re: rozhodně si nemyslím,

Tož, Jarmilo, by mě zajímalo, jak se superslušný člověk (bez loktů) dokáže stát předsedou jedné z nejsilnějších stran. Vy chodíte na návštěvy do jeho rodiny, nebo s předsedou?
J.B.Marconi 23.1.2006 8:26

Jaké je přesné datum

kdy se mám v Čechách poprvé spojika soc.dem strana s komunisky?? Rád bych to věděl na den přesně, abych věděl jak krátká je paměť v Čechách. Děkuji.
xxx 23.1.2006 8:20

milý pane Topolánku

z vašeho článku jsem na rozpacích.Píšete,že zmizely osoby zodpovědné za neplnění slibů a ČSSD se k nim ještě hlásí. To postrádá logiku.Je snad v pořádku,že se strana hlásí k činům,za které je zodpovědna/i když hlavní aktéři sešli veřejnosti z očí/. Věc do diskuze by byla,proč své neúspěchy hází někdy na jiné. Sáhněte si ale i vy do svědomí. Neslyšeli jsme nářky na Luxe,vlastní členy,kteří se provalením tajemných sponzorských darů trhli, atd.? Další věcí je,že se vaše strana staví jako antikomunistická. Má na to právo,když zakladatelé byli bývalí komunisté? Pod hlavičkou CEPu se konal sjezd aktérů privatizace při příležitosti patnáctiletého výročí nastolení kapitalismu.Jak jsem si všimla, všem bývalým členům KSČ jste tleskal,až vás dlaně jistě pálily. Největší ovace sklidil snad Čalfa, ke kterému měl vzletný projev Václav Klaus. Věc morálky,jak vidím,vám na srdci zase až tak neleží.Komunisty jste v té době rozdělili na dvě skupiny. Ty, co jdou s vámi a obratem z nich byli "anti" a potom ty,které nedonutíte pracku zvednout.Z těchto skutečností se zase vy naopak k některým nehlásíte.
Mirek Šejna 23.1.2006 8:16

Pane Topolánku,

Vás článek vyšel v sobotu v Lidovkách. Už předevčírem jsem si říkal, že jen idiot může ironicky radit jiné partají, jaké si má dát volební hesla. Ještě poraďte lidovcům a komunistům. A hlavně: oslovte nerozhodnuté voliče, aby vás volili. Tento článek, který jste napsal, oslovuje přesvědčené voliče ODS, takže je zcela k ničemu. Nerozhodnutí voliči se mu budou smát a voličům ČSSD nic říkat nebude. Je to podobné, jako kdyby Paroubek radil ODS, jaké má používat slogany a myslel si tak, že ho bude volit víc lidí.
Honza 23.1.2006 8:20

Mirku Š., vůbec nejste idiot, jakoT.

A váš příspěvek přesně vystihuje podstatu článku.
Ivan Nový 23.1.2006 8:24

Mirku Šejno a co voliči ČSSD, kteří naletěli na jejich sliby?

Na ty jste zapomněl, to je velmi početná skupina. Možná někdo z nich už podruhé tu chybu neudělá. Ať se brání!
Vilém 23.1.2006 9:06

Šejno

Vaše reakce je pro socialisty typická. Já o voze, Ty o koze. To umíte: Tvářit se, že jako nic nechápete a pak mlít o zcela nepodstatných věcech.
Podstata  článku je v něčem úplně jiném, než na co se snažíte reagovat.  Přirozeně. To,  o čem opravdu je, se Vám  ani trochu nelíbí.
Ivan Nový 23.1.2006 8:13

Ha, ha, ha, ...

Kouzelná je snaha nastrčených naplavenin Pravdy a Lásky do ODS, které si myslí, že když odstraní pro vliče hodnověrné osobnosti, že ODS převezmou :-))) Proto to volání po politicích z regionů!
Lubomír Ptáček, nezávislý dema 23.1.2006 7:41

Je to slušný člověk, ...

... ten pan Topolánek. Ale nevím, jestli to voliči ocení.
Když se vyslovovala nedůvěra ještě Grossově vládě blahé paměti, před hlasováním hřímali u řečnického pultu předsedové politických stran s výjimkou ODS - pan Topolánek nechal za sebe hovořit substituty. To byla velká chyba.
Naskytne-li se taková příležitost, předseda strany kandidující na vítězství musí hřímat u pultu, dokud jej odsud nevyhodí. Aby bylo vidět, kdo nosí v partaji kalhoty.
Olga 23.1.2006 7:53

Re: Je to slušný člověk, ...

A nebude to tím, že pan Topolánek není poslanec, ale senátor. Asi tam hřímat nemohl.
Jara London 23.1.2006 8:36

Re: Re: Je to slušný člověk, ...

Dobrý postřeh, Olgo!
Petr K. 23.1.2006 12:58

Re: Re: Je to slušný člověk, ...

Topolánek není v současné době ani senátor.
ja 23.1.2006 8:59

Re: Je to slušný člověk, ...

, tak to bylo dobrý. Opět jeden blábolil se odkopal, a ukázal, že neví vůbec nic! Topolánek těžko mohl hřímat v poslanecké sněmovně.
Lubomír Ptáček, nezávislý dema 23.1.2006 9:17

Re: Re: Je to slušný člověk, ...

Beru na vědomí    
eTony 23.1.2006 7:21

pane Topolánku,

nechci se nijak plést do věcí vedení a organizace ODS, protože nejsem jejím členem,ale předpokládám, že zvolení lídři ODS se budou ucházet o volební úspěch s jistotou průkaznosti své politické činnosti ve spojení s případnými soukromými ekonomickými činnostmi.
Jinak s Vámi naprosto souhlasím, snad bych ještě dodal slogan čvrtý : 100 x lež se stává pravdou.
Váš článek se jistojistě nebude líbit zdejší do růžova vyspinkané úderce.
Mejla 23.1.2006 6:53

Pane Topolánku, vydržte a nenechte se znechutit, ale zbavte se pokud možno Langra a dejte více místa lidem z okresů a krajů.

Právě tito lidé drží ODS a vybojovali jí drtivou většinu radnic i hejtmanů.
Lerak 23.1.2006 6:49

Charakter socanů

Pane Topolánku, socani jsou největší vyžírkové všude na světě, parazitují na hloupost většiny svých voličů. V tomhle ohledu to opravdu mají snadnější. Co je tristní, že k jejich ideologii se připojuje značná část inteligence a "umělců", a to těch, kteří mohou bezostyšně či pouze jen pohodlně čerpat z veřejných rozpočtů.
Karel Janyška 23.1.2006 6:36

A já nabízím jeden. Zato zásadní. Proti socdemáckému Člověk na prvním místě, navrhuji slogan ODS Východiskem je občan !!! A jeho striktní a nekompromisní prosazení !!! Dzp.

fakír 23.1.2006 13:25

Re: A já nabízím jeden. Zato zásadní. Proti socdemáckému Člověk na prvním místě, navrhuji slogan ODS Východiskem je občan !!! A jeho striktní a nekompromisní prosazení !!! Dzp.

a ten občan se jmenuje Hayek a je po smrti.
pepina 23.1.2006 3:15

TAK JO....

zdá se, že do čech dorazila mráz z ruska, aspoň to tak vypadá, při sledování předvolebních bojůvek našich politických lídrů a jejich případných obhájců a milců. Bohužel, jeich míra opotřebovanosti jim brání v jakékoliv, byť sebemenší sebereflexi a tak se jeden jako druhý dopouštějí směšností a pitominek, že by jeden plakal. Proboha, kdy už jim někdo řekne, tím myslím, někdo, koho jsou ještě ochotni poslouchat, že tím vším bezduchým a věčně se omílajícím blábolením působí víc škody než užitku a že by stálo zato, dát si tak trochu pauzu, trochu si odychnout, možná se jen tak, bez nějakého důvodu trochu ožrat a v případě pánů, třeba i skolit nějakou tu ženskou, pak se na sebe podívat pořádně do zrcadla a pokud je to nepřejde a dál budou mít pocit, že česká politika se bez nich neobejde, tak začít u nějaké myšlenky, někdy stačí nápad, třeba, že nemám radit jiným, když sám mám problémů až až, že vůbec předvolební hesla jsou blbost a nebo se zamyslet nad tím, co říkala už moje babička, že lidi nejsou blbci.......... 
knedlik 23.1.2006 3:31

Re: TAK JO....

Dovouji si oponovat, mila Pepino. Prave proto se mlati prazdna slama, protoze kdyby nebyl tenhle "muzak", vcetne blbosti na TV a v bulvaru (kdo s kym se vyspal ci nevyspal, kdo se vozral ci nevozral, kdo kradl v samosce a kdo mobily... ad infinitum) tak by zavladlo hrobove ticho a i ten nejprostsi by uvidel skutecnost, jaka je. Proto ty kecy.
Vase babicka, jiste jinak moudra to zena, se bohuzel v tomto asi mylila.
Andy 23.1.2006 7:05

Re: TAK JO....

Pepino, Pepino, řečí jak opice ch... a výsledek- snad ta vaše poslední věta...asi jste měla babičku víc poslouchat.
daimonion 23.1.2006 2:32

KLAUS TOPOLÁNOVI HODNĚ UŠKODIL ...

... aniž to chtěl - kdyby tu SMSku novináři nechytili, byl by Topolánek favoritem ODS a i jeho pozice na politickém kolbišti by byla úplně jiná. Vždyť Topolánek je bezpochyby inteligentnější než ten grázl (Grassl od Slavonic by se tím možná cítil uražen) Paroubek. Paroubek absolvoval fakultu marx-leninismu (ekonomie tenkrát nebyla nic jiného) a pak šmelil s hospodskými. A dojmu chytrosti dosahuje jen tím, že je asertivní a hlavně agresivní i že dost křičí na všechny strany. Jenže zkuste si přepsat to, co Paroubek vysloví - zjistíte naprosto prázdné a hodně hloupé věty. Proti tomu tento článek je chytrý a věcný - místo emocí argumenty; argumentace je ostatně něco, co socani vůbec neumí.
Ivan Nový 23.1.2006 8:07

Socialisti nepotřebují argumenty, potřebují řev,

aby věděli co mají řvát. Braňte se!