29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
raptor 23.1.2006 13:29

To bude těmi mrazy, J.T. Doufejme. ;- ))

kulihrach 23.1.2006 13:09

úroveň

No to je tedy úroveň! Ten "Šit s gulama" by se měl věnovat především prezentaci svého volebního programu a nadávání na socany by měl svěřit svým lokajům. Asi ten hodný hoch je skutečně prázdný a falešný. 
Fantom 23.1.2006 13:08

P. Kajane,

mýlíte se. Řádění v Rusku a v Německu neměli na svědomí moralisté, nýbrž lidi jako jste vy. Lidi bezpáteřní, opírající se jen o jedno dílo (Stalin - Kapitál, nacisti - Mein Kampf, vy - Hayek) a pak si to reprodukovali po svém, přesně tak, jak jim to vyhovovalo. ČSR za Masaryka fungovala výhradně na morálce - a fungovala skvěle. Podnikatelé si mohli důvěřovat, asociálové byli nejen potrestáni jurisdikcí, ale i okolí si před nimi odplivávalo. Anglie podobně.
Bohužel, z Hayeka máte 4-.
Ivan Nový 23.1.2006 13:19

Fantome,

představte si, že já to vidím přesně naopak. Nacisty i komunisty podporovali lidi co slyší na slovo závist - tedy čisté ruce, národ, korupce, okrádání, vykořisťování, ...
Béda 23.1.2006 13:29

Re: P. Kajane,

Fantome, on i ten Hájek (jak asi víte) psal něco o morálce v podnikání. Jeho otec ve vlastním podnikání zavedl ty sociální vymoženosti pro zaměstnance, dávno před Baťou. Akorát se Kajanovi tato část mistrova díla asi ztratila při dodávce české pošty někde v jesenických závějích.
Lidka 23.1.2006 13:01

názor

sociál-komunisti jsou vychytralí,ukecaní a svou servilitou nebezpeční.Gottwald sliboval dělnické třídě rovnost a třídní boj.Na to lidé slyšeli a slyší.Paroubek je nebezpečný,skrytý karierista,slibí komunistům spolupráci i za cenu zaprodání naši země a návratu k rovnosti všech,ale jen opravdu některých.My k těm rovným nepatříme.Jsme inteligence a tu komunisté nemají rádi.
Kajan 23.1.2006 13:01

Fantome, největším nebezpečím lidstva jste vždy byli Vy, moralisté. I to největší utrpení, tedy vznik SSSR a hitlerovského Německa a jejich řádění mají na svědomí moralisté!!!! Dzp.

Fantom 23.1.2006 12:44

p. eTony,

tunelář je člověk, který neoprávněně ukradl aktiva v hmotné či finanční nebo nemovité formě jiným subjektům. A právě ODS zavinila při svém vládnutí účelové zákony - okrádání, tedy jinak tunelování minoritních akcionářů, že?, potom propašovala paragraf o prokázání úmyslu, atd. Tedy beztrestnost lidí, kteří ba např. v USA šli sedět na 100 a více let.
Vidím, že vám docházejí argumenty a schováváte se za křivé paragrafy. Existuje jistá morálka, jestli víte co to je. A odvaha nazvat zloděje zlodějem a vraha vrahem. A odvaha napravovat křivdy.
No a co se týká volba prezidenta - tak by Klaus zvolen nebyl. Vy chudáku, mám tomu rozumět tak, že kdyby se socani (a to jsou levicová strana) spojili s komunisty, tak to jsou křiváci a bůhvíco všechno, kdežto když se spojí ODS s komunisty, tak to je naprosto legální?
Ubohý skrčku, můžete jen pištět, ale na víc se nezmůžete.
Béda 23.1.2006 12:51

Re: p. eTony,

Jo, V. K. by se spojil i s Mimozemšťany, jak moc to prezidentování chtěl. Premiérovi je to vyčítáno těmi samými, kterými je to pro Nejvyššího dovoleno a přípustno. Na druhé straně V. K. (dle mého) neúřaduje tak nejhůř.
naRath 23.1.2006 12:53

Re: p. eTony,

Fantome, pokud jde o volby, vratte se do 1, tridy ZS - neumite scitat a odcitat... pokud jde o tunelare - bolsevickou spravedlnos, kdy na odsouzeni nebylo treba soudu uz jsme tu meli... a asi se Vam po ni styska
Béda 23.1.2006 13:02

Re: Re: p. eTony,

eTony, Fantom má pravdu, už jenom kopete v křečích.
Béda 23.1.2006 13:06

Re: Re: Re: p. eTony,

Sorry, patřilo do jiného vlákna.
Kajan 23.1.2006 13:00

Re: p. eTony,

Fantome, největším nebezpečím lidstva jste vždy byli Vy, moralisté. I to největší utrpení, tedy vznik SSSR a hitlerovského Německa a jejich řádění mají na svědomí moralisté!!!! Dzp.
Béda 23.1.2006 13:03

Re: Re: p. eTony,

Kajane, největším nebezpečím lidstva vždycky byli nemorální nevzdělanci. A Vy jste naštěstí pouze to druhé.
Ivan Nový 23.1.2006 13:06

Fantome,

to co prezentujete je komunistická logika. S komunisty se totiž "spojil" i Churchil. Já jsem proti Paroubkovi, a co Vy?
Béda 23.1.2006 13:09

Re: Fantome,

"Kdo je proti tunalaření, je pro komunisty. Kdo je proti Paroubkovi, není proti nám." Tož, tuto logiku asi učí na Marsu.
Ivan Nový 23.1.2006 13:17

Bédo, ne

říci, že jste proti Paroubkovi, vyžaduje odvahu, zatím jen velmi malou, ovšem pokud nejste socialista. Ale to se může změnit. Kupodivu, zatím tu odvahu musíte mít stejnou jako říci, že jste pro Paroubka. Je to znak jeho slabosti, kterou bude muset nahradit utažením šroubu :-)))
Béda 23.1.2006 13:22

Re: Bédo, ne

V něčem jsem proti premiérovi, v něčem s ním souhlasím. Vaším znakem není ani síla, ani slabost, Vašim znakem je fanatický obdiv k programu a konání modrých.
Ivan Nový 23.1.2006 13:35

Bédo, ne

to je jako říci, v něčem souhlasí a v něčem nesouhlasím s komunisty. Oni se totiž nebudou řídit vašim názorem s čím nesouhlasíte, ale využijí to s čím souhlasíte. Proto je to buď ano, nebo ne. Tak praví naše totalitní zkušenost. Na komunismu a nebo socialismu není podstatné to, co je na něm dobré, ale pouze to co je na něm špatné. A špatné je to, že nefunguje. Člověku s tvrdými játry může být jedno, že má zdravé srdce, zemře na ta játra. Mou silou je má fanatická závislost na svobodě, je to důsledek poznané nesvobody :-)))
Béda 23.1.2006 13:45

Re: Bédo, ne

Tak, abysto to měl celé. Ano, v něčem souhlasím i s KSČM, v něčem s ODS, v něčem...
Jen ti modří mají jasnou. Souhlasí i s každým blábolem svého předsedy.
Ivan Nový 23.1.2006 14:06

Bédo, omyl, já to nehodnotím podle toho, kdo má pravdu,

já se rozhoduji na základě toho, jak kdo se mě snaží omezovat. U socialistů to omezováni jde nad přirozenou míru solidarity.
Béda 23.1.2006 13:50

Re: Bédo, ne

Jenže Vy prosazujete právě to komunistické:
"Svoboda, jako poznaná nutnost."
Ivan Nový 23.1.2006 14:02

Bédo, tak tomu jsem

nikdy nerozumněl co tím mysleli.
Béda 23.1.2006 14:11

Re: Bédo, tak tomu jsem

No, já to chápal vždy tak, že svobodný je pouze ten, který poznal nutnost omezení prosazovaná komunisty.
Faust 23.1.2006 13:42

p. Nový,

když tak požadujete odpověď po Béďovi, tak já se Vás chci už dlouho taky zeptat: Vy bezvýhradně podporujete CELÝ program ODS? Všechny její úkony? Já si totiž vzpomínám, že jste jednou prohlásil, že nikoli, ale že je to menší zlo. Tak proč nepřipustíte volbu toho menšího zla i na druhé straně? Odpusťte, že jsem se vmísil (víte, že už tady tak často nepobývám), ale fakt by mě to zajímalo.
Ivan Nový 23.1.2006 14:00

Fauste, to není o menším zle,

protože pan Paroubek chce po vás vše, a když ne on, tak jeho okolí. Podívejte se jen jak zatočili s tím kandidátem a to vlastně neřekl nic proti ničemu a rovněž byl pro menší zlo. Je to ano,nebo ne. V tomto hodnocení se opírám o svou totalitní zkušenost. Jinak je mi srdečně jedno co bude ODS ze svého programu realizovat, to totiž není podstatné, nejsou to nevratné věci. A vám radím také, volte ODS, nic nepokazíte a budete mít možnost volbu korigovat. U socialistů už to tak jednoznačné není, vezměte si jen zákony které přijali. Kolik z nich je zbytečných a jakou energii v budoucnu budeme muset vynaložit na to, abychom jen ty  největší kraviny eliminovali. Tisíce nesmyslných drobností zůstane navždy, nikdo nebude mít sílu je zrušit.
Faust 23.1.2006 14:10

Re: Fauste, to není o menším zle,

p. Nový, dík za odpověď a šlechtí Vás upřímnost. Obecně ale nic na světě není nevratné (kromě smrti). Takže dík a mějte se; už nebudu, musím ještě něco dodělat. :-)
Ivan Nový 23.1.2006 14:13

Fauste, ano,

ale všechno něco stojí. Socialismus nefunguje, za ten jsme už zaplatili.
eTony, uboze pištící skrček 23.1.2006 13:12

opravdu, fantome, nevybočujete ze svého standartu.

ODS zavinila při svém vládnutí účelové zákony.......... Vždyť vy ani nevíte, kdo zákony schvaluje.
Pokud se zmiňujete o zákonu o vyvlastnění drobných akcionářů, je tento zákon ze strany navrhovatele dodatečně označen za chybu a slíbena náprava.
Že se schovávám za paragrafy ? To se normálně v právní společnosti dělá - ctít zákon. Nebo vy máte odvahu nazvat vrahem nevinného ( rozumějte neodsouzeného ) nebo tunelářem majitele krachnoucího podniku bez prokázání viny soudem ?
Možná, a to by chtělo právníka, je otázkou, zda můžete nazvat vrahem toho, který zabil před vašima očima jiného člověka
Podvodníci už jsou "v teplácích", pokud se prokáže vina soudem i ostatním ještě uvidíme.
Vaše nesmyslné výkřiky jsou z kategorie šílených lidových soudů, sypající rozsudky na politickou objednávku.
O volbě prezidenta nemáte ani potuchy, nevkládejte mi do klávesnice vaše stupidity.
 
Ještě jste nás neseznámil s tou obrovskou švandou na oblastní schůzi ODS, kde hlavním bodem programu byla účast Topolánka v Sedmičce.
 
C++ 23.1.2006 14:10

Zkuste pane e-tony odpovědět na prostou otázku:

pokud někoho přistihnete ve svém domě jak tam krade, je to zloděj nebo ne? Čím dál víc mám pocit, že podle modroptačí logiky to není zloděj, protože ho tak dosud neoznačil nezávislý soud :-))