17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Říman 23.1.2006 15:13

Re: Re: Nic proti ničemu,ale

A co Ti dělá nikoli představa, ale skutečnost, že premiérem je Paroubek? Co je potom národ Čechů?
Douša Josef 23.1.2006 10:33

Re: Nic proti ničemu,ale

Obecná pindy, pindy, nic než pindy. Nechcete být konkretnější, co v tomto článku není "rozumem s stylizací podpořeno". Vidíte, až si přečtete některý z mnmoha článků Paroubka v tisku, bude to "stylizací podpořeno"? Kdo zesměšňuje soupeře? Konkrétně Topolánek to nikdy nebyl a není. O to se snaží především Paroubek s Rathem.  Zajděte si prosím na web volby a čtěte výroky členů ČSSD. Tam najdete rozum, stylizaci, věcnost!  Včera se o zesměšnění Tlustého,v okamžiku, kdy nevěděl co odpovědět, snažil Rath. A neomýlejte neustále dokola Noc dlouhých nožů. Před tím byly sytější výroky - spálená země,legitimace ČSSD v kůži členů ODS (daleko odpornější než ta noc) a dnes Rathovy doslova hulvátské výroky, nepodložená tvrzení bez JEDINÉHO důkazu. Je úsměvné, když socané začnou poučovat o slušnosti, věcnosti, rozumu a kvalitní stylizaci  projevů.
MirekTopShit 23.1.2006 10:50

Re: Re: Nic proti ničemu,ale

Milý pane Doušo, zde se dikutuje k článku, našeho milého nehulvátského shita Mirka Topolánka,Vámi doporučenou mimoškolní četbu až jindy. 
P.S:ČSSD ale nikdy nebojovala proti vulgaritě - na rozdíl od ODS. Proto je ODS tak komická. Obdivuji Vás. A noc dlouhých nožů to není hulvátství - to je nevzdělanost, to je horší. 
Douša Josef 23.1.2006 10:57

Re: Re: Re: Nic proti ničemu,ale

HM A KDEPAK SI VZAL zEMAN SVŮJ SLOGAN O KŮŽI? Nezdá se Vám, že ze stejné doby, jako je Noc dlouhých nožů. Kdo si topořizoval stinítka lamp z lidské kůže(kůže Židůz Osvětimi)?  Takové vyjádření se Vám snad zdámírnější? Mně naopak horší, bez ohledu na to, kdo to řekl, ale co to evokuje! Tedy rovněž "nevdělanost"! Poučte se i Vy!
Douša Josef 23.1.2006 11:00

Re: Re: Re: Nic proti ničemu,ale

A navíc -ČSSD nikdy nebojovala proti vulgaritě a ODS je tím komická! Jak bezelstné přiznání! Tak Vám se zdá boj proti vulgaritě komický? ČSSD nemůže proti vulgaritě bojovat, ČSSD je vulgarita sama.
zoch 23.1.2006 11:41

Re: Re: Nic proti ničemu,ale

19.března bychom se měli vidět,abychom prohovořili politické otázky.
Do té doby mne ,prosím,nedávejte se socany dohromady.Já chci vidět pořádek na té pravé straně od středu. A pokud Vy  ZATÍM nevidíte tu plytkost,jednou prozřete.Nepatřím mezi ty,kteří chtějí někomu kazit den. Naopak patřím mezi ty,kteří chtějí někomu ukázat,že vypadá blbě. A nevyjímám sebe. Od toho jsem měl nedávno diktafon na stole,abych slyšel,jak strašně se vyjadřuji,jak nemluvím k věci,když je prostor,jak ze sebe dělám chytráka,místo abych tahem na bránu jasně a pregnantně sdělil,v čem vidím problém. Pracuji na sobě i ve svých letech a očekával bych,že hlava opozice na sobě pracovala deset let,než se stala hlavou a ŽE TO BUDE NĚKDE VIDĚT. Nevím,zda bychom si toho 19.března rozuměli. Snad ano,pokud jste ochoten připustit,že zásadním předpokladem politika je jeho osobnost a k tomu ještě cosi,co bych nyní pro Vás nazval schopností pozitivně oslovit většinu lidí.
jose 23.1.2006 9:56

volby

pane předsedo přeji Vám 51procent ve volbách,mnho štěstí
Aleš P. 23.1.2006 9:55

K článku

Kdyby toto napsal některý z modře(dříve rudě) vidějících novinářů tak by mě to ani nepřekvapilo,ale že to píše sám předseda nejsilnější opoziční strany ,který chce být za půl roku předsedou vlády naší země tak to jsme to dopracovali.
Ani jeden pozitivní názor,nápad,návrh jak a co změnit k lepšímu ,fungujícímu,jak být blíže k lidem tam dole.jak zajistit prosperitu země,jak se vymezovat vůči zahraničí a jakou védst zahraniční politiku,jak promyslet kroky s výhledem do budoucna ,tzn. zlepšení životní úrovně obyvatel ,přístupnost úřadů .
V tomto článku není vůbec NIC!!! Úplný HOVNO.Je tu jen jakási snůška nářků,nadávek  s pohrdlivým označováním soupeře. Skutečně nebýt ČSSD tak ODS nemá co nabídnout myslí si žejim stačí když budou na ČSSD jen nadávat .Pár hovad je zato určitě zvolí,pár blbců a pisálků se k nim přidá ale jinak NIC.
ODS je totálně myšlenkově prázdná strana,nemá NIC čím by normálně logicky uvažujícího člověka zaujmula.
 
zoch 23.1.2006 10:02

Re: K článku

Kurňa,Aleši,to mě nenapadlo,že tady někdo bude mít stejný názor jako moje maličkost. Měl jsem si nejdříve přečíst komentáře,ale to vesměs nedělám,abych nebyl ovlivněn.Hold jste byl rychlejší...
Ladislav N. 23.1.2006 10:06

Re: ...jak zajistit prosperitu země, zlepšení životní úrovně obyvatel...

To vám žádný Topolánek nezajistí. KSČSSD vám to ale slíbí. Slíbí vám cokoli za váš hlas ve volbách. Vlastní ruce a hlavu potřebovat nebudete. Peníze vám "dá" Škromach - Sobotka je sebere ostatním... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . "...normálně logicky uvažující člověk..." ví, že se musí postarat sám, vláda by mu neměla házet klacky pod nohy. Vlády KSČSSD to ale dělají. Koho myslíte, že URČITĚ NEBUDU VOLIT? ;-)
MirekTopShit 23.1.2006 10:14

Re: Re: ...jak zajistit prosperitu země, zlepšení životní úrovně obyvatel...

Bohužel ODS mění své sliby a prohlášení tak rychle ( sociální politika, nulová nenulová tolerance, Czechtec atd. atd., vulgerita-antivulgarita, evropská unie ano a ne, cikáni ano a ne, Evropská unie je shit, ale...fašistická strana ano i ne, s komunistama ne, ale vyfotit se na balkoně s Grebeníčkem ano), že ještě není co by neslíbila. Každý se o sebe musí postarat sám a tak každý dostane 6000 měsíčně atd. atd. Modrá šance platí, ale neplatí.Takže s těmi sliby bych byl opatrnější. a tomu ještě neskutečná nevzdělanot _ noc dlouhých nožů, taekwondo,fašismus vznikl ze socdem a vulgarita - banda loupežníků, vole, vole atd., Klausová, to sis dovolila moc...
xxx 23.1.2006 10:32

Re: Re: Re: ...jak zajistit prosperitu země, zlepšení životní úrovně obyvatel...

K té Modré šanci ano i ne bych přidala včerejší názor p.Tlustého.Začala se nám to ODS odtahovat od p. Julínka.Pan Tlustý nám prezentoval,že koncepce zdravotnictví,vytvořená p. Julínkem je pouze názor pana senátora.Tlustý ale už nebyl schopen vysvětlit,proč se nám tento soukromý názor ocitl v Modré šanci,která je volebním programem ODS.
Žulový Aston 23.1.2006 9:25

Tipy pro program ODS

Vážený pane Topolánku, moc hezky jste to napsal, ale ještě nějaké heslo pro ODS by se taky hodilo - totiž jenom furt nadávání na ty socany zřejmě těm socanům prospívá, protože jim ty preference přibejvaj. A zajímavý je, že jim dycky ty preference přibydou, dyš vy něco kultůrního antivulgárního vymyslíte. Třeba ten shit - to bylo fakt dobrý a eště to bylo proti tej vulgaritě, to bylo moc dobrý, vole. Jenom s tim Czechtekem sme to po..... - tu smažku přejelo jiný auto, ne Paroubek.  Mirku, piš co nejvíc, uš seš skoro tak populární jako ten Rath.  Tvoje baba Dymáková. 
Béda 23.1.2006 9:29

Re: Tipy pro program ODS

Jedno heslo by se nabízelo:
"Nejsme jako oni."
emil 23.1.2006 9:34

Re: Tipy pro program ODS

Hlavne hesla, hesla, hesla. Je potreba mobilisovat! Cesky volic je zmaten a ve zmatenosti prebiha k CSSD. MOBILISACE!-)))
tatina 23.1.2006 10:13

Re: Tipy pro program ODS

Socanům rostou preferenci nejvíce tehdy,když se provalý nějaký jejich průser.S tím článkem moc nesouhlasím,ale už je to napsané a tak s tím nic nikdo nenadělá.Osobně si ale myslím,že tady panu Topolánkovi nešlo o to,jak a co změnit,ale jen připomenout některé předvolební sliby.Jen doufám,že si taky ty své dobře zapíše,abych příště nemusel hledat program nějaké jiné strany.
emil 23.1.2006 9:19

hlavne mobilisovat!

Neuprosne do nich! Mobilisace a zase mobilisace! A pak se spojist s komunisty jako pri volbe prezidenta:-)))
Bubik 23.1.2006 9:50

Emile můžete mi tady napsat, kolik komunistů volilo Klause?

Taky kolik členů ČSSD, kolik členů ODS a kolik KDU-ČSL?
Ale konkrétně prosím.
emil 23.1.2006 9:54

Re: Emile můžete mi tady napsat, kolik komunistů volilo Klause?

Neres to! MOBILISACE!
Fantom 23.1.2006 9:15

Kajanovi a podobným "pravicově orientovaným moudrým"

V sobotu jsem šel na pivo do reštyky, kterou vlastní můj dobrý známý. A abychom se zasmáli, tak mi vypravoval o oblastní schůzi ODS. Kromě jídla a pití byl hlavním bodem programu fakt, že Tupolánek bude v neděli v Sedmičce. A tak mají všichni přítomní a rodinní příslušníci za úkol zavolat nebo poslat SMS ve prospěch Tupolánka, aby ukázali, že mají silné preference a jak jsou silní. To jejich předseda hřímal asi dvacetkrát. Pivo mi zaskočilo v krku a pak jsem se velice dlouho smál. Soudruhu Kajane, tak musím nutně konstatovat, že KSČ je proti vám břídilská strana. Vy jste KSSS (Komunistická Strana Sovětského Svazu).
Bubik 23.1.2006 9:52

Fantome, Vy věříte nějakému členovi ODS? Tomu nerozumím.....

Fantom 23.1.2006 10:06

Re: Fantome, Vy věříte nějakému členovi ODS? Tomu nerozumím.....

Bubiku, pro pomalejší a úplně zpomalené ještě jednou: TA RESTAURACE JE JEHO. NE MAFIÁNŮ Z ODS JAKO TŘEBA "U HOLUBŮ". A ON TAM JEN ROZNÁŠEL JÍDLO A NÁPOJE.
Pamětník I. 23.1.2006 14:06

Re: Kajanovi a podobným "pravicově orientovaným moudrým"

Nedivte se, ty ohlasy a SMS si neorganizuje jen ODS, ale všechny strany. Jde o co největší tržby pro operátory. Jenom neznáme jak se dělí vejvar mezi operátorem,TV a zúčastněnými stranami. Furt lepší než to platit z daní, je tak to takhle nechat jen na blbce, co se zúčastní.
Renata D. 23.1.2006 9:14

Pane topolánku , a co korupce ve vlastních řadách?

Nebylo by lepší zřetelně říci, jak se ODS vyrovná třeba s korupcí? A to především ve svých řadách na magistrátech a krajích?
Jura Jurax 23.1.2006 9:40

Re: Pane topolánku , a co korupce ve vlastních řadách?

Jak se ODS vyrovná s korupcí? Nejspíš víceméně nijak - stejně jako ČSSD a jakákoliv jiná strana. Politikové jsou taky lidé a musí se zabezpečit na důchod. A protože magistráty hodně a kraje skoro všechny jsou v rukou ODS, těžko se tam s korupcí mohou vyrovnávat socani, že. Zato mezi poslanci, ve vládě a na ministerstvech by se socani jaksi vyrovnávat měli, je jich tam jak naseto, ale jaksi se nevyrovnávají.
Jedinou reálnou šancí na snížení korupce je eliminovat příležitost k ní. Snížit počet ouředních razítek na každou blbost, zjednodušit zákony a předpisy, na minimum snížit zasahování státu do konání soukromých subjektů ať už právnických nebo fyzických a tam, kde je to zasahování skutečně nezbytné, stanovit jasná pravidla srozumitelná nejen vysokoškolsky vzdělanému jedinci v oboru jiném než právo, ale i jedincům, kteří vysokoškolsky vzděláni nejsou - zatím se v tom nevyznají ani specializovaní právníci. Konání úředníků promyslet tak, aby korupční chování bylo technicky obtížné. Zvýšit dohled berňáku nad lidmi na korumpovatelných místech (tohle jediné zvýšení zasahování státu do konání soukromých subjektů je žádoucí). A snižit počet úředníků a všelikých rozhodovačů o cizích penězích a osudech, rozhodujících bez jakékoliv odpovědnosti za své činy, zato s arogancí ouředním razítkem mocných.
Nedělám si iluze o žádné politické straně; kradou - ať již skutečně nebo v přeneseném slova smyslu - všichni. Ale snížení korupce se socany je méně reálné než s modrými ptáky, protože ti - zatím ovšem toliko per huba - prosazují snížení onoho nežádoucího zasahování státu do konání soukromých subjektů; takže se jeví být (nejen z těchto důvodů) výrazně menším zlem.
Mirek Topolanek 23.1.2006 9:46

Re: Pane topolánku , a co korupce ve vlastních řadách?

Na tom mam Dalika. Ten uz to podchyti.
naRath 23.1.2006 9:47

Re: Pane topolánku , a co korupce ve vlastních řadách?

snizenim poctu nutnych razitek. dost proste. Pokud jste si nevsimla, za poslednich par let ten pocet nutnych razitek na kazdou blbost jaksi narostl.... zlaty dul
Virtuál 23.1.2006 10:06

Renato, jak by se měla vyrovnávat?

Vím o Doležalovi a jak to dopadlo, víte i vy.O ničem jiném nevím.Pokud víte vy, prozraďte a věřte tomu, že když si to zde přečtou Přátelé růže, ihned se aféra rozjede.Pište, pište, pište! Jedině vaším osobním úsilím, které dle všech vašich předchozích příspěvků je nezměrné, se vám podaří zlikvidovat tu vámi nenáviděnou ODS.Musíte vyjít na světlo s každou špínou o které víte, že se ji ODS dopustila.Nebuďte tolerantní a šijte do ni, jak můžete.V tom vám pomáhej Paroubek s Rathem.
cer 23.1.2006 9:12

pane Topolanek,

vubec nic proti tomu, co jste napsal, ale zda se mi uprimne, ze vase bratrsvo je ke stejnymu zbliti, jako CSAD, bolsevicky mysleni a  manyry Dolezala jsou vasi vykladni skrini. 
Mirek Topolanek 23.1.2006 9:44

Re: pane Topolanek,

Ja vim. To jsem musel napsat pred volbama. Jsou to jen plane zvasty, ale volic na to slysi.