15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 8.1.2008 16:10

Re: Re: Re: vadí - nevadí

Paroubek vypere jako Gross a bude v pohode.

Eva D. 8.1.2008 16:10

Re: Re: Nechci se opakovat, ale

R^VV

Historik 8.1.2008 16:09

Někteří lidé v této diskusi jsou jako malí kluci, kteří stále trvají na tom, že mají největšího piďoura

Některé známé firmy tady lítají po příspěvcích ostatních diskutérů a nepřikládajíce a neobohacujíce ničím diskusi jen uboze napadají jiné názory. Vždycky se u toho náramně bavím. Měli by si tito chudáci stižení recidivou spíše dát studený hadr na palici a nechat si poskytnout první psychiatrickou pomoc a ošetření v psychiatrické ambulanci.

Eva D. 8.1.2008 16:07

Re: Re: Z mého pohledu.....

R^R^R^

Eva D. 8.1.2008 16:06

Re: Re: Re: Z mého pohledu.....

Bože můj, jak se v debatě objeví Klausovo jméno, ztrácíte schopnost číst a uvažovat.

Já osobně mám velmi , velmi pozitivní vztah k USA, mám tam i příbuzné a proti občanům USA nemám vůbec nic.Naopak, nadává se mi často do amerikanofila. Moji tamní příbuzní  učili své děti doma česky a tahle země je pro ně "stará vlast". Svého občanství v zemi, která ji  dala nový domov si nesmírně váží a jsou na ně hrdí a nevzdali by se ho.

 Pochybuji, že všichni lidé zde, překvapení Švejnarovým přístupem jsou "Klausovi pacholci". Trapně nálepkujete.

PS: Zatím se pan Švejnar chová jako by neplatilo, že nemůže zároveň mít koláč i sníst ho, volně přeloženo.

Starý J. 8.1.2008 16:05

Re: Re: No,

Oni se členové OF do OF VTÍRALI???? Kdo přišel a přihlásil se, tak tam byl!  I Havel se tedy vetřel do OF! A vůbec všichni, co tam byli a co dostali po revoluci korýtka. Všichni byli v OF a všichni se tam vetřeli. Nevím o tom, že by někomu někdo bránil ve vstupu, aby se tam musel vetřít!

Další obrovská pitomost:..Tak to už většinou bývá, že protikandidáti proti stávající nomenklatuře jsou ti, které nikdo moc nezná a  mohou být většině ukradení. .... Vy jste snad některého z kandidátů v minulé volbě neznal a mohl Vám být ukraden? Pravděpodobně jste je opravdu neznal, tím hůře, že se odvažujete ostatní poučovat! V minulé volbě byli veřejnosti (jen trochu myslící) kandidáti známí. Vám asi bohužel opravdu ne!

Čím jste byl Vy za komunistů? Vy jste nebyl řadový nosič vody? Řadovým nosičem byl každý, kdo nebyl v partaji, protože se nemohl dostat na žádné vedoucí místo! Pokud jste Vy nebyl řadovým nosičem vody, řekl jste nám o sobě mnohé!

....Nemůžete mít v demokracii pořád jednu a tutéž figurku....Už jste protestoval proti PiNďovi, nebo Jičínskému, nebo Šojdrové, Kasalovi, Kalouskovi, Filipovi, Grebeníčkovy, Rujbrové a dalším a dalším, kteří jsou v politice stejně dlouho, jako Klaus? Na můj vkus je v ní předlouho už i Paroubek! Pravděpodobně Vám vadí jen ta jedna figurka? A ten Švejnar tvrdí, že pro republiku pracuje již od revoluce a co všechno zde pro republiku udělal! Takže další figurka jedna a tatáž. Ja na př. Švejnara znám od začátku, byl to on, kdo přijel s myšlenkou tolik proklínané kupónové privatizace! Asi o tom nevíte. Listujte v denících Bohemia asi dva roky zpět! Píše tam o tom!

šimon klein 8.1.2008 16:04

Re: Re: Americká ekonomika padá,proč jim Švejnar neporadí?

ano - kolik třešní, tolik višní.....taky až do Tří králů, co......

J.G. Pašek 8.1.2008 16:04

Re: Americká ekonomika padá,proč jim Švejnar neporadí?

Pokud necouráš po světě, netoužíš kupovat vyrobky z Evropy, takových Američanů se to netýká . . . . platíme za válku v Iráku a Evropa se zase pošklebuje a zajíká škodolibým smíchechem . . . . 

šimon klein 8.1.2008 16:03

Re: Re: Re: Chápu,

ano, vidím - tak se oba poptejte u chocholoušků, tam vás rádi uviděj.......

pepa 8.1.2008 16:02

Re: Re: Re: A zase další chytrák

i

pepa 8.1.2008 16:02

Re: Re: A zase další chytrák

skoda ze za tveho mladi ty adopce nebyly

Malý Aston 8.1.2008 16:01

Re: Re: To byla chyba ČR, když vraceli Čechům občanství . . . .

Ale nemáte pravdu.Politická strana,která hodlá instalovat pana Švejnara na Hrad podepsala dopis o tom,že u nás v České ani Československé republice nikdy občanská práva porušována nebyla,vždy tady byla demokracie jen kolem roku 1950 se to trošinku nepodařilo ale to není případ pro Švejnara.Takže má pravdu Jičínský nebo Veškrna,nebo kdo má vlastně pravdu.:-D

Skybird 8.1.2008 16:01

Re: Americká ekonomika padá,proč jim Švejnar neporadí?

Komu není rady, tomu není pomoci aneb Komu není zhůry dáno v apatice nekoupí !

[]

pepa 8.1.2008 16:00

Re: Re: A zase další chytrák

spravne, taky tu lidem radil kozeny

Skybird 8.1.2008 15:58

Re: A zase další chytrák

Martine, adoptovali jsme jednoho chlapce z Ugandy. Platíme mu školní vzdělání. Možná, že bychom "utahli" i Tebe. Potřeboval by jsi jako sůl alespoň dokončit tu základní školu !

[]

Malý Aston 8.1.2008 15:57

Re: Re: vadí - nevadí

Paroubek vyrobil Antiklause,dal příkaz a prachy a tak to tady i vypadá samá socka a komouš. Jenže má to malinkatou chybičku.Klaus se obejde bez Paroubka,neboť se uživí i bez Hradu ale Paroubek se po vyhození od socek neuživí ani v hospodě jako pinkl.:-D

STAN 8.1.2008 15:56

Re: To byla chyba ČR, když vraceli Čechům občanství . . . .

pokud clovek odejde ze statu, kde nejsou dodrzovana zakladni lidska prava, neni to zadna "vychcanost"-jak rikas. Ke druhemu tvemu bodu-myslim, ze se tady zas tak nerozdava,aby musel natahovat ruku. Platy profesoru v americe nejsou takeove jakou u nas!!!!

Takze chovejme se normalne, nezavidme a radsi plodme-neco uzitecneho...

Skybird 8.1.2008 15:55

Re: Prof. Švejnar jako ekonom.

!!!!!!!!

[]

Eva D. 8.1.2008 15:55

Re: Přísaha.

R^

Malý Aston 8.1.2008 15:54

Americká ekonomika padá,proč jim Švejnar neporadí?

Mám uložené prachy v dolarech,nakoupil jsem je za 38Kč a dnes je nikdo nechce ani za 17,50 Kč. Kurňa Švejnar učí v USA ekonomiku tak ať udělá napřed pořádek v USA a pak může radit nám. Nebo ten americký imperialistický kapitalismus zahnívá jak říkal Milouš a Švejnar se hodlá k nám zašít? Nebo se stěhuje k nám aby vyšel z těmi pár dolarami jak to začínají dělat důchodci beroucí důchod v EUR?:-D

Skybird 8.1.2008 15:53

Re: Re: Chápu,

Šimone Kleine jak vidíte, povzbuzuje to mozkovou činnost. Zkuste to, snad prozříte !

[]

Esmerald 8.1.2008 15:53

Re: A zase další chytrák

"Martine", byl bych rád, kdybyste měl alespoň "páru" o tom, o čem mluvíte. Měl byste být rudý až po kotníky studem za tuhle pitominu.

J.G. Pašek 8.1.2008 15:51

To byla chyba ČR, když vraceli Čechům občanství . . . .

že nevyžadovala, aby se vzdali všech jiných nabytých občanství . . . . vychcánkové, natahnou ruku tam, kde se rozdává.

Esmerald 8.1.2008 15:45

Re: Re: Re: Re: cizinec není našinec?

"Skutečně", "nikoho", "nenapadlo" jsou prázdná, úniková slova, taková záchranná brza ve vlaku, když si uvědimíte, že jste zapomněli dítě na nástupišti. Já OČEKÁVÁM a VYŽADUJI od každého profesionála výkon, že jej to "SKUTEČNĚ NAPADNE" a bude to dokonce pokládáno za polehčující okolnost.   

Neočekával bych třeba od lékaře, že mi řekne " víte, to by nás skutečně nikoho nenapadlo, ale tu rakovinu nakonec skutečně máte, no co dělat ".

šimon klein 8.1.2008 15:45

Re: Chápu,

jaký to bylo, táhnout silvestra až do Tří králů ????

Historik 8.1.2008 15:42

Trapárna s panem Švejnarem, Slibotechna Comp. Tyto otázky si měli klást poslanci, kteří jej navrhovali

Á jéje, Ladislav N. zase lítá po internetu a roznáší tady svoje moudro. Trhni si nohou, křupane Ladislave N.

Martin 8.1.2008 15:39

A zase další chytrák

Zahraniční chytráci neměli s předěláváním komunistického hospodářství na kapitalismus žádné zkušenosti, stejně jako je neměl Klaus a nebýt Klause, rozkradlo by se mnohem víc. Rady zahraničních chytráků byly sice skvělé, ale trvalo by to deset let, než by se to realizovalo a za tu dobu by se všechno rozkradlo i se základy, zářným příkladem je apokalypsa Východního Německa.

A Švejnara si v USA nechejte, ať si hledí svých věcí a nemontuje se do našich věcí.

Štváč 8.1.2008 15:35

Re: vadí - nevadí

Antiradaristům vadí i Švejnar a nevadí Klaus. Tak jako komunistům

brok 8.1.2008 15:30

vadí - nevadí

Proč vadí americký radar v Česku a nevadí Američan ve funkci českého prezidenta? Co vy na to, antiradaristé?

Štváč 8.1.2008 15:26

Chápu,

že hradní rádci zoufale hledají, čím by vyšachovali Š. z prez. volby. Vše marno, bolševická verbeži. Klaus se upsal Moskvě a pro EU má jen opovržlivé výroky. Nemohou být konkrétní, protože o pohybu zboží, peněz, lidí, nemá tento ekonomický nedouk ani páru. A nejvíce se obává mezinárodních zákonů, které budou nadřazeny nad bolševické zbytky s. Jičínského a dalších packalů v českém zákonodárství. Zůstává náš narcis sám s Putinem a komunistama ve svém boji proti nejen EU, ale i Státům. Až mu doporučí po prohraných volbách podat Š. ruku, raní ho snad mrtvice. Ten co nikdy nic neuměl, než uzurpovat, neumí ani prohrávat. Druhý tzv. ekonom M.Z. toho byl důkazem. A tito dva lstivý ješitové ovládali ČR dost dlouho na to, aby se republika z jejich  lží brzy vzpamatovala. Ještě štěstí, že Zeman v podnapilosti prosadil privatizaci bank, jinak jsme byli v Uzbekistánu, kde dostává Klaus medaile za ekonomiku. Tak pa zoufalče a někdy v TV naviděnou.