26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel 27.8.2008 10:57

odhady...

Pamatujete si ale jak to bylo v případě WTC. První odhady byly také nadhodnocené, udávalo se mimo jiné, že ve Dvojčatech zemřelo 6 a dokonce i 8 tisíc lidí. Naštěstí to nakonec bylo "jenom" necelých 3 tisíce mrtvých.

Štváč 27.8.2008 8:08

Re: Píše

mimo vás všichni vědí, že Rusko je CCCP a komunisti zůstávají ve funkcích. To je jako kdyby si Göering po válce založil demokratickou stranu Německa. A to vy víte taky.

Bobyzboby 27.8.2008 8:18

Re: Re: Píše

Komunisti zůstávají ve funkcích i v jiných zemích, pokaždé pod jiným nátěrem.

Rudá mafie jako modrá mafie, stejní lidé, stejný účel. Rv >-

zemepisec a politik 27.8.2008 6:47

Zapad neni Zapad ale "Severo-Zapad - jenom sranda

Politicka satira je ze: Politicky Zapad neni zapad ale Severo-zapad. Nic se nedeje na jihozapade. Londyn, Pariz a Washington jsou/lezi na severu zemekoule. ha,ha. Na Jihu je jenom srab a nestovice (mimo jizni afriky a australie). Take jeste podotknu ze politicky Zapad zacina na Nemeckych hranicich a konci na pobrezi Kalifornie. Agresivni Gruzie je politicky vychod i kdyz se by se chtela Gruzie a Michail Schaisenvili hrozne radi prestehovat na zapad od Nemecka. Proste z Gruzince neudelas  Anglo-Saxona nebo Germana ani za nic -to jiz davno rekl Winston Churchill.........

maiden 27.8.2008 6:41

ekonom

Klaus je predevsim ekonom, kterej vi, ze ropa za chvili potece uz jen jednou trubkou. Gruzie do toho sla radsi s ramusem sama, nez aby se nechala anektovat v tichosti a americani musi ted celymu svetu dokazat, ze se s nima gruzinci nepaktovali zbytecne. Coz je na druhej marshaluv plan. Jediny rusaci z toho maji ze vseho srandu. (pratelstvi nemecko-rusko je sice s podivem, ale i swanzemberk se podruhe ozenil. Treba to ted klapne. Nez dojde ropa.)

Majkkl 27.8.2008 6:31

Taky jste byl na operaci?

Vaše hodnocení Němců a Západu je velmi zvláštní...

liberal shark 27.8.2008 7:43

Re: Taky jste byl na operaci?

Ale něco na tom je :-(.

nosál 27.8.2008 15:32

Re: Taky jste byl na operaci?

Zvláštní? Spíš je to podle Bible : Podle skutků jejich poznáte je. No a ty poslední jsou pokus Bavoráků a CDU zabránit vstupu ČR do Unie a druhý zjištěním že Schoeder -kancléř, byl a je agent Ruska, potažmo KGB. Jinak by nedostal křeslo v Gazpromu

Manfred 27.8.2008 6:30

Vlku, mas vlka

Cesky prezident se vubec nezblaznil - naopak je nejbystrejsi z cele vlady.

Klaus vi ze: Nemecti levicaci milujou Rusko. Nemecti pravicaci by potrebovali Rusko aby jim Rusko pomohlo odtrhnout Zapadni Polsko ktere bylo ukradeno Nemecku v 1945. Nemecti super-kapitaliste (Krupp, Thyssen, atd) potrebuji Rusko aby meli kam prodavat zbozi.

Klaus vi ze Nemecko a Rusko byly vzdy kamosove.

Andela 27.8.2008 6:26

Nas dejinny problem

je, ze jsme byli vzdycky pasivnim kabatem. Clovek si musi pomoci sam, aby mohl zacit ocekavat pomoc odjinud.

Halous 27.8.2008 6:23

Jen jsme jim

měli zabít nějakého führera, to byste Vlku koukal, co jsou Rusáci zač, že jsou to stejní šmejdi jako fašisté!:-/

liberal shark 27.8.2008 7:42

Re: Jen jsme jim

Oni totiž JSOU fašisté. V Rusku vládne ropná a plynová oligarchie ve spolupráci se siloviky pomocí standardních  fašistických metod. Přestavovovat komunismus jako opak fašismu je jednou z největších lží XX. století.

Mirek F. 27.8.2008 7:57

Re: Jen jsme jim

 Kristaboha Halous, tohle už je maniakální posedlost...

Josef 27.8.2008 6:09

Pane Vlku st.

Ta kyčel, ne ten kyčel !!!   Taková hrubka v tvým věku.

Ašek 27.8.2008 6:52

Re: Pane Vlku st.

Ten kyčelní kloub zajimá jen majitele,problem je s hlavou pana Klause a tvoji.Mam ho rad,jeho postoj mě však připadá hodně vzdalený od zkušeností s Ruskem.

karel 27.8.2008 8:49

Re: Pane Vlku st.

kyčel, kyčle m. i ž., mn. 1., 4. kyčle, 2. -lů i -lí, 3. -lům i -lím, 6. -lích, 7. -li i -lemi. Žádná chyba!!

ginANDtonix 27.8.2008 5:17

Nemecko NEBO Rusko?

Nemecko JAKO Rusko! Alas Rusko ma Nemecko davno v hrsti. Energeticka zavislost je ta hrst. A nemecko do ni samo lezlo a stale leze. Rusko dobre mazalo Schroederovu vladu (Schroeder cinil pro-Ruska rozhodnuti a po skonceni mandatu dostal slusnou politickou trafiku v Gazpromu!) ale jiz davno predtim mazalo aktivisty, ekologisty, levicaky a anarchisty v cele Evrope a v Nemecku predevsim. Schroederova vlada (prvni vlada, kde sedeli zeleni) byla jenom vyustenim dlouhodobeho zakulisniho pusobeni Ruska.

Takze v zadnem pripade to neni vyber Rusko nebo Nemecko... Je to spise o narodni hrdosti a schopnosti prijimat spravna dlouhodoba rozhodnuti. Pamatuje si nekdo na Vladimira Dlouheho, ktery prosadil ropovod Ingolstadt (za souhlasu Klause a Havla)? To bylo spravne rozhodnuti a ten clovek by mel byt vytesan do mramoru a pozlacen. Radar je dalsi dalekosahle rozhodnuti, ktere tento narod dela. Topolanek to dela dobre a pristi generace ho muzou opevovat...

Nadama 27.8.2008 12:58

Re: Nemecko NEBO Rusko?

Pan Dlouhý nejprve prosazoval Ruskou cestu, ale proti tomu byl velký odpor, že málem ztratil popularitu. Pak se prosadil Ingoldstadt.

Jarda 27.8.2008 4:54

Z clanku pana Vlka

Mam dojem ze hlasa "Mouchy sezerte si me". Kdokoliv prijde je tady pan, lepe Rusko. Neveri soucasnemu Nemecku, ja si myslim ale, ze v Nemecku nikdo netouzi po nejakych vybojich, poucili se ze sve lekce,navrat k imperialnimu Nemecku jestli ne vylouceny tedy vic nez nepravdepodobny. Kdezto v Rusku je imperialisticka expanze nejenom pravdepodobna ale stav se jiz skutkem.

Alan 27.8.2008 4:45

Ach ty češi

žiju v tomto státě mezi českým xindlem 44 let aještě jsem jeho myšlení nepochopil, myslím tím příspěvky s hlavním nosným tématem nenávisti ke klausovi a obhajobou gruzie, padlí na hlavu jsou skutečně až na vyjímky skutečně češi, gruzínský prezident se zbaběle (když je putin v pekingu) pustí do primitivního dobrodružství i když je jasné že ho musí prohrát a pak řve do celého světa co za chudáčka (a češi mu to žerou), klaus nazve věci pravými jmény a chápe souvislosti (což ale český blbeček neví a proto ho nenávidí) a jde hodit hlas rathovi a paroubkovi protože mu něco slíbili - no mě je zle

Frank 27.8.2008 6:21

Re: Ach ty češi

A za těch 44 let jste se nenaučil gramatiku? To musíte být opravdový ťulpas.

Andela 27.8.2008 6:24

Re: Ach ty češi

Pokud zijete mezi xindlem, prestehujte se nekam jinam.

Vlasta 27.8.2008 7:01

Re: Ach ty češi

To jste uhodil hřebík na hlavičku. Vláda zesměšňuje prezidenta, ale jen na oko. Minulý týden přiklepla ČNB licenci dalšímu ruskému bankéři. Kdo za ním stojí se už neví. Je to dost neprůhledné, jako spousta dalších obchodů  v této zemi, které tady  probíhají, samozřejmě s vědomám vládních a ministerských úředníků. Za ten xindl by Vás soudný člověk neměl urážet, protože je to pravda. A postřelená husa nejvíc kejhá. Elitu zničili po bitvě na Bílé hoře a ve 2. světové válce, zbytek odešel po 68 roce. 40 let tu vládli komunisti, tak se není, co divit.

liberal shark 27.8.2008 7:45

Re: Ach ty češi

Zmeškal jsi odsun, soukmenovče  ?

Budíš 27.8.2008 8:30

Re: Ach ty češi

Pane Alane, je to od Vás sprostá drzost. Nikdo Vás tady nedržel a asi se vám tady líbí.Ta doba prožitá zde - vystěhujte se a najděte si jiný národ Vám milejší, přívětivější a bližší.Jinak by bylo zajímavé vědět ,jaké jste Vy národnosti.

J.G.Pašek 27.8.2008 4:30

Neuvěřitelné . . .

před 23 léty ruská svoloč odtáhla tam odkud v 1968 po půlnoci jako zloděj přitáhla . . . .  a jak to vypadá, přitroublému Klausovi, jeho nohsledům a fanouškům se po Rusácích stýská . . . . 

Marcela 27.8.2008 9:05

Re: Neuvěřitelné . . .

byl jste někdy v poslední době na Václaváku? Tady se snad jinak než rusky nemluví.

Alfons 27.8.2008 4:21

Když musíš, tak musíš.

Podej čertovi prst a chce celou ruku.:-D

Tomas Jasny 27.8.2008 4:05

Jde o to, aby se koza nažrala a Vlk zůstal celý

Vlk st. nejdříve vynese jednoznačnou diagnozu o psychiatrické úchylce prezidenta a potom, řádku po řádce dokazuje, že prezident je vlastně jediný z českých politiků, který rozumně uvažuje nad tím, do jaké těžké nepohody se Česko dostalo, že při hledání deštníku své ochrany vlezlo z deště jednoho spojence na věčné časy pod okap druhého. S tim novým deštníkem se sice Češi mohou lehce dostat i na věčnost, ale před tím se mohou utěšovat nadějí, že jim to jejich pan prezident v Moskvě ukecá, protože přece byli vždycky Rusofilové a ten tank na Smíchově natřeli na růžovo čisté v návalu bratrského šprýmovaní. A potom, Ceši by přišli na řadu až druzí, vždyť Polákům to řekl soudruh generál po lopatě, že budou prvním terčem pro nukleární utok. Tak proč by Rusové plýtvali své těžce vydřené mnohonásobné nucleární hlavice na na nějakém pitomém radaru v Brdech, to by jim mohla nějaká hlavice uletět až do Bavorska a měli po kšeftu s bratry Germány

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 27.8.2008 3:50

tedy vy jste mi dal

Pane Vlku, vase clanky se mi vetsinou libi a souhlasim s nimi, ale tenhle? Ten je mi vyslovene "prosti srsti" :-/ Mozna jsem malo vzdelan, ale me slovo pragmatizmus tak nejak splyva s jezuitskym "ucel sveti prostredky", nebo hodnoticim vyrazem me babicky "bezpaterni hajzl". Takze pragmatizmus povazuji za sproste slovo - urazku. Co se tyka Rusu, tak je v podstate nemam rad. Tedy jeden, dva Rusove mi nevadi, ale jak jich zacne byt mnogo, tak se jejich chovani zacina povazlive menit a to uz je pak nemam rad. Proto si myslim - od Rusu se drzet radeji co nejdal. Co se tyka Americanu a WW2 tak oni se nezastavili v Plzni, ale kousek za Rokycany, a nezastavili se sami, ale byli zastaveni. Ten rod trpny doslova prozivali vsichni jejich vojaci, kteri nesmeli pokracovat na Prahu. Jedine, v cem s vami naprosto souhlasim je, ze "Tomu dědkovi snad prdlo v kouli!" :-P (A nemyslim tim vas...)