16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Béda 23.1.2006 14:21

Re: Zkuste pane e-tony odpovědět na prostou otázku:

C++, ne, to ještě není zloděj, jelikož to taky může být člověk, který  o m y l e m  chce přemístit nějaké věci, jako je elektronika, zlato, vkladní knížky a podobně, ze známého místa A do jen jím známého místa B. Jako C++ to zajisté chápete.
Josef B 23.1.2006 21:48

Re: Zkuste pane e-tony odpovědět na prostou otázku:

Význam slova zloděj vznikl složením slova zlo- (ve významu zlý) a -děj (ve významu místa konání). Čili zloděj je ten, kdo někoho o něco připravuje vůbec. Tudíž najdu - li někoho ve svém domě, nemusí to být jenom zloděj, záleží co tam dělá. Potom je nutné hledat jiný výraz. Jako nezvaný návštěvník a pod. Stačí jenom počíst některé výmluvy neaptabilních snědějších občanů. I když jsou přistiženi s něčím v ruce nebo kapse. Výmluvy kolují také na některých stránkách.
naRath 23.1.2006 12:27

Fantome...

volby byly tajne. To jen nekteri velice specialne informovani vedi, kdo koho volil.... a nebo to spis tvrdi.
Jarda Musil 23.1.2006 12:58

Re: Fantome...

Kolik musíte vzít ponožek, když jsou jen bílé a černé, abyste měl pár? Jsou prostě možnosti i potmě (při tajném hlasování) vyřešit problém ... na to rozhodně nemusíte mít IQ příliš vysoko nad 70 bodů ...  
Béda 23.1.2006 13:34

Re: Re: Fantome...

Jardo Musile, Bingo!
Jelikož oni vidí jen černo-bíle,  v ž d y  jim stačí vzít ponožky pouze dvě.
Ivan Nový 23.1.2006 13:39

Bédo, když vás komunisti nezavřou, je to vaše vina?

To je argument podobné váhy. Když vám jednou účelově dají hlas i komunisti, je to vaše vina?
Béda 23.1.2006 13:48

Re: Bédo, když vás komunisti nezavřou, je to vaše vina?

Jo, už to chápu, oni to udělali ti reakční komunisté. Chtěli V. K. a celou modrou partaj historicky znemožnit. A navíc tomu nešlo zabránit.
eTony 23.1.2006 12:21

fantome,

Tunelář nebo lépe podvodník je ten, který je pravomocně odsouzen soudem, nikoli lidovým soudem. To vyplývá i z rovnosti před zákonem. Nebo že by minimálně sprostý podezřelý až nepřítel státu ? Stejná pravidla se zdaleka netýkají jen rovnosti před zákonem, i když i zde jsou poněkud zajímavé postupy u daných lidí orgánů činných v trestním řízení.
Smiřte se s tím, že při volbě presidenta by to bez hlasů komunistů nešlo v žádném případě. Nebo si snad myslíte, že Klaus po volbě prezidenta měl, na základě tajného hlasování, vystoupit, že úřad nechce, protože hovolili i komunisté ?
Co, kdo, kde a za kolik někdo něco dělá je mi putna, pokud to není v rozporu se zákonem.
Realista 23.1.2006 12:17

Oprava: Tři úderné slogany pro tři největší strany v ČR...

Komunisté: Znárodnili co se dalo
ČSSD: vyvlastnili pozemky
ODS: Vyvlastnili akciie
Co Vám vyvlastníme příště? Dejte nám svůj hlas........
 
Realista 23.1.2006 12:13

Tři úderné slůogany pro tři největší strany v ČR

Komunisté: Znárodnili co se dalo
ČSSD: vyvlastnili pozemky
ODS: Vyvlastnili akciie
Co Vám vyvlastníme příště? Dejte nám svůj hlas........
 
Realista 23.1.2006 12:04

pokračování

znalecké posudky dělá v převážné většině jedna uplacená společnost, která svými posudky poškodila akcionáře minimálně o osm miliard. Přitom jak EU tak Evropský soud varoval zúčastněné státy před vlastní novelou zákona do přijetí evropské směrnice 2004/25/ES. Jenže Doležal a ODS nedbali a vlastní novelou rozpoutali hon na minoritní akcionáře a jejich zbylý majetek. V sopučasné době šetří vše jak  Ústavní soud, tak Evropská unie a pro ČR z toho bude obrovský skandál, kdy bude muset vracet vše do původní polohy před 1.7.2005, kdy platil onen zákon. ODS ovšem touto genocidou ztratila hlasy statisíců akcionářů, kteří ji už nikdy nebudou volit a jejich právní vědomí o nedotknutelnosti soukromého majetku a kapitálu tu masíroval VK při KP, když se prostřednictvím hlasů právě těchto voličů dral k moci, aby  po 13 letech nechal svý podpisem zákona o výkupu účastnických cenných papírů  a nepovedenou novelou v zákoně o finančních konglomerátech připravit tisíce lidí o majetek.  Teď je ODS zděšena rostoucími preferencemi ČSSD, když jí schází hlasy voličů. Jenže v čem se tyto dvě strany liší od komunistů ve 48, když berou majetek svým voličům za pakatel?  
Realista 23.1.2006 12:03

No já myslím, že si nemůžete s komunisty a ČSSD nic vyčítat, jednen za osmnást, druhý bez dvou za dvacet a třetí ?...

Je všeobecně známé, že ČSSD falšuje statistiky zaměstnanosti. Když uchazeč o práci , kterému je vyplácena podpora, nastoupí do rekvalifikačních kurzů, tak je aumaticky brán jako zaměstnaný a pracovní úřad i ho odfajfkuje, že mu našel práci. Je to podvod jako hrom.Tísíce rekvalifikací jsou zbytečně vyhozené peníze, protože úroveń personálních agentur tuto rekvalifikaci  zajišťujících, je velmi podprůměrná. Špatní tzv.Lektoři, velmi špatná organizace, žádná kontrola pracovních úřadů, kurzy často na sebe nenavazují pro pokročilé třeba v PC, když se uchazeč stane opět nezaměstnaným, je zařazován do stejných kurzů. Vlk se nažral, koza zůstala celá. Pracovní úřad dostane čárku, že našel uchazeči práci, ačkoli po kurzu se vrací na pracák do evidence, Škromach se nadouvá, jak klesá nezaměstnanost a pesonální agentury shrabují peníze za úroveň kurzů, které dnes dělá každý  diletant. No a aby se to nepletlo, tak ještě ČSSD nejen spolupracuje s komunisty, ale vyvlastňuje pozemky a akcie svýmu voliči jak na běžícím pásu. Na druhou stranu, je třeba nezapomenout na iniciativu ODS, kterým je také ochrana soukromého majetku velmi cizí a chovají se k majetku občanů jako komunisté, kteří ve 48 znárodnili, co se dalo. ODS se svým Doležalem a jeho korupčními aférami klidně nechala projít za výrazné pomoci ČSSD sněmovnou zákon Squeeze out, kterým statisícům akcionářům vyvlastnila jejich majetky v podobě akcií naprosto brutálním způsobem, bez jakékoli ochrany vyvlastňovaného akcionáře. Přitom evropská směrnice 2004/25/ES považuje institut squuze out za mimořádný prostředek, který jak zajišťuje akcionáři férovou cenu, tak mu zajiťuje ochranné prvky, aby nebyl okraden a mohl se proti nesprávné ceně bránit. Kupříkladu dokazovací povinnost u soudu zajišťuje ten kdo vyvlastńuje, tedy majoritní vlastník v EU, akcionář musí dostat férovou cenu ,aby si mohl pořídit odpovídající investici apod. U nás se z toho stal další tunelářský Klondike, kdy veškeré znalecké posudky dělá v p
JJ 23.1.2006 13:28

Nebyla to nahodou ODS v Senatu CR, ktera dany zakon vratila?

Pote byl zakon jiz v rukou "levice"
 
Ano ODS udelala chybu, ze Dolezalovi dala prilisnou duveru, myslim, ze se z toho pouci.
Béda 23.1.2006 11:58

Můj vztah, Sašo, k politickým stranám:

Nejsem volič žádných (a priori) . Ale, po zkouknutí Modré knihy se začínám považovat za Mimozemšťana (nezaměňovat se zdejším diskutujícím).
Víte Vy vůbec, že (sobotní dokument na ČT) Modrá kniha byl krycí název americké armády pro výzkum UFO? A ten program v tej MK mi připadá ve většině částí jako z jiné planety. Ale ne z tej mojí. Tož tak.
Fantom 23.1.2006 11:56

p. eTony,

tak ještě jednou:
1/ Klaus se stýkal třeba se Železným - s tím tunelářem, co nás připravil o 10,5 mld. Taky byl ve společnosti Koženého - ten, co je trestně stíhaný nejen u nás. Touží po něm policie USA.
2/ Ano, všichni jsme si před zákonem rovni - Kraus, Snopková a její kumpán. A co posezení s Helbigy a s děvkami "U Holubů"? Protože holub je pták, tak u ODS to nic neznamená?
3/ Ano, tuneláře nazvou tunelářem, ne kriminalizovaným pronásledovaným podnikatelem se svatozáří
4/ Není mi nic známo, že by měl svoji ženu nastrčenou ve správních radách státních a polostátních podniků za královské peníze. Nebo se mýlím?
5/ A další atribut - "pravicová" ODS tehdy v čele "znalcem trhu a pravice a odpůrcem všeho levicového, komunismu zejména" nepohrdla komunistickými hlasy při volbě prezidenta. Nebo se mýlím?
kapitán 23.1.2006 11:36

ODS - lidé s vyšší inteligencí, lidé s vyšším vzděláním a lidé profesně úspěšní

bara 23.1.2006 12:29

Re: ODS - lidé s vyšší inteligencí, lidé s vyšším vzděláním a lidé profesně úspěšní

Omyl, vyšší inteligence a vzdělání nemá s ODS nic společného.  A ta úspěšnost s předchozíma dvěma věcma Wůbec nesouvisí.
Béda 23.1.2006 12:41

Re: Re: ODS - lidé s vyšší inteligencí...

Vyšší inteligence pochází z kosmu. Jsou to tedy bytosti mimozemské. Tedy, pro nevěřící v nadpřirozeno.
Jara London 23.1.2006 14:15

Re: Re: ODS - lidé s vyšší inteligencí, lidé s vyšším vzděláním a lidé profesně úspěšní

Jo baro, komu neni zhury dano ..., ... vy halt v te apatyce neknaoupite, ze?
Saša 23.1.2006 11:32

Béda je nepochybně voličem ČSSD.

Buď je to blbý hlupec, nebo je to darebák a demagog.
Toto tvrzení jsem ochoten odvolat, pokut mi někdo prokáže, že jsem ve svém příspěvku níže skutečně ztotožnil vzdělání a inteligenci, což mně Béda podsouvá a z toho podsunutí dovozuje, že jsem cosi jako naivní vůl.
 
Béda 23.1.2006 11:42

Re: Béda je nepochybně voličem ČSSD.

Krystalická "dialektika" modrých, Sašo. Jste učenlivým žákem. Mrkněte na stránky Prahy 11, tam Vaše teorie o té vzdělanosti ODS neplatí, jelikož zrovna ti zastupitelé z ODS mají v průměru nejnižší percentuální počet VŠ. Kde píši, že jste to, co Vy uvádíte v poslední větě?
Saša 23.1.2006 11:59

Má poslední věta

přesně shrnuje výsledný dojem z Vašeho příspěvku.
Vy mne poučujete o tom, že příliš generalisuji a nálepkuji, a že si nemám myslet, že vzdělání a inteligence jdou ruku v ruce. Svým poučováním se snažíte tvářit, že jsem hloupý a Vaše poučení potřebuji.
Dále se mne snažíte poučovat, že úspěšní lidé volí ODS proto, že ODS jim slíbila snížit daně. To je jednak zoufalá pitomost (hodná socdemáckého mozku), jinak to opět navozuje dojem, že zde moudrý mudřec poučuje desorientovaného mlaďocha.
No a především se snažíte vyvolat dojem, že já jsem skutečně ztotožnil vzdělání a inteligenci, pro což v mém příspěvku nemůže najít oporu nikdo, kdo se aspoň náhodou ve škole potkal s češtinou a s logikou.
Z kombinace těchto jevů ve Vašem krátkém příspěvku nemohu nedovodit, že jste socdemák a že tedy právě Váš příspěvek je dokonalým potvrzením správnosti mého roztřídění voličstva a přiřazení uváděných množin k jednotlivým politickým stranám.
A jen pro upřesnění: nejsem ódéessák a ODS nevolím vyjma některých případů, kdy se volí
konkrétní lidé. Socdemáci si ale obvykle myslí, že všichni, kdo proti nim vystupují, jsou ódéessáci. A také že za všechny průšvihy socdemáckých vůdců mohou intrikánští ódéessáci. A i tyto postoje socdemáků ukazují, že mé pokusné vymezení voličského elektorátu ČSSD se pravdě velmi převelmi blíží.
 
 
Béda 23.1.2006 12:03

Re: Má poslední věta

Sašo, máte smůlu, pokud si z mých dosavadních reakcí na Vaše příspěvky vyvozujete to, co píšete na tomto místě, pak jste skutečně   h l o u p ý . Svoji politickou nepříslušnost uvádím jinde.
Béda 23.1.2006 12:05

Re: Má poslední věta

Tedy ještě:   h l o u p ý  a zoufale mladý a nezkušený. Tipoval bych, že vousy si ještě nepotřebujete holit. Ovšem, to Vám do jisté míry závidím.
Béda 23.1.2006 11:48

Re: Béda je nepochybně voličem ČSSD.

Jinak si, Sašo, dovozujete své dovozy sám. Já jsem měl na mysli, že v podstatě máte pravdu, jen příliš zevšeobecňujete. Já znám některé zastupitele z ODS u nás i osobně. A zrovna tito Vámi uvedenými pozitivními vlastnostmi příliš neoplývají.
Jarda Musil 23.1.2006 12:05

Re: Béda je nepochybně voličem ČSSD.

Pokud tedy vyznáváte logiku, vězte, že "blbý hlupec" je negace negace a je tedy chytrý
Saša 23.1.2006 15:03

To by muselo jít o synonyma.

Leč nejde.
Saša 23.1.2006 15:07

Ale co to plácám. Úplně jste mne svým nesmyslem poplet.

Ani kdyby šlo o synonyma, nepopírala by se.
 
eTony 23.1.2006 11:24

fantome,

1) předseda a premier je jedna osoba - Gross - a jeho rodina byla napojena na ekonomickou činnost odsouzené paní Barkové, u Topolánka jsem si toho nevšiml
2) stejná pravidla pro všechny - to si snad děláte srandu, ne ?
3) jo ták, socbolševici se nebojí nazvat věci správným jménem ? Tak poslední příklad byl Kraus, protože jeho odstoupení bylo z důvodu brutální a štvavé kampaně médií. Takže ne za průser z kakaem, ale kampaň. To jsou ty pravé ( a odsud zřejmě ta pravicovost) názvy věcí ?
4) nezneužití postu premiera. Vy jste fakt demagog, takže Paroubek nezneužívá pozice předsedy  ? Ani na stranické půdě socbolševiků ?
Ne nemá to cenu, protože vy nechcete vidět co vidíte, ale neustále budete blouznit o pravicovosti ČSSD
Saša 23.1.2006 11:08

Elektorár politických stran,

pomineme-li marginálie a extremismus, vykrystalisoval takto:
ČSSD - lidé hloupí a lidé s příživnickými sklony
KSČM - primitivové a lidé společensky zcela neorientovaní
ODS - lidé s vyšší inteligencí, lidé s vyšším vzděláním a lidé profesně úspěšní
KDU - ryze konfesní elektorát
ED,NEZ,NEZDEM a pod. - pestrá směsice elitářů, podivínů, nesnášenlivců, egocentriků etc.
Zelení - lidé s patologicky podmíněným negativistickým postojem
Je evidentní, že největší potenciální zdroj voličských hlasů má tedy ČSSD. Jde o to, zda jim jejich potenciální voliči k volbám přijdou, a také o to, zda je třeba na poslední chvíli těsně před volbami politikové ČSSD něčím nenaštvou.